Keskiviikko-ravit - tapahtuma ilman yleisöä

16.12.2020 18:00

Keskiviikko-ravit - tapahtuma ilman yleisöä

HUOM. Ravit ajetaan ilman yleisöä.

Ravien käsiohjelman näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>

TOTO65-VARMAVALINNAT

Vihjesysteemeihin valitaan kaksi läpivarmaa, joiden molempien uskotaan juoksevan keulassa. Kierroksen todennäköisin voittaja löytyy heti avauskohteena ajettavasta lämminveristen Tammatähdestä. 3 WILLOW PRIDE lähtönopeus vaihteli kesällä, mutta viime starttien perusteella hyvä lähtönopeus on taas vakiintunut. Alla on niin tyylikäs Vermon voitto, että voitto on taas väkisinkin lähellä. Lähdön onnistuessa keulaan pääsy vaikuttaa selviöltä, sillä tuskinpa viimeksi keulasta taipuneella Bosses Ladylläkään edes halutaan ajaa tässä startissa Willow Pridea vastaan. Päätöskohteessa 2 TRUEDREAM A.F. omaa kakkosradalta hyvät keulasaumat, vaikkei ruuna mikään viimeisen päälle starttiraketti olekaan. Vastus on laadukas, mutta nimenomaan keulasta Truedream A.F.:n ohittaminen tulisi olemaan todella vaikeaa. Pienessä systeemissä apuvarmana toimii neljännen kohteen 1 HUJAKE. Se ei todennäköisesti juokse ykkösradan lähtöpaikasta huolimatta keulassa, mutta kyseessä on oikein lahjakas 5-vuotias, joka ravia polkiessaan on vahvoilla.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 3 (2,1)
T65-2: 5,8,9 + 6,3 (2,7)
T65-3: 11,6,2 + 8 (5,12)
T65-4: 1 + 2,6,3 (5,4)
T65-5: 6,11,5,4,2,1,10 + 3,9,7,8
T65-6: 2 (4,11)

Pieni systeemi 63 riviä, hinta 6,30 euroa.
Suuri systeemi 880 riviä, hinta 88 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1. Ryhmäajo 2120 m

RANKING
A) 3 B) 4-5-1-2
NETTE’S ENSIO – LARA BOKO – FANTOM FACTOR – SILVERADO WANIA

Keskiviikkoilta käynnistyy 2-vuotiaiden lämminveristen lähdöllä. Viivalle on uskaltautunut viisi kilpailijaa. Näistä 3 NETTE’S ENSIO nostetaan hieman muiden yläpuolelle. Se taivalsi Forssan voittojuoksussaan pääosin 2. rataa ilman vetoapua. Päätöspuolikkaan kellotus oli 13,5-vauhtinen. Viimeksi Kouvolassa ravi ei stemmannut ja lopulta ori laukkasi loppusuoralla kärjen tuntumasta. Mikäli balanssi on taas saatu kohdalleen, on Nette’s Ensio kova luu tähän 2-vuotislähtöön. Kovia ovat silti haastajatkin. 4 LARA BOKO aloitti uransa Teivossa jyräämällä johtavan rinnalta varmaan voittoon. Päätöspuolikas oli 14-vauhtinen. 5 FANTOM FACTOR ei ole vielä voittanut, mutta suunta on ollut koko ajan nouseva niin sijoitusten kuin myös kilpailusuoritusten suhteen. 1 SILVERADO WANIA on sekin aloittanut uransa lupaavasti, mutta tamma hävisi viimekertaisessa Teivon kolmossijassaan selityksittä lähdön voittaneelle Lara Bokolle. 2 KYLE WEB laukkaili uran avauksessaan Forssassa hylkäykseen. Osaamisesta ei saanut kunnon kuvaa, mutta joka tapauksessa sen juoksun perusteella ruunaa on vaikea nostaa tässä laatulähdössä rankingissa kenenkään yläpuolelle.

Lähtö 2. Tasoitusajo 2120 m

RANKING
A) 10-4 B) 1-6-8-7-5 C) 3-9
MY RADIO GAGA – LIGHT UP – RULLEBACKENS GÖTA – ALLAVALLA

Toisen lähdön suosikki 10 MY RADIO GAGA olisi menestynyt uransa jokaisessa neljässä kilpailussa, ellei olisi mennyt kahdessa ensimmäisessä startissa loppusuoralla peitsille. Nyt alla on kaksi voittoa, ja varsinkin Vermon keulavoitto oli tyylikäs. Mikäli ravi pysyy kaiken aikaa kasassa, on menestystä jälleen luvassa. 4 LIGHT UP nostetaan paalulta toiseksi A-hevoseksi. Se rynnisti viimeksi Seinäjoella voittotaistoon 4. ulkoa, muttei aivan ehtinyt ykköseksi. Startti alla suoritus voi nyt olla vielä parempi. Varsinkin keulaan päästessään Light Up voisi laittaa My Radio Gagankin lujille. 1 RULLEBACKENS GÖTA on tehnyt taukonsa jälkeen kaksi positiivista suoritusta, mutta viime kilpailu muistutti laukkariskin olevan edelleen konkreettinen. 6 ALLAVALLA päässee lähdön onnistuessa joko keulaan tai 2. sisälle, jolloin pystyy ottelemaan totosijoista. 8 STONEISLE REDBULL on napannut kaksi peräkkäistä kakkossijaa. Vermon kakkossija tuli 2. sisältä ja viimekertainen Seinäjoen kakkossija keulasta. On kuitenkin huomattava, että Stoneisle Redbull lähti Vermon kakkossijassaan matkaan samalta paalulta kuin tämän takaa neljänneksi sijoittunut Allavalla. 7 FARANG on laukkaillut paljon, mutta on ihan kelpo 3-vuotias. 5 MAGIC MONROE jäi viimeksi Seinäjoella 2. sisältä päätöspuolikkaan alussa väsyvän selkään, jolloin kärki pääsi karkuun. Tauon jälkeinen startti vei varmasti vielä eteenpäin, mutta lähtökin on nyt kovempi.

Lähtö 3. Ryhmäajo 2120 m

RANKING
A) 9 B) 2-4-6-5-8-10-7-1
VEXI – FRANSTER - JOSSAIS – PIRTTILÄN PAINARI

Kolmannen lähdön ykkösrankkaus 9 VEXI hurmaa suvullaan, mutta ruunan omat kilpailunäytöt ovat kuitenkin jääneet kauas täysveljien Vixenin, Vixuksen sekä Vixelin meriiteistä. Viime starteissa on kuitenkin näkynyt valoa tunnelin päässä. Volttilähdöissä matkaan pääsy on osoittautunut tavattoman vaikeaksi, mutta autolähdöissä liikkeelle pääsy on luontunut ainakin eturivistä paljon mallikkaammin. Mikäli lähtötohinat sujuvat myös autolähdön takarivistä, on Vexi ilman muuta tähän lähtöön riittävä hevonen. 2 FRANSTER piti Kouvolan välistartissaan johtopaikalta ihan mukavasti pintansa ja kohoaa sen ansiosta rankingin kakkosnimeksi. 4 JOSSAIS on alussa tosi epävarma, mutta ravilla ruuna pystyy viimekertaisen Lahden suorituksen perusteella menestymään. Jossais pääsi Lahdessa takarivistä 2. sisälle, mistä hävisi vain Meninkölle, Hipassille sekä Spartalle. Nämä kaikki olisivat ykkösrankkeja tähän porukkaan. 6 PIRTTILÄN PAINARI on menestynyt viime starteissaan varsin mukavasti ja on yksi monesta mahdollisesta. 5 SEIKKERI on kovin epävarma, mutta ravilla se ei olisi ihan ulkona kärkikuvioista. Myös tasavauhtinen 8 AALE sekä loppuun lisää puristusta kaipaava 10 HELMERINA lukeutuvat pelihevosten kastiin.

Lähtö 4. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-1

RANKING
A) 3 B) 2-1-7-6 C) 5-4
WILLOW PRIDE – STONEISLE OCEAN – BOSSES LADY – ICE WINE

Toto65-kierros käynnistyy lämminveristen avoimella TherMidas VET Tammatähdellä. Siinä 3 WILLOW PRIDE kohoaa suursuosikiksi. Alla on todella tyylikäs keulavoitto viime keskiviikon Isokengästä. Markku Niemisen valmennettava pyyhälsi päätöspuolikkaan eleettömästi 10,5-kyytiä, eikä Thai Profitilla sekä Justice Åsilla ollut mitään rahkeita edes tamman haastamiseen. Lähdön onnistuessa keulapaikka vaikuttaa taas selviöltä, minkä jälkeen Ari Moilasen ajokki on todella tukevasti kiinni voitossa. 2 STONEISLE OCEAN spurttasi Vermon Tammatähdessä 25.11. väsyneen keulahevosen takaa myöhään tilaa saatuaan oikein lupaavasti. Mikäli Willow Pride jollekin juoksemalla häviää, se lienee Stoneisle Ocean. Kyllä Stoneisle Oceaninkin on kuitenkin tosi vaikea kukistaa keulaan pääsevää Willow Pridea. 1 BOSSES LADY urheili 25.11. Peanutsia vastaan keulasta huonolla lopputuloksella, sillä tamma väsyi lopulta toiseksi viimeiseksi. Väliajat olivat 07,6-10,7-(16,3)-12,9. Eiköhän Bosses Ladyllä viime kerran taipumisen jälkeen tyydytä suosiolla Willow Priden selkään, koska sieltä totosija on lähellä. 7 ICE WINE on suorittanut viime starteissaan tasaisen hyvin, mutta lähtöasetelmat laskevat osakkeita. 6 SELENE LUNE kiri Turun lauantaisessa I Divisioonakarsinnassa 4. ulkoa hyvin kakkoseksi vain keulassa juosseelle tallikaverilleen Ricoconelle häviten. Saa nähdä, juokseeko toisen radan vetojuhtana Stoneisle Ocean vai Selene Lune.

Lähtö 5. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-2

RANKING
A) 5-8-9 B) 6-3-2-7-1-4
SALPAUS INSIDE-OUT – MOTIVATED SECOND - MAZE MATCH – CHARMING APRIL

Myös toinen Toto65-kohde on lämminveristen tammalähtö, mutta nyt viivalla ovat vain enintään 9 500 euroa tienanneet. A-ryhmään nostetaan kolme hevosta. Rankingin kaksi ensimmäistä tulevat rankingissa ihan tasapäin. 5 SALPAUS INSIDE-OUT olkoon paremman paikkansa turvin niukka ykkösrankkaus. Siltä odotettiin viimeksi Vermossa keulavoittoa, mutta tamma jäikin 2. radalle ilman selkää. Suoritus oli kaksijakoinen, sillä Salpaus Inside-Out jarrutteli välillä kolmannella puolikkaalla, mutta punnersi kuitenkin lopulta mukavasti kakkoseksi. Paras vaihtoehto olisi keulaan pääsy, mikä voikin lopulta onnistua. Sisäpuolella on kuitenkin nopeampiakin avaajia, joten paikkojen haku voi kestää. 8 MOTIVATED SECOND voitti 3-vuotiskaudella kaikki kolme kilpailuaan, joten siihen nähden tämä 4-vuotiskausi on ollut aika isokin pettymys. On tamma silti sentään hieman väläytellyt osaamistaan ja sijoittui esimerkiksi Pilvenmäki Specialissa 12-radalta kuudenneksi. Kapasiteettinsa puolesta Motivated Second on ehdottomasti riittävä hevonen tähän lähtöön ja se on syytä ottaa mukaan kaikille lapuille. 9 MAZE MATCH on lähdön kolmas A-hevonen. Pienessä yhdeksän hevosen lähdössä takarivin lähtöpaikka voi olla sille itse asiassa aika hyväkin. Viimekertainen Turun kakkossija tuli 700 metrin kirillä 3. ulkoa. Tamma kulki viimeiset 700 metriä 3. rataa pitkin 14,7-vauhdilla. B-ryhmän aloittaa Lahdessa 2. ulkoa 700 metrin kirillä vain Arnie’s Emilielle sekä Essie Gonzalesille hävinnyt 6 CHARMING APRIL. 3 AMOUR MIRAGE kiri viimeksi Lappeenrannassa päätöspuolikkaan 13,3-kyytiä, muttei ehtinyt enää toivottomista asemista kuin viidenneksi. Vauhtivarat riittävät korkealle, kunhan vain tamma ei käy ylikierroksilla.

Lähtö 6. Tasoitusajo 2120 m | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 11-6-2 B) 8-5-12-4-9-10 C) 7-1-13
MAATIAN TÄHTI – KUKKAROSUON VEERA – POSOKKA – TAIKATULEN LIEKKI

Toto4-peli käynnistyy suomenhevostammojen tasoitusajolla. Siinä A-ryhmään erottuu selkeästi kolme hevosta – yksi jokaiselta paalulta. Aina kyvykkääksi tiedetty 11 MAATIAN TÄHTI aloitti Teemu Okkolinin käsistä sen verran lupaavalla suorituksella, että kohoaa 40 metrin takamatkaltakin rankingin ykkösnimeksi. Maatian Tähti ei voinut 2. ulkoa mitään keulasta dominoineelle Vietävän Patukalle, mutta kukisti muun porukan selvästi. Tuskinpa 5-vuotias tamma startti kropassa ainakaan huonontaa. Myös Jari Kinnusen 6 KUKKAROSUON VEERA on aloittanut pitkän taukonsa jälkeen lupaavasti. Viimeksi Seinäjoella Kukkarosuon Veera voitti johtopaikalta oikein varmasti, ja tätä edeltäneessä Teivon kisassa tamma spurttasi 2. sisältä loppumetrit pirteästi, muttei aivan ehtinyt kaksariin. Mikä parasta, M.A. Vikin tyttären ravi on ollut parempaa kuin viime talvena. Edullisista asetelmista matkaan pääsevä 2 POSOKKA on sitten lähdön kolmas kova voitontavoittelija. Se voi ravia kulkiessaan johtaa alusta loppuun. Viimeksi Kouvolassa Posokka ei voinut mitään keulasta hallinneelle Metsärinteen Rambolle, mutta oli tämän takaa oikein kelpo kakkonen. 8 TAIKATULEN LIEKKI oli vielä Joensuun tauoltapaluussaan kaukana parhaastaan, vaikka lopulta sopivassa lähdössä kanssakilpailijoiden laukkojen myötä kolmanneksi sijoittuikin. Startti voi viedä paljonkin eteenpäin, mutta suosikkikolmikko on varsin laadukas. 5 MILLIKKA on seurailijatyyppiä, joka on juoksun luontuessa ihan mahdollinen totohevonen. 12 ISOSALON IHME ei olisi riittänyt viimeksi Vermossa ravillakaan Maatian Tähdelle. 4 FRIIVIRI voitti viimeksi merkittävästi tämänkertaista helpomman lähdön. Tällä kertaa voitto tulisi yllätyksenä.

Lähtö 7. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 1 B) 2-6-3-5-4-7-8-12-11-10
HUJAKE – ISSAKAN VALO – TUUSKANEN – HOLLAUS

Illan ensimmäisessä troikkalähdössä jakosummaan lisätään 5 000 euroa bonusta. A-hevoseksi kohoaa 1 HUJAKE. Derbyssä viidenneksi sijoittunutta 5-vuotiasta Fransin poikaa on kilpailutettu vielä säästeliäästi. Menestystä on kuitenkin tullut, sillä neljätoista kilpailua on tuonut seitsemän voittoa sekä kolme kakkossijaa. Hujake askeltaa hienolla tyylillä, ja hevosessa on ehdottomasti paljon potentiaalia. Varmasti suurilta osin vielä kokemattomuuden vuoksi laukkariski on konkreettinen, mutta ravilla Hujake on vahva voitontavoittelija. Alla on kaksi hienoa kakkossijaa laukan jälkeen näyttävillä suorituksilla. Johtopaikkaa Hujake ei todennäköisesti pysty ykkösradalta pitämään. Myös 2 ISSAKAN VALO on hyvä 5-vuotias, jolla on ilman ongelmia edessään ruusuinen tulevaisuus. Vermon 28.10. viisivuotislähdön perusteella Hujake on kuitenkin ravilla vaikea voitettava. Myös edellisiä vuotta vanhempi 6 TUUSKANEN on osoittanut hyvää kapasiteettia. Ruuna oli tänä vuonna välillä pitkällä tauolla ja kilpailee nyt nousuvireessä. Viimekertainen Kouvolan voitto tuli johtavan rinnalta. 3 HOLLAUS laukkasi viimeksi Lahdessa heti lähtösuoralla pitkäksi. Nyt Juha Jalonen yrittää tammalla uudelleen. Hollaus ei ole nopea avaaja, mutta sillä on tapana parannella kirivaiheessa asemiaan. 5 ADVEN TURE ja 4 MEREN MAININKI on keskenään varsin tasavertainen kaksikko. Vastassa on nyt muutama niin kova, että voitto voi olla tiukassa, mutta totosija ei tulisi yllätyksenä. 7 VAPPUJÄTKÄ on nopea avaaja.

Lähtö 8. Ryhmäajo 1620 m | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 6-11-5-4-2-1-10 B) 3-9-7-8
GLAMOUR ARIOSO – NASHVILLE NANCY – REHAB – SERGIO LEONE

Duon käynnistävä lämminveristen lyhyen matkan ryhmäajo on varsin visainen pelipähkinä. Heti lähtökiihdytys ratkaisee paljon. Mikäli 6 GLAMOUR ARIOSO onnistuu etenemään kuutosradaltakin keulaan, on sillä täydet saumat kauden avausvoittoonsa. Vaikka voittoja ei ole tullutkaan, on ruuna suorittanut Matias Salon valmennuksesta hyvin. Sunnuntaina Kouvolassa Street Dance tykitti lopussa edelle, mutta muun porukan Glamour Arioso piti johtopaikalta selvästi takanaan. 11 NASHVILLE NANCY on huonolla paikalla, mutta avauksen venyessä voittosaumat nousisivat tuntuvasti. Seinäjoella 75-lähdön keulasta voittanut tamma joutui tyytymään viime keskiviikkona Vermossa vastaavalta juoksupaikalta neljänteen sijaan. Voi olla, että Nashville Nancy on selkäjuoksulla piirun verran keulajuoksua parempi. 5 REHAB on suorittanut viime starteissaan huonoilta paikoilta jatkuvasti positiivisesti. Tässä tehtävässä ruuna on yksi perushevosista. 4 SERGIO LEONE on nostanut loppukaudesta tuntuvasti tasoaan ja on menestynyt hyvin. Viimekertainen Lahden huono sijoitus johtuu siitä, että Sergio Leone laukkasi lähtösuoralla keulataistelusta (x-merkintä puuttuu tuloksista) ja joutui peruuttelemaan tämän jälkeen aivan hännille. 2 DAUNTLESS GIRL palaa kahden kuukauden tauolta ja 1 MELINDA SES kuukauden tauolta. Kummankin kohdalla viimeinen silaus voi siten puuttua, mutta loistopaikkojen ansiosta kaksikkoon pitää silti suhtautua vakavasti. Myös 10 PROUD MS CANTAB mahtuu mukaan A-ryhmään, vaikka onkin keulapäästä parhaimmillaan. Viime keskiviikkona Vermossa Proud Ms Cantab jäi 2. sisälle tekniseen pussiin. Pikamatka on tammalle ehdottomasti plussaa.

Lähtö 9. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 2 B) 4-11-9-1-7-6-5-3-12 C) 10-8
TRUEDREAM A.F. – COMWAY COTTER – CREDIT TO LOVE – PICA-PICA OAK

Illan päätöslähdössä asetelmat ovat vahvasti 2 TRUEDREAM A.F. puolella. Vastus on laadukas, mutta mikäli Truedream A.F. pääsee etenemään johtopaikalle, ei sen ohittaminen tule olemaan helppoa. Viimeksi Vermossa Mika Taittosen suojatti kiri 4. ulkoa hyvin kakkoseksi vain kovakuntoiselle Joseph Bokolle häviten. Lisäksi alla oli kuukauden starttiväli, joten Truedream A.F. lienee nyt vieläkin parempi. 4 COMWAY COTTER hävisi lauantaina Turussa vain hurjalle Don Williamsille. Myös Comway Cotterilla on nyt kuukauden tauon jälkeen startti kropassa, joten luvassa lienee vieläkin parempaa. Se kumpi edellä mainitusta kaksikosta pääsee keulaan, on voiton suhteen vahvoilla. Lähtökohtainen olettama siis on, että Truedream A.F. on lopullinen keulahevonen. 11 CREDIT TO LOVE aloitti Anne Kankaan valmennuksesta oikein lupaavalla loppuvedolla, vaikka viidettä sijaa korkeammalle ehtinytkään. Asetelmat ovat haastavat, mutta voitto-osakkeet nousisivat rajusti, mikäli Truedream A.F. ja Comway Cotter ottaisivat jo alkumatkasta yhteen. 9 PICA-PICA OAK on ailahdellut viime starteissaan. Viimeksi Kouvolassa tamma näytti oikeaa osaamistaan. Pica-Pica Oak hyökkäsi 3. ulkoa huonosta selästä 800 jäljellä, eteni johtavan rinnalle 500 jäljellä ja hankki loppusuoralla varmasti otteen keulasta kakkoseksi sijoittuneesta Rhapsody Pointista. Vastus on nyt viime kilpailua kovempi, joten toinen peräkkäinen voitto edellyttää absoluuttista huippusuoritusta. 1 ARTICO ZACK kiri viimeksi Seinäjoella näyttävästi ykköseksi 5. ulkoa. On mielenkiintoista nähdä, riittääkö ori aivan kärkeen myös näin kovassa lähdössä. Saa myös nähdä, kuinka lujaa Artico Zack pääsee ykkösradalta liikkeelle. 7 WUTAN joutui jäämään tässä välissä yhdestä startista pois kuumeen vuoksi, joten todennäköisesti ruuna ei paranna suoritustasoa viime kilpailustaan. 

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 11,6,2 + 8 (5,12)
T4-2: 1 + 2,6,3 (5,4)
T4-3: 6,11,5,4,2,1,10 + 3,9,7,8
T4-4: 2 (4,11)

Pieni systeemi 21 riviä, hinta 4,20 euroa.
Suuri systeemi 176 riviä, hinta 35,20 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

6,11,5,4,2,1,10
2

Yhteensä 7 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

1
2,6,3
kaikki

Yhteensä 27 yhdistelmää, hinta 13,50 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

2
4,11,9,1,7
4,11,9,1,7,6,5,3,12

Yhteensä 40 yhdistelmää, hinta 20 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska


 

Lähtö  1. 


Väliajat 158-204-198-157

LARA BOKO: Ajoi toista rataa pitkin eteenpäin. Pääsi lopulta 400 juostuna kärkeen. Sai vetää haluamaansa tahtia ja oli vakuuttava voittaja. Varaa näytti jäävän. 
NETTE'S ENSIO: Nousi 5. sisältä 600 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä rehdisti sisään asti ja oli varmasti toinen, vaikka laukka olikin pariin otteeseen todella lähellä. 
KYLE WEB: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi 350 juostuna paineen alla johtavan kantaan. Oli lopussa tasainen kolmas. 
SILVERADO WANIA: Matkasi 3. sisällä. Oli tasainen. Nousi loppusuoran alussa toiseen ulos. Jäi pussiin. 
FANTOM FACTOR: Juoksi 4. sisällä. Nousi 750 juostuna toiseen ulos. Lähti loppusuoran alussa kiriin ja oli tasainen neljäs. Viim. 1000 m 17,4. 

Lähtö  2. 


Väliajat 196-192-155-185

MY RADIO GAGA: Eteni nopeasti 3. sisälle. Nousi 750 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Löi päätösringillä painetta ja painui loppusuoralla eleettömään voittoon. Viim. 1000 m 17,2. 
LIGHT UP: Eteni nopeasti kärkeen. Sai vetää avausringin rauhassa. Toisella ringillä tahti kiihtyi. Jäi lopussa toiseksi, mutta oli silti hyvä kakkonen. 
STONEISLE REDBULL: Juoksi 5. sisällä. Nousi toisessa kaarteessa toiseen ulos. Seuraili jatkossa tasaisesti. 
ALLAVALLA: Juoksi johtavan kannassa. Oli lopussa tasainen neljäs. 
FARANG: Seuraili 4. sisältä maksimisijoitukseen. 
SLUMDOG: Haparoi hieman lähdössä ja matkasi 4.-3. sisällä. Taipui ajoissa ja oli vaisu.
MAGIC MONROE: Otti pahan lähtölaukan ja jäi selvästi. Kulki jatkossa asiallisesti. Taipui kuitenkin lopussa taas hieman. 
UNIQUE VICTOIRE: Laukkasi sata juostuna. Sinetöi epäonnistumisensa 550 juostuna tulleella uudella laukallaan. 
RULLEBACKENS GÖTA: Laukkasi lähdössä pitkäksi.
ZELLES ATCHIU: Poissa.

Lähtö  3. 


Väliajat 334-330-344-304 

FRANSTER: Juuttui toisen radan vetojuhdaksi. Painui 650 juostuna kärkeen. Hallitsi siitä vaivattomasti. 
AALE: Juuttui alussa 3. radan kiertäjäksi. Peruutti 600 juostuna 4. ulos. Lähti kierros ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 300 ennen maalia toiseksi ja oli hyvä kakkonen. 
HELMERINA: Juoksi 3.-2. ulkona. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Löysi vapaan radan loppusuoralle tultaessa ja tuli lopun aivan juosten. 
SEIKKERI: Matkasi pääosin 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkään 3. radalle. Otti 200 ennen maalia lyhyen laukan, mistä selvittyään tuli lopun asiallisesti. 
WALMISS: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Jäi 600 juostuna johtavan kantaan. Taipui loppukaarteessa pahoin ja oli heikko. 
VEXI: Matkasi toisessa ulkona. Jäi toisen kaarteen lopulla toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä selvästi loppukaarteen alussa ja oli vaisu. 
VIIRITÄR: Juoksi 2.-3. sisällä. Jäi loppukaarteessa vaille kiritilaa. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Ei enää aivan lopussa pysynyt selässään kiinni, joten pussitus taisi olla kokonaan teknistä laatua. 
JOSSAIS: Laukkasi lähdössä pitkäksi.
PIRTTILÄN PAINARI: Otti 150 juostuna laukan ja jäi jonkin verran. Otti 750 juostuna uuden pahan laukan. Keskeytti jatkossa kulisseissa. 
RIANNA: Poissa.

Lähtö  4. 


Väliajat 141-158-144-126 

WILLOW PRIDE: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää erittäin sopuisasti. Otti lopussa erittäin helpon voiton. 
BOSSES LADY: Matkasi johtavan kannassa. Oli sieltä lopussa kiritilaa saamatta niukasti toinen. 
SELENE LUNE: Juoksi 3. sisällä. Nousi kierros juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä rehdisti sisään asti ja oli loppuun asti kakkostaistossa. Viim. 700 m 12,3. 
ICE WINE: Juoksi 5. sisällä. Nousi puolimatkassa toiseen ulos. Tuli aivan hyvin sisään asti. 
LET'S TAKE A SELFIE: Oli 3. sisältä vailla virtaa. 
ARCTIC ELSA: Juuttui alussa toisen radan vetojuhdaksi. Pudotti 400 juostuna 6. sisälle. Sai puolimatkassa paikan 4. sisältä, mistä ei vain riittänyt lopussa. 
STONEISLE OCEAN: Laukkasi lähdössä pitkäksi.

Lähtö  5. 


Väliajat 124-160-190-211 

MOTIVATED SECOND: Pudotti 250 juostuna 4. sisälle. Nousi toisen kaarteen alussa toisen radan vetojuhdaksi. Sai loppusuoralle tultaessa otteen kärkihevosesta. Jyräsi loppusuoralla niukkaan voittoon. 
AMOUR MIRAGE: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi 550 juostuna kovan paineen alla johtavan kantaan. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Nousi 300 ennen maalia toiseen ulos. Sai loppusuoralla sujuvasti kiritilaa ja ehti lähes voittoon asti. Viim. 400 m 19,7. 
GARRIELLA: Juoksi 2.-3. sisällä. Nousi loppukaarteen alussa 3. ulos. Siirtyi loppusuoralle tultaessa aivan ulkoradoille ja kiri asiallisesti kolmanneksi. 
MAZE MATCH: Nousi 5. sisältä 700 juostuna toiseen ulos. Siirtyi 350 ennen maalia kiriin ja tuli tasaisesti. 
SALPAUS INSIDE-OUTE: Juuttui kuolemanpaikalle. Painui 600 juostuna reippaan avauksen jälkeen kärkeen. Sai vetää pitkään erittäin sopuisasti. Jäi loppusuoralla alakynteen ja oli tasainen viides. Ehkäpä olosuhteet olivat vastaan. 
CHARMING APRIL: Juoksi 6. sisällä. Nousi 750 juostuna 3. ulos. Nousi loppukaarteessa kiriin ja tuli tasaisesti. 
IN COOKIE BOOGIE: Ei vain aivan riittänyt 4. sisältä. 
SAPTA RISHI: Nousi lauman hänniltä sisäradalta 850 juostuna 4. ulos. Oli sieltä kirivaiheessa vailla suurempaa virtaa. 
MAS CALYPSO: Poissa.

Lähtö  6. 


Väliajat 315-331-327-313 

MAATIAN TÄHTI: Matkasi alun harvassa muodostelmassa kuudentena. Nousi 800 juostuna toiseen ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin. Eteni 550 ennen maalia kärkeen ja hallitsi vaivattomasti maaliin asti. 
KUKKAROSUON VEERA: Otti 150 juostuna laukan ja jäi selvästi. Sai kuitenkin 900 juostuna paikan 3. ulkoa. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Eteni loppusuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Tuli hienosti sisään asti ja oli varmasti toinen. Viim. 1800 m 28,9. 
FRIIVIRI: Juoksi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos. Lähti 350 ennen maalia kiriin 3. radalle ja oli lopussa varmasti kolmas. 
POSOKKA: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Veti tasaista tahtia. Jäi 550 ennen maalia johtavan kantaan. Seuraili lopun tasaisesti ja oli neljäs. 
TAIKATULEN LIEKKI: Juuttui ensimmäisen takasuoran alussa 4. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Eteni päätösringin alkaessa kärkihevosen kupeelle. Tuli siitä asiallisesti sisään asti. 
MYLVERIN REPEKKA: Juoksi johtavan kannassa. Jäi päätöspuolikkaan alussa 3. sisälle. Tuli kiritilaa saamatta asiallisesti sisään asti. Voimia ei välttämättä juurikaan jäänyt. 
MILLIKKA: Matkasi 3. sisällä. Sai edetä sujuvasti ja tuli tasaisesti. 
KRISTA: Matkasi jonkin verran pääjoukosta jääneenä, mistä seuraili vain tasaisesti. 
SORJAN SÄIHKE: Matkasi keskijoukoissa, missä otti 650 juostuna laukan ja jäi selvästi. Sai jatkossa edetä sujuvasti ja oli lopussa lähinnä tasainen. 
ISOSALON IHME: Laukkasi lähdössä ja jäi selvästi lisää. Taipui viimeisellä takasuoralla hieman ja oli melko vaisu. 
NORAN POT: Laukkaili nopeasti hylkäykseen asti.
SARIANNAN: Poissa.
VILVIIRI: Poissa.

Lähtö  7. 


Väliajat 274-302-317-266 

ISSAKAN VALO: Matkasi toisessa ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Eteni 300 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi, mistä jyräsi loppusuoralla niukkaan, mutta varmaan voittoon. Viim. 700 m 25,6. 
MEREN MAININKI: Painui 450 juostuna kuolemanpaikalta keulaan. Tuli siitä hyvin sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa toiseksi. 
HUJAKE: Jäi johtavan kantaan ja puolikas juostuna 3. sisälle. Pääsi 650 ennen maalia nousemaan toiseen ulos. Siirtyi loppukaarteessa kiriin 3. radalle. Tuli aivan hyvin sisään asti, vaikka ei saanutkaan isointa vaihdetta silmään. Viim. 600 m 25,2. 
ADVEN TURE: Juuttui 3. radan kiertäjäksi. Eteni 450 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Jäi 300 ennen maalia toiseen ulos. Säilytti oman tahtinsa maaliin asti. 
PILSKERI: Nousi puolikas juostuna sisäradalta 4. ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Vetoavusta ei ollut juuri hyötyä. Jäi 450 ennen maalia vapaalle radalle ja tuli hyvällä otteella maaliin asti. Viim. 600 m 25,5. 
VAPPUJÄTKÄ: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 400 juostuna. Seuraili jatkossa johtavan kannasta tasaisesti. 
TUUSKANEN: Juoksi 5. ulkona. Pudotti viimeisen takasuoran lopulla sisäradalle ja seuraili maksimaaliseen sijoitukseen. 
HOLLAUS: Laukkasi lähdössä ja pahoin ja jäi selvästi. Sai kierros juostuna paikan lauman hänniltä. Tuli asiallisesti sisään asti. 
SUVIRUUSULI: Juoksi 3.-4. sisällä. Sai edetä sujuvasti. Otti lopussa aivan maksimit. 
M.A. PISTE: Juoksi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Kirin terä katkesi loppukaarteen alussa ja otti samassa väsyneenä laukankin. Tuli lopun vailla virtaa. 
USKO EEVERTTI: Jäi ratkaisevasti jo paljon ennen lähtölinjaa. Ajeli avausringin vauhdilla. Taipui loppukaarteessa selvästi. Unohda tämä startti.
VAROITUS: Poissa.

Lähtö  8. 


Väliajat 119-147-176 

NASHVILLE NANCY: Juoksi 3.-4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Sai 450 ennen maalia paikan toisesta ulkoa. Lähti loppusuoralle tultaessa kiriin. Puristi viime metreillä varmaan voittoon. Viim. 700 m 15,3. 
MELINDA SES: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Tuli hyvin sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa niukasti toiseksi. 
RUTHLESS CHICK: Peruutti 3. radalta 350 juostuna 4. sisälle. Sai edetä sujuvasti ja nousi loppusuoralle tultaessa kiriin. Tuli aivan juosten sisään asti. Viim. 400 m 15,8. 
WHITE CROSS BICHO: Otti alun rauhassa ja sai 350 juostuna paikan 3. sisältä. Nousi 300 ennen maalia toiselle ja seuraili tasaisesti. 
PROUD MS CANTAB: Matkasi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Eteni loppukaarteen alussa toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä rehdisti sisään asti. 
GLAMOUR ARIOSO: Juuttui alussa 3. radan kiertäjäksi. Sai lopulta puolikas juostuna paikan 5. ulkoa. Lähti 650 ennen maalia kiriin 3. radalle. Ohitti 300 ennen maalia sisäradan kautta. Nousi pian kiriin ulommas ja tuli hyvällä otteella maaliin asti. Pärjää väkisin pian. Viim. 600 m 15,4. 
QUEEN OF PIRATES: Matkasi johtavan kannassa, mistä oli tasainen. 
SERGIO LEONE: Juuttui alussa takajoukkoihin 3. radan kiertäjäksi. Sai lopulta 400 juostuna paikan 6. ulkoa. Oli sieltä kirivaiheessa vailla suurempaa loistoa. 
DAUNTLESS GIRL: Sai kuolemanpaikalle vetoavun 450 juostuna. Jäi viimeisen takasuoran lopussa hetkeksi vaille kiritilaa. Pääsi hieman myöhemmin nousemaan 3. radalle. Löi samassa pään linkkuun, eikä ohitellut. Tuli vain tasaisesti. 
GOLD ARROW WEB: Ajoi 3. rataa pitkin eteenpäin. Pääsi lopulta 450 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä selvästi 550 ennen maalia ja oli heikko. Viim. 400 m 30,6. 
REHAB: Otti 150 juostuna ratkaisevan laukan. Keskeytti kulisseissa myöhemmin. 
PRINS GÖRAN: Poissa.

Lähtö  9. 


Väliajat 125-152-190-126 

CREDIT TO LOVE: Matkasi keskijoukoissa toisella radalla. Sai 600 juostuna paikan toisesta ulkoa. Lähti 600 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli vahvasti ja oli aivan ylivoimainen. Viim. 600 m 12,2. 
TRUEDREAM A.F.: Jäi toisesta ulkoa ensimmäisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Ajoi eteenpäin ja painui 550 juostuna kärkeen. Sai jatkossa vetää seuraavan ringin rauhassa. Tuli hyvin sisään asti, vaikka jäikin lopussa selvästi toiseksi. 
PICA-PICA OAK: Juuttui ensimmäisen takasuoran lopulla 5. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Eteni päätösringin alkaessa kärkihevosen kupeelle, mistä tuli hienosti sisään asti. 
ARTICO ZACK: Lähti hyvin, mutta jäi johtavan kantaan. Nousi lähes samassa toiselle ja painui 350 juostuna kärkeen. Luopui paikastaan hieman myöhemmin. Oli lopussa johtavan kannasta pitkä avaus huomioiden aivan hyvä. 
DELIGHTFUL MOMENT: Juoksi 3. sisällä. Oli pitkään vailla kiritilaa. Löysi aivan lopussa vapaan radan, mutta ei enää ehtinyt kirimään. Voimia ei välttämättä juuri jäänyt. 
LONG LEG LIZZY: Matkasi 5. sisällä. Kirikaista pysyi todella pitkään kiinni. Vapaa rata löytyi vasta loppusuoran alussa, minkä jälkeen tuli lopun sijoitustaan paremmin. Jossiteltavaa jäi.
WUTAN: Oli 3. ulkoa ajettuna vain tasainen. 
COMWAY COTTER: Otti sata juostuna lyhyen laukan ja putosi lauman hännille 5. ulos. Oli jatkossa tasainen. 
BABY BEYONCE: Juoksi 4. ulkona. Oli lopussa vain tasainen. 
PEARL ON STAGE: Oli 4. sisältä vailla virtaa ja taipui loppusuoralle tultaessa selvästi. Viim. 400 m 19,6. 
ARROWSRAIN: Peruutti 300 juostuna 3. radalta 6. sisälle. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä 5. ulos. Oli lopussa melko vaisu. 
CRAZEMAN: Poissa.