Keskiviikko-ravit - Tapahtuma ilman yleisöä

27.01.2021 18:00

Keskiviikko-ravit - Tapahtuma ilman yleisöä

Keskiviikon ravikattaus sisältää yhdeksän lähtöä. Ensimmäisen lähtö starttaa klo 18.07. Toto65-kierros pyörähtää käyntiin lähdöstä neljä klo 19.10. Ravit ajetaan hiekkapintaisella talviradalla, alla on ohut jääpolanne ja pitkät hokit tarpeen (päivitys 27.1. klo 8.30).

Kivikylä Voimaliiga on keskiviikon ykkössarja. Timo Korvenheimo uskoi Sahara Sandstormin menestykseen tämän viikon keskiviikkona lujasti, ja voitto tuli komean kirin päätteeksi. Tapio Perttusen ajama Sahara Sandstorm (kuva) on Voimaliigan suosikki.

Voimadaami Selene Lune ei pystynyt vastaamaan Sahara Sandstormin loppuvetoon, mutta nyt tammalla on lyhyt starttiväli, ja se voi pistää suosikin koville. Paalulta starttaavista Borgmester ja Q-Rex Oak ovat tuttuja menestyjiä pitkiltä matkoilta ja vaarallisia. Marja Haakanan valmentama Ornstein on uusi hevonen Ruotsista. Ready Cashin poika on tottunut juoksemaan pitkä matkoja entisessä kotimaassaan.

Illan erikoisuus nähdään lämminveristen enintään 12 500 voittaneiden ryhmässä. Kuskeilla saa olla enintään 100 starttia ajettuna viime vuonna. Motivated Match saa kärryilleen Miia Salmisen, ja valjakko lähtee matkaan suosikkina.

Ravien käsiohjelman näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>

Mitori ja Callela Lincoln 3vihjaajien ykköstipsit

Keskiviikon 3vihjaajat ovat tuttuja vermolaisia. Hanna Lepistö on Vermon Ravikoulun vetäjä ja pitää omaa valmennustalliaan Vihdin Haimoossa. Mika Mäkelä on pitkän linjan ravivalmentaja Vihdin Otalammelta. Tallin hevoset ovat kilpailleet tänä vuonna viisi kertaa ja ottaneet neljä voittoa. Jouni Vikström työskentelee Suomen Hippoksessa. Hän on Borgmesterin osaomistaja.

Hanna Lepistön tallista kilpailee kolmoskohteen 5 Bearway ja päätöskohteen 9 Amorcito. Molemmilla on hyvä voittosauma. Mika Mäkelän Mitori on mukana mailin ryhmässä ja nelospaikalta suosikki. Tero Pohjolaisen valmentama Borgmester on loistopaikalla Kivikylä Voimaliiga -lähdössä. Voittokantaan paluu on ihan mahdollista.

3vihjaajien valmispelit löytyvät Veikkauksen porukkapeleistä numeroilla 25, 26 ja 27.