Keskiviikko-ravit - Tapahtuma ilman yleisöä

10.02.2021 18:00

Keskiviikko-ravit - Tapahtuma ilman yleisöä

Pitkät matkat värittävät 65-Jackpotkierrosta, Shackhills Twister 3-vuotislähdössä

Muhkean 65 000 euron Jackpotin metsästys jatkuu keskiviikon Toto65-kierroksella. Jännittää saa pidempään, kun peräti kolme kohdelähtöä ajetaan pitkillä matkoilla. 3-vuotislähtö on yksi illan kohokohdista.

Kolmivuotiaat kisaavat jo ennen 65-kierrosta. Jari Kinnusen Shackhills Twister hurmasi viime keskiviikkona. Nyt on uudet haastajat. Pertti Isotalon Farfallone ja Rullebackens Gösta aloittivat Teivon 2-vuotislähdössä sijoilla kaksi ja kolme. Pekka Korven Busy Combo ja Markku Niemisen tallin kaksikko Coltrade Frido ja King Of The North tulevat varmasti valmiina kisaan. Nina Pettersson-Perklénin Miss Marketing on Maharajahin tytär. Deep Trouble voitti viime vuonna viisi kertaa Tallinnassa.

Karanor Teräsmiesliiga on ensimmäinen pitkä matka, 3120 metriä. Se aloittaa 65-Jackpotkierroksen. Pia Huusarin My Radio Gaga on tehnyt vakuuttavaa jälkeä viime kisoissa. Valtra Sisusarja on neljäs kohde, 3120 metriä. Siinä 15 suomenhevosta tavoittelee 3 000 euron ykköstä. Ehtiikö Tinderi 40 metrin takamatkalta, vai painelevatko Taistelu Jaska, Pipareemo, Kromaus, Vietävän Patukka ja Hujake edestä karkuun.

Lämminveristen ykkössarja on enintään 175 000 euroa voittaneiden ryhmä, joka ajetaan 2620 metrin matkalla. Ricocone sai loistopaikan, kakkosradan. Jack Vader ja Stonecapes Queila joutuvat starttaamaan eturivin uloimmilta pakoilta. Jugador voitti tammikuussa Kivikylä Voimaliigan. Kisan mielenkiintoisin hevonen on Run For Royalty, joka aloittaa Pekka Korven valmennuksesta. 3-vuotiaana ori voitti Kriteriumin.

Kilpailutapahtumat alkavat keskiviikkona klo 18.00, ja ensimmäinen lähtö starttaa klo 18.07. Toto65-Jackpotia päästään jännittämään lähdöstä neljä, jonka lähtöaika on klo 19.10.

Ravien käsiohjelman näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>

Ravit ajetaan hyvällä lumipintaisella talviradalla. Illan ennuste -12 C ja poutaa. 3vihjaajat ovat tehneet rivinsä, ja omiin hevosiin luotetaan.