Keskiviikko-ravit - tapahtuma ilman yleisöä

09.12.2020 18:00

Keskiviikko-ravit - tapahtuma ilman yleisöä

HUOM. Ravit ajetaan ilman yleisöä.

Ravien käsiohjelmatiedot näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>

TOTO65-VARMAVALINNAT

Toto65-vihjesysteemien tukipilari valitaan toisena kohteena ajettavasta kylmäveristen avoimesta Tammatähdestä. 9 VENNELMON VARMA on ollut jatkuvasti niin mainio, että kohoaa takarivistäkin lähdön ainoaksi A-hevoseksi. Parhaimmillaan Vennelmon Varma on keulasta, mistä vastaa sitkeästi rinnaltaan ohitusta yrittävälle, mutta kuten viime aikoinakin on nähty, pystyy Tapio Kukkosen valmennettava myös vahvoihin kireihin. Esimerkiksi Vermon Tammatähdessä 25.11. Vennelmon Varma oli oikein rehti kakkonen 900 metrin kirillä 3. ulkoa. Myös Jyväskylän 75-tammalähdön voitto tuli takapareista - lähtihän Vennelmon Varma silloin liikkeelle yksin 40 metrin takamatkalta. Janne Räisänen on taitava ohjastaja, joka osaa tehdä matkalla tarvittavia ratkaisuja. Vennelmon Varman kun voi tarpeen vaatiessa kierrättää johtavan rinnallekin. Kolmannesta kohteesta löytyy neljä realistista voitontavoittelijaa. Näistä kupongeille nostetaan kaksikko 3 METSÄRINTEEN RAMBO ja 5 VONKARI.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 1,2,10 (9,7)
T65-2: 9 (1,5)
T65-3: 3,5 (4,8)
T65-4: 2,14,9,12,15 + 4,7 (13,10)
T65-5: 1 + 7,4 (10,5)
T65-6: 11,2,9,5,10 + 1,6,8 (4,12)

Pieni systeemi 150 riviä, hinta 15 euroa.
Suuri systeemi 1008 riviä, hinta 100,80 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1. Ryhmäajo 2120 m

RANKING
A) 7-5-3-4-1 B) 6-8 C) 2
GROUSE MAN – TWENTYONE – NOTHING ELSE – RUTHLESS CHICK

Keskiviikkoilta käynnistyy montélähdöllä. Tasaisessa koitoksessa A-ryhmään kohoaa yli puolet lähdön osallistujista. 7 GROUSE MAN on tavannut menestyä näissä rahallisesti itselleen sopivissa montélähdöissä ja kohoaa niukaksi ykkösrankiksi. Toki kahden ja puolen kuukauden tauko tuo kuitenkin mukanaan omat kysymysmerkkinsä. 5 TWENTYONE väsyi viimeksi Mikkelin kärrylähdössä pahoin, mutta tätä edeltäneissä montélähdöissä 12-vuotias veteraani on esiintynyt edukseen. Lappeenrannassa Twentyone ei riittänyt Master Asille sekä Crisp Lookille, mutta kukisti muun porukan selvästi. Edellisellä Vermon vierailullaan Teija Lehtosen valmennettava seuraili aivan kärjen tuntumassa mukavasti neljänneksi. 3 NOTHING ELSE on aloittanut montéuransa lupaavasti kahdella totosijalla. Saa nähdä, onko kuukauden starttivälillä vaikutusta vireeseen suuntaan tai toiseen. 4 RUTHLESS CHICK suorittaa montédebyyttinsä osaavan Nelly-Janiika Korpikosken opastamana. Ainakin kärrylähdöissä tamma on ollut parhaimmillaan keulasta. 1 TONNERRE D’INVERNE on kahden edellisen kohtaamisen perusteella Nothing Elsen kanssa tasavertainen. Nyt ei kuitenkaan saa enää riisua kenkiä.

Lähtö 2. Ryhmäajo 1620 m

RANKING
A) 8 B) 2-1-4-6-3-5-7
PELIPISTE – ANNAN – PERUSLIKSA – TOHTORI

Toisen lähdön osallistujilla kärkisijat ovat jääneet viime aikoina vähiin, ja lähtö on muutenkin vaikea veikattava. 8 PELIPISTE ei ole vielä pitkän taukonsa jälkeen menestynyt, mutta ruuna on kyllä osoittanut sen verran hyvää kuntoa, että voi hyvänä päivänään voittaa tämän lähdön vaikka johtavan rinnalta. Vermossa 18. päivä viime kuuta Pelipiste piti johtavan rinnalla tempoa yllä, eikä lopulta hävinnyt vastaavalla pikamatkalla totosijaakaan kilometriajassa kuin yhdellä kymmenyksellä. Kärkinelikon muodostivat Bilettäjä, Syneri, Kaappi ja Vilox, joten porukka oli huomattavasti tämänkertaista kovempi. Ravilla Pelipisteellä on siis oiva tilaisuus palata menestyskantaan. 2 ANNAN ei ole missään tapauksessa mielimatkallaan, mutta se on lähdön osallistujista ainoa, jolla on totosija alla. Tamma laukkasi Lahdessa heti lähdössä, mutta ylsi vielä viiden hevosen tynkälähdössä Sorretun Voiman sekä Runoneidon tuntumassa kolmanneksi. 1 PERUSLIKSA on nyt saanut pieneltä huililta kaksi starttia kroppaansa, ja eiköhän suunta ole taas hiljalleen ylöspäin. 4 TOHTORI on lähdön hevosista ainoa, jolta löytyy taulusta kaksarisijoitus. Tohtori ei ole nopea avaaja, mutta tulee maaliin asti rehdisti. Jussi Suomisen käsistä aloittava 6 TÄHTIHEILI palaa todella pitkältä tauolta, joten vire on täysi arvoitus. Kapasiteetti riittää ilman muuta, mutta edellisestä täysipainoisesta suorituksesta on jo tosi paljon aikaa. 3 TÄHTIMENEVÄ avaa lujaa, joten pikamatka suosii. Loppurutistusta saisi kylläkin löytyä enemmän.

Lähtö 3. Ryhmäajo 2120 m

RANKING
A) 9 B) 8-2-6-7-5-3 C) 4-1
MASTER AS – AGING WELL – PEGASOS BOLT – PARC MONCEAU

Ravien montésarja on jaettu kahteen lähtöön, joten myös illan kolmas lähtö on saman sarjan montélähtö kuin ensimmäinenkin – ryhmäajo enintään 20 000 euroa tienanneille lämminverisille. 9 MASTER AS on kohonnut elämänsä iskuun kypsässä kahdentoista vuoden iässä. Alla on pelkästään hyviä suorituksia. Uran ensimmäinen montéstartti tapahtui vasta viime kuussa Lappeenrannassa. Lopputulos oli mainio, sillä Marika Jurvasen valmennettava hallitsi johtopaikalta suvereeniin tyyliin, eikä suursuosikki Crisp Look saanut siitä mitään otetta. On syytä erikseen mainita, että Crisp Lookin taulussa on tällä hetkellä pelkästään voittoja tätä kyseistä Lappeenrannan kakkossijaa lukuun ottamatta. 8 AGING WELL on mielenkiintoinen montédebytantti. Mikäli energinen ruuna suorittaa kykyjensä mukaisesti ja keskittyy oikeisiin asioihin, se kyllä menestyy. 2 PEGASOS BOLT eteni marraskuisessa Seinäjoen montéstartissa kärkeen ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä ja oli pitkään kiinni voitossa, mutta jäi kalkkiviivoilla kakkoseksi. 6 PARC MONCEAU epäonnistui viimeksi Lahdessa, mutta on muuten ollut varma suorittaja. 7 MAJESTIC MISSY ei ole viime aikoina kärrylähdöissä vakuuttanut. Uran kaksi aiempaa montéstarttia eivät nekään ole olleet vakuuttavia. Saa nähdä, saako maamme tämän vuoden ylivoimaisesti voitokkain montéohjastaja Janita Antti-Roiko tamman syttymään. 

Lähtö 4. Ryhmäajo 1620 m | Toto65-1

RANKING
A) 1-2-10 B) 9-7-4-11-5-8 C) 3-6
DEANGELO - LIGHTNINGSKY – MAINIO – ROBERTO DIVER

Toto65-pelin avauskohteessa heti lähtökiihdytys on todella mielenkiintoinen. 1 DEANGELO ja 2 LIGHTNINGSKY ottavat varmasti tuimasti yhteen, sillä molemmille keulapaikka olisi pikamatkalla ilman muuta paras vaihtoehto. Lightningsky on kyllä Deangeloa nopeampi avaaja, mutta yli valjakon mitan edun ottaminen suoraan ulkopuolelta ei todellakaan ole helppo juttu. Ei homma silti välttämättä vielä lähtökiihdytykseen ratkea, sillä kummallakin on kyllä realistiset voittosaumat johtavan takaakin. Kaksikko kohtasi toisensa Vermossa 14. päivä marraskuuta, silloinkin pikamatkalla. Silloin Lightningsky voitti johtopaikalta oikein varmasti ja takarivistä matkaan joutunut Deangelo kiri 4. ulkoa hyvin neljänneksi. Mikäli edellä mainittu kaksikko sortuu alussa turhan kovaan keskinäiseen kilvanajoon, on 10 MAINIO loppukirissä vahvoilla. Mainio on suorittanut sen verran hyvin, että kyllä sillä tänä vuonna voisi olla enemmänkin voittoja kuin ainoastaan yksi. B-ryhmän avaava 9 ROBERTO DIVER sai vetää viimeksi Kuopiossa johtopaikalla haluamaansa tahtia ja voitti sopivan tehtävän helposti. Nyt vastus on paljon kovempi, joten voitto on tiukassa. Ruuna voi kuitenkin seurailla kärjen imussa alusta loppuun. 7 RAMBO RIVNER on nopea avaaja, mutta seiskaradalta hyvän juoksupaikan saaminen vaatii silti hyvää tuuriakin. Mikäli Rambo Rivner siinä onnistuu, on totosija mahdollinen. Harri Koivusen tallin kaksikko 4 QUESTIONMARK ME ja 11 JUICEMAN kilpailee nousuvireessä, mutta tämän lähdön voitto voi silti olla vielä liikaa vaadittu.

Lähtö 5. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-2

RANKING
A) 9 B) 1-5-4-7-3-6-2-8
VENNELMON VARMA – TÄHTITUULA – NAPUTUS – VARSOVA

Toto65-varmavalinta löytyy siis toisena kohteena ajettavasta kylmäveristen Tammatähdestä. 9 VENNELMON VARMA on esittänyt viime aikoina niin vahvaa virettä, että on takarivistäkin lähdön ainoa A-hevonen. Vennelmon Varma on vieraillut kahden viime kuukauden aikana Vermossa ahkerasti ja menestys on ollut upeaa; kuusi kilpailua on tuonut kaksi voittoa sekä kolme kakkossijaa. Takarivistä ei ole asiaa mielipaikalle keulaan, mutta vahva tamma pystyy menestymään kaikenlaisilla juoksuilla. Tarpeen vaatiessa tamman voi kierrättää vaikka johtavan rinnalle. Perjantaina Kouvolassa Vennelmon Varma tuli johtopaikalta normaalin rehdisti maaliin asti, vaikka Rokin Maxi ja Pyörylän Paroni Valkeala-ajossa edelle punnersivatkin. 1 TÄHTITUULA aloittaa haastajaryhmän. Se sijoittui Kouvolan Valkeala-ajossa 4. ulkoa kuudenneksi. Keulapaikkaa Tähtituula ei todennäköisesti pysty pitämään, mutta ykkösradan paikka on sille silti ilman muuta hyvä. 5 NAPUTUS on epävarma, mutta vahva tamma, joka onnistuessaan pystyy menestymään. 4 VARSOVA on lähdön vähärahaisin. Siitä huolimatta Saara Mäkisen suojattiin pitää suhtautua vakavasti. Viimeksi Kuopiossa Varsova pääsi etenemään harvinaislaatuisesti johtopaikalle jo vajaat 1200 jäljellä, mutta tamma laukkasi johtopaikkaa puolustaessaan 350 jäljellä. 7 HULLUDUUNARI laukkasi viimeksi Vermon Tammatähdessä loppusuoralla johtopaikalta voittajan näköisenä. Saa nähdä, onko Santtu Raitalan taktiikka täydelläkin matkalla yhtä aggressiivinen. Todennäköisesti lähtönopeus riittää johtopaikan ottamiseen, mikäli kuski vain niin haluaa. 3 BILETTÄJÄ on kehittyvä tamma, jolla Tapio Perttunen panostanee tosissaan lähtöön. Bilettäjä ei ole kuumimpia voittajasuosikkeja, mutta totosija ei yllättäisi.

Lähtö 6. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 3-5 B) 4-8-2-6-7 C) 9-1-10-12-11
METSÄRINTEEN RAMBO – VONKARI – VIISORI – RYSKY

Toto4-pelin avauskohteesta löytyy neljä realistista voitontavoittelijaa. Näistä A-ryhmään nostetaan kaksi hevosta. 3 METSÄRINTEEN RAMBO on lahjakas 5-vuotias. Timo Tuomisen valmennettava kilpailee hurjalla voittoprosentilla, sillä uran yksitoista kilpailua on tuonut seitsemän voittoa. Viimeksi Kouvolassa Metsärinteen Rambo eteni takamatkan juoksulangalta kärkeen jo ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä ja hallitsi tyylipuhtaasti. Vastus on nyt ilman muuta kovempi, mutta hyvältä lähtöpaikalta voittokulku voi silti jatkua. Edellistä vuotta vanhempi 5 VONKARI on sekin tiedetty uransa alusta alkaen oikein lahjakkaaksi. Kokemattomalla kuskilla menestys ei ole ollut jatkuvaa, mutta loka-marraskuussa Siporin poika intoutui kolmeen peräkkäiseen voittoon. Nyt Vonkarin ohjiin nousee kovan luokan vahvistuksena Santtu Raitala, ja valjakon yhteistyötä odotetaan suurella mielenkiinnolla. 4 VIISORI aloitti uransa viime vuonna 4-vuotiaana lupaavasti. Viisori sijoittui Pikkuprinssissä neljänneksi, Oulu Expressissä viidenneksi sekä Kriteriumin karsintalähdössä kakkoseksi. Kriteriumin finaalissa tuli romahtaminen, ja sen jälkeen Siporin poika ei sitten olekaan kilpaillut. Huippuvire edellyttänee startteja, mutta Mika Mäkelällä on kyllä tapana tuoda valmennettavansa starttiin hyvässä vireessä, ja olemus koelähdössäkin oli positiivinen. 8 RYSKY on lähdön neljäs kova voitontavoittelija. Uran seitsemän kilpailua on tuonut viisi voittoa sekä yhden kakkossijan, joten aloitus on ollut mainio. Nyt rima on kuitenkin aiempaa korkeammalla, ja lähtöpaikkakin on kovasta nelikosta huonoin. 2 YSIKYMPPI, 6 BIETRO ja 7 KOIVUN TUISKU ovat lähdön muut B-hevoset, mutta suosikkien onnistuessa tällä kolmikolla ei pitäisi olla asiaa terävimpään kärkeen. 

Lähtö 7. Tasoitusajo 3120 m | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 2-14-9-12-15-4-7 B) 13-10-5-3-1-11
MR BIG MONEY – TZUBODAI – WILLE’S RAINPOWER – TWINQUIT

Illan ensimmäinen troikkalähtö on lämminveristen Karanor Teräsmiesliigaa, ja siinä A-ryhmään nostetaan peräti seitsemän hevosta. Kaikilla näillä on esittää vireestään tuoretta näyttöä. 2 MR BIG MONEY ei ole voltista mitenkään varma kiihdyttäjä, mutta alun sujuessa kunnialla ruuna tavoittelee tiukasti keulavoittoa. Viimekertaisessa Seinäjoen 75-lähdössä Mia Lammisen valmennettava kiertyi 3. ulkoa johtavan rinnalle 1500 jäljellä ja kiritti rehdisti keulasta voittanutta Nashville Nancyä. 14 TZUBODAI kohdalla juoksu meni viimeksi täysin pieleen, eikä heikkoon sijoitukseen kannata tuijottaa. Mikäli ruuna pääsee iskemään kirivaiheessa suotuisan juoksunkulun jälkeen, on se huippuvaarallinen. 9 WILLE’S RAINPOWER on voittanut tänä vuonna lähtöjä hyvällä prosentilla. Viimeksi Jyväskylässä Lexus Fontin poika jäi passiivisen taktiikan jälkeen hyvävoimaisena pussiin. 12 TWINQUIT epäonnistui viimeksi Seinäjoella ylipelattuna suosikkina, mutta osoitti kyllä täysin normaalikuntoa. Nämä pitkät matkat sopivat vahvalle ruunalle parhaiten. 15 COM TUFF ylsi torstaina Lahdessa kolmanneksi 900 metrin kirillä 4. ulkoa. Ruuna osoitti pystyvänsä täysipainoiseen suoritukseen kengät jalassakin, ja nyt Matias Salon valmennettavalla on myös startti kropassa. 4 WILD ACTION pilasi viimeksi pelinsä pahaan laukkaan, mutta vaikutti muuten normaalilta. Edellisen startin kolmas sija tuli rehdillä 900 metrin kirillä 5. ulkoa vain Imakeituptotheskylle sekä Fandango Brickille häviten. 7 FINANCE HOSS on porukan kokemattomin. Scarlet Knightin pojassakin on kuitenkin sen verran paljon potentiaalia, ettei sitä uskalla pudottaa pois A-ryhmästä.

Lähtö 8. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 1-7-4 B) 10-5-9-2-3-6-8
WILLOW PRIDE – THAI PROFIT – JUSTICE ÅS – SHADOW OF BRISBANE

Duo-pelin käynnistävästä lämminveristen Isokengästä löytyy kolme kovaa voitontavoittelijaa. Mikäli voitto menee tämän kolmikon ulkopuolelle, puhutaan välittömästi isosta yllätyksestä. Suosikkikolmikko kohtasi toisensa myös viimeksi Seinäjoella Kavioliigan osakilpailussa. Vaikka 1 WILLOW PRIDE sijoitus oli silloin kolmikosta huonoin, kohoaa lähdön ainoa tamma rankingin ykköshevoseksi. Willow Pride ei aivan päässyt kiihdytyksessä keulapaikalle ohi sisäpuoleltaan lähteneestä Justice Åsista ja juoksi lopulta 3. ulkona, mistä tuli maaliin selvästi voimia tallella. Nyt Willow Pridella on askelten osuessa lankulle loistosaumat pitää keulapaikka itsellään, minkä jälkeen Markku Niemisen valmennettavan ohittaminen ei tulisi olemaan helppoa. 7 THAI PROFIT oli Seinäjoella 2. sisältä hyvä kakkonen. Ruuna ei edes päässyt yrittämään voittoa, ja voimia jäi kyllä paljon varastoon. Thai Profitin on koko suosikkikolmikon kovakuntoisin, mutta samalla lähtöpaikkakin on kolmikosta huonoin. Kun ykköspalkinto on ”vain” 3 000 euroa, niin riskinä on tämän näkyminen Santtu Raitalan ajotaktiikassa. 4 JUSTICE ÅS onnistui viimeksi niukasti puolustamaan johtopaikan Willow Pridea vastaan, mutta putosi kalkkiviivoilla ulos totosta. Vaikutti siltä, että hokkibalanssi vaikutti menoon jonkin verran heikentävästi. Olisi eduksi, mikäli hokkeja ei tällä kertaa tarvittaisi. Keulapaikka olisi nytkin paras vaihtoehto, mutta normaalitapauksessa Willow Priden ohittamisen ei pitäisi onnistua. Pitää kuitenkin muistaa, että Willow Priden lähtönopeus on tänä vuonna vaihdellut. 10 SHADOW OF BRISBANE on mielenkiintoinen tauoltapalaaja, mutta kyllä koko suosikkikolmikon kukistaminen suoraan tauolta olisi melkoinen paukku. 5 HAZELHEN HERMES toivoo ylivauhtista juoksua, jolloin voi yltää kärjen tuntumaan.

Lähtö 9. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 11-2-9-5-10 B) 1-6-8-4-12-7-3
RUNAWAY NINA – NASHVILLE NANCY – THE BREEZE – SALTY DOG

Illan päätöslähdössä A-ryhmään nostetaan viisi hevosta. 11 RUNAWAY NINA olkoon marginaalinen ykkösrankkaus huonosta lähtöpaikastaan huolimatta, sillä sen verran väkeviä suorituksia tamma on yhtä epäonnistumista lukuun ottamatta viime starteissaan tehnyt. Runaway Nina on tehnyt täysipainoisia suorituksia johtavan rinnaltakin, joten matkan aikana eteenpäin ajaminen on yksi vaihtoehto. Viimeksi Mikkelissäkin Runaway Nina taivalsi 2. rataa ilman selkää. Siitä Liisa Pappisen valmennettava painui kärkeen vajaat 600 jäljellä ja jatkoi ylivoimaiseen voittoon. Lähtö oli viimeksi heikkotasoinen, mutta todisti kuitenkin epäonnistumisen jälkeen vireen säilyneen. 2 NASHVILLE NANCY nappasi Seinäjoella 75-voiton keulasta, mutta viimeksi tammalla haluttiin väkisin ajaa johtavan takaa, minne tamma jäi sitten pussiin. Ehkäpä tällä kertaa on taas keulataktiikan vuoro, vaikka lähtö onkin viime keskiviikkoa kovatasoisempi. 9 THE BREEZE on kyvykäs, mutta kuuma pakkaus. Juha Utala on onnistunut tammalla hyvin, ja hevonen tuntuisi viime aikoina rauhoittuneenkin. The Breezellä on ehdottomasti täydet voittosaumat. 5 SALTY DOG nappasi alla olevan Vermon kakkossijansa kierrettyään 4. ulkoa johtavan rinnalle 1400 metriä ennen maalia. Ori ei ole nopea avaaja, joten matkalla johtavan rinnalle eteneminen on taas varteenotettava vaihtoehto. 10 AGAIN KRONOS on aloittanut Matti J. Mäkisen käsistä mukavasti. Kyseessä on vauhtikestävä hevonen, jolle reipas matkavauhti olisi mieleen. B-ryhmän avaava 1 PROUD MS CANTAB pystyy nopeana avaajana hyödyntämään loistopaikkansa. Kovia A-ryhmäläisiä vastaan voitto on tiukassa, mutta nappireissulla totosija on täysin mahdollinen. 6 RIM BAY FLEUR putoaa tässä tehtävässä B-ryhmään, vaikka alla onkin kaksi komeaa Vermon voittoa.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 3,5 (4,8)
T4-2: 2,14,9,12,15,4,7 (13,10)
T4-3: 1 + 7,4 (10,5)
T4-4: 11,2,9,5,10 + 1,6,8 (4,12)

Pieni systeemi 70 riviä, hinta 14 euroa.
Suuri systeemi 336 riviä, hinta 67,20 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

1
11,2,9,5,10

Yhteensä 5 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

2,14,9
2,14,9,12,15,4,7
2,14,9,12,15,4,7

Yhteensä 90 yhdistelmää, hinta 45 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

11
2,9,5,10
kaikki

Vihjeet Jouni Toroska

 

Yhteensä 40 yhdistelmää, hinta 20 euroa.
 

Lähtö  1. 


Väliajat 135-153-169-190

GROUSE MAN: Matkasi 3. ulkona. Lähti 600 juostuna kiriin 3. radalle. Eteni 750 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Painui 700 ennen maalia kärkeen ja hallitsi helposti sisään asti. Viim. 1000 m 17,3. 
TWENTYONE: Juoksi 3. sisällä. Sai edetä sujuvasti ja puristi viime metreillä varmasti toiseksi. 
HERE I GO AGAIN S: Ajoi alussa eteenpäin. Pääsi 300 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Pudotti 500 juostuna johtavan kantaan. Oli siitä loppuun asti taistossa toisista rahoista. 
TONNERRE D'INVERNE: Juoksi 4. sisällä. Nousi 850 juostuna toiseen ulos. Seuraili jatkossa sujuvasti ja oli tasainen neljäs. 
NOTHING ELSE: Oli pienen lähdön hänniltä lähinnä tasainen. 
CIPRIANI: Valui avausringin aikana pääjoukon hännille, mistä oli melko vaisu. 
RUTHLESS CHICK: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 
JUNIOR MAGISTRATE: Eteni 250 juostuna kärkeen. Veti reipasta tahtia. Laukkasi viimeisen takasuoran alussa jo hieman väsyneen oloisena pitkäksi. 

Lähtö  2. 


Väliajat 251-269-261

PELIPISTE: Käynnistyi reippaasti ja eteni 300 juostuna kärkeen. Sai vetää haluamaansa tahtia. Hallitsi varmoin ottein maaliin asti. 
TOHTORI: Juoksi 2.-3. ulkona. Lähti 550 ennen maalia kiriin 3. radalle. Puristi viime metreillä varmasti toiseksi. 
ANNAN: Juuttui ensimmäisessä kaarteessa toisen radan vetojuhdaksi. Sai puolikas juostuna vetoavun eteensä. Lähti loppusuoran alussa kiriin 3.-4. radalle. Tuli hienosti sisään asti. 
PERUSLIKSA: Lähti tasaisesti ja jäi 4. sisälle. Nousi puolikas juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Tuli rehdisti sisään asti. 
TÄHTIMENEVÄ: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi 250 juostuna johtavan kantaan. Oli lopussa tasainen viides. 
JEMMATAR: Lähti rauhassa ja jäi heti hieman pääjoukosta. Oli jatkossa heikko. 
TÄHTIHEILI: Laukkasi lähdössä pahoin ja jäi paljon. Laukkasi kulisseissa 600 juostuna uudelleen. Menetti samassa pelinsä lopullisesti.
LAKSIN LYYTI: Matkasi 3. sisällä. Laukkasi loppusuoralla tilaa hakiessaan hylkäykseen. 

Lähtö  3. 


Väliajat 122-140-157-185

AGING WELL: Pudotti 250 juostuna 4. sisäradan jonoon. Nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Eteni tasaisesti ja sai loppusuoran puolivälissä tuntuman kärkihevoseen. Jyräsi lopussa hallittuun voittoon. Viim. 700 m 15,2. 
MASTER AS: Ajoi toista rataa pitkin eteenpäin. Sai puolikas juostuna paikan johtavan kannasta. Nousi 850 ennen maalia kärkihevosen kupeelle. Painui 650 ennen maalia kärkeen. Tuli asiallisesti sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa toiseksi. 
MAJESTIC MISSY: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Jäi 650 ennen maalia johtavan kantaan. Seuraili jatkossa tasaisesti kolmanneksi. 
VISIONNAIRE: Menetti kärkipaikkansa 300 juostuna. Jäi puolikas juostuna 3. sisälle. Tuli lopun lähinnä tasaisesti. 
AMON-RA: Oli taustalta toiselta radalta asiallinen. 
PARC MONCEAU: Lähti tasaisesti ja jäi lauman hännille sisäradalle. Oli jatkossa melko vaisu. 
PEGASOS BOLT: Nousi 3. sisältä ensimmäisen takasuoran puolivälissä 3. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Nostettiin 750 ennen maalia kolmannelle radalle. Taipui loppukaarteessa ja oli aika vaisu. 
VINCERE: Lähti rauhassa ja putosi heti taustalle. Oli jatkossa heikko. Laukkasikin 900 ennen maalia väsyneenä kulisseissa. 
GOLDSHOE BONNIE: Poissa.

Lähtö  4. 


Väliajat 115-132-109

MAINIO: Juoksi 4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Eteni loppusuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Jyräsi siitä lopussa vahvasti voittoon asti. Viim. 700 m 10,5.
LIGHTNINGSKY: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai rauhoittaa toisella puolikkaalla. Tuli hienosti sisään asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 
DEANGELO: Matkasi johtavan kannassa. Oli pitkään vailla kiritilaa. Löysi vapaan radan loppusuoran alussa, minkä jälkeen kiri lopun hyvin 3. rataa pitkin. 
JUICEMAN: Matkasi 4. sisällä. Kirikaista aukeni 400 ennen maalia, minkä jälkeen tuli lopun vahvasti ulkoratoja pitkin. Viim. 400 m 09,3. 
QUESTIONMARK ME: Peruutti alussa 5. ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Tuli pitkän kirinsä rehdisti maaliin asti. Viim. 700 m 11,5. 
CAROLINE K.: Peruutti alussa 5. sisälle. Sai edetä sisärataa pitkin ja tuli asiallisesti. 
ROBERTO DIVER: Juoksi 3. sisällä. Nousi 400 ennen maalia toiseen ulos. Painoi loppukaarteessa kovasti päälle. Vapaa rata löytyi loppusuoran puolivälissä, minkä jälkeen tuli lopun asiallisesti. Ohitukset olivat toki reippaassa lopetuksessa tiukassa. 
RAMBO RIVNER: Sai 250 juostuna paikan toisesta ulkoa. Lähti 650 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 550 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Antoi loppusuoralla hieman periksi. 
FILUR SISU: Juuttui alussa 3. radan kiertäjäksi. Peruutti lopulta 400 juostuna 6. sisälle. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Oli jatkossa vain tasainen. 
CAVALIER BRODDE: Juoksi 3. ulkona. Jäi 550 ennen maalia vaille kiritilaa. Löysi pian vapaan radan, mutta ei kirinyt. 
FAST TIME: Eteni 250 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Antoi siitä viimeisen takasuoran lopussa pahoin periksi ja oli heikko. 

Lähtö  5. 


Väliajat 229-272-256-237

VENNELMON VARMA: Matkasi toisessa ulkona. Jäi toisen kaarteen alussa toisen radan vetojuhdaksi. Löi loppukaarteessa painetta ja jyräsi viime metreillä vahvasti niukkaan voittoon. Viim. 800 m 22,6. 
HULLUDUUNARI: Juuttui toisen radan vetojuhdaksi. Painui 650 juostuna väkisin kärkeen. Sai jatkossa hieman rauhoittaa. Tahti kiihtyi viimeisellä takasuoralla. Tuli hienosti sisään asti, vaikka jäikin lopussa niukasti toiseksi. 
VARSOVA: Lähti 4. ulkoa puolimatkassa kiriin 3. radan vetojuhdaksi. Tuli pitkän kirinsä rehdisti sisään asti. Viim. 1000 m 23,0. 
TÄHTITUULA: Juoksi 2.-3. sisällä. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Pääsi 250 ennen maalia nousemaan toiseen ulos. Kirikaista ei sieltäkään koskaan kunnolla auennut. 
SOKRU: Kiihdytti 250 juostuna kärkipaikalle. Jäi 600 juostuna paineen alla johtavan kantaan. Oli sieltä lopussa tasainen viides. 
NAPUTUS: Juoksi 3.-2. ulkona. Otti 300 ennen maalia yllättäen pahan laukan ja menetti pelinsä.
VIESKERIN VIRVA: Seuraili 4.-3. ulkoa vailla suurempaa virtaa. 
RUNONEITO: Juoksi 3.-4. sisällä. Taipui kovassa tehtävässä loppukaarteessa, eikä vain riittänyt. 
BILETTÄJÄ: Otti ensimmäiset keulat. Jäi 200 juostuna paineen alla johtavan kantaan. Laukkasi siellä sata metriä myöhemmin pitkäksi. 

Lähtö  6. 


Väliajat 241-268-303-271

METSÄRINTEEN RAMBO: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Tahti pysyi tasaisen reippaana. Kesti lopussa vahvasti niukkaan voittoon. 
RYSKY: Lähti heti ajamaan 3. rataa pitkin eteenpäin. Pääsi 500 juostuna pudottamaan toiseen ulos. Lähti 600 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli rehdisti sisään asti ja ehti lopussa lähes voittoon asti. Tämä oli vahva esitys. Viim. 700 m 24,9. 
BIETRO: Eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Piti siinä tempon tasaisen reippaana. Tuli erittäin hyvin maaliin asti. 
VONKARI: Juoksi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran lopulla kiriin 3. radalle. Tuli kirinsä aivan hyvin, vaikka ei juuri ohitellutkaan. Viim. 800 m 25,6. 
YSIKYMPPI: Juoksi 3. sisällä. Nousi loppukaarteen alussa toiseen ulos. Seuraili lopun tasaisesti. 
VIISORI: Matkasi johtavan kannassa. Putosi loppusuoralla hieman ja otti maksimit. 
SUSAN PRINSSI: Jäi heti kulisseihin, missä suoritti vailla virtaa.
KOIVUN TUISKU: Lähti rauhassa ja jäi taustalle, missä oli heikko. 
VILPETÖÖRI: Jäi heti aivan viimeiseksi sisäradalle, missä oli jatkossa heikko. 
AARIAN HERMANNI: Laukkasi 150 juostuna taustalle. Laukkaili kierrosta myöhemmin hylkäykseen asti. 
INTON RILLA: Juoksi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran lopussa 3. ulos. Siirtyi loppusuoran alussa kiriin ulkoradoille. Tuli hyvin, mutta loppumetrien laukka johti hylkäykseen.
JÄNKÄ-UKKO: Poissa.

Lähtö  7. 


Väliajat 226-204-170-145

COM TUFF: Sai nopeasti paikan 3. ulkoa. Jäi 850 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Pääsi loppukaarteen alussa pudottamaan johtavan kantaan. Tuli vahvasti sisään asti ja puristi viime metreillä vielä varmaan voittoon. Viim. 1000 m 13,3. 
WILLE'S RAINPOWER: Lähti reippaasti ja eteni jo 250 juostuna kärkipaikalle. Sai vetää pitkään sopuisasti. Kiihdytti tahtia kovasti loppua kohden ja tuli todella hyvin sisään asti. 
WILD ACTION: Otti sata juostuna pahan laukan ja jäi selvästi. Sai 850 juostuna paikan 6. sisältä. Nousi päätösringin alkaessa toiselle radalle. Sai edetä jatkossa sopuisasti ja tuli vahvasti sisään asti. Viim. 2200 m 14,5. Tästä loppu sujui selvästi kovempaa. Viim. 1000 m 13,2. 
MR BIG MONEY: Laukkasi lähdössä ja jäi pääjoukon hännille 4. ulos. Sai edetä koko ajan sopuisasti ja oli varsin hyvä neljäs. 
TZUBODAI: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Lähti 1150 ennen maalia kiriin 3. radalle. Haparoi hieman sata metriä myöhemmin. Pudotti 450 ennen maalia toiselle radalle. Tuli lopun lähinnä tasaisesti. Viim. 700 m 16,7. 
CIAO FERRARI: Matkasi 4. sisällä. Jäi sinne päätösringin alkaessa vaille kiritilaa. Löysi lauman hänniltä vapaan radan 600 ennen maalia ja tuli lopun hieman sijoitustaan paremmin. Viim. 600 m 15,5. 
TWINQUIT: Juuttui 300 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Pääsi 850 ennen maalia pudottamaan kakkoskeulaksi. Taipui hieman päätöspuolikkaan alussa ja oli kyllä pieni pettymys. 
SAHARA MALDONADO: Jäi 250 juostuna 3. sisälle. Juuttui päätösringin alkaessa pakettiin. Löysi vapaan radan lauman hänniltä 550 ennen maalia. Tuli lopun lähinnä tasaisesti. Viim. 500 m 17,7. 
MAS BELLA: Ei esittänyt 5. sisältä ihmeitä. 
GRAPETSIINASINE: Jäi 200 juostuna johtavan kantaan. Taipui sieltä päätösringin alkaessa selvästi ja oli heikko. 
QUEASY DU POINT: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä.
UNIQUESINE: Poissa.
FINANCE HOSS: Poissa.
MELINDA SES: Poissa.
CALLELA EVEREST: Poissa.

Lähtö  8. 


Väliajat 117-153-124-103

WILLOW PRIDE: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai rauhoitta tahtia toisella puolikkaalla merkittävästi. Kontrolloi lähtöä varmoin ottein maaliin asti. Oli vakuuttava. 
THAI PROFIT: Sai ensimmäisen takasuoran lopussa paikan 3. ulkoa. Lähti 350 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli vahvasti sisään asti. Viim. 700 m 09,5. 
JUSTICE ÅS: Pudotti 200 juostuna johtavan kantaan. Oli lopussa asiallinen kolmas. 
HAZELHEN HERMES: Matkasi toisessa ulkona, mistä kiertyi 750 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä rehdisti sisään asti. 
CELEBRITY LANE: Pudotti 300 juostuna 4. sisälle. Nousi 550 ennen maalia 4. ulos. Lähti 350 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja tuli juosten sisään asti. Viim. 400 m 10,5. 
TARGET KRONOS: Juoksi 3. sisällä. Ei saanut lopussa kiritilaa. 
WILLIAM PINE: Nousi 350 juostuna 4. sisältä toiselle radalle. Sai 750 juostuna vetoavun eteensä. Ei saanut lopussa toisesta ulkoa lainkaan kiritilaa. 
TWIST OF FATE: Peruutti 250 juostuna 3. radalta 5. sisälle. Seuraili lopun vain tasaisesti. 
DARTAGNAN SISU: Laukkasi 6. sisällä 350 juostuna pitkäksi. 
SHADOW OF BRISBANE: Poissa.

Lähtö  9. 


Väliajat 145-145-151-138

RUNAWAY NINA: Juoksi 4. ulkona. Lähti 800 ennen maalia kiriin 3. radalle. Pudotti 550 ennen maalia toiseen ulos. Siirtyi 350 ennen maalia taas 3. radalle. Tuli vahvasti ja puristi varmaan voittoon. Viim. 800 m 12,1. 
AGAIN KRONOS: Juoksi 3. ulkona. Lähti 1150 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 950 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Jyräsi siitä vahvasti sisään asti. 
THE BREEZE: Pudotti toisesta ulkoa 250 juostuna suosiolla 3. sisälle. Nousi loppukaarteen alussa 3. ulos. Siirtyi loppusuoran alussa kiriin ja oli hyvä kolmas. Viim. 400 m 12,4. 
NASHVILLE NANCY: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai koko ajan pientä painetta. Jäi päätössatasella hieman alakynteen. 
MARLON DEE: Juoksi 6. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Siirtyi 350 ennen maalia vapaalle radalle. Tuli mukavasti sisään asti. Viim. 800 m 12,0. 
REHAB: Juoksi 4. sisällä. Sai loppukaarteen alussa paikan 3. sisältä. Nousi 300 ennen maalia toiseen ulos. Tuli aivan juosten sisään asti. 
PROUD MS CANTAB: Matkasi johtavan kannassa, mistä ei saanut lopussa kiritilaa. Voimia ei välttämättä hirveästi jäänyt.
RIM BAY FLEUR: Ajoi alussa voimalla eteenpäin ja sai lopulta puolikas juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Sai päätösringin alkaessa vetoavun eteensä. Taipui toisesta ulkoa selvästi viimeisen takasuoran lopulla ja oli vaisu. 
HAZELLA: Juuttui alussa keskijoukkoihin 3. radan kiertäjäksi. Peruutti lopulta 650 juostuna lauman hännille sisäradalle, missä myös pysyi jatkossa. 
SUN SAYEN: Juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Sai 450 juostuna vetoavun eteensä. Jäi 900 ennen maalia 3. ulos. Pudotti loppukaarteen alussa sisäradalle. Ei vain riittänyt lopussa lainkaan. 
SALTY DOG: Juuttui alussa keskijoukkoihin 3. radan kiertäjäksi. Peruutti 350 juostuna 5. ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Laukkasi loppusuoran alussa jo väsyneenä pitkäksi. 
CARLOS SANTANA: Poissa.