Keskiviikkoravit & 15 000 voiton juhlat

14.10.2020 18:00

Keskiviikkoravit & 15 000 voiton juhlat

Keskiviikon 14.10. ravien yhteydessä juhlistamme moninkertaisten Vermon championeiden Ari Moilasen ja Antti Teivaisen merkkipaaluja. Moilanen saavutti kesäkuussa 7000 voiton rajan ja Teivainen ajoi reilu viikko sitten uransa 8000. voiton. Molemmat ovat eläviä legendoja ja edelleen alansa absoluuttisia huippuja.

Illan aikana tunnelmoidaan videoiden ja kuvien muodossa ohjastajavirtuoosien hetkiä vuosien varrelta sekä totta kai kuullaan mestarien itsensä mietteitä. Teivainen on voittanut Vermon ajajaliigan 11 vuotena (ensimmäisen kerran vuonna 1991 ja viimeisimmän 2009), Moilanen taas 13 vuotena (ensimmäinen vuonna 1998 ja viimeksi 2018).

Teemme sosiaalisen median kautta tulleista terveisistä ja muisteluista myös koosteen muistoksi herroille tapahtuman jälkeen.

Raveissa on tällä kertaa kymmenen lähtöä, sillä 3-vuotiaita lämminverisiä oli paljon liikkeellä ja niiden lähtö jaettiin kahteen sarjaan. Kolmivuotiskisat ajetaan lähtöinä 1 ja 3. Toto65-kierros ravataan tuttuun tapaan lähdöissä 4-9.

Meillä on helppo huolehtia turvaväleistä, ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä kaikille. Yleisötiloissa on useissa pisteissä saatavilla käsidesiä.

Pääsyliput ennakkoon Vermo Shopista

Vermo Areenalla ravataan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin ja katsomoalueelle otetaan rajoitetusti yleisöä*. Yleisö- ja tallialueen välillä ei ole kulkua. Pääsyliput kannattaa ostaa ennakkoon verkkokaupasta, johon pääset sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Myös portilla myydään lippuja. Nyt myynnissä on lisäksi autokatsomolippu, jolla pääsee kätevästi autolla etusuoran alussa sijaitsevaan autokatsomoon. Tällöin kaikkien autossa olevien henkilöiden tulee lisäksi ostaa erikseen pääsylippu. Ravit kuuluvat myös suorana radiosta 87,6 MHz Vermon alueella. Yleisön sisäänkäynti toistaiseksi vain Valjakkotien puolelta pääovista tai niiden vasemmalla puolella olevasta portista (talliportilla ei lipunmyyntiä). Huom. tallialueelle ei pääsyä yleisöalueelta.

Ravintola Ravilla 

Tervetuloa maistamaan lokakuun herkut ravintola Ravillaan. Varaa paikkasi ennakkoon: ravintolat@vermo.fi. Alla oleva à la carte-lista  on voimassa lokakuun keskiviikkoraveissa: 
Riistaa ja Juureksia – alkuruokalajitelma (vähintään 2 hengelle) 11 e / hlö 
Maa-artisokkakeittoa ja revittyä ankankoipea 9 e / 18 e
Tattirisotto 11 e / 22 e
Villisikaburger 18 e
Portobelloburger 18 e
Riistawallenberg ja kauden juureksia 21 e
Grillattua lohta ja rapu-hummerikastiketta 25 e
Vermon Letut & vaniljajäätelöä 9 e
Tyrni-suklaaleivos 9 e

Keskiviikkoravien pääsylippu

Vermon Areenan keskiviikkoravit klo 18-21 (ovet klo 16). Huippuraviurheilun lisäksi tarjolla turvavälit huomioiden yhdessäoloa, elämyksiä ja laadukkaat ravintolapalvelumme. Myös lapsille on mukavaa tekemistä esim. keppariareenalla. Poikkeusolojen aikana lapset alle 18-v. tarvitsevat oman pääsylipun, he pääsevät alennusryhmien lipulla. Pääsylippu sisältää käsiohjelmamonisteen. Myös portilla myydään lippuja, suosittelemme ostamaan liput ennakkoon jonojen välttämiseksi ja turvavälien toteutumiseksi. Oikeus alennukseen osoitettava pyydettäessä.

  • Hinta 8 €/aikuinen
  • Alennusryhmät 4 € (eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset alle 18-v.)
  • Autokatsomolippu 5 €/auto
  • Vermon kausikortilla vapaa sisäänpääsy (loppuvuoden kausikortti myynnissä hintaan 44/33 € - osta Vermo Shopista >>)
  • Hippoksen kausikortti, SHKL:n jäsenkortti ja Vermo Areenan vapaalippu ovat voimassa, mikäli kortin/lipun haltija käy lunastamassa oman lipputuotteen (0 €) Liveto-lipunmyyntijärjestelmästä viimeistään kyseisen viikon maanantai-iltaan mennessä. Näytä saapuessasi sekä etukäteen hankittu lipputuote että etukortti.
  • Vermo Shopissa maksuvälineenä käy yleisten maksutapojen lisäksi myös Smartum saldo ja Eazybreak.
  • Vermossa maksu käteisellä / pankkikortilla. Vermossa pääsyliput voi maksaa myös Edenredin tai Smartumin virikesetelillä / saldolla.

*Järjestäjä pidättää oikeuden rajoittaa yleisömäärää, jakaa yleisön erillisiin sektoreihin ja rajoittaa kulkua sektoreiden välillä voimassa olevien yleisörajoitusten puitteissa.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

14.10.2020 Vermo

Selaa julkaisua

TOTO65-VARMAVALINNAT

 

Tällä kertaa kierroksen todennäköisin voittaja on helppo löytää. Toisen kohteen 6 SAVON KINGI on aloittanut uransa kuusivuotiaana upeasti. Kuusi kilpailua on tuonut viisi voittoa sekä yhden kakkossijan. Mikä tärkeintä, kehityssuunta on ollut starttien myötä koko ajan ylöspäin. Viimekertainen Mikkelin keulavoitto hienolla ennätystuloksella tuli näytöstyyliin. Väliajat olivat 29,5-28,5-(26,0)-26,5. Rata oli toki tosi nopea, mutta voittotulokseen 27,3 jäi vielä selvästi ilmaakin. Mikäli Savon Kingi suorittaa tasollaan, ei se ole keulapaikalta nytkään lyötävissä. Jos jotain yrittää väkisin hakea, niin kuljetusmatka on nyt selvästi aiempaa pidempi, mutta ei tuokaan asia huoleta. Systeemien toisena läpivarmana toimii päätöskohteen 1 HEAT OF DYNAMITE. Sekin kilpailee hyvässä kehityssuunnassa. Mikäli matkalla ei tule mitään äkkinäisiä väliprässejä, on Matias Salon valmennettavalla hyvät saumat hallita Karanor Teräsmiesliigaa alusta loppuun. Pienen systeemin kolmantena tukipilarina toimii neljännen kohteen 10 RUNAWAY NINA, joka kahden peräkkäisen Vermon kakkossijansa jälkeen tähyää edelleen tiukasti kohti uransa ensimmäistä Vermon voittoa.

 

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

 

T65-1: 6,10 + 4,3,1 (8,5)

T65-2: 6 (4,15)

T65-3: 1,11,13,8,2,7 (3,14)

T65-4: 10 + 3,5,6,1,9 (2,4)

T65-5: 4,2,3,11,5,10 (1,6)

T65-6: 1 (4,5)

 

Pieni systeemi 72 riviä, hinta 7,20 euroa.

Suuri systeemi 1080 riviä, hinta 108 euroa.

 

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT

 

Lähtö 1. Tasoitusajo 2120 m

 

RANKING

A) 7 B) 8-3-5-4-2-6-1

MAHATMA GEE – PICARDIE – WESTSIDE INSTINCT – FARNORTH CHAP

 

Ilta käynnistyy aloittelevien 3-vuotiaiden lämminveristen lähdöllä. Siinä 7 MAHATMA GEE kohoaa selväksi suosikiksi. Vaikka hurjasukuinen ori jäi heinäkuussa Örebrossa uran avauskilpailussaan yhdeksänneksi, paistoi hevosesta luokkahevosen leima. Eikä suorituskaan ollut niin huono kuin sijoitus antaa ymmärtää, sillä juoksu ei oikein luontunut. Vastuskin oli paljon tämänkertaista kovempi. Mahatma Gee kulki viimeiset 700 metriä 15,8-vauhdilla. Nyt Tuomas Korvenojan suojatti voi hyvinkin edetä nopeasti johtopaikalle. 8 PICARDIE voitti viimeksi Turussa johtopaikalta hallitusti. Nyt ruuna joutuu kuitenkin liikkeelle takarivistä, joten Mahatma Geellä on selkeä etulyöntiasema. 3 WESTSIDE INSTINCT aloitti uransa mukavalla kakkossijalla 2. radalta ilman selkää. Viimeksi Turussa alkumatkan laukka pilasi pelin. Ari Moilanen nousee tällä kertaa Trixtonin pojan ohjiin. 5 FARNORTH CHAP menee starttien myötä koko ajan hiljalleen eteenpäin. Viimeksi Jyväskylässä Farnorth Chap iski 2. ulkoa 1300 jäljellä, pääsi laskeutumaan puolimatkassa johtavan rinnalle ja oli keulasta voittaneen Make a Wish H.C.:n jälkeen positiivinen kakkonen. 4 SHAPE OF YOU jäi viimeksi Lahdessa 4. sisälle pussiin. Myös Juho Ihamuotilan suojatti lukeutuu ehdottomasti pelihevosiin. 2 FINEST CLASS omaa tähän lähtöön hyvän rutiinin, eikä totosija senkään kohdalla suuremmin yllättäisi.

 

Lähtö 2. Ryhmäajo 2120 m

 

RANKING

A) 1-11-2-8 B) 12-5-4-10-7 C) 6-3-9

HUMENTERI – VILBERTH – MENINKÖ – IHKU ELLI

 

Vähärahaisten suomenhevosten lähdössä A-ryhmään nostetaan neljä hevosta. 1 HUMENTERI aloitti uransa kesällä kahdella hienolla voitolla. Tauoltapaluu torstaina Lahdessa ei kuitenkaan sujunut yhtä hienoissa merkeissä, sillä virtava ruuna törmäsi ennen lähtöä kanssakilpailijaan, pääsi karkuun ja joutui jäämään lähdöstä suursuosikkina pois. Normaalitasolla suorittaessaan voittokulku on lähellä jatkua, mutta tietysti viime viikon tapahtumien jälkeen kysymysmerkkejäkin on ilmassa. 11 VILBERTH on voittanut uransa molemmat autolähdöt, ja tämä lähetystapa tuntuu sopivan oriille huomattavasti volttilähtöä paremmin. Viimeksi Kuopiossa Vilberth eteni takarivistä johtopaikalle avauspuolikkaan kohdalla ja hallitsi jatkossa lähdön tapahtumia oikein varmasti. Väliajat olivat 31,5-31,5-(33,0)-32,0. 2 MENINKÖ aloitti Teemu Okkolinin käsistä torstaina oikein kelpo kakkossijalla, vaikka ei kyllä vieläkään laittanut itseään täysillä likoon. Lähistartit tulevat näyttämään mihin suuntaan hevosen kilpailumotivaatio kääntyy. Kykyjä ruunasta kyllä löytyy. 8 IHKU ELLI palaa kolmen kuukauden tauolta, joten nykyvire on arvoitus. Sekin on mahdollista, että ihan kyvykkään oloinen 5-vuotias on tauon aikana kehittynyt. 12 HELMIN HERMANNI on voittanut tänä vuonna jo kolmesti, mutta nyt tehtävä on voittojuoksuja vaativampi. 5 SEIKKERI aloittaa Isto Kuisman valmennuksesta ja voi olla aiempaa parempi.

 

Lähtö 3. Tasoitusajo 2120 m

 

RANKING

A) 3-8-6 B) 1-5-4 C) 2-7

CALLELA KICKOFF – MR REDDINGTON – KARELA BOKO – FARANG

 

Aloittelevien 3-vuotiaiden lämminveristen sarja on jaettu kahteen lähtöön, ja niinpä tämä kolmas lähtö on täysin samaa sarjaa kuin ravien ensimmäinen lähtökin. 3 CALLELA KICKOFF kohoaa rankingin ykkösnimeksi. Juuso Holttisen valmennettava on kilpaillut urallaan kolmesti, ja ruuna on parantanut menoaan aimo harppauksin startti startilta. Viimekertainen Mikkelin keulavoitto tuli jo oikein tyylikkäällä suorituksella. Eiköhän Iikka Nurmonen tähtää nytkin keulajuoksuun. 8 MR REDDINGTON laukkasi Callela Kickoffin voittamassa Mikkelin lähdössä päätössatasella, kun oli kirinyt 4. ulkoa lujaa taisteluun kolmannesta sijasta. Teivon hienossa kirivoitossa silloin takarivistä startannut Callela Kickoff jäi selvästi taakse. 6 KARELA BOKO käynnistyi uran avauksessaan viikko sitten kovin verkkaisesti ja jäi lopulta 4. ulos. Loppua Zola Bokon tytär latoi kyllä mukavasti. Mikäli alkumatka sujuu tällä kertaa paremmin, on kaikki mahdollista. 1 FARANG putoaa niukasti B-ryhmän puolelle. Farang laukkasi viimeksi Turussa johtopaikalta jo ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä, mutta uran avauksessaan Kouvolassa ruuna laukkasi johtopaikalta voittotaistosta vasta runsaat 300 jäljellä. 5 KWAKIUTI BOKO on mennyt jo kaksi kertaa peräkkäin täyden matkan voltista 1.17-tuloksen. Silti tamma ei mahdu A-ryhmään, sillä se hävisi Teivossa Mr Reddingtonille selvästi. 4 REVOLUTION WHEELS saapuu Vermoon ennätysjuoksu alla, mutta silti kaksarisijoitus ei vaikuta erityisen todennäköiseltä.

 

Lähtö 4. Ryhmäajo 1620 m | Toto65-1

 

RANKING

A) 6-10 B) 4-3-1-8-5-7-11 C) 12-9

NAZARETH – BEACH GIRL – QUEEN OF PIRATES – HADES

 

Toto65-pelin käynnistävässä lämminveristen lyhyessä ryhmäajossa ykkösvihjeeksi kohoaa 6 NAZARETH. Se on aloittanut taukonsa jälkeen kahdella hyvällä keulasuorituksella. Vermon Salamakypärät-lähdössä tuli kolmossija, ja viimeksi Lahdessa tamma oli lopulta ylivoimainen. Nazareth pystyy menestymään muiltakin juoksupaikoilta, mutta tietysti keulaan pääsy olisi nytkin paras vaihtoehto. Mikäli eturivin nopeat avaajat eivät pääse alussa sopuun juoksupaikoista, olisi 10 BEACH GIRL ehdottomasti suurin hyötyjä. Viime Turun starteissa kovia Kasvattajakruunu-lähtöjä kolunnut tamma kilpailee edelleen huippuvireessä. 4 QUEEN OF PIRATES ja 3 HADES ovat molemmat nopeita avaajia, joten pikamatka on kaksikon mieleen. Kummallekin selkäjuoksu kärjen imussa sisäradalla saattaa silti olla keulajuoksua parempi vaihtoehto, toki pikamatkalla keulataktiikkakin on mahdollinen. Saa nähdä, miten juoksu lähtee luontumaan. Queen Of Pirates ei ole viime starteissaan menestynyt, mutta se selviytyi kuitenkin Tammaderbyn finaaliin. Queen Of Pirates on todennäköisin vaihtoehto ensimmäisen keulapaikan ottajaksi. Hades jäi viimeksi 2. radalle ilman selkää, joten heikko sijoitus on helppo antaa anteeksi. 1 MY WAYS NOT YOURS pääsee sekin ihan mukavasti liikkeelle, mutta keulapaikan pitäminen ei taida kuitenkaan onnistua. Joka tapauksessa ykkösradan lähtöpaikka antaa eväät hyvään suojajuoksuun, eikä menestyminen tulisi yllätyksenä. 8 ORVAR IVER kohdalla lähtöpaikka on niin haastava, ettei kauden kuudes voitto ole hyvästä vireestä huolimatta kovin todennäköinen. 5 IAN BOKO omaa kykyjä nähtyä parempaan, mutta jää tällä kertaa selkeästi vain haastajaosastolle.

 

Lähtö 5. Tasoitusajo 2120 m | Toto65-2

 

RANKING

A) 6 B) 4-15-2-12-13-11-10-3-9 C) 16-7-5-8-14-1

SAVON KINGI – OHIMENNEN – VIETÄVÄN PATUKKA – AARIAN ESTERI

 

Toisesta Toto65-kohteesta löytyy koko ravi-illan todennäköisin voittaja. Kuusivuotias 6 SAVON KINGI on aloittanut uransa tänä vuonna vakuuttavasti, sillä kuusi kilpailua on tuonut viisi voittoa sekä yhden kakkossijan. Kehityskäyrä on mennyt starttien myötä koko ajan eteenpäin, ja viimekertainen Mikkelin keulavoitto kovalla ajalla tuli loistosuorituksella – varaakin jäi vielä ihan selvästi. Lähdön onnistuessa Pertti Hakkaraisen valmennettava etenee taas nopeasti johtopaikalle, mistä ei ole normaalina lyötävissä. 4 OHIMENNEN ja 15 VIETÄVÄN PATUKKA muodostavat sitten seuraavan kovan kaksikon, mutta lähtökohtaisesti suosikin kukistamisen ei pitäisi onnistua. Viimeksi Lahdessa Nuorten Sarjan uudella ennätysajallaan voittanut Ohimennen on tosi lahjakas 4-vuotias, mutta kaksi vuotta vanhempaa Savon Kingiä vastaan se on tässä vain ykköshaastaja. Vietävän Patukka oli viimeksi Mikkelissä 2. radalta ilman selkää hyvä kolmas. Tamma hävisi kuitenkin selvästi keulasta voittaneelle Savon Kingille, ja nyt Antti Teivaisen ajokilla on vielä viime kerrasta poiketen takarivin lähtöpaikkakin. 2 AARIAN ESTERI on tosi epävarma, mutta ravilla se on mahdollinen totohevonen. Viimeksi Lappeenrannassa Aarian Esteri tuikkasi lopussa 2. ulkoa taisteluun kakkossijasta, mutta laukkasi. Kahdesti peräkkäin kolmanneksi yltänyt 12 YSIKYMPPI kilpailee nousuvireessä, mutta tässäkin lähdössä jo kolmosputken jatkaminen olisi hyvä saavutus. 13 LUMI-PINJA laukkasi viimeksi Kaustisella toisessa kaarteessa pahoin, mutta kulki loppumatkan varsin mukavasti. Viimeiset 600 metriä sujuivat vielä 28,2-vauhdilla.

 

Lähtö 6. Tasoitusajo 2120 m | Toto65-3, Toto4-1

 

RANKING

A) 1-11-13-8-2-7 B) 3-14 C) 12-4-6-5-10-9

DIDI DAM – IMMERSIVE WORKOUT – NO LIMIT STAR – CROSSFIRE ANNIE

 

Toto4-pelin käynnistävässä tammalähdössä A-ryhmään nostetaan kuusi hevosta. Näistä varsinkin neljä ensimmäistä tulevat niin tasapäin, että voisivat olla rankingissa oikeastaan missä järjestyksessä tahansa. 1 DIDI DAM olkoon ykkösrankkaus, vaikka nykyvire onkin täysin arvailujen peitossa. Urallaan vasta neljästi kilpaillut hurjasukuinen tamma on lahjakas 3-vuotias. Uran viimeisin kilpailu kaksi kuukautta sitten on Tammakriteriumin finaali. Siinä tuloksena oli 3. sisältä seitsemäs sija. Karsintalähdössä Didi Dam kiri 4. sisältä kakkoseksi vain An-Dorralle häviten. Viime startin jälkeen Didi Dam on vaihtanut Tuomas Korvenojan valmennuksesta Aripekka Pakkasen hoiviin. 11 IMMERSIVE WORKOUT voitti viimeksi keulasta. Nyt juoksusta tulee erilainen, mutta kapasiteetti riittää kyllä siihenkin. Hyvällä voittoprosentilla kilpaileva 13 NO LIMIT STAR on todella kyvykäs hevonen, ja vire on pitkän tauon jälkeen starttien myötä nousussa. Viimeksi Mikkelissä tuli jo tyylipuhdas voitto tätä helpommasta lähdöstä. Myös 8 CROSSFIRE ANNIE tulee edellä mainittujen kanssa ihan tasapäin, vaikka alla on kaksi epäonnistumista. Kuukausi sitten Crossfire Annie hyökkäsi valmentajansa ajamana 2. ulkoa 900 jäljellä, mutta laukkasi pahoin 200 metriä myöhemmin hiillostaessaan tiukasti kärkiparia. Tätä edeltäneessä Tammaderbyn karsintalähdössä juoksupaikka 2. radalla ilman selkää oli ymmärrettävästi liian vaativa. 2 ARNIE’S EMILIE hiillosti itsensä viime keskiviikkona kärkeen ensimmäisen kaarteen alussa ja jatkoi 1900 metriä ennen maalia Fuscus H.L.:n takana 2. sisällä. Lopussa Arnie’s Emilie ei päässyt tulemaan voittajan takana vapaasti, mihin paloi ainakin kakkossija. Myös 7 FEDEREAL DEATH nostetaan mukaan A-ryhmään, mutta se on kyllä se selkeä kuutosrankkaus. Neljävuotias tamma ei ole päässyt oikein säännölliseen starttirytmiin, mutta on kyllä kelpo aihio.

 

Lähtö 7. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

 

RANKING

A) 10 B) 3-5-6-1-9-2-4-11-7 C) 8-12

RUNAWAY NINA – ADORABLE PRINCESS – MICKAN – FAVÖR DÅ

 

Illan ensimmäisessä troikkalähdössä A-hevoseksi nousee 10 RUNAWAY NINA. Tamma ei ole vielä onnistunut kolmella yrityksellä Vermon valloituksessa, vaikka on ollut kaikissa kilpailuissaan hyvä. Kahdessa viime startissa tuloksena on ollut hieno kakkossija. Viimeksi Runaway Nina iski 5. ulkoa 1800 jäljellä ja eteni vauhdilla kärkipaikalle 1500 jäljellä. Tamma tuli 12,3-vauhtisella päätöspuolikkaalla hyvin maaliin asti, mutta Fandango Brick oli vain sillä kertaa parempi. Tätä edeltäneen kilpailun kakkossija tuli keulasta voittaneen Wille’s Rainpowerin rinnalta. Vastus ei ole millään muotoa väheksyttävä, mutta onnistuessaan Sam Bourbonin tytär voi napata ensimmäisen Vermon voittonsa. 3 ADORABLE PRINCESS aloittaa laadukkaiden haastajien ryhmän. Taulun kolmesta voitosta kaksi on tullut johtopaikalta. Saa nähdä, onko johtopaikalle tällä kertaa asiaa. 5 MICKAN on starttiraketti, jolla Seppo Markkula päässee ratkaisemaan keulapaikan kohtalon. Mickan on menestynyt niin keulasta kuin kärjen takaa. Viimekertainen Turun kakkossija tuli keulasta hallinneen Making Matchin selästä. 6 FAVÖR DÅ kilpailee hienossa totoputkessa. Kaksi viikkoa sitten Harri Åkerlundin valmennettava sijoittui Runaway Ninan jälkeen kolmanneksi. Mainittakoon, että Vermossa 9. päivä viime kuuta Favör Då sijoittui 3. sisältä kolmanneksi ja Mickan samassa lähdössä 2. sisältä kakkoseksi. Kyseisen lähdön voitti keulasta hurja 3-vuotias Road To Hill. Kovissa lähdöissä kilpaillut 1 ARTFUL DEIMOS ei ole ollenkaan niin nolo 3-vuotias kuin tulosrivistöstä voisi päätellä. Ikäluokan parhaita vastaan ruuna ei kuitenkaan ole aivan riittänyt. Ruuna on tässä tehtävässä loistopaikalta täysin varteenotettava menestyjä. Myös Pohjanmaalla menestystä niittänyt 9 FIXIT on ihan realistinen voitontavoittelija.

 

Lähtö 8. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

 

RANKING

A) 4-2-3-11-5-10 B) 1-6-8-7-9

LOVEYOU HANGOVER – SLIPPERY RUNWAY – JOSEPH BOKO – NIGHT GUARD

 

Duon avauskohteessa rankingin kärkinimet ovat vielä Suomen radoilla outoja. 4 LOVEYOU HANGOVER on startannut Suomessa kerran. Matias Salon valmennettavan aloitus oli sen verran vakuuttava, että nostaa ruunan rankingin ykköshevoseksi. Loveyou Hangover jäi 2. radalle ilman selkää, mistä painui kärkeen 500 jäljellä ja irtosi ylivoimaiseen voittoon. Toki vastus on nyt selvästi kovempi, mutta viime voitossa jäi kyllä ilmaa, ja nyt ruunalla on myös startti kropassa. Tapio Perttusen käsistä aloittava 2 SLIPPERY RUNWAY ei ole kilpaillut vielä koskaan Suomessa, mutta 4-vuotias Scarlet Knightin poika on kilpaillut Ruotsissa hyvällä statistiikalla ja on osoittanut muutenkin hyvää kapasiteettia. Lähtöpaikkakin on paras mahdollinen. 3 JOSEPH BOKO laukkasi viimeksi Mikkelissä ensimmäisessä kaarteessa ratkaisevan pahoin, mutta muuten Markku Niemisen suojatti on pysynyt viime aikoina kiltisti ravilla. Kyseessä on vauhtikestävä menijä, joka ei moiti paikkaa johtavan rinnalla. 11 NIGHT GUARD kilpailee kunnioitusta herättävällä statistiikalla. Uran yhdeksäntoista kilpailua on tuonut käsittämättömät seitsemäntoista voittoa ja niiden päälle vielä kaksi kakkossijaa. Lauantainen hallittu Turun keulavoitto osoitti, että ruuna on edelleen iskussa. Night Guardilla on nytkin hyvät voittosaumat, mutta asetelmat ovat kuitenkin sellaiset, että myöskään kaksariputken katkeaminen ei olisi yllätys, mikäli juoksu lähtee menemään epäsuotuisasti. 5 AN-ANDREE hävisi Vermon pitkällä matkalla vain Arctic Loverille. Viimeksi Lahdessa An-Andree iski 3. ulkoa 800 jäljellä ja tavoitteli jo tiukasti johtopaikkaa laukatessaan ratkaisevan pahoin vajaat 600 jäljellä. 10 ROWHILL’S KILLER kiri viimeksi Joensuussa 4. ulkoa nousuvirettä uhkuen. Sekin on syytä ottaa ajoissa huomioon.

 

Lähtö 9. Tasoitusajo 3120 m | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

 

RANKING

A) 1 B) 4-5-3-13-16-14-15-10-7-12-8-2 C) 9-6-11

HEAT OF DYNAMITE – REDEMPTION – FOX LOVER – RARITY RED

 

Toto65-kierros päättyy lämminveristen kolmen kierroksen Karanor Teräsmiesliigaan. Siinä 1 HEAT OF DYNAMITE kohoaa ainoaksi A-hevoseksi. Heat Of Dynamite osallistui Vermon Teräsmiesliigaan myös runsas kuukausi sitten, ja silloin tuloksena oli johtopaikalta hyvä kakkossija. On huomattava, että Heat Of Dynamite sai jo toisella kierroksella kovaa painetta. Nyt ruuna voi hyvinkin hallita lähdön tapahtumia maaliin asti, sillä molemmat edellä mainitun kilpailun jälkeiset starttinsa voittanut Matias Salon valmennettava on mennyt edelleen eteenpäin. Ilman väliprässejä voitto on kyllä väkisinkin lähellä. 4 REDEMPTION aloittaa haastajien ryhmän. Kimmo Aholan valmennettavalla on taulussaan pelkästään kaksarisijoituksia. Viime keskiviikkoinen kakkossija tuli 700 metrin kirillä 3. ulkoa. Viimeiset 700 metriä sujuivat 10,9-vauhdilla. 5 FOX LOVER kukisti Heat Of Dynamiten Teräsmiesliigassa 2. päivä syyskuuta, mutta nyt Heat Of Dynamitella on loistotilaisuus revanssiin. 3 RARITY RED aloitti kautensa tammikuussa kolmella voitolla, mutta on sen jälkeen vaellellut varjojen mailla. Viime keskiviikon suoritus oli kuitenkin lupauksia herättävä, sillä ruuna spurttasi loppumetrit säästöreissun jälkeen pirteästi. Johtavan selkään pääseminen antaisi hyvät eväät taistella aivan kärkisijoista. 13 TWINQUIT viihtyy näillä pidemmillä matkoilla, kuten taulukin osoittaa. Todennäköisesti luvassa on haalarihommia, minkä jälkeen ainakaan suosikkia ei ole helppo kukistaa. 16 BORGMESTER on juoksun luontuessa täysin realistinen totohevonen. Taulu on päässyt kykyihin ja suorituksiinkin peilaten turhan vaatimattomaksi. 14 WAY TO GO ei ottanut viimeksi valmentajansa ajamana vauhtia, mutta edelliset suoritukset ovat olleet ihan positiivisia. Kaksarisijoitukseen on toki tässä tehtävässä hieman venymistä. 15 WINGMAN on aloittanut Henry M Bollströmin käsistä positiivisilla suorituksilla, mutta ihan kärkeen ei ole helppo nousta. 

 

Lähtö 10. Ryhmäajo 1620 m

 

RANKING

A) 5-3 B) 1-7-4-2

SORRETUN VOIMA – SUVIRUUSULI – TOHTORI – MERRAN PETRA

 

Illan päätöslähdössä viivalla on yhden poisjäännin myötä enää kuusi kilpailijaa. Näistä A-kategoriaan nostetaan kaksi hevosta. 5 SORRETUN VOIMA on onnistunut tänä vuonna hienosti, ja nyt haussa on jo vuoden kahdeksas täysosuma. Viimeisimmässä voitossaan Lahdessa Sorretun Voima suuntasi 3. ulkoa selässä 3. radalle 800 jäljellä, jatkoi ilman selkää runsaat 500 jäljellä, eteni johtavan rinnalle loppusuoralle tultaessa ja marssi oikein varmaan voittoon. Myös 3 SUVIRUUSULI on mielimatkallaan tiukka voitontavoittelija. Alla on tyylipuhdas Vermon keulavoitto, nimenomaan pikamatkalta. Väliajat olivat 22,8-25,2-23,7. Koko matkan johto on taas täysin mahdollinen. Viime voitto tuli ilman kenkiä, mutta kyllä tamma tarpeen vaatiessa pystyy kengät jalassakin täysipainoiseen suoritukseen. B-ryhmän käynnistävä 1 TOHTORI on aika selväkin kolmosrankkaus. Tohtori on kankea kiihdyttäjä, joten pieni lähtö on sille iso etu. Minna Moilasen valmennettava on suorittanut kahden kuukauden taukonsa jälkeen positiivisesti. Ensiksi Jörkan poika tuikkasi 4. sisältä lopussa neljänneksi, ja viimeksi taas ruuna pääsi siirtymään 4. sisältä 3. ulos 500 jäljellä, muttei löytänyt enää jatkossa vapaata kiriväylää. 7 MERRAN PETRA taipui viime keskiviikkona 2. ulkona. Pikamatka on kuitenkin vauhdikkaalle tammalle plussaa, ja ehdottomasti todennäköisin juoksupaikka on Suviruusulin takana 2. sisällä. 4 ADVEN TURE on kelpo vireessä, mutta se on hävinnyt Sorretun Voimalle näiden edellisissä kohtaamisissa selvästi. 2 RIKASTUVA vaikuttaa lievästi nousuvireiseltä, mutta jää silti rankingissa niukasti Merran Petran sekä Adven Turen takapuolelle. Tämä kolmikko on kuitenkin lähtökohtaisesti keskenään tosi tasavertainen.

 

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

 

T4-1: 1,11,13,8,2,7 + 3,14 (12,4)

T4-2: 10 + 3,5,6,1,9 (2,4)

T4-3: 4,2,3,11,5,10 + 1,6 (8,7)

T4-4: 1 (4,5)

 

Pieni systeemi 36 riviä, hinta 7,20 euroa.

Suuri systeemi 384 riviä, hinta 76,80 euroa.

 

PÄIVÄN DUO | L8-L9

 

4,2,3,11,5,10

1

 

Yhteensä 6 yhdistelmää.

 

TROIKKA | LÄHTÖ 7

 

10

3,5,6,1,9

3,5,6,1,9

 

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

 

TROIKKA | LÄHTÖ 9

 

1

4,5,3,13,16

4,5,3,13,16,14,15,10,7,12,8,2

 

Yhteensä 55 yhdistelmää, hinta 27,50 euroa.

Vihjeet: Jouni Toroska.

Lähtö  1. 


Väliajat 182-180-164-156

MAHATMA GEE: Kiihdytti nopeasti kärkipaikalle. Veti haluamaansa tahtia ja otti erittäin helpon voiton.
FINEST CLASS: Matkasi johtavan kannassa. Oli sieltä sisäradan vetäessä niukasti toinen. 
WESTSIDE INSTINCT: Juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Puristi siitä rehdisti sisään asti, vaikka jäikin lopussa niukasti kolmanneksi. 
FARNORTH CHAP: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Lähti loppusuoran puolivälissä kiriin 3. radalle ja tuli tasaisesti. 
MAGIC GAS: Nousi 3. sisältä viimeisen takasuoran puolivälissä 3. ulos. Seuraili lopussa maksimaaliseen sijoitukseen. 
SHACKHILLS DESIREE: Lähti rauhassa ja jäi 4. ulos. Pudotti ensimmäisen takasuoran lopussa 4. sisälle. Seuraili lopussa tasaisesti.
PICARDIE: Juoksi 3. ulkona. Taipui loppukaarteessa ja oli aika vaisu. 
SHAPE OF YOU: Juuttui alussa keskijoukkoihin 3. radan kiertäjäksi, missä otti puolikas juostuna pahan laukan ja menetti heti pelinsä. 

Lähtö  2. 


Väliajat 247-273-305-284

HUMENTERI: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Veti todella reipasta, oikeastaan aivan omaa lähtöään ja oli murskaavan ylivoimainen. 
HELMIN HERMANNI: Matkasi keskijoukoissa toisella radalla. Periaatteessa juoksi toisessa ulkona, vaikkakin vasta 6. sisähevosen kupeella. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Eteni loppukaarteessa kolmanneksi. Oli lopussa varmasti toinen, kun yksi edellä juossut levisi 300 ennen maalia laukalle. Viim. 800 m 28,8. 
VEXI: Matkasi 3. sisällä. Seuraili sieltä asiallisesti sisään asti. 
RIANNA: Juoksi 5. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran lopussa toiselle radalle. Seuraili lopun tasaisesti. 
MENINKÖ: Matkasi kakkoskeulana. Otti loppusuoran alussa laukan, mihin menetti totosijan. Tuli lopun vielä mukavasti. 
SEIKKERI: Matkasi 3.-4. ulkona. Seuraili tasaisesti. 
KESÄ-KOHU: Seuraili 4. sisältä sisäradan vetäessä tasaisesti. 
VILBERTH: Juoksi pääosin 3. ulkona. Otti 300 ennen maalia laukan, mistä selvittyään tuli lopun vielä aivan juosten. 
REHULAN SUVI: Seuraili pääjoukon hänniltä vailla suurempaa virtaa. 
IHKU ELLI: Matkasi pitkään 5.-4. sisähevosen kupeella toisen radan vetojuhtana. Aloitti siitä viimeisen takasuoran puolivälissä matkan kohden takajoukkoja. Tuli lopun aika vaisusti. 
CALVIIRI: Juoksi 6. sisällä, mistä ei esittänyt ihmeitä. 
HOLLERIINA: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 

Lähtö  3. 


Väliajat 185-188-153-157

MR REDDINGTON: Nousi nopeasti 4. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Eteni tasaisesti ja sai 800 juostuna paikan kärkihevosen kupeelta. Lisäsi siinä tahtia tasaisesti ja liukui loppumetreillä varmaan voittoon. Viim. 700 m 14,6. 
CALLELA KICKOFF: Kiihdytti heti kärkipaikalle, missä veti tasaisesti kiihtyvällä tahdilla ja tuli hyvin sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa toiseksi. 
KWAKIUTI BOKO: Laskeutui 180 juostuna toiselta radalta hieman ahtaan oloisesti 3. sisälle ja aiheutti samalla vastustajalle laukan. Nousi 3. sisältä 800 juostuna toiseen ulos. Seuraili lopussa selvästi kärkiparille jääneenä kolmanneksi. 
FARANG: Otti 150 juostuna hieman ahtaan oloisessa tilanteessa laukan ja jäi selvästi. Sai kierros juostuna paikan 4. ulkoa, mistä tuli aivan juosten maaliin asti. Viim. 1200 m 16,1. 
LET'S PRAY: Seuraili 3. sisältä maksimisijoitukseen. 
REVOLUTION WHEELS: Laukkasi lähdössä, mutta sai silti pian paikan 3. ulkoa. Pudotti loppusuoran alussa sisäradalle ja oli etenemässä kolmanneksi, mutta laukkaili samassa hylkäykseen asti. 
KARELA BOKO: Laukkasi 150 juostuna pitkäksi.
TESSIE: Sai nopeasti paikan johtavan kannasta, missä laukkasi 850 ennen maalia yllättäen pitkäksi. 

Lähtö  4. 


Väliajat 119-127-167

NAZARETH: Lähti kovaa ja painui 200 juostuna kärkipaikalle. Dominoi lähtöä vakuuttavasti.
PROUD MS CANTAB: Eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Pääsi vastustajan laukan ansiosta pudottamaan 300 juostuna johtavan kantaan. Oli sieltä lopussa varmasti toinen. 
ORVAR IVER: Juoksi 5.-4. ulkona. Lähti 300 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja tuli terävästi sisään asti. Viim. 400 m 15,7. 
IAN BOKO: Juuttui ensimmäisen kaarteen lopussa toisen radan vetojuhdaksi, missä piti tempon tasaisen reippaana. Tuli hienosti sisään asti, vaikka putosikin päätössatasella niukasti toton ulkopuolelle. 
MY WAYS NOT YOURS: Juoksi 3. sisällä. Seuraili tasaisesti maaliin asti. 
ZUMU DE LA VEGA: Sai 300 juostuna paikan toisesta ulkoa. Otti lopussa maksimit. 
BIG CHIP: Matkasi 4. ulkona. Lähti 850 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli pitkän kirinsä asiallisesti sisään asti. 
BEACH GIRL: Juoksi 3. ulkona. Oli sieltä lopussa lähinnä tasainen. Jotain pientä jossiteltavaakin saattoi jäädä, sillä loppukaarteessa vapaata rataa ei ollut.
EYECLASS: Seuraili 4. sisältä maksimisijoitukseen. OK-
HADES: Laukkasi lähdössä pitkäksi.
QUEEN OF PIRATES: Laukkasi 200 juostuna johtavan kannassa pitkäksi. 
JUNIOR MAGISTRATE: Poissa. 

Lähtö  5. 


Väliajat 280-282-290-256

SAVON KINGI: Lähti asiallisesti matkaan ja painui lopulta 250 juostuna kärkeen. Veti tasaisen reipasta ja oli vakuuttava voittaja. 
OHIMENNEN: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 200 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Oli sieltä lopussa varsin hyvä kakkonen. 
VIETÄVÄN PATUKKA: Sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Jäi jatkossa vetämättömään selkään. Nousi lopulta 800 ennen maalia selkään 3. radalle. Menetti siellä viimeisen takasuoran lopulla laukanneen vastustajan takana hieman rytmiään. Tuli lopun vielä mukavasti ja ehti kolmanneksi. Viim. 400 m 26,9. 
AARIAN ESTERI: Matkasi 3. sisällä, mistä oli loppuun asti taistossa kolmansista rahoista. 
SÖRKÄN SÖÖR: Nousi 4. sisältä 800 juostuna 3. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Tuli aivan asiallisesti sisään asti. 
DELLING: Juoksi 4. sisällä. Tuli tasaisesti sisään. 
KARHOTTI: Matkasi pääjoukon hännillä toisella radalla. Otti 750 juostuna laukan ja jäi selvästi. Tuli lopun vielä asiallisesti. 
EKOSALAMA: Otti takajoukoissa 200 juostuna laukan ja jäi selvästi. Suoritti jatkossa asiallisesti. 
PALOPÄÄLLIKKÖ: Lähti rauhassa ja matkasi 6. sisällä. Sai edetä jatkossa sujuvasti ja otti aivan maksimit. 
KIRIHAI: Oli taustalta vailla suurempaa virtaa. 
NORAN POT: Matkasi taustalla sisäradalla, mistä otti lopussa aivan maksimit. 
SUSAN PRINSSI: Oli taustalta vaisu. 
LUMI-PINJA: Taipui 5. sisältä selvästi loppukaarteessa ja oli lähes kilpailukunnoton. 
MYLVERIN REPEKKA: Otti pahan lähtölaukan ja jäi taustalle, missä laukkaili jatkossa hylkäykseen. 
LAARENI: Otti viidennellä sijalla 400 juostuna pitkän laukan. 
YSIKYMPPI: Juuttui ensimmäisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Otti 600 juostuna lyhyen laukan ja jatkoi jatkossa keskijoukoissa 3. rataa pitkin. Laukkaili viimeisen takasuoran lopulla hylkäykseen asti. 

Lähtö  6. 


Väliajat 182-170-150-158

CROSSFIRE ANNIE: Nousi 850 juostuna 4. sisältä 3. ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Pudotti jatkossa hetkeksi toiseen ulos. Lähti 350 ennen maalia taas 3. radalle. Tuli hyvin ja puristi viime metreillä niukkaan voittoon. Viim. 700 m 13,5. 
ARNIE'S EMILIE: Juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Sai loppusuoralla otteen kärkihevosesta ja tuli vahvasti sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa niukasti toiseksi. 
DIDI DAM: Kiihdytti heti kärkipaikalle, missä sai vetää avausringin rauhassa. Tuli rehdisti sisään asti, vaikka jäikin päätössatasella kolmanneksi. 
NO LIMIT STAR: Juoksi 4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.-4. radalle. Tuli kirinsä rehdisti sisään asti. Viim. 1000 m 14,6. 
FEDERAL DEATH: Sai nopeasti paikan johtavan kannasta. Otti 250 juostuna laukan ja jäi toiseen ulos. Pudotti viimeisen takasuoran alussa 3. sisälle. Nousi loppusuoran alussa toiselle ja tuli tasaisesti. 
CELERITAS SAVAGE: Matkasi takajoukoissa toisella radalla. Lähti viimeisellä takasuoralla kiriin ja tuli vahvasti sisään asti. 
EASY COME EASY GO: Juoksi johtavan kannassa. Putosi 400 ennen maalia kärkihevosen kyydistä ja seuraili tasaisesti. 
KUKAMUUMUKA: Otti 3. sisältä aivan maksimit. 
SILENOS SPEYBURN: Lähti rauhassa ja jäi taustalle sisäradalle 6. sisälle. Otti sieltä lopussa maksimit. 
TALLUKKA: Matkasi takajoukoissa toisella radalla, mistä seuraili tasaisesti. 
MAS CALYPSO: Oli 4. sisältä rehellisen riittämätön.
SILENT WANDERER: Oli takajoukoista sisäradalta heikko. 
ROSE LA FEMME: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 
IMMERSIVE WORKOUT: Poissa.
MAJESTIC MISSY: Poissa.

Lähtö  7. 


Väliajat 122-164-191-129

RUNAWAY NINA: Kiertyi 3. radan kautta ensimmäisen takasuoran alussa toiseen ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Puristi päätössatasella eleettömään voittoon. Viim. 700 m 12,3. 
ARTFUL DEIMOS: Juoksi 2.-3. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa toiseen ulos. Kirikaista pysyi jatkossa pitkään kiinni. Löysi tilaa loppusuoran alussa ja puristi päätössatasella varmasti toiseksi. 
FAVÖR DÅ: Juuttui ensimmäisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä rehdisti sisään asti ja jakoi lopussa kolmannen tilan. 
JETSET VICE: Juoksi 4. ulkona. Sai viimeisen takasuoran alussa paikan 3. ulkoa. Lähti loppusuoran alussa kiriin 3. radalle ja jakoi lopussa kolmannet rahat. 
FIXIT: Matkasi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Tuli kirinsä aivan juosten maaliin asti. 
SANTOS BRAVE: Juoksi 5. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä 4. ulos. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Sai lopussa edetä 3. rataa pitkin ja tuli tasaisesti. Viim. 400 m 13,7. 
RAINBOW GIANT: Otti alun rauhassa ja peruutti taustalta 3. radalta puolikas juostuna 6. ulos. Lähti 400 ennen maalia kiriin ulkoradoille ja tuli aivan juosten sisään. Viim. 700 m 12,4. 
NEFERNEFERNEFER: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi 350 juostuna paineen alla johtavan kantaan. Kiritila pysyi pitkään kiinni. Löysi vapaan radan loppusuoran alussa, minkä jälkeen oli lähinnä tasainen. 
MICKAN: Painui 350 juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Sai jatkossa vetää varsin sopuisasti. Antoi silti loppusuoralla selvästi periksi. 
WHITE CROSS DIEGO: Juoksi 6. sisällä. Ei saanut lopussa täyttä mahdollisuutta kirimiseen.
ZOLACE: Juoksi 4.-3. sisällä. Sai loppusuoran alussa paikan johtavan kannasta, minne jäi lopussa täysin vaille kiritilaa. 
ADORABLE PRINCESS: Laukkasi pahoin jo selvästi ennen lähtölinjaa ja jäi selvästi. Suoritti jatkossa lähinnä tasaisesti. 

Lähtö  8. 


Väliajat 141-141-148-108

SLIPPERY RUNWAY: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää halumaansa tahtia. Lisäsi tempoa merkittävästi lopussa ja suoritti erittäin vakuuttavan debyytin uudessa kotimaassaan. Ei ole hetkeen häviämässä, mikäli taso pysyy.
NIGHT GUARD: Juoksi 6. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.-4. radalle. Tuli kirinsä vahvasti sisään asti ja ehti lopussa niukasti toiseksi. Viim. 700 m 11,2. 
LANGEN'S AIRBORNE: Matkasi johtavan kannassa. Putosi loppukaarteessa kärkihevosen kyydistä. Oli siitä loppuun asti taistossa toisista rahoista. Jakoi lopulta kolmannen sijan. 
ROWHILL'S KILLER: Juoksi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Siirtyi 400 ennen maalia vapaalle radalle ja tuli vahvasti sisään asti. Jakoi lopussa kolmannen sijan. Viim. 700 m 11,5. 
JOSEPH BOKO: Matkasi 3.-4. ulkona. Teki sieltä aivan hyvän 700 metrin kirin. 
AN-ANDREE: Ajoi alussa 3. rataa pitkin eteenpäin. Sai 450 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Sai 200 metriä myöhemmin vetoavun eteensä. Ei pitänyt 900 enne maalia selkäänsä. Jäi viimeisen takasuoran puolivälissä vaille kiritilaa. Löysi vapaan radan lauman hännillä 350 ennen maalia, minkä jälkeen tuli lopun sijoitustaan paremmin. Viim. 400 m 12,3. 
HIDALGO BOKO: Matkasi lauman hännillä 5. sisällä. Seuraili sieltä lähinnä tasaisesti. 
ALBINO BRAVE: Juoksi 4. sisällä. Otti lopussa maksimit. 
FUNDOVER MATCH: Matkasi 3. sisällä. Otti lopussa aivan maksimit. 
CRISP LOOK: Juuttui alussa keskijoukkoihin 3. radan kiertäjäksi. Eteni lopulta 650 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä viimeisen takasuoran puolivälissä selvästi ja oli vaisu. 
LOVEYOU HANGOVER: Juoksi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Eteni 550 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä pian hieman ja pudotti 300 ennen maalia sisäradalle. Laukkasi 200 ennen maalia väsyneenä pitkäksi. 

Lähtö  9. 


Väliajat 176-210-174-176

REDEMPTION: Juoksi johtavan kannassa. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Lähti loppusuoran alussa kiriin ja otti auringontarkan ajosuorituksen jälkeen selvän voiton. 
DARK DEFENDER: Juoksi 3.-4. ulkona. Menetti 1400 ennen maalia hieman asemiaan. Sai edetä jatkossa sopuisasti ja oli lopussa hyvä kakkonen. Viim. 1000 m 15,4. 
VELOCE VALD: Juoksi 5. ulkona. Sai edetä sopuisasti ja tuli aivan juosten maaliin asti. 
HILA'S ELTON: Juoksi 3. sisällä. Sai viimeisen takasuoran puolivälissä paikan johtavan kannasta. Nousi loppusuoralla toiselle ja pian kiriin 3. radalle. Tuli asiallisesti. 
BORGMESTER: Matkasi 6. ulkona. Lähti 2200 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 1800 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi, missä löi kovaa painetta kärkihevoselle. Painui lopulta loppusuoran alussa kärkeen ja tuli hyvin sisään asti, vaikka jäikin lopussa toton ulkopuolelle.
WINGMAN: Matkasi takajoukoissa toisella radalla, mistä teki aivan hyvän kirin. 
HEAT OF DYNAMITE: Sai vetää avausringin erittäin rauhallisesti. Jatkossa tahti tiukkeni. Jäi loppusuoran alussa alakynteen ja tuli lopun tasaisesti. 
TWINQUIT: Otti alussa pysähdyslaukan ja jäi paljon. Teki jatkossa kovan esityksen ja sai vielä rahaa. Viim. 2900 m 16,4. 
GUILTY PLEASURE: Matkasi 5.-6. ulkona. Suoritti sieltä tasaisesti. 
TREASURE OF PIRATE: Laukkasi lähdössä ja jäi selvästi. Teki jatkossa taustalta asiallisen esityksen. 
HATAAR THE BRAVE: Laukkasi lähdössä ja jäi 6. sisälle, mistä ei esittänyt jatkossa ihmeitä. 
WAY TO GO: Oli taustalta sisäradalta vaisu. 
MAN IN BLACK: Ei vain riittänyt 5. sisältä lainkaan. 
FOX LOVER: Juoksi toisessa ulkona. Kiertyi 1900 ennen maalia uuteen selkään toiseen ulos. Taipui toisesta ulkoa pahoin viimeisen takasuoran alussa ja oli vaisu. 
CALLELA EVEREST: Eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Jäi lopulta 1800 ennen maalia 3. ulos. Taipui jo 1300 ennen maalia ja pudotti pian sisäradalle. Tuli lopun hiljaa. 
RARITY RED: Juoksi 4. sisällä. Laukkasi siellä viimeisen takasuoran alussa pitkäksi.

Lähtö  10. 


Väliajat 258-262-244

SORRETUN VOIMA: Nousi 3. sisältä puolikas juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Jyräsi siitä loppusuoralla eleettömään voittoon. 
TOHTORI: Nousi 5. sisältä puolikas juostuna 3. ulos. Lähti loppusuoran alussa kiriin 3. radalle. Tuli mukavasti ja ehti lopussa toiseksi. Viim. 700 m 23,7. 
SUVIRUUSULI: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää pitkään aika sopuisasti. Jäi loppusuoralla kolmanneksi. 
MERRAN PETRA: Sai nopeasti paikan johtavan kannasta. Oli sieltä lopussa tasainen neljäs.
ADVEN TURE: Matkasi 6. sisällä. Sai 600 juostuna paikan 3. sisältä. Seuraili tasaisesti. 
RIKASTUVA: Nousi 4. sisältä puolikas juostuna toiseen ulos. Otti siellä loppusuoran alussa yllättäen laukan ja menetti pelinsä. 
AMORIINI: Poissa.