Keskiviikkoravit

21.07.2021 18:00

Keskiviikkoravit

Keskiviikon Toto65-pelin kohdelähdöt ovat urheilullisesti hienotasoiset. Lämminveristen TherMidas VET Tammatähdellä aloitetaan. Tammatähden sarjamääritys vei isovoittosummaiset ulkoratojen lähtöpaikoille. First Class Lady, Gloria Web ja Selene Lune starttaavat radoilta 6-8. Lovely Secret pääsee matkaan ykkösradalta. Selene Lune on voittanut TherMidas VET Tammatähden tänä vuonna jo kolme kertaa.

Kylmäveristen Sisusarja 3120 metrin matkalla juostaan kolmoskohteena. Vonkari on hurjassa voittoputkessa. Nyt se joutuu ajamaan takaa 20 metriä edempää lähteviä Humenteria ja Helmin Hermannia sekä 40 metrin edun turvin pakoon yrittävää Frakkeria.

Tuplaa voittosumma -lähtö on jälleen yksi ravipäivän helmistä. Jezzet Savoy vakuutti keskiviikkona ja starttaa suosikkina. Mutta voitto ei tule helposti. Lähes kaikilla hevosilla näkyy voitto tai voittoja tulosrivistössä.

Toto65-pelin päätöskohteessa kohtaa monta viime viikkojen menestyjää. Samvais, Piteraq, Callela Einstein, Vikens Energy, Credit To Love ja kumppanit tavoittelevat voittoa.

Suomenhevostähtiä saadaan ihastella jo ennen Toto65-kierrosta ajettavassa Eri-Aaronin Patsaskilpailussa. Syksyllä Satakunta-ajon voittanut Nevan Majuri starttaa ykkösradalta. Ainakin Kona, Kuuselan Winneri, Viisori, Hipassi ja Aika-Ajo ovat tiukkoja vastustajia.

Eri-Aaronin Patsaskilpailun kunniataulukosta löytyy kovia nimiä. 2007 Kilun Peedro, 2009 Suivikas, 2012 V.H. Suvituuli ja 2015 Vaellus.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

21.7.2021 Vermo

Selaa julkaisua