Keskiviikkoravit: TammaCup-karsintailta

18.08.2021 18:00

Keskiviikkoravit: TammaCup-karsintailta

Keskiviikkona saadaan nauttia peräti 12 lähdön verran hienosta raviurheilusta. TammaCupin karsintoja ajetaan seitsemän, ja Oulu Express -karsinnasta parhaat matkaavat Oulun finaaliin. Kivikylä Voimaliiga ja Valtra Sisusarja tarjoavat jännitystä kolmen kilometrin ajan. Ravit alkavat klo 18, näihin kilpailuihin yleisöä pääsee vielä ilman henkilömäärärajoituksia. Liput saat edullisemmin ennakkoon. Myös ravintola Ravilla avaa ovensa kesätauon jälkeen, tutustu à la carte -listaan TÄSTÄ >>

Liput 8 euroa etukäteen ostettuna ja 10 euroa portilta (alennusryhmät ja lapset 13-17-v. hinta 4 ja 5 euroa), autokatsomo 5 euroa. Kausikortit, alennuskortit ja vapaaliput ovat voimassa. Team Vermon jäsenet sisään ostokuittia näyttämällä. Suomen Hippoksen kausikortilla ja lapset alle 13-v. vapaa sisäänpääsy. Alueella on avoinna Street Bar Voltti, terassialue ja Tallitupa. Ovet klo 16.

Autolippu oikeuttaa yhdellä autolla sisäänpääsyyn autokatsomoon, lisäksi kaikkien autossa olevien henkilöiden tulee ostaa erikseen pääsylippu. Ravit kuuluvat suorana radiosta 87,6 MHz Vermon alueella.

Osta pääsyliput ennakkoon Vermo Shopista, Appista tai TÄSTÄ LINKISTÄ >>

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

18.8.2021 Vermo

Selaa julkaisua