Kisakatsomo Vermossa - Suomen historian tärkein jalkapallo-ottelu livenä

15.11.2019 17:00

Kisakatsomo Vermossa - Suomen historian tärkein jalkapallo-ottelu livenä

Perjantaina 15.11. Vermo Areenan katsomoravintola Ravilla täyttyy kisakatsomohuumasta. Suomen jalkapallomaajoukkue kohtaa Liechtensteinin tärkeässä EM-karsintaottelussa ja peli seurataan livenä Vermo Areenalla. Edellisen kerran Vermossa koettiin futishuumaa kesäkuun alussa, kun noin 700 Liverpool-fania oli seuraamassa Mestareiden liigan finaalia Ravillassa. Ilta päättyi unohtumattomiin voittojuhliin.

Huuhkajien huippujännittävää ottelua seurataan suurelta screeniltä 500-paikkaisessa ravintolassa. Tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy, mutta pöydän voi varata ennakkoon, jolloin saa pöytiintarjoilun.

”Unelman toteutuminen on nyt todella lähellä ja haluamme kutsua kaikki kannustamaan Huuhkajia”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä sanoo. ”Ravillasta löytyy sekä istuma- että seisomapaikkoja ja jättiscreeniltä pelin seuraaminen on miellyttävää.

Useiden jalkapallon kannatusryhmien kanssa työskennellyt Jyrki "Jylppy" Määttänen näkee tilaisuuden uniikkina.

"Näin kuinka SMJK eli Suomen maajoukkuekannattajat aloittivat toimintansa ja nyt tästä ryhmästä on kasvanut jalkapallon ympärille iso instituutio. He ovat yhdessä Huuhkajien kanssa tehneet arvokasta työtä suomalaisen jalkapallon eteen ja kannatuskulttuurimme on kehittynyt lyhyessä ajassa jättiharppauksin”, Sunborn Cateringin Oy:n Vermon ravintoloiden ravintolapäällikkö Jyrki Määttänen korostaa.

”Tämän myötä päätös tapahtuman toteuttamiseen oli todella helppo. Meillä on fasiliteetit kunnossa, joten ei muuta kuin palloa reppuun ja lopputurnaukseen", Määttänen myhäilee.

EM-karsintaottelu Suomen ja Liechtensteinin välillä alkaa perjantaina 15.11. klo 19. Vermon ravintola Voltti palvelee jo ennen peliä, puoliajalla ja myös ottelun jälkeen. Ravilla on puolestaan auki klo 18.15-21.30. Sisäänkäynti raviradan puolelta terassin kautta.

Vermon viikonloppu jatkuu vauhdikkaasti heti lauantaina, jolloin Suomen pääraviradalla ajetaan ensimmäistä kertaa Kavioliiga Grand Prix -ravit.

Miten saapua Vermoon? Lue lisää täältä!

Facebook-tapahtuma löytyy tästä linkistä.

TAPAHTUMAINFO

Jättiscreeni ja stadionin tunnelma!
Suomen suurin kisakatsomo.
Happy hour ennen ottelua.
Street-foodia ja kylmiä juomia.
VAPAA PÄÄSY! K-18

Ovet aukeavat Vermossa pe 15.11. klo 17.00.
Sisäänkäynti raviradan puolelta terassin kautta.