Koko perheen Talvirieha & poni- ja paikallisravit

23.02.2020 12:00

Koko perheen Talvirieha & poni- ja paikallisravit

Tervetuloa ilmaistapahtumaan, jossa pääsee tutustumaan monenlaisiin hevosvoimiin ja nauttimaan herkuista koko perheen voimin. Oheisaktiviteettien lomassa voi seurata, miten ponit ja hevoset juoksevat kilpaa poni- ja paikallisravilähdöissä.

Klo 13-15 on luvassa maksutonta poniratsastusta ja -ajelua Vermon Ravikoulun tarjoamana. Tiesitkö, että Vermon Ravikoulun kautta kuka tahansa voi ostaa erilaisia kursseja ja ajokokeiluita? Aiempaa kokemusta ei tarvita. Ravikoulu järjestää myös mm. poni- ja kepparisynttäreitä lapsille, ja jokaviikkoisen ponikerhon.

Vermo Areenan upea kepparipuisto on kaikille avoinna ja sadesään sattuessa keppihevoset pääsevät vauhtiin myös sisätiloissa. Lisäksi Talviriehassa pääsee tutustumaan ambulanssiin, tiekarhuun ja muihin työkoneisiin.

Tallikahviossa voi herkutella hernekeiton ja pannarin hillolla ja kermavaahdolla hintaan 8,50 € (alle 12-vuotiaat 6,50 €). Hinta sisältää ruokajuomat, leivät ja raastepöydän. Myynnissä ovat myös laskiaispullat, sämpylät ja muut kahvilatuotteet.

Päivän ohjelmassa on myös viisi ponilähtöä ja kuusi ravilähtöä hevosille. Ponilähdöt alkavat klo 12 ja hevoslähdöt klo 14. Näissä raveissa ei pelata totoa, mutta kilvanajo on vauhdikasta ja omia suosikkejaan saa kannustaa!

Vermo Areenalle on helppo saapua kävellen, julkisilla kulkuvälineillä tai omalla autolla, sillä maksutonta parkkitilaa löytyy runsaasti. Sisäänpääsy ja oheisohjelma myös veloituksetta.

Lisätietoa Vermon Ravikoulusta tästä linkistä.

Linkki tapahtumaan Facebookissa

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

23.2.2020 Vermo

Selaa julkaisua