Kuuma Keskiviikko

05.08.2020 18:00

Kuuma Keskiviikko

Kuukauden ensimmäinen viikko tietää perinteisesti Kuumaa Keskiviikkoa, jolloin peliyhtiö Veikkaus tarjoilee totopelaajille extraa. Tällä kertaa Toto65-pelissä on 65 000 euron jackpot, joten potti voi olla jopa 230 000 euroa. Toto65:ssä veikataan kuuden lähdön voittajia lähdöissä 4-9.

Illan nimilähtö on lähtönä 9 ajettava Eri-Aaronin Patsaskilpailu, joka järjestetään yhteistyössä ULHO:n eli Uudenmaan läänin hevosenomistajien kanssa. Vuodesta 2005 saakka ajetun kisan voittaja saa aikansa legendaarisen suomenhevosen Eri-Aaronin rintareliefin sekä kiinnityksen Eri-Aaronin pronssiseen pienoispatsaaseen. Tämänkin vuoden kilpailussa on mukana useita voitokkaita suomenhevosia Arkenttiinan, Issakan Valon ja Mitorin johdolla.

Liput keskiviikkoraveihin saa kätevimmin verkkokaupasta, joka löytyy sivun oikeasta laidasta klikkaamalla "Vermo Shop". Paikan päällä on myynnissä myös loppuvuoden kausikortteja hintaan 44 € (alennusryhmät 33 €), sisältäen loppuvuoden keskiviikkoravit.

Pääsyliput ennakkoon Vermo Shopista

Vermo Areenalla ravataan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin ja katsomoalueelle otetaan rajoitetusti yleisöä*. Yleisö- ja tallialueen välillä ei ole kulkua. Pääsyliput kannattaa ostaa ennakkoon verkkokaupasta, johon pääset sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Myös portilla myydään lippuja. Nyt myynnissä on lisäksi autokatsomolippu, jolla pääsee kätevästi autolla etusuoran alussa sijaitsevaan autokatsomoon. Tällöin kaikkien autossa olevien henkilöiden tulee lisäksi ostaa erikseen pääsylippu. Ravit kuuluvat myös suorana radiosta 87,6 MHz Vermon alueella. Yleisön sisäänkäynti toistaiseksi vain Valjakkotien puolelta pääovista tai niiden vasemmalla puolella olevasta portista (talliportilla ei lipunmyyntiä). Huom. tallialueelle ei pääsyä yleisöalueelta.

Keskiviikkoravien pääsylippu

Vermon Areenan keskiviikkoravit klo 18-21 (ovet klo 16). Huippuraviurheilun lisäksi tarjolla turvavälit huomioiden yhdessäoloa, elämyksiä ja laadukkaat ravintolapalvelumme. Myös lapsille on mukavaa tekemistä esim. keppariareenalla. Poikkeusolojen aikana myös lapset alle 16-v. tarvitsevat oman pääsylipun, he pääsevät alennusryhmien lipulla. Pääsylippu sisältää käsiohjelmamonisteen. Myös portilla myydään lippuja, suosittelemme ostamaan liput ennakkoon jonojen välttämiseksi ja turvavälien toteutumiseksi. Oikeus alennukseen osoitettava pyydettäessä.

  • Hinta 8 €/aikuinen - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Alennusryhmät 4 € (eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset alle 16-v.) - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Autokatsomolippu 5 €/auto - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Vermon kausikortilla vapaa sisäänpääsy (loppuvuoden kausikortti myynnissä hintaan 44/33 € - osta Vermo Shopista >>)
  • Hippoksen kausikortti, SHKL:n jäsenkortti, Vermo Areenan staff-kortti ja vapaalippu EIVÄT OLE VOIMASSA
  • Vermo Shopissa maksuvälineenä käy yleisten maksutapojen lisäksi myös Smartum saldo ja Eazybreak.
  • Vermossa maksu käteisellä / pankkikortilla. Vermossa pääsyliput voi maksaa myös Edenredin tai Smartumin virikesetelillä / saldolla.

*Järjestäjä pidättää oikeuden jakaa yleisön tarvittaessa erillisiin sektoreihin ja rajoittaa kulkua sektoreiden välillä voimassa olevien yleisörajoitusten puitteissa.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

5.8.2020 Vermo

Selaa julkaisua

TOTO65-VARMAVALINNAT

Kierrokselta löytyy kolme varmaehdokasta heti kärkeen. Avauskohteessa jatkuvasti loistojuoksuja tekevä 7 THAI PROFIT kohtaa oikein sopivan porukan. Vaikka ei ole mitenkään varmaa, miten juoksu lähtee seiskaradalta luontumaan, on Thai Profit tähän tehtävään selkeä ykköshevonen. Kyseessä on monipuolinen hevonen, joka pystyy ottelemaan voitosta monenlaisella juoksunkululla. Toiseksi läpivarmaksi valitaan kolmannen kohteen 1 COMWAY COTTER. Se on kokenut viime kauteen nähden totaalisen muodonmuutoksen. Viime vuonna voittoja ei tullut ainuttakaan, kun taas tänä vuonna kaikki viisi kilpailua ovat päättyneet voittoon. Comway Cotter viihtyy parhaiten vapaalla radalla, ja näistä asetelmista keulajuoksu vaikuttaa erittäin todennäköiseltä. Kovimmat haastajat lähtevät matkaan takamatkalta, ja tuskinpa yhdelläkään paalun osallistujalla on edes halukkuutta alkaa ajaa pitkällä matkalla Comway Cotteria vastaan keulasta. Mikäli Comway Cotter jatkaa tasollaan, on se johtopaikalta tosi vaikea kukistettava. Toisessa kohteessa 3 IT’S RAINING MEN omaa hyvät saumat keulavoittoon. Se toimii Pienen systeemin kolmantena varmana, ja Suuressakin systeemissä se varmistetaan vain yhdellä rastilla. 4 ILOS SANSIBAR laukkaili viimeksi Suomen debyytissään hylkäykseen, mutta kulki laukkojen lomassa ihan mukavasti.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 7 (8,1)
T65-2: 3 + 4 (1,9)
T65-3: 1 (6,13)
T65-4: 8,3 + 9,12,13,1,5,11 (2,7)
T65-5: 11,2 + 10,9,5,3,7,1,4 (8,12)
T65-6: 6,3,2,12 (8,9)

Pieni systeemi 16 riviä, hinta 1,60 euroa.
Suuri systeemi 576 riviä, hinta 57,60 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1.

RANKING
A) 2 B) 10-7-4-8-6-3-9-1-5 C) 11
ORVAR IVER – ARCTIC PASTOR – REDEMPTION – AMAZING TYCOON

Keskiviikkoillan käynnistävässä Amatööriohjastajien SM-liigan osalähdössä tällä kertaa Maria Virtasen ajama 2 ORVAR IVER metsästää jo neljättä peräkkäistä voittoaan. Kaikki viime voitot ovat tulleet keulasta, joten hyvältä lähtöpaikalta johtopaikka lienee jälleen tähtäimessä. Orvar Iver ei ole kuitenkaan keulariippuvainen, joten se pystyy kyllä tarpeen vaatiessa ottelemaan parhaista paloista muiltakin juoksupaikoilta. 10 ARCTIC PASTOR kiri Turussa Amatööriohjastajien SM-liigan osalähdössä nytkin ajavan Miia Salmisen kuskaamana varmaan voittoon. Oriilla on jälleen hyvät menestyssaumat, vaikka lähtö onkin selvästi Turun kisaa kovatasoisempi. 7 REDEMPTION tulee Kimmo Aholan kovakuntoisesta tallista, eikä ole mukana pelkästään Thai Profitin matkaseurana. 4 AMAZING TYCOON nousi Riihimäellä 4. sisältä 2. radalle ilman selkää 1300 jäljellä, mutta kyseinen juoksupaikka osoittautui lopulta liian vaativaksi. Tällä kertaa ruunalla pyrittäneen ajamaan säästeliäämmällä taktiikalla, ja juoksun luontuessa kärkisijat ovat haarukassa. 8 SHADOW PRO MCQUEEN punnersi samaisessa Riihimäen lähdössä kakkoseksi 300 metrin kirillä 2. ulkoa. Ruuna pystyy tekemään jonkin verran itsekin juoksua, mikä onkin kasiradalta tarpeen.
 
Lähtö 2.

RANKING
A) 9-7-2-4-10 B) 1-11-5-3-6-8-12
RIKSUN KINGI – VIETÄVÄN VIESKER – AIKA-VALTTI – SOFIANNA PEE

Toisessa lähdössä ykkösvihjeeksi nostetaan kehityskelpoinen 6-vuotias 9 RIKSUN KINGI. Se ehti viimeksi Mikkelissä epäsopivassa sarjassa taustalta lopussa jopa varmaan voittoon hurjalla tuloksella. Riksun Kingi on muutenkin osoittanut osaavansa voittamisen jalon taidon. Kilpailurutiinia on kylläkin selvästi muuta porukkaa vähemmän. 7 VIETÄVÄN VIESKER on ollut Martti Hämäläisen käsistä kuin uudesti syntynyt. Suoritusvarmassa vireessä kilpaileva 13-vuotias ruuna punnersi viime Vermon vierailullaan 65-voittoon johtavan rinnalta. Lähtö oli tosin sillä kertaa selvästi tämänkertaista helpompi. 2 AIKA-VALTTI on nyt vaikea veikattava, sillä talvella huimassa vireessä kilpaillut 6-vuotias epäonnistui kesäkuisessa tauoltapaluussaan ja palaa jälleen tauolta. Kapasiteettia joka tapauksessa löytyy. Edellisen tallikaveri 4 SOFIANNA PEE on vauhdikas tamma. Se hyökkäsi viimeksi Teivossa 2. ulkoa 800 jäljellä, eteni vauhdilla johtavan Mitorin rinnalle runsaat 600 jäljellä ja karisti yhdessä keulavoittajan kanssa muut kauas kannoiltaan 23,5-vauhtisella päätöspuolikkaalla. Myös Tapio Perttusen tallista käsin nyt kahdesti kilpaillut 10 MOIDO mahtuu mukaan A-ryhmään. Ruuna selviytyi viimeksi Riihimäellä Touko Kevättömän sekä Mitorin jälkeen kolmanneksi, vaikka laukkasi alussa. Moido kilpailee ehdottomasti ennätyskunnossa. 1 TAIKATULEN LIEKKI ja 11 HESPORI aloittavat B-ryhmän, mutta niiden kohdalla voitto olisi jo selkeä yllätys.

Lähtö 3.

RANKING
A) 3 B) 6-9-4-7-5-1-8-10-2
FINSWEDEN – ENJOY’S LEON – MAGNIFIQUE ELISE – MAJESTIC SHARK

Lähtö kolme on samaa sarjaa kuin illan ensimmäinen lähtökin, eli tämäkin lähtö on Amatööriohjastajien SM-liigan osalähtö. Tässä koitoksessa A-hevoseksi nostetaan 3 FINSWEDEN. Se on kolunnut viime aikoina kovia lähtöjä, missä on tehnyt jatkuvasti oikein positiivisia suorituksia. Ei tämäkään lähtö missään tapauksessa helppo ole, mutta kuitenkin helpompi kuin viime starteissa. Viimekertaisessa Joensuun 75-lähdössä juoksu meni huonolta lähtöpaikalta ihan vihkoon, eikä heikkoon sijoitukseen kannata tuijottaa. Tällä kertaa lähtöasetelmat hyvät, ja ohjastaja Teemu Keskitalokin on ehdottomasti lähdön parhaimmistoa. Onnistuminen on lähellä. 6 ENJOY’S LEON on vauhdikkaana avaajana lähdön todennäköisin keulahevonen. Viimeksi Mikkelissä Enjoy’s Leon sitkisteli pikamatkalla johtopaikalta mukavasti totoon väliaikojen ollessa 09,0-12,5-15,0. 9 MAGNIFIQUE ELISE pinnisteli Mikkelissä johtopaikalta rahallisesti epäedullisessa tammalähdössä niukkaan voittoon. Jyrki Iskaniuksen valmennettava on muutenkin suorittanut tasaisen hyvin. On mielenkiintoista nähdä, saako amatöörikuski tammasta samat tehot irti kuin viime aikoina pääsääntöisesti ajanut Antti Teivainen. 4 MAJESTIC SHARK on mahdollinen totohevonen, mikäli saa hyvän juoksun kärjen tuntumassa. 7 HURRY SUNDOWN on kelpo vireessä ja omaa sekin täydet totosaumat. Viikon takaisella Vermon vierailullaan ruuna jäi ykkösradalta hitaana avaajana 4. sisälle, mistä suoritti laadukkaassa lähdössä ihan positiivisesti, vaikka kuudenneksi jäikin. 5 REHAB ei ole esittänyt viime starteissa huippuvirettä ja jää haastajaosastolle.

Lähtö 4. | Toto65-1

RANKING
A) 7 B) 8-1-3-6-5-4-2
THAI PROFIT – MR HOT SHOT – JUGADOR – SHOTPROOF

Toto65-kierros käynnistetään heti varmalla. 7 THAI PROFIT on kulkenut läpi kauden hienosti. Kausi on tuonut jo peräti seitsemän voittoa, joista viimeisin irtosi lauantaina Seinäjoelta. Siellä Thai Profit keikkui takarivin lähtöpaikasta huolimatta johtopaikalla jo 1500 metriä ennen maalia, ja tämän jälkeen lähdön voittajasta ei ollut enää pienintäkään epäselvyyttä. Saa nähdä, pääseekö Thai Profit etenemään tällä kertaa johtopaikalle. Se on mahdollista, mutta ei mitenkään varma asia. Yhtä kaikki, Thai Profit on niin kovassa lyönnissä, että monipuolinen ruuna on lähdön suurin voittajasuosikki miltä juoksupaikalta tahansa. Toki keulasta kaikki olisi yksinkertaisinta. 8 MR HOT SHOT kiri Joensuun 75-lähdössä 4. ulkoa hyvin kolmanneksi. Jo edellisen Mikkelin kilpailun loppukiri aivan joukon hännillä osoitti ruunan olevan kunnossa. On mielenkiintoista nähdä, millä taktiikalla Esa Holopainen on tällä kertaa liikkeellä. Kyseessä on nimittäin starttiraketti, joka voi lähtöön täysillä satsaamalla täräyttää kasiradaltakin keulaan. Viimeksi ruunalla ei kuitenkaan vastaavalta paikalta panostettu lähtöön lainkaan, ja loppukiri oli mallikas. Mr Hot Shot osaa siis tulla takaakin. 1 JUGADOR ei riittänyt Teivossa Suurmestaruus-karsinnassa 4. ulkoa. Ruuna on kuitenkin kunnossa. Ykkösradan lähtöpaikka on juoksun onnistumisen suhteen sekä uhka että mahdollisuus. 3 SHOTPROOF kiri Suurmestaruus-karsinnassa loppumetrit passiivisen taktiikan jälkeen oikein positiivisesti. Ori voi juoksun luontuessa otella aivan kärkisijoista. 6 VAN KRONOS laukkasi viimeksi Turussa lähtöön, mutta askelten osuessa lankulle kyseessä on varsin vauhdikas avaaja. 5 POR NIE ROCK jatkaa huippuvireessä, mutta ilman kovaa ylivauhtia sen on vaikea ehtiä pikamatkalla aivan kärkeen.

Lähtö 5. | Toto65-2

RANKING
A) 3 B) 4-1-9-11-6-7-12-10-5-2
IT’S RAINING MEN – ILOS SANSIBAR – HALDIAZ – UNIQUESINE

Vaikka 3 IT’S RAINING MEN on lähdön ainoa 3-vuotias, on se myös lähdön ainoa A-hevonen. Olli Henttosen valmennettava on aloittanut uransa lupaavasti. Viimeksi Mikkelissä It’s Raining Men ei vain yksinkertaisesti riittänyt Kasvattajakruunu-alkuerässä Mask Offille, Arcie’s Arsenalille, Yolo Savoylle sekä Star Town Kempille, mutta kyseiselle porukalle ei todellakaan ole häpeä hävitä. Nyt vastassa ei ole samankaltaisia lahjakkuuksia. Lahden 3-vuotislähdössä It’s Raining Men hävisi johtopaikalta vain Star Town Kempille. Hyvältä lähtöpaikalta Santtu Raitala tähdännee ajokillaan johtopaikalle, mistä It’s Raining Men on ilman ylivauhtia vahvoilla. 4 ILOS SANSIBAR aloitti uransa Ruotsissa, missä kolme kilpailua toi yhden voiton sekä yhden kakkossijan. Suomen debyytti Vieremällä pilaantui laukkoihin, mutta ruuna kulki kuitenkin laukkojen lomassa ihan mukavasti. Ilos Sansibar on erittäin selkeä kakkosrankkaus. 1 HALDIAZ ei ole varsinaista voittajatyyppiä, mutta ykkösradan lähtöpaikalta sillä on hyvät saumat seurailla totosijoille. 9 UNIQUESINE on kelpo vireessä, mutta takarivistä suosikin kukistaminen ei kyllä normaalisti onnistu. 11 CARLOS SANTANA, 6 I KEEP MY WORD, 7 ETERNAL DREAM ja 12 GOLF WIDOW TEMPLE ovat edellisen tavoin täysin realistisia totohevosia. Näistä Carlos Santanan kiri oli viimeksi sijoitusta parempi, mutta lähtöpaikka on jälleen kerran kehno.

Lähtö 6. | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 1 B) 6-13-14-9-12-5-15-10-8-2 C) 11-3-4-7
COMWAY COTTER – STONECAPES RESPECT – HIDALGO BOKO – PADDOCK’S STAR

Toto65-kierroksen todennäköisin voittaja löytyy Toto4-pelin avauskohteesta. 1 COMWAY COTTER ei vielä 3-vuotiskaudellaan esittänyt ihmeitä, mutta tänä vuonna 4-vuotiaana ruuna on ollut kuin uudesti syntynyt. Kauden kaikki viisi kilpailua on päättynyt voittoihin, ja kehitystäkin tuntuisi tapahtuvan kaiken aikaa. Viimeisimmässä kilpailussaan Lappeenrannassa Comway Cotter iski Cartivet Meetingin karsintalähdössä 4. ulkoa jo 400 juostuna ja eteni johtavan rinnalle 300 metriä myöhemmin. Siitä Timo Korvenheimon valmennettava kamppaili urheasti niukkaan voittoon ennen hyvin kirinyttä Rocktown Inspectoria. Comway Cotter on parhaimmillaan vapaalta radalta. Paalulla on sellaisia hevosia, että johtopaikan luulisi irtoavan täysin sovinnolla. Kun tästä lähdöstä ei jatkossakaan taida löytyä vauhdinpitäjää johtavan rinnalle, vaikuttaa Comway Cotterin tilanne kaikin puolin herkulliselta. 6 STONECAPES RESPECT on hienossa vireessä, mutta asetelmat ovat ainakin etukäteen tosi vahvasti Comway Cotterin puolella. 13 HIDALGO BOKO viihtyy näillä pitkillä matkoilla. Vermon startissa 8. päivä kesäkuuta kaikki ei ollut kunnossa, joten sen juoksun saa unohtaa. 14 PADDOCK’S STAR onnistuu harvoin, mutta erittäin arkisesta tulosrivistöstä huolimatta suoritukset ovat olleet jatkuvasti positiivisia. Totosija ei missään tapauksessa olisi minkäänlainen yllätys. 9 SAHARA MALDONADO eteni viimeksi Teivossa 3. sisältä vetävää sisärataa pitkin kolmanneksi. Nyt yhtä onnistunutta juoksua on vaikea saada, mutta tuurien ollessa kohdallaan totosija on mahdollinen. 12 ZEKI FONT debytoi Kimmo Taipaleen valmennuksesta ihan mukavasti, vaikka sijoitus oli vaatimaton.

Lähtö 7. | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 8-3 B) 9-12-13-1-5-11-2-7-6-10-4
DOUBLE REVENGE – POETRY IN MOTION – CLUB NORD STAR – STONECAPES POE

Illan ensimmäisessä troikkalähdössä toisistaan mittaa ottavat lämminveritammat. 8 DOUBLE REVENGE on aina ollut kyvykäs, ja ilman kaarreongelmia voittosumma olisi vielä selvästi nykyistä yli 50 000 euron voittosummaa suurempi.  Kahdessa viime kilpailussa kaarteetkin ovat sujuneet ja tuloksena on ollut kaksi tyylipuhdasta voittoa. Forssassa Double Revenge voitti kaiken lisäksi johtavan rinnalta ja vieläpä ylivoimaisesti, vaikkei kyseistä juoksupaikkaa ole pidetty tammalle kovinkaan hyvänä. Mikäli kaarteet sujuvat nytkin ongelmitta, on voittoputken jatkuminen lähellä. 3 POETRY IN MOTION nostetaan rinnalle toiseksi A-hevoseksi. Se ei ole mikään starttiraketti, mutta mikäli Juha Utalan suojatti päästettäisiin johtopaikalle, ei se olisi helppo ohitettava suosikillekaan. Viime Vermon startissaan Poetry In Motion eteni sisäkautta viidenneksi. Sillä kertaa pikamatkalla takarivin lähtöpaikalta ei ollut yksinkertaisesti kovassa lopetuksessa mahdollisuuksia parempaan. 9 CLUB NORD STAR on omimmillaan näillä tavallista pidemmillä matkoilla. Viime keskiviikkona tamma ylsi Teräsmiesliigassa 3. sisältä oikein positiivisesti neljänneksi. 12 STONECAPES POE palasi viimeksi Forssassa totokantaan, mutta hävisi kyllä lähdön voittaneelle Double Revengelle selvästi. 13 SHE IS CECILIA kiri Joensuussa tammojen 75-lähdössä 6. ulkoa mukavasti viidenneksi. Vire on hyvä, mutta juoksunkin on onnistuttava. 1 GABRIELLA LA RENTA avaa ravilla keulaan, mutta näin pitkällä matkalla hyvä selkä (kuten Poetry In Motion) voi hyvinkin kelvata. Myös 5 SAPPHIRA ja 11 AN-VALPURI mahtuvat mukaan revitykseen, mutta eivät ne kyllä kovin todennäköisiä voittajia ole.

Lähtö 8. | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 11-2 B) 10-9-5-3-7-1-4-8-12-6
JOSEPH BOKO – PROMPTUS – CROSSOVER – BORGMESTER

Duo-pelin avauskohteessa A-ryhmään nostetaan kaksi täysin erityyppistä hevosta. 11 JOSEPH BOKO on vauhtikestävä vääntäjä, jolla Markku Nieminen tekee varmasti aikaisia ratkaisuja, mikäli tempo kärjessä alkaa rauhoittua. Paikka johtavan rinnalla ei ole nimittäin Joseph Bokolle minkäänlainen ongelma. Siltä juoksupaikalta irtosi kauden avausvoitto Vermossa kuukausi sitten. Seinäjoen startin Joseph Boko voitti keulasta luokallaan, sillä missään tapauksessa ruuna ei ollut sinä päivänä parhaimmillaan. Sen sijaan viimeksi Mikkelissä Joseph Boko oli taas normaalin hyvä kiriessään Mascate Matchin voittamassa huipputasokkaassa Eugen Pylvänäisen muistoajossa neljänneksi. 2 PROMPTUS on juoksun onnistumisen suhteen Joseph Bokoa paljon tarkempi, mutta Promptus on myös Joseph Bokoa paljon nopeampi avaaja. Kakkosradalta keulapaikka on ravilla vahvasti haarukassa. Keulataktiikka lienee todennäköisin vaihtoehto, vaikka ehkäpä ruuna on kuitenkin hieman parempi hyvällä selkäjuoksulla. Viime startissaan Vermossa avoimessa 5-vuotislähdössä ensiksi keulaan avannut Promptus hävisi johtavan takaa vain kahdelle tosi kovalle; Peanuts sekä Tito C.A. – molemmat avoimen sarjan hevosia. 10 CROSSOVER etsi välillä itseään, mutta nyt alla on jo neljän kilpailun mittainen totoputki. Tasaisen reipas matkavauhti olisi Crossoverin mieleen. 9 BORGMESTER on paljon tauluaan vaarallisempi, ainakin mikäli tempoa pidetään läpi matkan. Viime startissaan Lahdessa Borgmester laukkasi hännillä viimeisen kaarteen lopussa. Sarja oli kuitenkin paljon tämänkertaista kovempi. Kokonaisuudessaan lähtö on tasainen. Myös 5 MUSCLEMAN, 3 UOMO SHOW, 7 BWT DANGER, 1 NOTABLE ja 4 MEMPHIS MINNIE mahtuvat mukaan revitykseen. Näistä ainakin Memphis Minniellä ja BWT Dangerilla panostettaneen lähtöön, joten avauksesta voi tulla vauhdikas.

Lähtö 9. | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 6-3-2-12 B) 8-9-11-5-10-1-4-7
MITORI – EETU ROLS – ISSAKAN VALO – ARKENTTIINA

Keskiviikkoilta päättyy perinteiseen Eri-Aaronin patsaskilpailuun, missä sarjamäärityksenä on ryhmäajo ennätykseltään 1.27,8 ja hitaammat 4-7-vuotiaat suomenhevoset. Lähtö on mielenkiintoinen, sillä mukana ei ole yhtään statistia. A-ryhmään nostetaan lopulta neljä hevosta, ja systeemit päädytään pelaamaan tällä nelikolla, vaikka ei läpilyöntikään olisi tässä lähdössä ollenkaan typerä vaihtoehto. 6 MITORI kohoaa ykkösvihjeeksi. Se oli viimeksi Riihimäellä täysin normaali, vaikka voittokulku katkesikin. Siporin poika joutui nimittäin aloittamaan johtavan rinnalla ja pääsi etenemään johtopaikalle vasta kierros matkaa maaliin. Touko Kevätön kiri lopussa ohi, mutta Mitorikin saa suorituksestaan puhtaat paperit. Mitori on lähdön todennäköisin keulahevonen. 3 EETU ROLS kohdalla viime sijoitukset eivät kerro nykyvireestä mitään. Vermossa 1. päivä viime kuuta Eetu Rols oli jostain syystä vetämätön, mutta Turun hylkäykseen päättyneissä juoksuissa ruuna on esittänyt hyvää kuntoa. Viimeksi Jukka Kauppisen suojatti kiri itse asiassa ykkösenä maaliin, vaikka oli jo matkalla hylätty alun pitkästä laukasta. Juoksun luontuessa kaikki on mahdollista. 2 ISSAKAN VALO on lahjakas 5-vuotias. Se on nakutellut kaksarisijoituksia kovalla prosentilla. 12 ARKENTTIINA on menestynyt viime aikoina upeasti, ja kuntokäyrä osoittaa koko ajan edelleen ylöspäin. Lähtöasetelmien vuoksi Arkenttiina jää neljän kovan A-hevosen rankingissa neljänneksi. 8 UKKOHERRA eteni viime keskiviikkona johtopaikalle 1500 jäljellä ja vastaili rehdisti ykköseksi. Lähtö on nyt hurjasti kovempi, mutta Ukkoherrassakin on kehityspotentiaalia. 9 JÄTTIPOTTI PEE sijoittui viime vuonna Kaustisen Pikkupelimannissa kakkoseksi vain Parvelan Retulle häviten. 11 LENTOEMO on vauhdikas, mutta juoksun pitää mennä nappiin. 5 MEREN MAININKI on omimmillaan pidemmillä matkoilla. Kunto on kuitenkin kohdallaan, mistä hyvänä todisteena Joensuun 75-voitto.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 1 (6,13)
T4-2: 8,3 + 9,12,13,1,5,11 (2,7)
T4-3: 11,2 + 10,9,5,3,7,1,4 (8,12)
T4-4: 6,3,2,12 (8,9)

Pieni systeemi 16 riviä, hinta 3,20 euroa.
Suuri systeemi 288 riviä, hinta 57,60 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

11,2
6,3,2,12

Yhteensä 8 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

8,3
8,3,9,12,13,1,5,11
8,3,9,12,13,1,5,11

Yhteensä 84 yhdistelmää, hinta 42 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

6,3
6,3,2,12,8
kaikki

Yhteensä 80 yhdistelmää, hinta 40 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska
 

Lähtö 1

Väliajat 125-150-150-150
REDEMPTION: Lähti kovaa ja pääsi lopulta 350 juostuna kärkeen. Veti tasaisen reipasta tahtia ja otti lopussa vakuuttavan voiton. 
ORVAR IVER: Matkasi alun johtavan kannassa. Jäi 400 juostuna 3. sisälle. Sai päätösringin alkaessa vastustajan laukan ansiosta taas paikan johtavan takaa. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Pääsi päätössatasella nousemaan toiselle ja oli varmasti toinen. 
MISS UNIVERSE: Matkasi 5. sisällä. Sai päätösringin alkaessa paikan 3. sisältä. Nousi 350 ennen maalia toiseen ulos. Siirtyi pian kiriin 3. radalle ja tuli asiallisesti sisään asti. Viim. 600 m 13,9. 
SHADOW PRO MCQUEEN: Juuttui ensimmäisen takasuoran alussa 4. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Eteni puolimatkassa kärkihevosen kupeelle. Tuli aivan juosten maaliin asti, vaikka jäikin loppusuoralla neljänneksi. 
EYECLASS: Otti alun rauhassa ja matkasi 6. sisällä. Sai edetä sujuvasti sisärataa pitkin ja seuraili maksimaaliseen sijoitukseen. 
ZUMU DE LA VEGA: Seuraili toisesta ulkoa aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 
ARCTIC PASTOR: Juoksi 4.-5. ulkona. Lähti 900 ennen maalia kiriin 3. radalle. Kirin terä katkesi loppukaarteen alussa ja tyytyi jatkossa säilyttämään asemansa. 
MINNIE THE MOOCHER S: Juoksi 3. ulkona. Jäi 850 juostuna 4. ulos. Oli sieltä kirivaiheessa varsin vaisu. 
MOON EAGLE: Nousi 4. sisältä 850 juostuna 3. ulos. Taipui sieltä selvästi 850 ennen maalia. Otti 700 ennen maalia väsyneenä laukan, mikä jatkui pitkäksi. 
AMAZING TYCOON: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 350 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Laukkasi siellä kierros juostuna yllättäen pitkäksi. 
VINCERE: Laukkasi taustalla 200 juostuna pitkäksi.

Lähtö 2

Väliajat 255-260-315-270
RIKSUN KINGI: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Lähti 1650 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Painui lopulta 800 juostuna kärkipaikalle asti. Dominoi siitä varmasti maaliin saakka. 
AIKA-VALTTI: Matkasi johtavan kannassa. Jäi 800 juostuna 3. sisälle. Nousi puolimatkassa toiseen ulos. Lähti viimeisen takasuoran lopussa kiriin 3. radalle. Eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi, missä kiritti voittanutta mukavasti maaliin asti. Viim. 600 m 25,9. 
VAPPUJÄTKÄ: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 750 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Nousi loppusuoran puolivälissä kiriin 3. radalle ja tuli lopun mukavasti. 
TAIKATULEN LIEKKI: Juoksi 5. sisällä. Sai toisen ringin alkaessa paikan 3. sisältä. Tuli sieltä tasaisesti sisään asti. 
MILLIKKA: Nousi 4. sisältä toisen ringin alkaessa 3. ulos. Lähti 550 ennen maalia selkään 3. radalle. Jäi pian vapaalle radalle, missä tuli vain tasaisesti. 
MUROLII: Seuraili taustalta sisäradalta aivan maksimaaliseen sijoitukseen. 
HESPORI: Juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä viimeisen takasuoran lopussa ja tuli lopun vaisusti.
SOFIANNA PEE: Laukkasi 150 juostuna kärjen tuntumasta pitkäksi. 
TROLLE: Otti pahan lähtölaukan ja jäi aivan lauman hännille. Oli jatkossa vaisu ja keskeytti lopulta. 
MOIDO: Otti ensimmäisessä kaarteessa pahan laukan. Laukkaili jatkossa nopeasti hylkäykseen asti.
LAVAL ROLS: Juoksi pääjoukon hännillä sisäradalla. Nousi 800 ennen maalia 4. ulos. Laukkasi loppusuoran puolivälissä ja menetti rahasijan. 
VIETÄVÄN VIESKER: Poissa.

Lähtö 3

Väliajat 145-155-190-140
FINSWEDEN: Juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Sai puolikas juostuna vetoavun eteensä. Lähti toisesta ulkoa 700 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni viimeisen takasuoran lopussa toisen radan vetojuhdaksi. Puristi siitä lopussa äärimmäisen niukkaan voittoon. Viim. 700 m 13,5. 
ENJOY'S LEON: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai rauhoittaa tahtia kolmannella puolikkaalla ja vastaili lopussa lähes voittoon asti. 
MAJESTIC SHARK: Juoksi johtavan kannassa. Ei saanut lopussa täyttä mahdollisuutta kirimiseen. 
MAGNIFIQUE ELISE: Matkasi 2.-3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 4.-3. radalle. Tuli aivan juosten maaliin asti, vaikka jäikin loppusuoralla neljänneksi. 
HURRY SUNDOWN: Matkasi 5. ulkona. Lähti loppukaarteessa kiriin 3.-4. radalle. Tuli hienosti sisään asti. Viim. 700 m 13,2. 
APPLEHILL EXPRESS: Seuraili 3. sisältä maksimaaliseen sijoitukseen. 
POWER LIGHT: Juoksi 3.-4. ulkona. Oli sieltä kirivaiheessa tasainen. 
BERNETTA: Ajoi 3. rataa pitkin eteenpäin ja sai lopulta 550 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Taipui siitä hieman viimeisen takasuoran lopussa ja tuli lopun tasaisesti. 
REHAB: Otti 150 juostuna pahan laukan ja menetti heti pelinsä. 
ATHLETIC STYLE: Otti pahan lähtölaukan ja menetti heti pelinsä. Taisi mennä peitsiäkin, kun on hylätty väärästä askellajista. 

Lähtö 4

Väliajat 075-105-105
THAI PROFIT: Pudotti 250 juostuna johtavan kantaan. Nousi 550 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Jyräsi siitä loppusuoralla vakuuttavan esityksen jälkeen selvään voittoon.
SHOTPROOF: Juoksi 3. sisällä. Nousi 550 juostuna toiseen ulos. Lähti loppusuoran alussa kiriin ja tuli hyvin, vaikka ei voittajaa haastanutkaan. Viim. 400 m 10,6.
POR NIE ROCK: Juoksi 4. ulkona. Lähti loppukaarteessa kiriin ja tuli hienosti sisään asti. Viim. 700 m 10,2. 
JUGADOR: Nousi 4. sisältä puolikas juostuna toiselle radalle. Matkasi pian 3. ulkona. Tuli siitä rehdisti sisään asti. 
VAN KRONOS: Käynnistyi aivan omaa vauhtiaan kärkipaikalle. Veti tasaisen reipasta ja tuli hyvin maaliin asti, vaikka päätössatasella matka hieman painoikin. 
SPECIAL ENVOY U.S.: Jäi lauman hännille sisäradalle. Sai sieltä 600 juostuna paikan johtavan kannasta. Seuraili tasaisesti sisään asti. 
MR HOT SHOT: Juoksi 5. ulkona. Oli sieltä kirivaiheessa reippaassa lopetuksessa vailla mahdollisuuksia. Tuli silti aivan juosten. Viim. 700 m 11,5. 
MAKE IT QUICK: Seuraili pienen lauman hänniltä sisäradalta vailla suurempaa virtaa. 

Lähtö 5

Väliajat 125-180-135-125
I KEEP MY WORD: Juuttui nopeasti kuolemanpaikalle. Puristi siitä päätössatasella vahvan esityksen jälkeen hallittuun voittoon. Viim. 800 m 12,5. 
UNIQUESINE: Nousi 3. sisältä 650 juostuna toiseen ulos. Lähti loppusuoran alussa kiriin ja tuli hyvin maaliin asti. Viim. 700 m 12,8. 
BURNOUT: Nousi 4. sisältä 650 juostuna 3. ulos. Lähti loppusuoralla kiriin 4. radalle ja tuli rehdisti maaliin asti. 
ILOS SANSIBAR: Lähti rauhassa matkaan. Otti lopulta 200 juostuna pahan laukan ja jäi paljon. Tuli kuviin 1400 ennen maalia ja sai pian paikan 3. sisältä. Ei saanut lopussa aivan täyttä mahdollisuutta ja tuli erittäin hyvällä tyylillä sisään asti. Viim. 1400 m 13,8.
ETERNAL DREAM: Kiihdytti nopeasti kärkipaikalle. Sai vetää avausringin rauhassa. Kiihdytti tahtia toisella ringillä. Putosi päätössatasella hieman. 
HALDIAZ: Seurasi johtavan kannasta tasaisesti. Jäi aivan viime metreillä tekniseen pussiin. 
GOLF WIDOW TEMPLE: Lähti 5. ulkoa 1250 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni nopeasti kärjen tuntumaan 3. radalle. Taipui selvästi jo viimeisen takasuoran alussa ja oli aika vaisu. 
CARLOS SANTANA: Juoksi 4. ulkona. Otti 850 ennen maalia pahan laukan ja menetti samassa pelinsä. 
CAROLINE BOOST: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 
IT'S RAINING MEN: Poissa.
CREDIT TO DREAM: Poissa.
LOVE YOU DESIREE: Poissa.

Lähtö 6

Väliajat 185-180-180-170
COMWAY COTTER: Lähti tasaisesti ja jäi 3. ulos. Jäi lopulta 650 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Löi kierros juostuna painetta ja eteni 1950 ennen maalia kärkipaikalle asti. Sai vetää rauhassa. Kiihdytti tahtia päätösringillä ja oli vakuuttava voittaja. Lähtö ei tosin ollut tasoltaan erikoinen. 
STONECAPES RESPECT: Juoksi 6.-7. sisällä. Nousi 1700 ennen maalia 5. ulos. Lähti 1250 ennen maalia kiriin 3. radalle. Jäi 850 ennen maalia vapaalle radalle. Tuli pitkän kirinsä oikein hyvin maaliin asti ja oli hyvä kakkonen. Viim. 1300 m 15,5.
ZEKI FONT: Juuttui ensimmäisen takasuoran alussa 4. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Ajoi voimalla eteenpäin ja oli jo 650 juostuna kärkipaikalla. Luopui paikastaan 1100 juostuna. Oli lopulta johtavan kannasta aivan hyvä kolmas. 
HILA'S ELTON: Juoksi 5.-6. ulkona. Nousi 800 ennen maalia toiselle radalle. Pudotti 300 ennen maalia sisäradalle ja tuli siellä aivan mukavasti sisään asti. Viim. 700 m 15,1. 
HIDALGO BOKO: Matkasi alun 4.-3. ulkona. Sai lopulta 1900 ennen maalia paikan toisesta ulkoa. Kiertyi sieltä 1550 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Puutui siitä päätössatasella hieman. 
PADDOCK'S STAR: Juoksi 4.-3. ulkona. Lähti 1100 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Otti samassa pari haparoivaa askelta, mutta jatkoi 3. rataa pitkin eteenpäin. Pääsi 850 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos. Lähti loppusuoran alussa kiriin ja tuli tasaisesti. 
MOHIKANER: Lähti hyvin ja painui lopulta 350 juostuna kärkipaikalle. Jäi ensimmäisen takasuoran lopussa johtavan kantaan ja 1950 ennen maalia 3. sisäpariin. Nousi loppusuoran alussa toiselle radalle. Jäi aivan 50 ennen maalia vaille kiritilaa ja menetti pari sijaa. Olisi ollut sisäradalla pysyessään neljäs. 
SAHARA MALDONADO: Matkasi lauman hännillä sisäradalla. Nousi 1500 ennen maalia 6. ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Nousi 450 ennen maalia 4. radalle. Tuli lopun asiallisesti. 
SALTY FAIRYTALE: Matkasi pääosin toisessa ulkona, mistä putosi viimeisen takasuoran alussa kärjen kyydistä. Seuraili lopun tasaisesti. 
BIG CHIP: Juoksi 5. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Kirikaista pysyi hetken kiinni. Tuli lopun asiallisesti. 
HATAAR THE BRAVE: Laukkasi lähdössä ja jäi lauman hännille sisäradalle. Nousi 1100 ennen maalia 5. ulos. Oli sieltä kirivaiheessa tasainen. 
BENON SAFIRO: Juoksi 3.-4. sisällä. Taipui sieltä selvästi viimeisen takasuoran puolivälissä ja oli vaisu. 
MAS BELLA: Oli 4. ulkoa kirivaiheessa vaisu ja taipui loppukaarteessa pahoin. 
M.T.LARISSA: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 
ZIGGO K.A.: Otti 300 juostuna kärkipaikalta pitkän laukan. 

Lähtö 7

Väliajat 190-200-150-130
POETRY IN MOTION: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää avausringin rauhassa. Kiihdytti jatkossa tahtia tarpeen mukaan ja oli lopussa vakuuttava voittaja. Viim. 700 m 12,9. 
DOUBLE REVENGE: Juoksi 4. ulkona. Lähti sieltä 1750 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 1550 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Löi päätösringillä painetta ja oli oikein hyvä kakkonen. Viim. 1000 m 13,4. 
GABRIELLA LA RENTA: Juoksi johtavan kannassa, mistä oli lopussa hyvä kolmas. 
SAPPHIRA: Lähti 3. ulkoa 2250 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni kaksi kierrosta ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Sai 1500 ennen maalia vetoavun eteensä. Seuraili toisesta ulkoa lopussa tasaisesti neljänneksi. 
LEX LIBERTY: Otti 3. sisältä lopussa aivan maksimit. 
SPILL THE BEANS: Juoksi 6. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran lopussa kiriin 4.-5. radalle. Tuli hyvin sisään asti. Viim. 600 m 12,5. 
STONECAPES POE: Otti vajaa sata juostuna laukan ja melko paljon. Sai alun rauhallisessa tahdissa 800 juostuna paikan 7. sisältä. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3.-4. radalle. Tuli hienosti maaliin asti. Viim. 2200 m 14,4.
CLUB NORD STAR: Juoksi 4. sisällä. Kirikaista ei sieltä lopussa koskaan kunnolla auennut. 
SHE IS CECILIA: Juoksi 6. ulkona. Lähti päätösringin alkaessa kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Kirin terä katkesi hieman 350 ennen maalia, mutta ei kuitenkaan luovuttanut. 
BESTSELLER: Juoksi 5. sisällä. Kiritilaa ei koskaan löytynyt. 
ARGENTEUIL: Matkasi alun toisessa ulkona. Jäi lopulta kierros juostuna 4. ulos. Löysi vapaan radan vasta hieman ennen maalia ja jossiteltavaa jäi. 
AN-VALPURI: Oli 5. ulkoa vain tasainen. 
ERICA NYX: Juuttui kuolemanpaikalle. Sai 550 juostuna paikan toisesta ulkoa. Jäi kierros juostuna 3. ulos. Ei vain lopussa riittänyt ja otti aivan maksimit. 

Lähtö 8

Väliajat 105-145-125-125
MUSCLEMAN: Kävi alussa kysymässä kärkipaikkaa. Joutui pian tyytymään kuolemanpaikkaan. Sai 750 juostuna vetoavun eteensä. Jäi kierros juostuna 3. ulkopariin. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin. Pudotti pian hetkeksi toiseen ulos. Lähti loppusuoran alussa uudelleen kiriin 3. radalle. Puristi viime metreillä vakuuttavasti selvään voittoon. Viim. 700 m 10,7. 
PROMPTUS: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai kierros juostuna kovan painostajan rinnalleen. Vastaili tälle ja tuli vahvasti sisään asti, vaikka jäikin päätössatasella toiseksi. 
JOSEPH BOKO: Juoksi 4. ulkona. Lähti 1350 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni kierros juostuna kuolemanpaikalle. Löi samassa kovaa painetta kärkihevoselle. Tuli hienosti sisään asti, vaikka jäikin lopussa kolmanneksi. Viim. 1000 m 13,4. 
UOMO SHOW: Juoksi johtavan kannassa. Oli sieltä lopussa kovassa tehtävässä aivan hyvä neljäs. 
BORGMESTER: Juoksi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Oli jatkossa pitkään vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen tuli lopun sijoitustaan paremmin. 
CROSSOVER: Lähti 3. ulkoa 550 juostuna kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni 750 juostuna kuolemanpaikalle. Sai kierros juostuna vetoavun eteensä. Putosi viimeisen takasuoran alussa vetoapunsa selästä. Seuraili lopussa maksimisijoitukseen. 
FAKIR NYX: Matkasi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran lopussa kiriin 3.-4. radalle. Tuli lopun asiallisesti. Viim. 600 m 13,0. 
PETERSIN: Peruutti 350 juostuna aivan lauman hännille 6. sisälle. Menetti 900 ennen maalia hieman asemiaan. Tuli lopun aivan mukavasti. Viim. 800 m 12,3. 
MEMPHIS MINNIE: Otti 3. sisältä maksimit. 
YEEZUZ: Kiersi alun ulkoratoja pitkin ja peruutti lopulta 400 juostuna 6. ulos. Seuraili sieltä lopussa lähinnä tasaisesti. 
BWT DANGER: Matkasi alun toisessa ulkona. Jäi lopulta kierros juostuna 4. ulkopariin. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3. radalle. Kirin terä katkesi selvästi loppusuoralle tultaessa ja tuli lopun vaisusti. 
NOTABLE: Lähti hitaasti ja jäi 5. sisälle. Otti siellä 850 ennen maalia laukan, mikä jatkui pitkäksi.

Lähtö 9

Väliajat 215-275-285-255
ARKENTTIINA: Pääsi takarivistä hyvin läpi ja eteni nopeasti toiseen ulos. Jäi siitä ensimmäisen takasuoran puolivälissä 3. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Eteni puolimatkassa kärkihevosen kupeelle. Jyräsi loppusuoralla eleettömään voittoon. Viim. 700 m 25,0. 
LARKKO: Juoksi 3. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Siirtyi loppusuoran alussa kiriin ja oli varmasti toinen. 
ISSAKAN VALO: Matkasi 3. ulkona. Sai 600 juostuna paikan toisesta ulkoa. Lähti 650 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Kirin terä hieman katkesi loppukaarteessa, mutta pääsi loppusuoran alussa uudelleen hyvään vauhtiin ja tuli lopun vahvasti 4. rataa pitkin. 
MITORI: Eteni kuolemanpaikalle, mistä painui kovan avauksen jälkeen 450 juostuna kärkeen. Sai jatkossa rauhoittaa selvästi. Tahti kiihtyi taas loppukaarteessa. Tuli mukavasti sisään asti, vaikka putosikin päätössatasella niukasti toton ulkopuolelle. 
EETU ROLS: Lähti rauhassa matkaan ja juoksi lopulta 5. sisällä. Sai viimeisen takasuoran puolivälissä paikan 3. sisältä. Sai edetä sujuvasti ja tuli hyvin maaliin asti. 
LENTOEMO: Juoksi 3. ulkona. Lähti 650 ennen maalia selkään 3. radalle. Nousi loppusuoran alussa kiriin vapaalle radalle. Tuli aivan juosten maaliin asti. 
SOPU-ELLU: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Painoi alussa ohjille ja onnistui luovuttamaan kärkipaikan vasta puolikas juostuna. Nousi loppusuoran puolivälissä johtavan kannasta toiselle radalle ja seuraili asiallisesti. 
MEREN MAININKI: Juoksi 4. ulkona. Lähti 700 ennen maalia selkiin 3. radalle. Tuli pitkän kirinsä aivan hyvin maaliin asti. 
JÄTTIPOTTI PEE: Oli 6. ulkoa lähinnä tasainen. 
RIINAN KIRMA: Juoksi 6. sisällä. Nousi päätösringin alkaessa 5. ulos. Pudotti loppusuoran alussa sisäradalle ja tuli tasaisesti. 
UKKOHERRA: Juoksi 5. ulkona. Lähti 900 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Kirin terä katkesi nopeasti ja tyytyi lopussa seurailuun. 
FERDINAND: Juoksi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa 4. ulos. Kirikaista pysyi jatkossa pitkään kiinni. Laukkasi loppusuoran alussa kiritilaa hakiessaan pitkäksi.