Kuuma Keskiviikko

04.11.2020 18:00

Kuuma Keskiviikko

Pääsyliput ennakkoon Vermo Shopista

Vermo Areenalla ravataan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin. Ravitapahtumissa tulee sisätiloissa käyttää kasvomaskia (tai vaihtoehtoisesti visiiriä), kasvomaskin käyttövelvoite ei koske ravintola- ja kahvilatiloja. Yleisö- ja tallialueen välillä ei ole kulkua. Pääsyliput kannattaa ostaa ennakkoon verkkokaupasta, johon pääset sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Myös portilla myydään lippuja. Nyt myynnissä on lisäksi autokatsomolippu, jolla pääsee kätevästi autolla etusuoran alussa sijaitsevaan autokatsomoon. Tällöin kaikkien autossa olevien henkilöiden tulee lisäksi ostaa erikseen pääsylippu. Ravit kuuluvat myös suorana radiosta 87,6 MHz Vermon alueella. Yleisön sisäänkäynti toistaiseksi vain Valjakkotien puolelta pääovista tai niiden vasemmalla puolella olevasta portista (talliportilla ei lipunmyyntiä). Huom. tallialueelle ei pääsyä yleisöalueelta.

Keskiviikkoravien pääsylippu

Vermon Areenan keskiviikkoravit klo 18-21 (ovet klo 16). Huippuraviurheilun lisäksi tarjolla turvavälit huomioiden yhdessäoloa, elämyksiä ja laadukkaat ravintolapalvelumme. Myös lapsille on mukavaa tekemistä esim. keppariareenalla. Poikkeusolojen aikana lapset alle 18-v. tarvitsevat oman pääsylipun, he pääsevät alennusryhmien lipulla. Pääsylippu sisältää käsiohjelmamonisteen. Myös portilla myydään lippuja, suosittelemme ostamaan liput ennakkoon jonojen välttämiseksi ja turvavälien toteutumiseksi. Oikeus alennukseen osoitettava pyydettäessä.

  • Hinta 8 €/aikuinen
  • Alennusryhmät 4 € (eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt, lapset alle 18-v.)
  • Autokatsomolippu 5 €/auto
  • Vermon kausikortilla vapaa sisäänpääsy
  • Hippoksen kausikortti, SHKL:n jäsenkortti ja Vermo Areenan vapaalippu ovat voimassa, mikäli kortin/lipun haltija käy lunastamassa oman lipputuotteen (0 €) Liveto-lipunmyyntijärjestelmästä viimeistään kyseisen viikon maanantai-iltaan mennessä. Näytä saapuessasi sekä etukäteen hankittu lipputuote että etukortti.
  • Vermo Shopissa maksuvälineenä käy yleisten maksutapojen lisäksi myös Smartum saldo ja Eazybreak.
  • Vermossa maksu käteisellä / pankkikortilla. Vermossa pääsyliput voi maksaa myös Edenredin tai Smartumin virikesetelillä / saldolla.

Järjestäjä pidättää oikeuden rajoittaa yleisömäärää, jakaa yleisön erillisiin sektoreihin ja rajoittaa kulkua sektoreiden välillä voimassa olevien yleisörajoitusten puitteissa.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

4.11.2020 Vermo

Selaa julkaisua

TOTO65-VARMAVALINNAT

Kierros käynnistetään heti kahdella varmalla. Kierroksen todennäköisin voittaja on ilman muuta avauskohteen 9 DON WILLIAMS. Häikäisevän hyvin Suomen uransa aloittanut ori etsi välillä hieman itseään, mutta nyt näyttää taas hyvältä. Ensiksi Turussa Don Williams eteni kakkoseksi 700 metrin kirillä 3. ulkoa vain keulasta voittaneelle Justice Åsille häviten. Viimeiset 700 metriä sujuivat kolmatta rataa pitkin 09,1-vauhdilla, ja varsinkin loppumetrit Markku Niemisen valmennettava rynnisti selvästi porukan kovinta kyytiä. Vermon viime kuun Voimaliigassa Don Williams marssi toista rataa pitkin kärkeen 1400 jäljellä ja oli jatkossa täysin omaa luokkaansa. Don Williams ei onnistunut lauantaina Kouvolassa, mutta juoksustakin tuli vaikea. Lisäksi nämä pidemmät matkat sopivat oriille ehdottomasti paremmin. Porukkakaan ei vaikuta nyt ollenkaan liian kovalta. Toisessa kohteessa 4 FANDANGO BRICK kohoaa ainoaksi A-hevoseksi. Tuomas Korvenojan suojatilla on allaan kaksi tyylipuhdasta Vermon voittoa, nimenomaan näiltä keskipitkiltä matkoilta. Kolmevuotias Orlando Vicin poika on osoittanut kykenevänsä tekemään itse juoksunsa, ja oriin kehityskäyrä on tällä hetkellä vahvasti noususuuntainen.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 9 (3,5)
T65-2: 4 (5,6)
T65-3: 5,7,11 + 4,6 (9,1)
T65-4: 12,1,8,4,6,11,3,9,7,5 (2,10)
T65-5: 7,10 + 4 (1,5)
T65-6: 2,5 + 4,1,8 (6,9)

Pieni systeemi 120 riviä, hinta 12 euroa.
Suuri systeemi 750 riviä, hinta 75 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1. Tasoitusajo 2120 m

RANKING
A) 2-4-7-8 B) 6-5-1-3
AMORIINI – JEMMATAR – PIISPALAN SANTERI – VIRIN VIHTORI

Keskiviikkoillan käynnistävässä montén Prix Du Nord –karsinnassa A-ryhmään nostetaan neljä kovaa voitontavoittelijaa. 2 AMORIINI voitti Turussa montédebyyttinsä syyskuun 13. päivä. Amoriini kiertyi 2. ulkoa kärkeen toisen kaarteen lopussa, mutta laukkasi puolimatkassa ja putosi taustalle kuudenneksi. Tamma ehti kuitenkin vielä kärjen hidastaessa ykköseksi kulkemalla viimeiset 700 metriä 29,7-vauhdilla. Amoriinilla on suosikeista parhaat lähtöasetelmat, minkä ansiosta se on niukka ykkösrankkaus. Tällä kertaa laukkaan ei kuitenkaan todennäköisesti ole varaa. 4 JEMMATAR on esiintynyt viime starteissaan ailahtelevaisesti. Mikäli tamma suorittaa Turun PM-voittonsa kaltaisella tasolla, on menestystä nytkin luvassa. Silloin Jemmatar sooloili johtopaikalta ylivoimaiseen voittoon. Myös 7 PIISPALAN SANTERI ja 8 VIRIN VIHTORI esiintyivät Turun PM-montéssa edukseen. Piispalan Santeri laukkasi viidenneltä sijalta pahoin vajaat 1200 jäljellä ja putosi taustalle seitsemänneksi, mutta kiri vielä maaliin hienosti kakkosena. Viimeiset 800 metriä sujuivat 26,6-vauhdilla. Lopulta 2 500 euron arvoinen kakkossija vaihtui kuitenkin hylkäykseen pitkästä laukasta. Joka tapauksessa Piispalan Santerin hyvä montéosaaminen kävi selväksi. Virin Vihtori laukkasi samaisessa Turun kisassa jo ensimmäisen kaarteen lopussa, mutta nousi vielä mukavasti kolmanneksi. Viimeiset 1200 metriä sujuivat 27,6-vauhdilla. On kuitenkin huomattava, että Piispalan Santeri ohitti vielä laukkansa jälkeen Virin Vihtorin, ja kaiken lisäksi Virin Vihtori lähti viimeksi liikkeelle 20 metriä Piispalan Santerin etupuolelta. B-ryhmän aloittaa syyskuisessa Teivon montédebyytissään pahoin epäonnistunut 6 SÄHKÖÄIJÄ.

Lähtö 2. Tasoitusajo 2120 m

RANKING
A) 5 B) 8-7-14-11-9-6-10-1-4 C) 2-13-15-3-12
MY RADIO GAGA – WILLE WIND – FARANG – SANDY MORNING

Toisen lähdön selkeäksi ennakkosuosikiksi kohoaa 5 MY RADIO GAGA. Ruuna on aloittanut uransa muuten lupaavasti, mutta on mennyt molemmissa starteissaan lopussa peitsille. Ensiksi Lahdessa My Radio Gaga iski 2. sisältä johtavan Zara Taj’n rinnalle 600 jäljellä, ja samalla kyseinen kaksikko karisti muun porukan kannoiltaan. My Radio Gagalla vaikutti olevan 12-vauhtisella päätöspuolikkaalla jo niukka otekin, kun ruuna meni loppusuoralla peitsille. Viimeksi Vermossa taas ravin katoamiseen johtavan rinnalta loppusuoralla meni ainakin totosija. Mikäli My Radio Gagan askellus sujuu alusta loppuun sääntöjen mukaisena, ei tehtävä vaikuta lainkaan liian kovalta. Starttien myötä parantava 8 WILLE WIND aloittaa haastajien ryhmän. Wille Wind hallitsi viimeksi Lappeenrannassa sopivaa tehtävää oikein varmasti haettuaan kakkossijalta johtopaikan ensimmäisessä kaarteessa. 7 FARANG on pilannut viime starteissaan jatkuvasti laukkoihin, mutta välillä syynä on ollut kanssakilpailijan häirintäkin. 14 SANDY MORNING kirii jatkuvasti mukavasti ja tehnee niin nytkin. 11 MISS AMERICA ei riittänyt Kymenlaakso-ajon karsintalähdössä 2. sisältä viidettä sijaa parempaan. Toki lähtökin oli tämänkertaista kovempi, ja lisäksi alla oli lähes puolentoista kuukauden starttiväli. 9 CABIN CREW on aloittanut uransa hyväksyttävillä suorituksilla vailla suurempaa loistoa. Ori ei ole ihan kuumimpia suosikkeja, mutta missään tapauksessa kovasukuisen menijän totosija ei myöskään yllättäisi.

Lähtö 3. Tasoitusajo 2120 m

RANKING
A) 7 B) 10-2-1-5-8-14 C) 13-3-9-12-5-11-6
EXTREM BRODDE – ALIEN SCOUT – PEGASOS EVO – DAMIANO

Edellisen lähdön tavoin myös lähdön kolme suosikki tulee Pia Huusarin valmennustallista. 7 EXTREM BRODDE vaelteli pitkään varjojen mailla, mutta nyt alla on tauon jälkeen kaksi vakuuttavaa voittoa. Mikäli Extrem Brodde pääsee volttilähdöstäkin kunnialla liikkeelle, on voittoputken jatkuminen viime starttien kaltaisella suorituksella lähellä. Löytyy lähdöstä toki kiinnostavia haastajiakin. Erityisesti 10 ALIEN SCOUT on sellainen. Tuomas Korvenojan suojatin ura ei ole päässyt vielä oikein kunnolla liikkeelle, mutta jo viime kauden lopulla suoritetut uran avauskilpailut antoivat ymmärtää, että kyseessä on luokkahevonen. Myös 2 PEGASOS EVO on hevonen, jossa on ehdottomasti potentiaalia, kunhan vain ravi alkaa sujua täysin sulavasti. Viimeksi Lappeenrannassa Pegasos Evo laukkasi johtavan takaa ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä (laukkamerkintä puuttuu pöyristyttävästi tuloksista!) ja menetti asemiaan, mutta eteni jo toisessa kaarteessa 2. ulos. Sieltä Pegasos Evo iski kiriin 700 jäljellä, eteni johtavan rinnalle 500 jäljellä ja punnersi mukavasti ykköseksi peräti 12,5-kyytisellä päätöspuolikkaalla. 1 DAMIANO punnersi viimeksi ykköseksi johtavan rinnalta. Vastus on nyt paljon laadukkaampi, mutta juoksustakin tullee helpompi. 5 MAKE A WISH H.C. on napannut jo kolme kaksarisijaa putkeen. Viimeksi Lappeenrannassa nytkin vastassa oleva Pegasos Evo tuli kuitenkin 12,5-vauhtisessa lopetuksessa selityksittä ohitse. 8 RARITY RED omaa kykyjä paljon tulosriviään parempaan. Esimerkiksi toissakertaisessa nelossijassa jäi paljon jossiteltavaa. 14 CELERITAS SAVAGE on hyvä kirihevonen, mutta toki asetelmat eivät ole yksinkertaiset.

Lähtö 4. Tasoitusajo 3120 m | Toto65-1

RANKING
A) 9 B) 3-5-8-11-6-10-2-1-7-4
DON WILLIAMS – AN-ANDREE – MESSIAH – CYRIUS D’ARIANE

Koko Toto65-kierroksen todennäköisin voittaja löytyy heti avauskohteena kilpailtavasta Voimaliigasta. 9 DON WILLIAMS voitti viime kuussa Vermossa Voimaliigan aivan näytöstyyliin. Markku Niemisen valmennettava eteni toista rataa pitkin kärkeen 1400 jäljellä, ja loppumatka oli suorastaan leikittelyä. Sen sijaan lauantaina Kouvolasta ei irronnut menestystä. Don Williams lähti kiertämään Kouvola-ajossa 8. ulkoa 3. rataa jo 1300 jäljellä, muttei saanut missään vaiheessa otetta terävimpään kärkeen ja joutui tyytymään lopulta yhdeksänteen sijaan. Parempaakin ehdottomasti odotettiin, mutta ei suoritus silti huono ollut, sillä päätöskierros sujui kuitenkin ulkoratoja pitkin 12,5-vauhdilla. Tämänkertainen kierrosta pidempi matka sopii Don Williamsille ilman muuta paremmin, ja muutenkaan vastus ei ole nyt läheskään yhtä kova kuin viimeksi. Kyllä Don Williamsilta pitää alla olevasta heikommasta sijoituksesta huolimatta odottaa tästä lähdöstä vain ja ainoastaan voittoa. 3 AN-ANDREE kohoaa rankingin kakkosnimeksi. Se sijoittui syyskuun Voimaliigassa hienosti kakkoseksi vain Arctic Loverille häviten. Vire on säilynyt jatkossakin hyvänä, vaikkei onnistumisia ole tullutkaan. 5 MESSIAH on mielenkiintoinen Suomen debytantti. Pitkä matka sopii oriille hyvin. 8 CYRIUS D’ARIANE ei ole vielä syksyn Suomen starteissaan säväyttänyt, mutta eiköhän kuntokäyrä kuitenkin koko ajan osoita ylöspäin. Myös lauantaina Kouvolassa neljän kierroksen matkalla kolmanneksi sijoittunut 11 HAZELHEN HERMES kilpailee nousuvireessä.

Lähtö 5. Ryhmäajo 2620 m | Toto65-2

RANKING
A) 4 B) 5-6-2-9-8-3-1-10-7
FANDANGO BRICK – RALLSTON – FUSCUS H.L. – AGAIN KRONOS

Finn-Tack Cupin karsintalähdössä oriille ja ruunille 4 FANDANGO BRICK kohoaa selkeäksi A-hevoseksi. Tuomas Korvenojan 3-vuotias suojatti kilpailee tällä hetkellä hyvässä kehityssuunnassa. Alla on kaksi tyylikästä Vermon voittoa, molemmat nimenomaan tältä keskipitkältä matkalta. Juostava matka sopii siis vahvalle Orlando Vicin pojalle hyvin. Kaksi viikkoa sitten Fandango Brick kiertyi 4. ulkoa johtavan rinnalle jo 1600 metriä ennen maalia. Siitä ori painui kärkeen 500 jäljellä ja jatkoi eleettömään voittoon. Myös edellinen voitto tuli 2. radalta ilman selkää. Fandango Brick ei ole siis tarkka juoksupaikastakaan. 5 RALLSTON aloittaa haastajien ryhmän. Jani Ruotsalaisen suojatti on sen verran nopea avaaja, että voi täräyttää alussa keulaan. Viimeksi Joensuussa Rallston hyökkäsi 3. ulkoa 900 jäljellä ja eteni lopulta varmaan voittoon. Viimeiset 700 metriä sujuivat ulkoratoja pitkin 12,9-vauhdilla. Edellisessä Lappeenrannan kisassa Rallston hävisi johtavan takaa vain keulasta voittaneelle Heat Of Dynamitelle. 6 FUSCUS H.L. suorittaa jatkuvasti tasaisen hyvin. Kuukausi sitten Riikka Eskonniemen valmennettava pääsi etenemään johtopaikalle 1900 jäljellä, minkä jälkeen voitti varmasti. Vastus on nyt kovempi. 2 AGAIN KRONOS on mielenkiintoinen Suomen debytantti. Hurjasukuinen ruuna ei ole voittanut vielä koskaan urallaan, mutta on kuitenkin viihtynyt usein totosijoilla. 9 EMIL VON BENTZ kohdalla juoksusta tuli viimeksi turhan vaikea. Nyt juoksu voi sujua paremmin, mutta Fandango Brickin kukistaminen olisi kyllä yllätys. 8 WILD ACTION on tasavauhtinen puurtaja, jolla keskipitkä matka sopii hyvin.

Lähtö 6. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 5-7-11 B) 4-6-9-1-2-10-8-12 C) 3
ARNIE’S EMILIE – SKYFALL SOFIE – STONECAPES TRICKY – NASHVILLE NANCY

Toto4-peli käynnistyy enintään 6 600 euroa tienanneiden lämminveritammojen ryhmäajolla. Siinä ykkösvihjeeksi nostetaan 5 ARNIE’S EMILIE. Se on kohonnut huippuvireen ja havittelee tosissaan takaisin kultakantaan. Toissakertainen kakkossija tuli rehdillä suorituksella 2. radalta ilman selkää vain Crossfire Annielle häviten. Viime keskiviikkona Arnie’s Emilie piti kovavauhtisessa avauksessa johtopaikan, kunnes tyytyi lopulta 1700 metriä ennen maalia suursuosikki Making Matchin selkään. Suursuosikin selkä ei kuitenkaan vetänyt kirivaiheessa odotetusti. Mikäli Arnie’s Emilie olisi päässyt tulemaan kirivaiheessa sujuvasti, olisi se voittanut. Saa sitten nähdä, onko Arnie’s Emilien varustepuoli samanlainen kuin viimeksi. Joka tapauksessa vastaavalla tavalla liikkeelle lähtiessään Esa Holopaisen suojatti on lähdön todennäköisin keulahevonen. 7 SKYFALL SOFIE hävisi Seinäjoella Ilkka-Pohjalainen ajon karsintalähdössä vain finaalinkin vakuuttavasti voittaneelle Skyfall Shinelle. Myöskään viimekertainen Turun suoritus tasokkaassa Kasvattajakruunu-alkuerässä ei ollut lainkaan nolo, vaikka tamma hännille jäikin. Kaiken lisäksi terveystilanne ei ilmeisesti ollut sataprosenttinen. Juoksun luontuessa Skyfall Sofiella on potentiaalia pärjätä. 11 STONECAPES TRICKY kohoaa kolmantena hevosena mukaan A-ryhmään. Se ei ollut viimeksi Kymenlaakso-ajon karsintalähdössä ollenkaan parhaimmillaan, vaikka tamma jäikin 2. radalle ilman vetoapua. Kriteriumin karsintalähdön perusteella tamman kapasiteetti riittää pitkälle. 4 NASHVILLE NANCY aloittaa B-ryhmän. Se oli viimeksi Porissa johtavan takaa kelpo kakkonen. Myös 6 SELF TAUGHT BEAUTY ja 9 CLASSIC PRIMAVERA ovat realistisia menestyjiä.

Lähtö 7. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 12-1-8-4 B) 6-11-3-9-7-5 C) 2-10
VUARAN SUVETAR – LENTOLÄHETTI – RANTANIEMELÄN SAVU – VELAKS

Illan ensimmäisessä troikkalähdössä 12 VUARAN SUVETAR kohoaa ykkösrankiksi huonolta lähtöpaikaltakin. Itse asiassa hyvältä eturivin lähtöpaikalta Teemu Okkolinin suojatti olisi ollut lähdön ainoa A-hevonen. Vuaran Suvettaren ravi on aika ajoin omintakeista, mutta tehokasta se on silti. Viimeksi Vermossa Vuaran Suvetar pääsi etenemään takarivin lähtöpaikasta huolimatta toista rataa pitkin kärkeen jo avauspuolikkaan kohdalla, minkä jälkeen sooloili täysin ylivoimaiseen voittoon. 1 LENTOLÄHETTI ei vielä alkukaudesta säväyttänyt, mutta viime starteissa meno on maistunut. Alla on täysin hallittu voitto Porista. Seinäjoella Ilkka-Pohjalainen ajon finaalissa Lentolähetti hävisi ainoastaan Säihkeen Sähinälle sekä Kaapille. Lähtönopeuttakin on tullut siinä määrin lisää, että ykkösradan paikka sopii ihan hyvin. 8 RANTANIEMELÄN SAVU palaa tauolta arvoituksena. Tämän kauden näyttöjen perusteella Santtu Raitalan vakioajokki on kuitenkin syytä huomioida ajoissa. 4 VELAKS voitti viimeksi Turussa johtopaikalta helposti. Vastus on nyt paljon kovempi, mutta Velaks voi silti jatkaa menestyskannassa, sillä asetelmat suosivat nopeaa avaajaa. Myös 6 VAPPUJÄTKÄ pääsee ravilla liukkaasti liikkeelle ja osallistuu kiihdytysvaiheessa parhaiden juoksupaikkojen jakoon. Viimekertaisesta voitosta huolimatta Vappujätkä ei ole kuitenkaan ratkaisumetreillä mikään viimeisen päälle leijona, joten sen kohdalla muu totosija on selvästi voittoa todennäköisempi vaihtoehto. 11 VALSSAUS on suorittanut viime aikoina ihan positiivisesti ja on varteenotettava vaihtoehto jymy-yllätysten etsijöille. 3 RIINAN KIRMA on menestynyt viime starteissa Seppo Markkulan ajamana hienosti, mutta nyt rima nousee, joten menestysputken jatkuminen edellyttää todellista huippuonnistumista.

Lähtö 8. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 7-10 B) 4-1-5-9-2-6 C) 3-8
SORRETUN VOIMA – RALLIN MUISTO – RUNONEITO – TÄNTTÄRÄ

Duon avauskohteessa A-ryhmään erottuu selkeästi kaksi hevosta. 7 SORRETUN VOIMA kohdalla ei tarvitse olla huolissaan, vaikka neljän voiton putki maanantaina Jyväskylässä katkesikin. Juoksun tempo meni olosuhteet huomioiden aika reippaaksi. Vastuskin oli tämänkertaista kovempi. Mikäli maanantain startti ei paina jaloissa, on Sorretun Voimalla hyvät saumat palata takaisin voittokantaan. Kyseessä on monipuolinen hevonen, jolle sopivat kaikki juoksupaikat. 10 RALLIN MUISTO kilpailee vahvassa nousuvireessä. Kyseessä on fyysisesti väkevä menijä, jolle tämänkertaista pidemmät matkat sopisivat vielä paremmin. Tällä matkalla Sorretun Voima on kyllä eturivistä ykkösrankkaus, mutta hyvä on Rallin Muistokin. 4 RUNONEITO lähtee sitten haastamaan tosissaan kovaa suosikkikaksikkoa. Runoneito on siitä erikoinen tamma, että paikka johtavan rinnalla tuntuisi sopivan sille jopa kaikkein parhaiten. 1 TÄNTTÄRÄ on nopea avaaja, jolla Jarmo Saarela pääsee ravilla valitsemaan, että ajaako keulasta vai selästä. Voisi kuvitella, että ainakin Sorretun Voiman selkä kelpaisi. 5 MATTILAN MIINA osoitti syyskuun starteissaan nousuvirettä, mutta nyt alla on taas taukoa. Joka tapauksessa Mattilan Miinan potentiaali riittää juoksun luontuessa kärkitaistoon. 9 HUMU-LIISA menetti viimeksi Porissa pelinsä sammuvan takana. Tamma jatkaa edelleen normivireessä. 2 TOHTORI on hidas avaaja, mutta parantelee yleensä kirivaiheessa asemiaan.

Lähtö 9. Ryhmäajo 2620 m | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 2-5 B) 4-1-8-6-9-7-10 C) 3-12-11
IMAKEITUPTOTHESKY – ARCTIC DESSERT – WANT TO WHEELS – BEAN DREAM

Myös ravi-illan päättävässä toisessa Duo-kohteessa A-ryhmään kohoaa kaksi hevosta. Kyseessä on Finn-Tack Cupin karsintalähtö tammoille. 2 IMAKEITUPTOTHESKY on saanut taulunsa vähän hämäävään kuntoon, sillä kyseessä on kyllä hyvä hevonen. Viimeksi Turussa Imakeituptothesky oli mukana hyvätasoisessa Kasvattajakruunu-alkuerässä, missä teki oikein kelpo suorituksen, vaikka jäikin Galway Girlin voittamassa lähdössä kuudenneksi 700 metrin kirillä 3. ulkoa. 5 ARCTIC DESSERT voitti toissakerralla Turussa tammoille suunnatun 75-lähdön. Takarivistä matkaan startannut tamma iski taustalta jo ensimmäisellä takasuoralla, eteni johtavan rinnalle 1500 jäljellä, painui kärkeen runsaat 1200 jäljellä ja voitti varmasti ennen Pitch Perfectiä. Viimeksi Vermossa Arctic Dessert kiertyi 3. ulkoa vauhdilla johtavan rinnalle 1900 jäljellä, eikä tammaa voi moittia, vaikka se lopulta seitsemänneksi taipuikin. Arctic Dessertin osakkeet olisivat ehdottomasti korkeimmillaan, mikäli se pääsisi etenemään johtopaikalle. 4 WANT TO WHEELS on suosikkikaksikon ykköshaastaja. Alla on Seinäjoelta mallikas kiri kakkoseksi 4. ulkoa tällä vastaavalla keskipitkällä matkalla. 1 BEAN DREAM palaa tosi pitkältä tauolta, mutta voi silti heti menestyä, sillä koelähdön olemus miellytti ja lähtöasetelmat ovat loistavat. 8 GRACE JOURNEY kiri viimeksi Vermossa nousuvirettä uhkuen, mutta kasiradan lähtöpaikalta tamma jää rankingissa viidenneksi. Juuso Holttisen valmennettava mahtuu kuitenkin mukaan suuriin T-systeemeihin. 6 CERTO CITO voitti viimeksi Jyväskylässä merkittävästi tätä helpomman lähdön. Vastaavan tason suoritus ei riitä voittotaistoon tässä lähdössä.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 5,7,11 + 11,4,6 (9,1)
T4-2: 12,1,8,4 + 6,11,3,9,7,5 (2,10)
T4-3: 7,10 (4,1)
T4-4: 2,5 + 4,1,8 (6,9)

Pieni systeemi 48 riviä, hinta 9,60 euroa.
Suuri systeemi 500 riviä, hinta 100 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

7,10
2,5

Yhteensä 4 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

12
1,8,4,6,11,3,9
1,8,4,6,11,3,9,7,5

Yhteensä 56 yhdistelmää, hinta 28 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

2,5
2,5,4,1,8
2,5,4,1,8,6,9,7,10

Yhteensä 56 yhdistelmää, hinta 28 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska

Lähtö  1. 


Väliajat 447-334-263-318

VANJALI: Lähti heti ajamaan voimalla eteenpäin ja painuikin lopulta 450 juostuna. Veti jatkossa tasaisen reipasta ja otti lopussa hallitun voiton. 
SÄHKÖÄIJÄ: Lähti taustalta mukavasti ja ehti ensimmäisen takasuoran puolivälissä jo kolmanneksi. Matkasi jatkossa toisen radan vetojuhtana. Pudotti 650 ennen maalia johtavan kantaan. Oli lopussa hyvä kakkonen. 
JEMMATAR: Eteni alussa tasaisesti ja sai 450 juostuna paikan johtavan kannasta. Jäi viimeisen takasuoran alussa kolmanneksi ja piti jatkossa helposti asemansa maaliin asti. 
VIRIN VIHTORI: Laukkasi lähdössä ja jäi selvästi lisää. Kulki jatkossa asiallisesti ja nousi vielä neljänneksi. Viim. 1900 m 28,0. 
VILLIHIISI: Johti alun. Jäi ensimmäisen takasuoran alussa neljänneksi. Seuraili jatkossa lähinnä tasaisesti. 
PUKSIN POIKA: Matkasi alun johtavan kannassa. Jäi ensimmäisen takasuoran alussa viidenneksi. Seuraili vain tasaisesti. 
PIISPALAN SANTERI: Laukkasi ensimmäisen takasuoran puolivälissä pahoin ja menetti pelinsä. 
AMORIINI: Laukkaili nopeasti hylkäykseen asti.

Lähtö  2. 


Väliajat 192-202-150-161

MY RADIO GAGA: Lähti hyvin ja painui nopeasti kärkipaikalle. Sai vetää avausringin rauhassa. Kiihdytti tahtia lopussa ja oli aivan ylivoimainen. 
FARANG: Matkasi alun takajoukoissa toisessa ulkona. Kiertyi 550 juostuna kakkoskeulaksi. Oli lopussa hyvä kakkonen. Viim. 1000 m 16,9. 
WILLE WIND: Juoksi pääjoukossa 3.-2. ulkona. Kiertyi puolimatkassa todella harvaan laumaan neljänneksi. Teki mukavan kirin ja nousi lopussa kakkostaistoon. Viim. 1000 m 14,8. 
CABIN CREW: Laukkasi lähdössä ja jäi selvästi. Kulki jatkossa aivan juosten. Viim. 1900 m 17,5. 
STARS TROT ALLAN: Kiersi taustalta päätösringin alkaessa viidenneksi. Seuraili tasaisesti maaliin asti. 
SANDY MORNING: Matkasi takajoukoissa toisella radalla. Lähti 1500 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 800 juostuna kolmanneksi. Taipui loppusuoralle tultaessa hieman, mutta ei silti kokonaan luovuttanut. 
CAVIAR FOR U GABI: Oli keskijoukoista sisäradalta aika vaisu. 
GLADIATOR SISU: Seuraili keskijoukoista sisäradalta maksimaaliseen sijoitukseen. 
SLUMDOG: Oli takajoukoista sisäradalta aika vaisu. 
HAPPY SUMMER JO: Otti sata juostuna hieman ahtaan oloisessa tilanteessa laukan ja jäi selvästi. Suoritti jatkossa kulisseista lähinnä tasaisesti. 
HEAVEN'S ON FIRE: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 
MISS AMERICA: Juuttui alussa keskijoukkoihin 3. radan kiertäjäksi. Peruutti lopulta puolikas juostuna aivan lauman hännille toiselle radalle. Oli jatkossa heikko. 
SOMETHING BETTER: Matkasi pääjoukon keulilla toisella radalla, missä otti päätösringin alkaessa laukan ja menetti pelinsä. 
IMAGINABLE: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 
GAME OF LOVE: Otti alussa pysähdyslaukan ja mahdollisuudet sulivat heti. 

Lähtö  3. 


Väliajat 253-207-171-167

RARITY RED: Lähti ajamaan toista rataa pitkin eteenpäin ja oli jo 350 juostuna kärkipaikalla. Luopui paikastaan 650 juostuna. Peri viimeisen takasuoran alussa kärkihevosen laukattua uudelleen kärkipaikan haltuunsa. Hallitsi siitä varmoin ottein maaliin asti. 
AMOUR MIRAGE: Matkasi 5. sisällä. Nousi toisen ringin alkaessa 5. ulos. Pudotti viimeisen takasuoran lopulla 3. sisälle. Kiritila pysyi jatkossa pitkään kiinni. Löysi vapaan radan loppusuoran puolivälissä ja ehti lopussa varmasti toiseksi. Viim. 1000 m 17,2. 
DAMIANO: Laukkasi lähdössä ja jäi selvästi. Sai ensimmäisen takasuoran lopussa paikan 4. ulkoa. Teki sieltä mukavan esityksen ja oli lopulta kolmas. Viim. 1900 m 16,5. 
MAKE A WISH H.C.: Laukkasi lähdössä ja jäi jonkin verran. Sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan 3. ulkoa. Sai viimeisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa. Siirtyi 550 ennen maalia kiriin ja tuli asiallisesti. 
TALLUKKA: Juoksi 6. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle radalle. Siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin ja tuli asiallisesti. 
PEGASOS EVO: Otti alussa pysähdyslaukan ja jäi paljon. Teki jatkossa vahvan esityksen ja sai vielä rahaa. 
TOMORROW'S HOPE: Jäi 300 juostuna johtavan kantaan. Matkasi jatkossa 2.-3. sisällä. Taipui selvästi loppusuoran alussa ja tuli tasaisesti. 
COLD CASE: Sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa. Jäi viimeisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Antoi 400 ennen maalia selvästi periksi. 
NICK NAME: Matkasi pääosin 4. sisällä, mistä taipui viimeisen takasuoran lopulla selvästi ja oli vaisu.
EXTREM BRODDE: Lähti haparoiden matkaan ja otti sata juostuna lopulta laukan. Jäi keskijoukkoihin 3. radalle, missä ajoi tasaisesti eteenpäin. Painui 700 juostuna lopulta kärkipaikalle asti. Laukkaili siinä 800 ennen maalia yllättäen hylkäykseen. 
ZEBE VON BENTZ: Juuttui 400 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Laukkasi siinä 850 ennen maalia yllättäen pitkäksi. 
ALIEN SCOUT: Laukkasi lähdössä pitkäksi.
TALISMAN AVENGER: Poissa.
ORZO: Poissa.
CELERITAS SAVAGE: Poissa.

Lähtö  4. 


Väliajat 229-205-151-127

DON WILLIAMS: Matkasi alun takajoukoissa toisella radalla. Lähti 2300 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 1850 ennen maalia kärkipaikalle asti. Löi lisää tahtia ja oli lopussa vakuuttava voittaja. 
CYRIUS D'ARIANE: Lähti nopeasti ajamaan eteenpäin ja painui 450 juostuna kärkipaikalle. Luopui paikastaan 1900 ennen maalia. Oli lopussa johtavan kannasta oikein hyvä kakkonen. Viim. 700 m 13,3. 
HAZELHEN HERMES: Matkasi aivan lauman hännillä toisella radalla. Lähti 900 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli pitkän kirinsä rehdisti ja nousi lopussa kolmanneksi. Viim. 1000 m 14,3. 
MILLSTONE'S VIVID: Matkasi 6. sisällä. Nousi 1100 ennen maalia toiselle radalle. Eteni 350 ennen maalia kolmanneksi ja oli loppuun asti taistossa kolmansista rahoista. 
DARK DEFENDER: Juoksi 2.-3. sisällä. Jäi 1900 ennen maalia 4. sisälle. Nousi 650 ennen maalia toiselle radalle. Seuraili lopun tasaisesti. 
MISTER LANE: Juoksi 3. ulkona. Pudotti päätösringin alkaessa sisäradalle. Sai edetä jatkossa sopuisasti ja tuli tasaisesti. 
AN-ANDREE: Otti pahan lähtölaukan ja putosi aivan taustalle. Suoritti jatkossa lähinnä tasaisesti. 
ANGEL SKY: Sai ensimmäisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa. Aloitti sieltä 1300 ennen maalia matkan kohden takajoukkoja ja oli melko vaisu.
LEON: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi 450 juostuna johtavan kantaan. Putosi 1900 ennen maalia 3. sisälle. Taipui selvästi viimeisen takasuoran puolivälissä ja oli vaisu. 
BWT CRUSADER: Matkasi 5. sisällä. Oli seurailemassa maksimaaliseen sijoitukseen, mutta jäi 300 ennen maalia vielä väsyneemmän kilpakumppanin selkään kiinni. Löysi vapaan radan loppusuoran puolivälissä, mutta ei suorittanut ohituksia. Pussitus oli siis tekninen. 
MESSIAH: Eteni ensimmäisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä päätösringin alkaessa ja keskeytti lopulta. 

Lähtö  5. 


Väliajat 145-177-150-153

FANDANGO BRICK: Juuttui 400 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Löi siinä päätösringillä painetta ja etenikin 650 ennen maalia kärkeen. Hallitsi vaivattomasti maaliin asti. Viim. 1000 m 14,5. 
AGAIN KRONOS: Sai 400 juostuna paikan toisesta ulkoa. Jäi siitä 600 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Tuli rehdisti sisään ja oli varmasti toinen. Viim. 400 m 15,3. 
RALLSTON: Lähti hyvin ja eteni nopeasti kärkipaikalle. Jäi 400 juostuna johtavan kantaan. Viimeisen takasuoran alussa juoksupaikaksi muodostui 3. sisäpari. Nousi pian toiseen ulos. Oli siellä jatkossa vailla kiritilaa. Vapaa rata löytyi loppusuoran alussa, minkä jälkeen tuli lopun pirteästi. Viim. 400 m 15,4. 
CARLOS SANTANA: Juoksi 4.-3. ulkona. Lähti 650 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli kirinsä asiallisesti sisään asti, vaikka päätössatasella matka hieman painoikin. 
WILD ACTION: Otti 50 juostuna laukan ja jäi selvästi. Laukkasi ensimmäisen kaarteen lopulla uudelleen ja jäi selvästi lisää. Suoritti jatkossa mukavasti. Oli loppukaarteessa vielä pitkään vailla kiritilaakin. 
HASHTAG: Juoksi 5. sisällä. Nousi 1600 ennen maalia 5. ulos. Oli sieltä kirivaiheessa tasainen. 
EMIL VON BENTZ: Juoksi 3.-2. ulkona. Seuraili tasaisesti ja otti maksimit. 
AGING WELL: Juoksi 3.-4. sisällä. Oli aika vaisu ja otti aivan maksimit. 
ANYTHING GOES: Juoksi 4.-5 .sisällä. Otti viimeisen takasuoran puolivälissä laukan ja menetti pelinsä. 
FUSCUS H.L.: Kiertyi 200 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Pääsi vähän yllättäen 400 juostuna ilmaiseksi kärkeen. Jäi 650 ennen maalia paineen alla johtavan kantaan. Oli seurailemassa kolmantena sisään, mutta laukkasi hieman ennen maalia hylkäykseen. 

Lähtö  6. 


Väliajat 122-167-158-145

SELF TAUGHT BEAUTY: Lähti hyvin ja painui 300 juostuna kärkipaikalle asti. Sai vetää varsin sopuisasti ja otti lopussa hallitun voiton. 
NASHVILLE NANCY: Nousi 3. sisältä 750 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä rehdisti maaliin asti. Pudotti 450 ennen maalia johtavan kantaan ja oli lopussa varmasti toinen.
STONECAPES TRICKY: Nousi 7. sisältä toisessa kaarteessa 4. ulos. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Tuli rehdisti sisään asti ja oli hyvä kolmas. Viim. 700 m 12,6.
SUNLIT TREASURE: Lähti rauhassa ja peruutti aivan lauman hännille. Matkasi lopulta paikkojen selvittyä 5. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa 4. ulos. Lähti 300 ennen maalia kiriin ja tuli mukavasti sisään. 
ARNIE'S EMILIE: Otti todella pahan ja jäi lähemmäs sata metriä. Sai lopulta 800 juostuna paikan 6. sisältä. Nousi viimeisellä takasuoralla toiselle radalle. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Löysi 350 ennen maalia vapaan radan ja tuli vahvasti sisään asti. Viim. 1300 m 14,5.
CLASSIC PRIMAVERA: Juoksi 5. sisällä. Nousi toisen kaarteen alussa toiseen ulos. Siirtyi 550 ennen maalia kiriin 3. radalle. Pudotti pian 3. sisälle, mistä seuraili tasaisesti. 
RIM BAY FLEUR: Jäi nopeasti 4. sisälle. Sai 800 juostuna paikan 3. sisältä. Jäi sinne päätöspuolikkaan alussa pahoin pakettiin ja putosi aivan lauman hännille. Löysi vapaan radan loppusuoran alussa, minkä jälkeen tuli lopun aivan juosten. 
PRETTY VISION: Matkasi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Oli kirissään lähinnä tasainen. Viim. 800 m 15,0. 
SKYFALL SOFIE: Juoksi 6. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran lopussa kiriin 3. radalle. Oli lähinnä tasainen. 
LOVE YOU DESIREE: Nousi toisessa kaarteessa sisäradan jonosta 3. ulos. Sai edetä koko ajan sujuvasti ja taipui loppusuoralla selvästi. 
FASHION CLOUD: Juoksi 4. sisällä. Ei pysynyt viimeisellä takasuoralla kunnolla selässään. Jäi loppukaarteessa kuitenkin hetkeksi vaille kiritilaa. Ei oikeastaan kirinyt, kun väylä 300 ennen maalia aukeni.
STONELAKE MARILEE: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi 250 juostuna johtavan kantaan. Taipui pahoin päätöspuolikkaan alussa ja oli heikko. Viim. 500 m 21,0. 

Lähtö  7. 


Väliajat 258-272-291-268

VELAKS: Jäi 200 juostuna johtavan kantaan. Toisen kaarteen alussa juoksupaikaksi muodostui 3. sisäpari. Löysi 350 ennen maalia kiritilaa ja kiri lopussa vahvasti selvään voittoon. Viim. 400 m 24,0. 
LENTOLÄHETTI: Juoksi 3.-4. sisällä. Löysi 300 ennen maalia vapaan radan ja kiri lopussa varmasti toiseksi. Viim. 400 m 25,8. 
VAPPUJÄTKÄ: Painui 200 juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Luopui paikastaan 600 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Nousi loppusuoran alussa toiselle radalle ja oli ajettuna aivan hyvä kolmas. 
VUARAN SUVETAR: Ajoi alussa 4. rataa pitkin eteenpäin. Pääsi 400 juostuna pudottamaan 3. radalle. Painui lopulta 650 kärkipaikalle asti. Tuli aivan juosten sisään asti, vaikka jäikin päätössatasella raskaan alun rasittamana neljänneksi. O
KASTEHELMENI: Juoksi 4.-5. sisällä. Lähti loppukaarteen alussa 3.-4. radalle. Tuli asiallisesti sisään asti. Viim. 400 m 30,6. 
VALSSAUS: Juoksi 4. ulkona. Lähti 750 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni vahvasti, mutta kiri katkesi 350 ennen maalia tulleeseen laukkaan. Tuli lopun vielä asiallisesti ja laukkaan paloi luultavasti 2.-4. sija. 
RANTANIEMELÄN SAVU: Juuttui 200 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Sai 450 juostuna vetoavun eteensä. Jäi loppukaarteen alussa toiseen ulos vaille kiritilaa. Pudotti 300 ennen maalia sisäradalle. Oli lopussa melko vaisu. Palasi toki pitkältä tauolta. 
RIINAN KIRMA: Ajoi 3. rataa pitkin eteenpäin. Sai lopulta 450 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Taipui siitä loppukaarteen alussa selvästi ja oli vaisu. 
VIUSKUN VÄISKI: Matkasi 6. sisällä. Taipui loppukaarteessa selvästi ja oli heikko. 
OI EMMA: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 
VILVIIRI: Juoksi 3. ulkona. Pudotti 400 ennen maalia vetämättömästä selästä sisäradalle. Laukkasi 250 ennen maalia yllättäen pitkäksi. Tähän paloi ilman muuta rahasija.
VOLSUMA: Matkasi 5. ulkona. Lähti 650 ennen maalia 3. radalle. Laukkasi loppusuoran puolivälissä, mihin menetti rahasijan. 

Lähtö  8. 


Väliajat 265-283-308-268

SORRETUN VOIMA: Matkasi 3. ulkona. Lähti päätösringin alkaessa kiriin 3. radan vetojuhdaksi. Ajoi tasaisesti eteenpäin ja puristi viime metreillä niukkaan, mutta hallittuun voittoon. Viim. 400 m 25,0. 
RUNONEITO: Juuttui heti kuolemanpaikalle, mistä tuli vahvasti ja oli loppuun asti voittotaistossa. 
TÄNTTÄRÄ: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Tuli siitä rehdisti sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa niukasti kolmanneksi. 
VEKRAUS: Matkasi toisessa ulkona. Lähti loppusuoralle tultaessa kiriin ja tuli tasaisesti. Viim. 400 m 26,9. 
HUMU-LIISA: Juoksi 3. sisällä. Nousi loppusuoran alussa toiseen ulos ja tuli asiallisesti. 
TOHTORI: Lähti tasaisesti ja 200 juostuna 4. ulkoa lyhyen laukan. Matkasi jatkossa 5. sisällä. Nousi 850 ennen maalia 4. ulos ja viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Siirtyi 400 ennen maalia jo 4. radalle. Tuli aivan juosten sisään asti. Viim. 1800 m 28,1. 
MATTILAN MIINA: Juoksi johtavan kannassa. Otti sieltä lopussa maksimit. 
RALLIN MUISTO: Juoksi 5. ulkona. Lähti 1150 ennen maalia kiriin 3. radalle. Otti 900 ennen maalia laukan ja jäi selvästi. Suoritti jatkossa aivan hyvin. 
LAKSIN LYYTI: Juoksi 4.-3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkään 3. radalle. Kirin terä katkesi loppukaarteessa ja oli lopussa vain tasainen. 
M.A. PISTE: Juoksi 4. sisällä. Nousi loppusuoran alussa toiselle radalle. Laukkasi päätössatasella hylkäykseen. 
NUGA ROLS: Poissa.

Lähtö  9. 


Väliajat 146-173-176-132

IMAKEITUPTOTHESKY: Eteni 250 juostuna kuolemapaikalta kärkeen. Sai vetää jatkossa erittäin sopuisasti. Kiihdytti tahtia loppukaarteessa ja oli vakuuttava voittaja. 
ARCTIC DESSERT: Kiertyi 400 juostuna 3. radan kautta toisen radan vetojuhdaksi. Tyytyi siinä kärkihevosen rauhalliseen tahtiin ja oli lopussa varsin hyvä kakkonen. 
WANT TO WHEELS: Sai ensimmäisen kaarteen lopulla paikan toisesta ulkoa. Siirtyi loppusuoran alussa kiriin 3. radalle. Tyytyi lopussa säilyttämään asemansa. Viim. 600 m 14,0. 
HERE I GO AGAIN S: Juoksi 3. sisällä. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Vapaa rata löytyi vasta loppusuoran puolivälissä. Voimia ei silti tainnut juurikaan jäädä. 
BEAN DREAM: Jäi 200 juostuna johtavan kantaan. Otti sieltä lopussa maksimit. 
GRACE JOURNEY: Otti alun rauhassa ja peruutti 250 juostuna 7. sisälle. Nousi 1050 ennen maalia 6. ulos. Lähti loppukaarteen alussa kiriin 4. radalle. Tuli lopun aivan juosten. Viim. 700 m 13,6. 
RUTHLESS CHICK: Matkasi 3. ulkona. Seuraili vailla suurempaa virtaa ja otti aivan maksimit. 
INDI BAND: Matkasi 4. sisällä, mistä ei saanut lopussa mahdollisuutta kirimiseen.
SUN SAYEN: Juoksi 6. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa 4. ulos. Ei esittänyt lopussa ihmeitä ja tyytyi seurailuun. 
DARENA: Matkasi 5. sisällä. Otti sieltä aivan maksimit, vaikka jäikin viime metreillä tekniseen pussiin. 
ARGENTEUIL: Juoksi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Oli jatkossa pitkään vailla kiritilaa. Ei enää päätössatasella kirinyt, kun eteen avautui vapaan väylä. 
CERTO CITO: Oli 4. ulkoa kirivaiheessa varsin vaisu.