Kuuma Keskiviikko - tapahtuma ilman yleisöä

02.12.2020 18:00

Kuuma Keskiviikko - tapahtuma ilman yleisöä

HUOM. Ravit ajetaan ilman yleisöä.

Ravien käsiohjelmatiedot näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>

TOTO65-VARMAVALINNAT

Keskiviikon Toto65-kierroksen todennäköisin voittaja on helppo nimetä. Se on toisen kohteen 5 NITRO DIABLO. Pia Huusarin valmennettava on ollut viime aikoina montélähdöissä täysin pitelemätön. Ruunan viisi viimeisintä montéstarttia on päättynyt ykkössijaan. Vastustajat ovat jälleen tuttuja, eikä niiden normaalitapauksessa pitäisi riittää nytkään Nitro Diablolle. Keskipitkä matkakin on vahvalle menijälle pelkästään plussaa. Systeemien toiseksi tukipilariksi nostetaan päätöskohteen 10 STONECAPES QUEILA. Tietysti takarivin lähtöpaikalta on aina omat riskitekijänsä, mutta kyllä 6-vuotias tamma on ollut viime starteissaan niin vakuuttava, että voittoputken jatkuminen on lähellä. Stonecapes Queila on huipputamma, jolla pystyy tarpeen vaatiessa tekemään ratkaisuja jo matkalla.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 1,4 + 3 (5,2)
T65-2: 5 (7,4)
T65-3: 7,8,4,5,12,2 + 9,3,6 (10,1)
T65-4: 2,8,4,11 (3,5)
T65-5: 9,2 + 4,10,5,8 (7,1)
T65-6: 10 (5,11)

Pieni systeemi 96 riviä, hinta 9,60 euroa.
Suuri systeemi 648 riviä, hinta 64,80 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1. Tasoitusajo 2120 m

RANKING
A) 3-1-6 B) 4-7-5 C) 2
CATHAYANA – BIG GUN – ZEST BOY – MACCE

Keskiviikkoilta käynnistyy lämminveristen nollasarjalla, missä voimasuhteiden arvioiminen ei ole vähäisestä osallistujamäärästä huolimatta mikään helppo tehtävä. 3 CATHAYANA nostetaan niukaksi ykkösrankiksi. Se eteni koelähdössä 15,9-kyytisessä lopetuksessa aivan keulassa juosseen Ace Combon tuntumaan, vaikka sisäänpäin painaminen vei loppusuoralla selvästi vauhtia. Mikäli Cathayana on saatu suoremmaksi, voi ura hyvinkin alkaa voitolla. 1 BIG GUN oli perjantaina Lahdessa uran avauksessaan johtopaikalta kelpo kolmas 18,2-tuloksella täyden matkan voltista. Mikäli Tommi Kylliäisen suojatti otti startin oikealla tavalla, voi se ihan hyvin johtaa alusta loppuun. 6 ZEST BOY kulki elokuisessa koelähdössään päätöskierroksen 18,3- ja viimeisen puolikkaan 18,2-vauhdilla. Suoritus oli lähinnä tasainen, mutta eiköhän 3-vuotias ori ole kehittynyt koelähdön jälkeen selvästi, sillä tuskinpa Harri Koivunen sitä muuten Vermoon lähettäisi kilpailemaan. 4 MACCE on todella vaikea arvioitava, sillä koelähdön heikko tulos ei kerro oikeaa osaamista. Macce nimittäin jarrutteli koelähdössä loppukaarteessa yksin jäätyään aika tavalla, mutta lähti sitten kiristämään uudelleen tahtia, kun takaa lähestyttiin. Ruuna oli ihan juoksijan oloinen, joten koelähtötuloksesta voi pudota paljonkin.  7 MOONLIGHT MASTER laukkasi koelähdössä pahoin lähtöön.

Lähtö 2. Ryhmäajo 2620 m

RANKING
A) 4 B) 1-5-2-8-3-7
HIGHLOVE TECH – LAURENZ VON BENTZ – FARANG – THE REVENANT

Toisen lähdön ainoa A-hevonen 4 HIGHLOVE TECH on oikein kehityskelpoinen 3-vuotias. Harri Koivusen valmennettava aloitti uransa rehdillä kakkossijalla, minkä jälkeen on tullut kaksi voittoa. Keskipitkä matka lienee pelkästään plussaa, ja Highlove Tech on vahva voittajakandidaatti niin keulasta kuin selästäkin. Paikka johtavan rinnallakaan ei vie voittosaumoja, mutta kyseinen juoksupaikka tuskin on taustavoimien toiveissa. 1 LAURENZ VON BENTZ on kohdannut Highlove Techin kahdesti ja on hävinnyt tälle molemmilla kerroilla selvästi. Lähtöasetelmatkin ovat tosin olleet molemmilla kerroilla sellaiset, että Laurenz Von Bentz on saanut paljon hankalamman juoksun. Nyt asetelmat ovat Laurenz Von Bentzin puolella, mutta Highlove Tech on kuitenkin suosikki. 5 FARANG on pilannut jonkin verran laukkoihin, mutta kuukausi sitten Vermossa Pekka Korven suojatti ravasi koko matkan ja hävisi vain vakuuttavasti voittaneelle My Radio Gagalle. 2 THE REVENANT suorittaa jatkuvasti rehdisti. Viimeksi Porissa The Revenant iski 7. ulkoa jo 1700 jäljellä ja eteni johtavan rinnalle vajaat 1200 jäljellä. Siitä Anssi Nurmisen valmennettava jaksoi Highlove Techin voittamassa lähdössä mukavasti neljänneksi ennen kaukaa 7. ulkoa kierroksen kirillä viidenneksi edennyttä Laurenz Von Bentziä. 8 COLONIAL AICHA kohdalla huono lähtöpaikka sekä alla oleva tauko laskevat osakkeita. Ohjastajakin vaihtuu Antti Teivaisesta hevosen valmentajaan, joten tämä lähtö saattaa mennä Colonial Aichan osalta matalalla profiililla. 

Lähtö 3. Tasoitusajo 2120 m

RANKING
A) 6-8-5-13-4-15 B) 14-7-10-12-16-11-3-2-9
PATE POLLEA – KILUN POIKA – SUVIN SYKE – MYRSKIS

Kolmannessa lähdössä laukat voivat näytellä isoa roolia. Joka tapauksessa A-ryhmään kohoaa kuusi selkeää pelihevosta. 6 PATE POLLEA on sekin ottanut laukkoja, mutta muuten kehityskäyrä on ollut kaiken aikaa ylöspäin. Toissakerralla Forssassa Pate Pollea lähti 40 metrin takamatkalta nopeasti reissuun, eteni johtavan rinnalle 1500 jäljellä ja painui kärkeen kierros ennen maalia. Kilun Peedron poika kamppaili vielä tiukasti kärkisijoista laukatessaan loppusuoralla. Viime Forssan startissa Pate Pollea laukkasi avauskierroksen aikana kahdesti, mutta teki muuten lähdön kovimman juoksun. 8 KILUN POIKA palaa kolmen kuukauden tauolta, joten nykyvireestä ei ole näyttöä. Kyseessä on kuitenkin tähän lähtöön oikein lahjakas 4-vuotias. 5 SUVIN SYKE voitti sunnuntaina Mikkelissä, ja toinen peräkkäinen voitto on täysin mahdollinen. 13 MYRSKIS laukkaa herkästi. Toissakerralla Forssassa tamma malttoi kerrankin ravata koko matkan ja tuloksena oli heti voitto. Antti Teivainen on Myrskikselle hyvä kuskivalinta, vaikka on tamma laukannut Teivaisellakin. 4 HELMERINA oli viimeksi Forssassa siihen nähden pettymys, että pääsi etenemään johtopaikalle jo 1150 jäljellä. Tätä edeltäneessä Forssan tauoltapaluustartissa suoritus oli parempi. Myös 15 VEEMAX lukeutuu pelihevosten kastiin, vaikkei viime starteista ole menestystä herunutkaan. 14 FRAKKER ja 7 SEIKKERI käynnistävät sitten tasaisen B-ryhmän.

Lähtö 4. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-1

RANKING
A) 1-4 B) 3-5-2 C) 7-6
MORISON – TUVIKER – VEERAN POIKA – JAMIR

Toto65-avauksessa A-ryhmään kohoaa kaksi väkivahvaa puurtajaa. Toisilleen tutut kilpakumppanit kohtasivat myös viimeksi Jyväskylässä. Siellä 1 MORISON jyräsi ykköseksi oikein väkevällä vajaan 1200 metrin kirillä 4. ulkoa. 4 TUVIKER menetti tapojensa vastaisesti kirivaiheessa asemiaan ja putosi johtavan rinnalta neljänneksi. Johtavan rinnalle eteneminen avauskierroksen aikana vaati kuitenkin ulkoratoja pitkin sellaisia revittelyjä, että ilman muuta Tuviker sai viimeksikin suorituksestaan täysin puhtaat paperit. Tuviker ei vieläkään ole mikään nopea avaaja, mutta se on kuitenkin saanut viimeisten kuukausien aikana selvästi lisää lähtönopeutta. On täysin mahdollista, että Tuviker juoksee Morisonin etupuolella, jolloin tilanne on voiton suhteen mielenkiintoinen. 3 VEERAN POIKA on sitten oikein selkeä kolmosrankkaus. Se voitti sunnuntaina Mikkelissä selvästi tämänkertaista helpomman lähdön. Alla oli puolentoista kuukauden starttiväli, joten varmasti Mikkelin kilpailu teki vielä hyvää tätä lähtöä ajatellen. Veeran Poikakin on niin hyvä hevonen, ettei suosikkikaksikolla ole sitä vastaan varaa minkäänlaiseen lepsuiluun. 5 JAMIR voi saada taas tarvitsemansa tarkan reissun, minkä jälkeen pystyy haastamaan kovia suosikkejakin. Koko edelle rankatun kolmikon kukistaminen tulisi kuitenkin yllätyksenä. 2 HUMIRO kilpailee kelpo vireessä, mutta tuskin riittää ihan parhaille.

Lähtö 5. Ryhmäajo 2620 m | Toto65-2

RANKING
A) 5 B) 7-4-6-1-8-3
NITRO DIABLO – TARGET KRONOS – REVEREND DRED – VAN KRONOS

Toto65-kierroksen todennäköisin voittaja löytyy toisena kohteena ajettavasta montélähdöstä. 5 NITRO DIABLO on ollut montélähdöissä viime aikoina täysin pitelemätön. Jos unohtaa välissä olevat kaksi kärrylähtöä, niin alla on viisi peräkkäistä montévoittoa. Kaiken lisäksi nämä voitot ovat tulleet helposti. Viimeksi Lappeenrannassa Nitro Diablo eteni kärkipaikalle vajaat 1200 jäljellä ja jatkoi täysin hallittuun voittoon. Nitro Diablo on vahva menijä, jolle keskipitkä matka on pelkästään plussaa. Haavereitta ruunan ei kuulu tätäkään lähtöä hävitä. 7 TARGET KRONOS palasi torstaina Kouvolassa pitkästä aikaa voittokantaan. Ruuna sai vetää pikamatkalla sopuisaa tahtia, minkä jälkeen piti varmaan voittoon. Vaikka voitto tuli kärrylähdöstä, ovat nämä montélähdöt sopineet vielä viime aikoina selvästi paremmin. Alla on montélähdöistä kolme peräkkäistä kakkossijaa. Aina edellä on ollut Janita Antti-Roikon ajokki; kaksi kertaa Nitro Diablo ja kerran Crisp Look. Matkan piteneminen ei ole eduksi, mutta mikäli se ei tuota ongelmia, voi kakkosputki hyvinkin jatkua. Myös 4 REVEREND DRED on oikein hyvä montéhevonen. Taulun neljästä montéstartista on irronnut kolme kakkossijaa. Reverend Dred on vahva menijä, jolle keskipitkä matka on plussaa. Jyväskylässä 29.9. Reverend Dred hävisi pitkän matkan montélähdössä ainoastaan Nitro Diablolle. 6 VAN KRONOS ja 1 SOCIAL NETWORK ovat tehneet keskenään aika tasavertaisia suorituksia. Tämä kaksikko kärkkyy kuumimpien suosikkien epäonnistumista. 8 SAHARA B BOY  vaikuttaa nousuvireiseltä, mutta jää vielä lähtökohtaisesti haastajaksi. 3 AN-ANDREE on paljon tauluaan parempi hevonen, mutta sarja on nyt oikein epäsopiva.

Lähtö 6. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 7-8-4-5-12 B) 2-9-3-6 C) 10-1-11
FUSCUS H.L. – AMORCITO – WILD ACTION – KNOWWHENTOHOLD’EM

Toto4-peli lähtee liikkeelle tasaisella lämminverilähdöllä, mistä löytyy peräti yhdeksän täysin realistista voitontavoittelijaa. Näistä A-ryhmään nostetaan viisi. 7 FUSCUS H.L. tekee sarjoissaan mukavaa nousua. Viime Vermon startissaan Fuscus H.L. suuntasi 4. ulkoa Heat Of Dynamiten selässä 3. radalle 900 jäljellä ja eteni voittajan vanavedessä kakkoseksi. Vaikka Fuscus H.L. ei ole mikään varsinainen starttiraketti, on täysin mahdollista, että se etenee lopulta johtopaikalle. Mikäli näin sattuisi käymään, olisivat Riikka Eskonniemen valmennettavan osakkeet korkealla. 8 AMORCITO suoritti viimeksi positiivisesti, vaikka neljänneksi jäikin. Tällä kertaa starttivälikin on paljon optimaalisempi. 4 WILD ACTION on kohonnut Harri Åkerlundin käsissä hienoon vireeseen. Ruuna ei ole nopea avaaja, mutta se on vahva lopuntulija. Vermon viimekertainen kolmossija tuli 900 metrin kirillä 5. ulkoa. Edellä maaliin saapuivat vain Imakeituptothesky sekä Fandango Brick. 5 KNOWWHENTOHOLD’EM on kulkenut viime starteissaan ravia ja samalla on tullut myös menestystä. Viimeksi Forssassa Pastor Stephenin poika haastoi loppusuoralla 2. ulkoa johtavan rinnalta voittaneen Quattro Tillyn. 12 FLASHDANCE SISU jää tällä kertaa huonolta lähtöpaikalta rankingin viidenneksi, mutta kuntonsa puolesta tamma voisi aivan yhtä hyvin olla ykkösrankkauskin. Viimekertainen Porin keulavoitto oli todella helppo. B-ryhmän avaava 2 WHITE CROSS BICHO ei ole saanut tänä vuonna oikein mitään aikaan, mutta kapasiteetiltaan ruuna ei ole mitenkään nolo hevonen, ja lähtöpaikkakin on mainio. Muut realistiset voitontavoittelijat ovat hienossa vireessä uransa viimeisiä kilpailujaan juokseva 12-vuotias 9 MASTER AS, kaksi peräkkäistä kolmossijaa napannut 3 MOONLIGHT BLACK sekä uransa alusta asti kapasiteetistaan kovia kehuja saanut 6 FOX LOVER.

Lähtö 7. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 2-8-4-11 B) 3-5-6-9-10-1
NASHVILLE NANCY – GALILEO WAY – HANDSOME SAM – POR NIE BLUES

Illan ensimmäisessä troikkalähdössä A-ryhmään erottuu selvästi neljä hevosta. Näistä lähtöasetelmista 2 NASHVILLE NANCY on itsestään selvä ykkösrankkaus. Tammalla on allaan kaksi voittoa, joista viimeisin on lauantainen Seinäjoen 75-lähdön keulavoitto. Keulataktiikka vaikuttaa nytkin erittäin todennäköiseltä. 8 GALILEO WAY ja 4 HANDSOME SAM kohtasivat toisensa Vermossa jo kuukausi sitten. Silloin Handsome Sam eteni 3. ulkoa 600 metrin kirillä ykköseksi ennen toisessa kaarteessa johtavan rinnalle kiertänyttä Galileo Waytä. Kaksikon piti kohdata toisensa uudelleen jo Vermossa 11. päivä viime kuuta, mutta silloin molemmat jäivät pois. Mainittakoon, että Nashville Nancy voitti kyseisen lähdön. Niinpä niin Galileo Wayn kuin Handsome Samin yllä on pieniä kysymysmerkkejä, mutta eiköhän kumpikin pysty taas täysipainoiseen suoritukseen. Galileo Way on kaksikosta selvästi vahvempi vääntäjä, mutta toisaalta Handsome Sam voi taas saada säästeliäämmän juoksun. 11 POR NIE BLUES on tehnyt kauden edetessä kovan nousun. Alla on kuudes sija An-Dorran voittamasta kovatasoisesta Kasvattajakruunu-finaalista, mikä on melkoinen saavutus tämän sarjan lähtöön. Myös tulos 13,8 täydeltä matkalta on kovaa valuuttaa. Lähtöpaikka on A-hevosista huonoin, mutta edes voitto ei saa tulla yllätyksenä. 3 SHACKHILLS THUNDER ja 5 JETMAN LUXI aloittavat B-ryhmän, mutta näiden kohdalla voitto olisi jo aika isokin yllätys. Sen sijaan totosija on nappionnistumisella hyvinkin mahdollinen.

Lähtö 8. Ryhmäajo 2620 m | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 9-2 B) 4-10-5-8-7-1-6
PERFECT RAINMAKER – QUITE A BOY – MUSCLEMAN – BORGMESTER

Duon avauskohteessa A-ryhmään nostetaan kaksi hevosta, joiden keskinäinen rankingjärjestys voisi olla ihan kumminpäin tahansa. 9 PERFECT RAINMAKER jäi viimeksi Teivossa suosikkina johtopaikalta kakkoseksi. Esitystä pidettiin pettymyksenä, sillä tätä edeltäneessä Teivon kakkossijassaan Perfect Rainmaker esitti 5. ulkoa huiman loppukirin. Toki samanlaista sähäkkyyttä ei viime kerran maaliintulossa nähty, mutta pitää kuitenkin muistaa, että lähdössä voittoon kirinyt Mark More on sekin parhaimmillaan tosi kova hevonen. Perfect Rainmakerista on jäänyt vähän sellainen vaikutelma, että se voi olla selkäjuoksulla keulajuoksua parempi. Tähän ajatukseen peilaten tämänkertainen lähtöpaikka on oikein hyvä. 2 QUITE A BOY kilpailee huippukunnossa. Lähtönopeuden puute tekee ruunasta kovissa lähdöissä haavoittuvaisen, mutta reipastempoisissa lähdöissä Kaisa Toivosen valmennettava voi juoksun luontuessa voittaa todella kovankin porukan. Tämänkertainen keskipitkä matka sopii Quite A Boylle mainiosti, eikä vastus muutenkaan ole kokonaisuudessaan nyt niin kova kuin usein. Olli Koivusen ajokki on toinen lähdön kovista. 4 MUSCLEMAN täräyttänee alussa keulaan. Sen kohdalla matka kuitenkin epäilyttää sen verran, että ruuna jää A-kaksikon varjoon. On Muscleman toki voittanut tällä matkalla Solvallassakin, mutta se oli uran alkustartteja, joten sarjakin oli ihan erilainen. 10 BORGMESTER pystyy onnistuessaan menestymään. 5 UCCIO on tähän paikkaan iso arvoitus. Hevosessa on kykyjä, mutta tämä kausi on jäänyt aika torsoksi. 8 PRODIGY SHARK kohtaa nyt voittoa ajatellen muutaman aika kovan.

Lähtö 9. Ryhmäajo 2120 m | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 10 B) 5-11-6-4-1-2-7-3-12-8-9
STONECAPES QUEILA – JACK VADER – KNOWS BEST – RICOCONE

Keskiviikkoilta päättyy lämminveristen I Divisioonakarsintaan. Vaikka 10 STONECAPES QUEILA joutuu lähtemään liikkeelle takarivistä, kohoaa se ainoaksi A-hevoseksi ja Toto65-vihjesysteemien toiseksi tukipilariksi. Christa Packalenin valmennettava on ollut viime voitoissaan niin vakuuttava, ettei takarivin lähtöpaikkakaan taida estää haavereitta voittoputken jatkumista. Kaiken järjen mukaan avauksestakin tulee ainakin jonkin verran reipas, mikä tietysti olisi takarivistä starttaavan tamman mieleen. Stonecapes Queila kilpailee niin väkevässä vireessä, että tarpeen vaatiessa sillä voi tehdä ratkaisuja jo matkalla. 5 JACK VADER käynnistää B-ryhmän, vaikka ruuna väsyi perjantain Lahden välistartissaan 2. radalta ilman selkää lopulta viimeiseksi. Ajatuksena on, että nappilähdöllä Jack Vader voisi päästä etenemään keulapaikalle. 11 KNOWS BEST on hyvä 5-vuotias, jolla on todennäköisesti vielä rahakas ura edessään. Viimekertainen Vermon suoritus oli kylläkin pettymys, sillä ruuna joutui tyytymään 2. sisältä selvänä suosikkina Jack Vaderin sekä Leader Brodden jälkeiseen kolmossijaan. Ravikaan ei ollut varsinkaan kaarteissa priimaa. 6 RICOCONE on kunnossa. Perjantaina Lahdessa Ricoconella jäätiin 800 metriä ennen maalia Jack Vaderin taakse 2. ulos, minkä jälkeen mahdollisuutta kuudetta sijaa parempaan ei enää tullut. Pakko myöntää, että taktiikka oli siihen lähtöön ihmeen passiivinen. Saa sitten nähdä, että pyritäänkö ruunalla nytkin säästeliääseen juoksuun. 4 IDA’S OWEN kohdalla paljon ratkeaa heti lähdössä. Heikki Laakkonen pyrkinee suojatillaan keulapaikalle. Myös paikka Jack Vaderin takana 2. sisällä olisi hyvä vaihtoehto. 1 JUGADOR ja 7 HAZELHEN HERMES muodostivat kaksariparin perjantaina Lahdessa. Jugador kiri voittoon 6. ulkoa ja Hazelhen Hermes puursi 4. ulkoa rehdin kierroksen kirin ilman selkää. 2 SHOTPROOF ei saanut Lahden välistartissa todellista mahdollisuutta 4. sisältä.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 7,8,4,5,12,2 + 9,3,6 (10,1)
T4-2: 2,8,4,11 (3,5)
T4-3: 9,2 + 4,10,5,8 (7,1)
T4-4: 10 (5,11)

Pieni systeemi 48 riviä, hinta 9,60 euroa.
Suuri systeemi 216 riviä, hinta 43,20 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

9,2
10

Yhteensä 2 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

2
8,4,11
kaikki

Yhteensä 24 yhdistelmää, hinta 12 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

10
5,11,6
kaikki

Yhteensä 30 yhdistelmää, hinta 15 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska


 

Ponilähtö

Lähtö  1. 


Väliajat 214-209-171-183

BIG GUN: Jäi alussa 3. sisälle. Nousi 800 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Laittoi viimeisellä takasuoralla hieman painetta. Painui lopulta päätössatasella varmaan voittoon. 
STRAWBERRY BOY: Matkasi toisessa ulkona. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Löysi vapaan radan hieman ennen maalia ja ehti lopussa varmasti toiseksi. Voimia jäi jäljelle. 
ZEST BOY: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää alun rauhassa. Kolmannella puolikkaalla vauhti hieman kiihtyi. Jäi lopulta päätössatasella hieman alakynteen ja oli tasainen kolmas. 
MOONLIGHT MASTER: Matkasi alun neljäntenä. Nousi 850 juostuna toiseen ulos. Seuraili tasaisesti sisään asti. 
MACCE: Matkasi 4. sisällä. Sai kierros juostuna paikan 3. sisältä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä 3. ulos. Lähti 350 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni hyvin ja oli nousemassa voittotaistoon, mutta laukkasi päätössatasella hylkäykseen.
WINDHEART: Poissa.
CATHAYANA: Poissa.

Lähtö  2. 


Väliajat 150-192-191-149

THE REVENANT: Juoksi 4. sisällä. Nousi 1300 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Puristi siitä loppusuoralla eleettömään voittoon. 
HIGHLOVE TECH: Kiihdytti nopeasti kärkipaikalle. Sai vetää pitkään rauhallisesti. Tuli aivan juosten sisään asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 
SANDY MORNING: Matkasi johtavan kannassa. Tuli tasaisesti sisään asti. 
MUSCLE BEACH: Juoksi 5. sisällä. Nousi 1100 ennen maalia toiseen ulos. Ei pysynyt loppukaarteessa kärjen kyydissä. Tuli lopun kuitenkin kohtalaisesti ja oli tasainen. 
COLONIAL AICHA: Juoksi 6. sisällä. Sai päätösringin alkaessa paikan 4. sisältä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä 3. ulos. Lähti 350 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli lopun lähinnä tasaisesti. 
LAURENZ VON BENTZ: Jäi lopussa 3. sisälle vaille kiritilaa. 
FARANG: Matkasi ensimmäisessä kaarteessa taustalla toisella radalla. Pudotti 400 juostuna 7. sisälle. Sai päätösringin alkaessa paikan 5. sisältä. Otti 450 ennen maalia pahan laukan ja jäi ratkaisevasti. 
THE BIG DIPPER: Poissa.

Lähtö  3. 


Väliajat 372-361-294-327

SUVIN SYKE: Eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Painui 900 ennen maalia kärkeen. Vastaili lopussa varmoin ottein maaliin asti. 
PATE POLLEA: Juuttui alussa keskijoukkoihin 3. radan kiertäjäksi. Otti 300 juostuna laukan ja jäi lauman hännille 7. ulos. Lähti 1200 ennen maalia selkiin 3. radalle. Nousi loppukaarteen alussa 4. radalle. Tuli vahvasti sisään asti ja ehti lopussa lähes voittoon asti. Viim. 1700 m 29,7. 
SEIKKERI: Juoksi 4. ulkona. Pudotti loppukaarteen alussa sisäradalle. Tuli tasaisesti ja oli kolmas. 
KISARI-MONNI: Matkasi 3. ulkona. Sai edetä sopuisasti. Lähti loppusuoran alussa kiriin 3. radalle. Tuli tasaisesti ja oli tasainen neljäs. 
AALE: Juoksi 6. ulkona. Lähti 1300 ennen maalia selkään 3. radalle. Pudotti 350 ennen maalia toiselle radalle. Ei saanut lopussa rintaman takaa kiritilaa.
MYRSKIS: Juoksi 5. ulkona. Lähti 1250 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni 850 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Puutui hieman päätössatasella. 
HELMERINA: Matkasi toisessa ulkona. Lähti päätöspuolikkaan alussa kiriin 3. radalle. Taipui loppusuoralla hieman, mutta ei silti kokonaan luovuttanut. 
FRAKKER: Juoksi 5. sisällä. Nousi kierros juostuna 5. ulos. Lähti päätösringin alkaessa selkään 3. radalle. Oli kirissään lähinnä tasainen. Viim. 1000 m 31,0. 
JOHERIINA: Juoksi 4. sisällä. Nousi päätösringin alkaessa 5. ulkona. Sai edetä sujuvasti ja tuli tasaisesti. 
HUIMAN VETO: Matkasi 3. sisällä. Sai edetä sujuvasti ja oli aika vaisu.
TERIN TUULI: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi 900 ennen maalia johtavan kantaan. Taipui loppusuoran alussa selvästi ja oli vaisu. 
VEEMAX: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja menetti pelinsä. 
VARJOISA: Otti 50 juostuna pahan laukan ja mahdollisuudet menivät samassa. 
VIETÄVÄN APASSI: Juuttui alussa 3. radan kiertäjäksi. Pääsi lopulta 600 juostuna pudottamaan johtavan kantaan. Taipui pahoin viimeisen takasuoran puolivälissä ja oli heikko. 
ROKSON: Poissa.
KILUN POIKA: Poissa.

Lähtö  4.

 
Väliajat 226-248-283-236

MORISON: Lähti tasaisesti. Nousi ensimmäisessä kaarteessa 4. ulos. Lähti 950 ennen maalia selkään 3. radalle. Eteni loppukaarteen alussa toisen radan vetojuhdaksi. Puristi päätössatasella varmaan voittoon. Viim. 1000 m 23,7. 
TUVIKER: Kiersi alun 3. rataa pitkin. Sai 450 juostuna paikan toisesta ulkoa. Siirtyi 900 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni viimeisen takasuoran puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi. Painui loppukaarteen alussa kärkeen. Tuli rehdisti sisään asti, vaikka jäikin lopussa toiseksi. 
VEERAN POIKA: Juoksi 3. ulkona. Kiertyi päätöspuolikkaan alussa toiseen ulos. Oli lopussa aivan hyvä kolmas. 
JAMIR: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Sai koko ajan painetta osakseen. Jäi lopulta päätöspuolikkaan alussa johtavan kantaan. Oli lopussa tasainen neljäs. 
HUMIRO: Matkasi johtavan kannassa. Jäi loppukaarteen alussa 3. sisälle. Seuraili lopun vailla virtaa. 
TEMENTIKKO: Matkasi lauman hännillä toisella radalla. Pudotti toisessa kaarteessa lauman hännille sisäradalle. Oli jatkossa heikko. 
VINKSA: Eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi, missä piti yllä reipasta tempoa. Taipui viimeisen takasuoran alussa selvästi. Keskeytti lopulta. 

Lähtö  5. 


Väliajat 135-152-151-168

TARGET KRONOS: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Veti tasaisen reipasta ja hallitsi vahvalla esityksellä maaliin asti. Teki samalla tämän matkan uuden Suomen ennätyksen.
NITRO DIABLO: Juoksi toisessa ulkona. Jäi 1200 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Tuli hyvin sisään asti, vaikka jäikin toiseksi. Viim. 700 m 15,8. 
VAN KRONOS: Pudotti kuolemanpaikalta 1400 ennen maalia 3. sisälle. Taipui päätösringin alkaessa kärjen kyydistä. Säilytti kuitenkin oman tahtinsa ja oli erittäin isojen tasoerojen lähdössä kolmas. 
SOCIAL NETWORK: Matkasi johtavan kannassa, mistä taipui selvästi viimeisen takasuoran lopussa ja oli aika vaisu. Viim. 500 m 29,5. 
REVEREND DRED: Juoksi 3. sisällä. Taipui selvästi 1200 ennen maalia ja keskeytti. 
SAHARA B BOY: Juoksi 3. ulkona. Otti puolimatkassa pahan laukan ja menetti pelinsä. Keskeytti myöhemmin kulisseissa. 
LUXORIOUS LORD: Poissa.
AN-ANDREE: Poissa.

Lähtö  6. 


Väliajat 119-158-152-152

MASTER AS: Matkasi toisessa ulkona. Jäi viimeisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Puristi siitä lopussa hallittuun voittoon. Viim. 700 m 13,6. 
FUSCUS H.L.: Painui kuolemanpaikalta kärkeen 350 juostuna. Veti tasaisen reipasta. Tuli aivan juosten sisään asti, vaikka jäi aivan viime metreillä niukasti toiseksi. 
MOONLIGHT BLACK: Juoksi 2.-3. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa 3. ulos. Lähti 350 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli lopun asiallisesti. 
AMORCITO: Matkasi 3. ulkona. Sai viimeisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa. Oli sieltä lopussa tasainen neljäs. 
WHITE CROSS BICHO: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi 350 juostuna johtavan kantaan. Putosi loppusuoran alussa kärkihevosen kyydistä ja jäi 3. sisälle. Seuraili lopussa maksimisijoitukseen. 
KNOWWHENTOHOLD'EM: Lähti rauhassa matkaan ja jäi lauman hännille 5. sisälle. Nousi 900 ennen maalia toiselle radalle. Tuli asiallisesti sisään asti. Viim. 800 m 13,5. 
HERE I GO AGAIN S: Juuttui 400 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Pudotti viimeisen takasuoran alussa johtavan kantaan. Otti sieltä lopussa maksimit. 
FLASHDANCE SISU: Juoksi 5. ulkona. Seuraili sieltä tasaisesti. 
WILD ACTION: Lähti rauhassa, mutta otti silti 300 juostuna laukan ja jäi selvästi. Teki jatkossa asiallisen esityksen. 
CALLELA EVEREST: Matkasi 4. ulkona. Ei vain aivan riittänyt lopussa. 
FANTOM BABAR: Lähti rauhassa ja matkasi lopulta 4. sisältä. Taipui selvästi jo päätösringin alkaessa ja oli vaisu. 
FOX LOVER: Poissa.

Lähtö  7. 


Väliajat 157-171-160-157

GALILEO WAY: Sai 300 juostuna paikan johtavan kannasta. Nousi pian toiselle radalle. Pääsi ensimmäisen takasuoran lopulla yllättävän sopuisasti kärkeen. Veti rauhallisesti ja hallitsi varmoin ottein maaliin asti. 
NASHVILLE NANCY: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui 550 juostuna yllättäen paikastaan. Jäi lopussa johtavan kantaan täysin vaille kiritilaa. 
HANDSOME SAM: Juuttui ensimmäisen takasuoran lopussa toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä rehdisti sisään asti. 
POR NIE BLUES: Juoksi 3.-2. ulkona. Oli lopussa tasainen. Viim. 700 m 14,2. 
ELI WALLACH: Juoksi 2.-3. sisällä. Oli pitkään vailla kiritilaa. Ei kuitenkaan enää aivan lopussa pysynyt selässään. 
MAKE A WISH H.C.: Otti 250 juostuna johtavan kannasta laukan ja jäi selvästi. Nousi 4. sisältä puolimatkassa 3. ulos. Seuraili lopun tasaisesti. 
KEISARI SUURI: Laukkasi 200 juostuna pitkäksi. 
SHACKHILLS THUNDER: Poissa.
JETMAN LUXI: Poissa.
RAINDANCE MAGGIE: Poissa.
AMADEUS POSSIBLE: Poissa.
ZAGAT: Poissa.

Lähtö  8. 


Väliajat 167-192-176-139

PERFECT RAINMAKER: Juoksi 5.-4. ulkona. Lähti 900 ennen maalia kiriin 3. radalle. Siirtyi 350 ennen maalia 4. radalle. Jyräsi loppumetreillä varmaan voittoon, vaikka ravi olikin hieman hakevaa. Viim. 800 m 11,8. 
BORGMESTER: Matkasi 5. sisällä. Nousi ensimmäisen takasuoran puolivälissä 5. ulos. Lähti 800 ennen maalia kiriin 3.-4. radalle. Siirtyi lopussa vapaalle radalle ja oli hyvä kakkonen. Viim. 700 m 12,1. 
QUITE A BOY: Juoksi 4. ulkona. Lähti 1800 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 1550 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Tuli rehdisti sisään asti.
MUSCLEMAN: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää pitkään erittäin rauhallisesti. Oli kuitenkin päätössatasella hieman tasainen ja jäi neljänneksi. 
PRODIGY SHARK: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Tuli kirinsä rehdisti sisään asti. 
FULLHAND COMERY: Juoksi johtavan kannassa. Ei saanut sieltä lopussa täyttä kovassa ylisarjassa täyttä mahdollisuutta. 
MYSTIC POWER: Matkasi 3. ulkona. Sai viimeisen takasuoran alussa paikan toisesta ulkoa. Seuraili lopun tasaisesti. 
UCCIO: Juuttui nopeasti kuolemanpaikalle. Pudotti 850 juostuna 4. sisälle. Nousi viimeisen takasuoran alussa 3. ulos. Seuraili asiallisesti sisään asti. 
BWT ANGRYMAN: Juoksi 3. sisällä. Kirikaista ei lopussa koskaan auennut. 
MISTER LANE: Poissa.

Lähtö  9.


Väliajat 109-157-147-115

RICOCONE: Juuttui nopeasti 4. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Eteni toisessa kaarteessa kärkihevosen kupeelle. Löi loppukaarteessa painetta ja oli hienon esityksen jälkeen ylivoimainen. Viim. 700 m 10,4. 
SHOTPROOF: Matkasi toisessa ulkona. Sai seurata koko ajan sopuisasti voittanutta ja oli hyvä kakkonen. 
STONECAPES QUEILA: Juoksi 4. ulkona. Lähti 900 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli kirinsä ryhdikkäästi sisään asti, vaikkakin loistokkuus oli poissa. Viim. 1000 m 12,7. 
LET'S TAKE A SELFIE: Juoksi 3. ulkona. Seuraili tasaisesti. 
HAZELHEN HERMES: Peruutti 250 juostuna 6. sisälle. Nousi 850 ennen maalia selkiin 3. radalle. Nousi 300 ennen maalia 4. radalle. Tuli pitkän kirinsä rehdisti maaliin asti. Viim. 700 m 11,1. 
POR NIE ROCK: Juoksi 5. ulkona. Lähti 900 ennen maalia selkään 3. radalle. Tuli aivan juosten sisään asti. 
TROT KRONOS: Matkasi 5. sisällä. Nousi 850 ennen maalia 4. ulos. Kirikaista pysyi lähes loppuun asti kiinni. Ei tosin pysynyt enää päätössatasella selässään, eli pussitus lienee pitkälti teknistä laatua. 
IDA'S OWEN: Kiihdytti heti kärkipaikalle, mistä statistilla myös ajettiin. Kesti hyvin loppusuoran alkuun asti, minkä jälkeen antoi selvästi periksi. 
JUGADOR: Juoksi 4. sisällä. Sai vapaan radan vasta hieman ennen maalia ja voimat jäivät käyttämättä. 
JACK VADER: Lähti hyvin, mutta ei aivan päässyt kärkeen. Tyytyi 300 juostuna paikkaan johtavan kannassa. Jäi sinne lopussa täysin vaille kiritilaa.
PIEDMONT: Ei päässyt 3. sisältä kirimään lainkaan. 
KNOWS BEST: Poissa.