Kuuma Keskiviikko - Tapparan varsa "vieraspelissä"

07.08.2019 18:00

Kuuma Keskiviikko - Tapparan varsa "vieraspelissä"

Luvassa on tämän vuoden ensimmäinen kaksivuotislähtö Suomessa ja radalla nähdään 11 uransa aloittavaa varsaa. Kolmivuotislähdössä juoksee Tapparan Raviliiga-joukkueen Marschall Match, ja Salamakypärät-lähdössä vauhdissa ovat nuoret ohjastajat.

Kaksivuotiaiden lämminveristen kilpailukausi alkaa keskiviikkona 7.8. Vermosta. Mailin volttilähtönä ajettavaan varsalähtöön ilmoittautui ilahduttavasti yksitoista kaksivuotiasta. Monen taustajoukoilla siintänee mielessä Kasvattajakruunut, jotka ajetaan tänä vuonna jo syyskuun puolivälissä Turun PM-ravien yhteydessä.

Kolmivuotiaiden rahasarjassa ”vieraspelin” Vermossa tekee Marschall Match, joka on Tapparan Raviliiga-hevonen. Irrin perheen valmennuksessa oleva Marschall Match, lempinimeltään Sheriffi, on aloittanut uransa lupaavasti: seitsemästä kilpailusta on tullut kolme voittoa. Sheriffi palaa Vermossa pieneltä kesätauolta, sillä edellinen kisa on kesäkuun puolivälistä. Vastassa on viisi ikätoveria.

Salamakypärien kilpailusarja jatkuu. Nuorten kokelasohjastajien sarjassa takana on nyt seitsemän osakilpailua ja kärkipaikkaa pitää Arna Ruohomäki. Tämänkertainen Salamakypärät-lähtö ajetaan edelliskertoja korkeampana sarjana enintään 38 000 euroa voittaneille. Avainhevosista Wall Street Comery ja Mark More painelivat heinäkuisessa Vermon-startissa omat ennätyksensä ja miehittivät kärkisijat. Double Revenge puolestaan muistetaan Uudenmaan Upeimman voittajana viime joulukuulta.

Ravien aikataulu ke 7.8.

16.00 Portit avautuvat
17.00 Ravintola aukeaa
17.20 Koelähtö
17.30 TotoTV-lähetys alkaa
17.40 Ponilähtö
18.00 TotoTV:n studiolähetys alkaa, suora T64-lähetys myös maksullisella C More Max:lla.
18.00 Lähtö 1 esittäytyy
18.07 Lähtö 1 starttaa
18.29 Lähtö 2
18.50 Lähtö 3
19.15 Lähtö 4 Toto64-1
19.35 Lähtö 5 Toto64-2
19.55 Lähtö 6 Toto64-3, Toto4-1
20.15 Lähtö 7 Toto64-4, Toto4-2, Troikka
20.35 Lähtö 8 Toto64-5, Toto4-3, Päivän duo -1
20.50 Lähtö 9 Toto64-6, Toto4-4, Päivän duo -2, Troikka
21.00 Lähtö 10

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

7.8.2019 Vermo

Selaa julkaisua

TOTO64-VARMAVALINNAT

Kuuman Keskiviikon Toto64-kierrokselta löytyy peräti neljä selkeää varmaehdokasta. Näistä läpivarmoiksi valitaan avauskohteen numero 6 MARK MORE sekä päätöskohteen numero 11 CAVALIER. Mark More on kilpaillut tänä vuonna viidesti, ja tuloksena on ollut kolme voittoa sekä kaksi kakkossijaa. Näistä Kouvolan tappio tuli hurjalle Cameron Evolle, ja Vermon kakkossijassa ruuna juoksi melko reipasvauhtisessa juoksussa johtavan rinnalla. Suoritukset ovat olleet niin vakuuttavia, että keulapaikan luulisi irtoavan sovinnolla. Sen jälkeen tappiota olisi todella vaikea kuvitella. Itse asiassa Mark More olisi lähdön todennäköisin voittaja, vaikka jäisi 2. radalle ilman selkääkin. Päätöskohteen Cavalier vakuutti viime keskiviikon voitossaan. Tuntuisi, että 4-vuotias Harri Koivusen valmennettava menee tällä hetkellä koko ajan eteenpäin. Pitkä matka suosii, ja vahvalla menijällä voi tehdä tarpeen vaatiessa ratkaisuja jo matkalla. Myös toisen kohteen 9 DRIVERLANE sekä viidennen kohteen 4 WILLIAM BIRDLAND ovat oikein selviä suosikkeja. Driverlane on aloittanut Harri Koivusen valmennuksesta kahdella vakuuttavalla voitolla. William Birdland taas voi päästä etenemään johtopaikalle, jolloin se ei normaalina olisi lyötävissä. Omissa käsissä William Birdlandin keulaan pääsy ei tosin ole.

TOTO64-VIHJESYSTEEMIT

T64-1: 6 (5,10)
T64-2: 9 + 12,10,4,2 (1,3)
T64-3: 2,8,6,1,4,3 (11,10)
T64-4: 5,1,10,11,2,3,12,8 (6,4)
T64-5: 4 + 3,8,9,2 (1,5)
T64-6: 11 (4,10)

Pieni systeemi 48 riviä, hinta 4,80 euroa.
Suuri systeemi 1200 riviä, hinta 120 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1.

RANKING
A) 1-6-11-13-15 B) 5-3-12-7-2-9-4-14-8-16-10
KOSEN JOSE – TOHTORI – UKKOSEN JYMY – MERRAN PETRA

Ravi-ilta käynnistyy haastavalla pelipähkinällä. 1 KOSEN JOSE olkoon ykkösrankkaus, vaikka viimeistely Lahdessa päättyi hylkäykseen ruunan laukattua viimeisellä takasuoralla kärjen tuntumasta. Nyt tähtäimessä lienee keulajuoksu. 6 TOHTORI oli Kokemäellä vaisu, mutta molemmissa tämän kauden Vermon starteissa 5-vuotias on suorittanut positiivisesti. Viimeksi paha alkulaukka pilasi pelin, mutta muuten suorituksesta jäi siis positiivinen vaikutelma. 11 UKKOSEN JYMY on vahva puurtaja, joka jaksaa kiertää. Ravilla ruuna pystyy tässä paljoon. 13 MERRAN PETRA on näihin sarjoihin kyvykäs menopeli, ja juoksun luontuessa takamatkan takarivistä Janina Lehtosen valmennettava pystynee ottelemaan kärkisijoista. 15 MITT HJÄRTAS TANGO kiri viimeksi pitkällä matkalla selvää nousukuntoa uhkuen. 5 UNNAN VESSELI on tasaisen varma suorittaja, joka lähtee jahtaamaan paalulta tiukasti totosijaa. 3 JOIHOVI ratkaissee Kosen Josen kanssa keulapaikan kohtalon. 12 HAUAN ODIN on kyvykäs 4-vuotias, mutta se ei vielä ota hommaa läheskään tosissaan.

Lähtö 2.

RANKING
A) 5-6 B) 2-3-4 C) 1
MARSHALL MATCH – RACING BOY – ANDOVER STAR – UNBOUNDED STRIDE

Vaikka Nuorten Sarja ei ole kerännyt mukaan kuin kuusi hevosta, on lähtö urheilullisesti mielenkiintoinen. Tapparan raviliigavarsa 5 MARSHALL MATCH kohoaa niukaksi ykkösvihjeeksi. Se on aloittanut uransa lupaavasti. Viime startissaan kesäkuussa Teivon Nuorten Sarjassa Marshall Match kiritti johtavan rinnalta 12,5-vauhtisella päätöspuolikkaalla mukavasti keulasta voittanutta Bobby Blue Fridoa. 6 RACING BOY on sekin oikein kehityskelpoinen tapaus, jota startit vievät koko ajan eteenpäin. Racing Boy jäi Lahden Hambossa seitsemänneksi, kun juoksu ei luontunut, mutta nappireissulla Timo Korvenheimon suojatti olisi voinut otella totosijasta siinäkin. Myös 2 ANDOVER STAR menee tällä hetkellä starttien myötä koko ajan eteenpäin, ja lähtöasetelmat ovat Markku Niemisen valmennettavan puolella. Oikein kehityskelpoisia varsoja ovat myös Hambossa viidenneksi sijoittunut 3 UNBOUNDED STRIDE sekä aina vahvasti perille asti tuleva 4 CHAPITRE UN. Tämänkään kaksikon voitto ei yllättäisi lainkaan. 

Lähtö 3.

RANKING
A) 6-8-11 B) 1-4-5-3-9-10-2-7
WOLAND FRIDO – WILD SUNRISE – FOLLOW MY LEAD – MÄREENASIN

Kaksivuotiaiden kohtaamisessa arvioiminen on vaikeaa, koskapa kaikki juoksevat vasta uransa ensimmäisen starttinsa. 6 WOLAND FRIDO olkoon suosikki, koskapa ruuna on varhaiskypsää sukua, sillä on huippuvalmentaja sekä huippuohjastaja ja myös asetelmat suosivat. Taisto Bordin treenaama 8 WILD SUNRISE kiri koelähdössä loppusuoraa terävästi ja on varteenotettava voittajakandidaatti. Pekka Korven tallista tuleva 11 FOLLOW MY LEAD vastaili koelähdön 15-vauhtisessa lopetuksessa johtopaikalta varmaan tyyliin. Lähtöpaikka on A-hevosista huonoin. Timo Korvenheimon tallista tulevan kolmikon 1 MÄREENASIN, 4 SOLAR WIND ja 5 MAKE IT RAIN oikeaa osaamista on tosi vaikea veikata. Joka tapauksessa Korvenheimo uskoo kommenteissaan selvästi eniten Märeenasinin mahdollisuuksiin.

Lähtö 4. | Toto64-1

RANKING
A) 6 B) 5-10-3-8-2-9-1-12-4 C) 7-11
MARK MORE – WALL STREET COMERY – DOUBLE REVENGE – HIJACK’EM

Toto64-kierroksen käynnistävästä Salamakypärät –lähdöstä löytyy heti selvä suosikki. 6 MARK MORE on loistanut tämän kauden kaikissa kilpailuissaan, ja normaalina sen tappiota on vaikea kuvitella. Kanssakilpailijatkin kunnioittanevat hurjaa Mark Morea siinä määrin, että johtopaikan luulisi olevan lopulta sovinnolla tarjolla. Kuski vaihtuu selvästi kokemattomampaan, kun Hannu Torvisen sijasta ohjiin tarttuu tällä kertaa Niki Finnström, mutta ei tätäkään asiaa osaa minkäänlaisena riskitekijänä pitää. Finnström työskentelee Packalenin tallissa, joten eiköhän Mark More ole hänelle läpeensä tuttu. 5 WALL STREET COMERY väsyi Mikkelin pitkällä matkalla oltuaan mukana kovavauhtisessa avauksessa. Muuten Harri Koivusen suojatti on kuitenkin suorittanut tasaisen hyvin. Viime tiistaina Porissa Wall Street Comery kiertyi 2. ulkoa johtavan rinnalle 600 jäljellä ja lipui oikein varmaan voittoon. Ideaali juoksupaikka olisi Mark Moren takana 2. sisällä, ja ainakin sieltä kakkossija olisi erittäin todennäköinen. 10 DOUBLE REVENGE jäi Turussa pussiin. Tamma kilpailee nousuvireessä ja kuskikin on mahdollisesti lähdön paras. Mikäli paikat parijonosta löytyvät kuitenkin sovinnolla, ei tehtävä ole takarivistä helppo. 3 HIJACK’EM taipui Porissa keulasta viidenneksi. Sen perusteella ruuna pystyy alussa torjumaan Wall Street Comeryn, mutta ainakin Porin perusteella paikka 3. sisällä ilman alkurevittelyjä on parempi kuin paikka johtavan takana alkurevittelyn kera. 8 ROSE COGER avaa lujaa, mutta kasiradalta on silti vaikea saada hyvää juoksua. 

Lähtö 5. | Toto64-2

RANKING
A) 9 B) 12-10-4-2-1-3-6-8-7 C) 5-11
DRIVERLANE – TRUEDREAM A.F. – SANTO GRIAL – VALLETTA

Toisen Toto64-kohteen suosikit tulevat takarivistä. 9 DRIVERLANE on aloittanut Harri Koivusen valmennuksesta kahdella vakuuttavalla voitolla. Viime voittokin oli lopulta varma, ja varsinkin toissakertainen suoritus johtavan rinnalta reipastempoisessa juoksussa oli mainio. Haavereitta kolmas peräkkäinen voitto on lähellä. Myös 12 TRUEDREAM A.F. on lahjakas 4-vuotias. Se on napsinut taukonsa jälkeen kolme kaksarisijoitusta hyvillä esityksillä. Viimeksi Vermossa keulavoittajaa oli mahdotonta saavuttaa. Mika Taittosen suojatti kulki kuitenkin viimeiset 700 metriä 12,7-kyytiä ja eteni rehdisti kakkoseksi. Turussa Truedream A.F. hävisi johtopaikalta loistosuorituksesta huolimatta rinnalla juosseelle Driverlanelle, joten sen perusteella Driverlane on siis selkeä suosikki. 10 SANTO GRIAL on sekin kehityskelpoinen 4-vuotias. Alla on Mikkelin epäonnistuminen, mutta muuten totosijoja on tullut kovalla prosentilla. Teivon kakkossija tuli 800 metrin kirillä 3. ulkoa. 4 VALLETTA on kärsinyt viime aikoina huonoista lähtöpaikoista. Nyt nopea tamma voi saada hyvän juoksun. Voitto edellyttäisi kovassa lähdössä lisäpuristusta, mutta totosijaan on täydet mahdollisuudet. 2 TALLADEGA RANGER palasi Riihimäellä tauolta. Ei ruuna vielä siellä häikäissyt, mutta nyt hevosella on startti kropassa. Myös kenkien riisuminen olisi eduksi. 1 STELLA’S BOY kilpailee ennätysvireessä, eikä totosija ole loistopaikalta ainakaan vauhtijuoksussa mikään mahdottomuus.

Lähtö 6. | Toto64-3, Toto4-1

RANKING
A) 2-8 B) 6-1-4-3 C) 11-10-7-5
SUNBEAM – GISELA LUXI – PAST OR FLASH – M.T.LARA CROFT

Toto4-pelin avauskohteessa ykköshevoseksi kohoaa 2 SUNBEAM. Se sai viime keskiviikkona Olli Koivusen ohjiinsa ja tuloksena oli heti voitto. Nousukuntoinen ruuna pääsi takarivistä sujuvasti 3. sisälle, mistä nousi 2. radalle ilman selkää 600 jäljellä ja nappasi niukan voiton tiukassa matsissa ennen BWT Caesaria ja The Dudea. Tällä kertaa asetelmat ovat sellaiset, että Sunbeamilla saatetaan kokeilla keulasta, mikäli vain lähtönopeus sinne riittää. 8 GISELA LUXI punnersi viime keskiviikkona 2. sisältä kalkkiviivoilla ykköseksi ennen keulassa juossutta BWT Burnin Alivea. Kunto on kohdallaan, mutta kasiradan lähtöpaikalta on omat riskitekijänsä. 6 PAST OR FLASH ei ole vielä tänä vuonna onnistunut, mutta se ei ole lainkaan nolo menijä näihin lähtöihin. Ruuna pääsee reippaasti liikkeellekin. Viimeksi kirivaihe ei mennyt epäonnistuneen ajon jälkeen ollenkaan sujuvasti. 1 M.T.LARA CROFT seuraili viime keskiviikkona Gisela Luxin voittamassa lähdössä 3. sisältä kolmanneksi. Tamma pääsee taas matkaan huippupaikalta. 4 APRIL SISU on todellinen mielialahevonen, joka varsinkin keulasta yltyy joskus koviin suorituksiin. 3 SELENE LUNE ei ole mielimatkallaan, mutta fyysinen kunto on kohdallaan.

Lähtö 7. | Toto64-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 5-1 B) 10-11-2-3-12-8-6-4-7-9
GIRL’S WISH – SAMVAIS – PEACOCK COMERY – ALBINO ESKER

Ensimmäinen troikkalähtö on sarjamääritys huomioiden tasokas, ja lähestulkoon kaikki osallistujat ovat tottuneet viime aikoina menestymään. Realistisia voittajaehdokkaita on useita, mutta lopulta A-ryhmään valikoituu kaksi hevosta. 5 GIRL’S WISH on aloittanut Tom Erikssonin tallista kahdella voitolla, ja varsinkin viimekertainen ylivoimainen keulavoitto tuli vakuuttavaan tyyliin. Väliajat olivat 15,5-16,5-(15,0)-13,5. Hyvästä täyden matkan volttituloksesta huolimatta varaa vaikutti jäävän vielä selvästi, joten tuskinpa tämänkertainen keskipitkä matka on tammalle ainakaan haitaksi. 1 SAMVAIS on kovasukuinen 3-vuotias. Viimeksi Turussa ori otti alun maltilla ja eteni sitten ylivauhtisessa juoksussa lopussa ykköseksi. Viimeiset 700 metriä sujuivat 14,0-vauhdilla. Ykkösradan lähtöpaikka on vähän kaksijakoinen. Sekä Turun voittojuoksussa että Lahden kolmossijassa alku on otettu täysin varmaan päälle. Lahdessa 30. päivä kesäkuuta Samvais olisi lähtenyt paljon kovempaa, mutta laukkasi. Saa nähdä, minkä verran Tuomas Korvenoja uskaltaa panostaa tällä kertaa lähtöön. 10 PEACOCK COMERY ja 11 ALBINO ESKER ovat kehityskelpoisia aloittelijoita, joille tämänkertainen matka lienee plussaa. Mikäli kärjessä hosutaan matkalla, on tämä kaksikko vahvoilla. 2 CRAZEMAN pilasi Porissa pelinsä lähtölaukkaan, eikä vireestä saanut oikein kuvaa. Ravilla Crazeman avaa reippaasti, joten ainakin asetelmat suosivat. Myös 3 LAURILA’S GIMLI, 12 STONECAPES SPARROW ja 8 DAISY NASH huomioidaan ajoissa. 

Lähtö 8. | Toto64-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 4 B) 3-8-9-2-1-5 C) 10
WILLIAM BIRDLAND – WILLIAM PINE – RUN FOR ROYALTY – BIG MAN EV

Duo-pelin avauskohteessa A-hevoseksi kohoaa Suur-Hollola-ajossa hienosti viidenneksi sijoittunut 4 WILLIAM BIRDLAND. Viime Vermon kilpailussaan Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava juoksi valtaosan matkasta toisen radan vetojuhtana, mistä jaksoi hyvin kolmanneksi. Sisäpuolella on kaksi nopeaa avaajaa, joista William Birdland tuskin pääsee omin avuin edelle. Lähtökohtainen psyykkaus kuitenkin on, että johtopaikka olisi lopulta suosiolla tarjolla, ja ainakin silloin William Birdland olisi tukevasti voitossa kiinni. Toki rehti ori voi voittaa muiltakin juoksupaikoilta. 3 WILLIAM PINE jäi viimeksi 2. sisälle pussiin. William Pine avaa lujaa, mutta niin tekee myös ykkösradan Grainfield Oliver. Mikäli Grainfield Oliverilla ei lähdettäisi pitkän tauon jälkeen vastaamaan ja William Pine juoksisi lopulta William Birdlandin takana 2. sisällä, olisi Tapio Perttusen ajokki suosikin ykköshaastaja. 8 RUN FOR ROYALTY on vahva voittajaehdokas, mikäli juoksupaikoista ei päästä alussa sopuun. Ori teki viimeksikin loppukaarteen lieviä ongelmia lukuun ottamatta oikein kelpo kirin. 9 BIG MAN EV sijoittui kesäkuussa Lahdessa 2. ulkoa neljänneksi. Kyseessä on luokkahevonen, joka varmasti menee starttien myötä harppauksin eteenpäin. 2 ZIGGE SILVIO on nyt vähän arvoitus. 1 GRAINFIELD OLIVER avaa lujaa ja on tehnyt parhaat juoksunsa keulasta, mutta pitkältä tauolta selkäjuoksu saattaa silti kelvata.

Lähtö 9. | Toto64-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 11 B) 4-10-12-3-13-8-6-9-1-2-7-5
CAVALIER – MOVES LIKE JAGGER – FULLHAND COMERY – MISTER LANE

Kuuman Keskiviikon Toto64-kierros päättyy lämminveristen pitkän matkan Karanor Teräsmiesliigaan. 11 CAVALIER voitti viime keskiviikkona 2620 metrin matkalla niin vakuuttavasti, että nousee vihjesysteemien tukipilariksi. Kyseessä on hyvä pitkien matkojen menijä, ja laukkariskikin tuntuisi koko ajan pienenevän. Muutenkin kuntokäyrä osoittaa tällä hetkellä selkeästi ylöspäin. Cavalierilla voi tarpeen vaatiessa tehdä ratkaisuja jo matkalla, ja tehtävä vaikuttaa Olli Koivusen ajokille kaikin puolin sopivalta. 4 MOVES LIKE JAGGER on ollut kahdessa viimeisessään kirivaiheessa epäonninen. Molemmilla kerroilla ruuna on kyllä latonut loppua tilaa saatuaan mukavasti. Mikäli tuurit kääntyvät, on Moves Like Jagger todennäköinen totohevonen. 10 FULLHAND COMERY on menestynyt viime aikoina mainiosti ja on nytkin ilman muuta yksi perushevosista. Vastus kuitenkin kovenee viime starteista, ja esimerkiksi viimeksi Riihimäellä ruuna joutui tekemään täyden päivätyön päästäkseen ohi keulassa juosseesta Laurila’s Gimlistä. Ainakin Cavalierin kukistaminen on tämän onnistuessa tiukassa. 12 MISTER LANE viihtyy ylipitkillä matkoilla. Viime keskiviikkona ruuna kiri joukon hänniltä Cavalierin voittamassa lähdössä positiivisesti kolmanneksi. 3 QUICKSTEP SOX jäi Suomen debyytissään Teivossa pussiin, mutta oli viimeksi Vermossa vain tasainen. Ei unohdeta ruunaa kuitenkaan vielä. 13 CALLAWAY SCOOP kilpailee suoritusvarmassa vireessä. Juoksun luontuessa totosija on täysin mahdollinen.

Lähtö 10.

RANKING
A) 4-5 B) 3-1-9-7-10-6-2-8
LILIN JYTKY – VEERAN POIKA – EIKFAKSEN – HANSLANKARI

Keskiviikkoillan päätöslähdössä 4 LILIN JYTKY ja 5 VEERAN POIKA lähtevät jahtaamaan tiukasti kauden avausvoittoaan. Lilin Jytky on tehnyt viime aikoina mukavia suorituksia merkittävästi tämänkertaista kovemmissa lähdöissä. Lauantainen Lahden viitossijakin tuli 4. sisältä oikein kelpo suorituksella. Edellä maaliin saapuivat Lissun Eerikki, Sheikki, Hymynkare sekä Dominik. Veeran Poika on kilpaillut taukonsa jälkeen kahdesti ja suoritukset ovat olleet lupaavia. Teivon nelossijassaan Veeran Poika kulki päätöskierroksen 22,6-vauhdilla ja viimeisen puolikkaan peräti 20,8-kyytiä. Viimeksi Vermossa Veeran Poika hävisi vain Larvan Hurmokselle, eikä saanut lopussa edes aivan täyttä mahdollisuutta voiton yrittämiseen. 3 EIKFAKSEN teki toissakerralla Seinäjoella pitkältä takamatkalta hurjan volttituloksen. Ruuna lähtee haastamaan suosikkikaksikkoa. 1 HANSLANKARI on ollut hieman turhan tasainen, mutta totosija on kuitenkin tässä tehtävässä täysin mahdollinen. 9 PIISPALAN SANTERI pilasi Lahdessa pelinsä pahaan laukkaan, eikä nykyvireestä saanut kunnon kuvaa. 7 HOLARI onnistuu harvoin, mutta ei totosija ravilla yllättäisi. 

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 2,8,6,1,4,3 (11,10)
T4-2: 5,1 + 10,11,2,3,12,8 (6,4)
T4-3: 4 + 3,8,9,2 (1,5)
T4-4: 11 (4,10)

Pieni systeemi 12 riviä, hinta 2,40 euroa.
Suuri systeemi 240 riviä, hinta 48 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

4
11

Yhteensä 1 yhdistelmä.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

5,1
5,1,10,11,2,3,12,8
5,1,10,11,2,3,12,8

Yhteensä 84 yhdistelmää, hinta 42 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

11
4,10,12,3
kaikki

Yhteensä 44 yhdistelmää, hinta 22 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT 

Tapio Mäki-Tulokas

L4/10 DOUBLE REVENGE: Kaksi starttia on nyt alla tauon jälkeen. Hevonen on parantanut koko ajan, myös kotitreenien perusteella. Tamma jäi Turussa täysissä voimissa pussiin. Hyviä hevosia on vastassa eturivissä. Koitetaan päästä 3-4:n joukkoon.

L6/2 SUNBEAM: Viimeksi oli kaikki tuuritkin kohdallaan. Kärjen reipas matkavauhti tarjosi meillekin mahdollisuuden. Olli nosti hevosen toiselle radalle 600 jäljellä ja ruuna punnersi siitä hyvin perille asti. Nyt on hyvä lähtöpaikka pitkästä aikaa. Pyritään lähtemään kovaa ja katsotaan miten ympäriltä kaverit avaa. Todennäköisesti jatketaan ilman kenkiä.

L8/4 WILLIAM BIRDLAND: Oriilla oli hieman starttiväliä ennen viime kilpailua. Se teki aivan hyvän suorituksen. Ei hevonen ollut ehkä ihan parhaimmillaan kuitenkaan. Uskon sen petraavan. Lähtöpaikka on ok. Eteenpäin avataan ja katsotaan, mikä paikka saadaan. Takakengät olisi tarkoitus edelleen riisua. 

L8/5 SHOTPROOF: Porissa tuli laukka siivekkeiden takana jo ennen auton irtoamista. Ehjä startti on tässä kohtaa ykköstavoite. Jos ori menee ravia, voisi se pystyä olemaan neljän joukossa.

L9/10 FULLHAND COMERY: Ruuna on nyt voittanut muutaman lähdön. Pitkä matka tuntuisi sopivan sille ihan hyvin. Ari saa rattailla päättää taktiikan. Kärkikolmikkoon hevosen pitäisi yltää. Cavalier on varmasti vaikeasti lyötävissä.

Timo Korvenheimo

L2/6 RACING BOY: Olin aivan tyytyväinen ruunan esitykseen Mikkelissä. Se oli avoin kolmevuotislähtö. Hiukan myöhään varsa sai vapaata ja vähän jäi varaakin. Kaikki on hevosella hyvin ja mukavin mielin lähdetään Vermoon. Tavoitellaan sijoja 1-3.

L3/1 MÄREENASIN: Varsa treenaa hyvin ja kaikki on asiallisella mallilla. Aika ravurin tuntuinen alokas. Todennäköisesti se pääsee hyvin liikkeelle ykköseltä. Ylivoimaisesti meidän kolmikosta paras sauma tähän kohtaan. Kuskin mukaan ruuna meni koelähtötuloksen ihan istuskellen. Viimeiset puolitoista kierrosta se polki 1.20-kyytiä.

L3/4 SOLAR WIND: Oikein hyvä tamma olemassaan. Miten lähtö onnistuu, tuo on pieni arvoitus. Ehkä ratkaisevin tekijä tämä kohdalla. Nelonen on aika hankala paikka. 

L3/5 MAKE IT RAIN: Tämäkin on aivan hyvä alokas. Vitosrata saattaa olla vaikea kohta. Koelähdössä oli nelonen ja siinä tuli laukka heti alkuun. Puhdas startti on näistä asetelmista ykköstavoite.

L4/9 COCKTAIL PRINCESS: Vire on hyvällä mallilla. Lahdessa tuli laukka heti alkuun. Lähtöpaikka miellyttää. Ajetaan suht nätisti. Odotan tammaa tässä neljän joukkoon.

Christa Packalen

L4/6 MARK MORE: Hyvin on ruuna mennyt. Ajettiin tarkoituksella Riihimäellä vähän köykäisemmässä porukassa välissä. Alla oli pari varsin kovaa starttia. Kuskille toki tuttu hevonen. Se lähtee kovaa ja juoksun onnistuessa ruunan pitäisi olla kärjessä..

L5/10 SANTO GRIAL: Mikkelissä tuli laukka heti, kun lähdettiin voltista. Hannu ajoi sitten vauhdikkaasti porukan kiinni ja hevonen väsähti puoli kierrosta ennen maalia. Lasketaan tuo hutistartiksi. Kotona hevonen on ollut aivan normaalin tuntuinen. Se piikitettiin tässä välissä. Vermon lähtö ei ole älyttömän kova. Ihan hiukan ruunalta on puuttunut puristusta viime metreillä. Onnistuneella reissulla odotukset on kärkipäähän.

Mika Taittonen

L5/12 TRUEDREAM A.F.: Olin tyytyväinen Turunkin kisaan, missä oltiin kakkosia. Hevonen meni vähän ennen loppua pikkasen vasenohjaiseksi ja jouduin pitelemään sitä kiinni. Voittaja meni siinä ohi. Elämänsä neljänteen starttiin kuitenkin 14,6-tulos. Ei ruuna ollut huono viimeksikään. Takamatkalta 1.15-vauhtia läpi. Se oli Vermossa rauhallinen ja toimi kaikin puolin tosi hyvin. Lähtöpaikka vaikeuttaa nyt. Hevonen jatkaa kyllä samassa kunnossa. Juoksunkulku ratkaisee paljon.

L7/2 CRAZEMAN: Ruuna oli Lahdessa toukokuussa huono. Se olikin kipeä ja sai kaksi lääkekuuria. Hiitillä ennen Porin kisaa se oli ihan hyvän tuntuinen. Itse startissa sisäpuoleltakin avattiin kovaa. Menin kerran muistuttamaan piiskalla ja laukkahan siinä tuli. Jalat meni solmuun ja jäätiin tosi kauas. Lähtörata Vermossa on hyvä. Tämä jaksaa myös mennä. Näistä asetelmista voidaan saada hyvä reissu keulassa tai kärjen lähellä. On ruunalla mahdollisuudet sijoittua kolmen joukkoon.

Juha Utala

L2/4 CHAPITRE UN: Hyvässä kunnossa ori kilpailee. Voitot on vähän kiertäneet. Tulosrivissä voisi olla muutamakin ykkönen. Pikkasen on ollut huonoa tuuria. Viimeksi ajauduttiin lopussa kuudennelle radalle ja hävittiin täpärästi. Odotan varsaa tässä ihan voittotaistoon.

L7/4 CAROLINE BOOST: Hevonen on ollut sellainen "viittä vaille". Se teki jonkun hyvänkin startin. Lähdöt on olleet vähän kovia. Ei se sopivalla reissulla ole aivan ulkona. Ainakin totosijan tuntumaan on saumat.

L8/7 FROSTY VICE: Porukka oli Lahdessa toki hurjan kova, mutta ei tämä silti ollut ihan parhaimmillaan siinä kisassa. Vähän mitäänsanomaton esitys. Juoksun onnistuessa ruuna seurailee kohtalaisesti.

Lähtö 1 
Väliajat 30,0-30,0-28,0-29,5

KANJONIN KULTA: Lähti 2. ulkoa 1050 jäljellä 3. radalle. Jatkoi pian jälleen 2. ulkona. Edelleen ilman vetoapua 550 jäljellä. Puristi asiallisesti. 
VALLUN VIRE: Lähti 5. ulkoa 1300 jäljellä selässä 3. radalle. Juuttui ulos ja polki asiallisesti perille saakka. 
MERRAN PETRA: Lähti 4. ulkoa 1300 jäljellä 3. radan kiertoon. Pääsi toiselle ilman vetoapua 950 ennen maalia. Eteni viim. takasuoralla keulaan. Mukavasti perille. 
RAPSANTERI: Juoksi 3. sisällä. Nousi etusuoralla 2. ulos ja pudotti 850 jäljellä 2. sisälle. Nousi viim. takasuoralla toiselle ja käänteli viim. kaarteessa 3. radalle. Tuli kohtalaisesti. 
NORAN POT: Juoksi 3.-4. sisällä. Jatkoi etusuoralla 3. sisällä. Polki kohtalaisesti loppua. 
ANNAN: Oli loppumatkasta kiinni toisella radalla. Pääsi kääntämään vapaalle 300 ennen maalia. Loppua aivan pirteästi. 
TOHTORI: Matkasi 5. sisällä. Ei päässyt tulemaan sujuvasti loppumatkasta. Ihan pirteän oloisena maaliin.
HAUAN ODIN: Taivalsi toista rataa ilman vetoapua. Painui keulaan 950 jäljellä. Jatkoi 2. sisällä 550 ennen maalia. Taipui lopussa.
KEMPPELI: Juoksupaikka 3. ulkona. Ei vakuuttanut. 
MITT HJÄRTAS TANGO: Lähti takajoukoista 3. radalle etusuoralla. Laukkasi viim. kaarteen alkuun.
KRISTA: Vaisua takajoukoissa. 
VISPAUS: Lähti etusuoralla takajoukoista selässä 3. radalle. Käänteli 200 ennen maalia 4. radalle. Laukkasi loppusuoralla.
KOSEN JOSE: Alussa 2. sisällä. Eteni 1. takasuoralla keulaan. Laukkasi johtopaikalta kierros jäljellä ja hylättiin.
JOIHOVI: Eteni johtopaikalle. Jatkoi 1. takasuoralla 2. sisällä. Nousi toiselle radalle loppumatkasta. Ei edennyt kummoisesti. Ravi katosi loppusuoralla. Hylättiin.
UKKOSEN JYMY: Laukkasi kiihdytykseen. Hylättiin jatkossa liioista laukoista.
UNNAN VESSELI: Poissa.

Lähtö 2
Väliajat 20,0-20,0-19,5-12,0

ANDOVER STAR: Sai vetää keulassa tosi maltillista. Oikein helppo voitto. 
MARSCHALL MATCH: Eteni 1. takasuoralla johtavan kantaan. Nousi etusuoralla toiselle ilman vetoapua. Varma kakkonen. 
UNBOUNDED STRIDE: Laukka lähtökiihdytykseen. Eteni 2. kaarteessa 5. sisälle ja nousi toiselle etusuoralla. Käänteli loppukaarteessa 3. radalle ja polki mukavasti perille. 
WHAT A FEELING: Haparoi 1. kaarteessa sijalla kaksi. Jatkoi takasuoralla 3. sisällä. Edelleen etusuoralla 2. sisällä. Tasainen. 
RACING BOY: Nousi 4. sisältä 1250 jäljellä toiselle ilman vetoapua. Sai pian selän eteen. Käänteli 400 jäljellä 3. radalle. Pian takaisin toiselle. Laukkasi 100 ennen maalia ja hylättiin.
CHAPITRE UN: Poissa.

Lähtö 3 
Väliajat 21,5-20,0-15,0

FOLLOW MY LEAD: Pudotti johtavan rinnalta etusuoralla 2. sisälle. Nousi jälleen toiselle 900 jäljellä ja puristi varmasti ykköseksi. 
SOLAR WIND: Matkasi sisärataa neljäntenä. Nousi maalisuoralla toiselle ja lopetti mukavasti kakkoseksi. 
MATILDA MONEYMAKER: Eteni 150 juostuna keulaan. Kohtalaisesti perille. 
WOLAND FRIDO: Alku 2. ulkona. Jatkoi etusuoralla 2.-3. sisällä. Nousi 900 jäljellä 2. ulos. Tasaisesti perille. 
WILD SUNRISE: Ei pystynyt nousemaan keskijoukoista kärkeen.
MAKE IT RAIN: Pysyi keskijoukoissa.
FULL PICTURE: Matkasi sisärataa. Taipui loppumatkasta. Takajoukoissa hieman kiinni lopussa.
GINTONIC: Pysyi taustalla.
WERA WINNER: Juoksi taustalla. Jäi tosi kauas muista. 
MÄREENASIN: Lähtölaukka. Hylättiin liioista laukoista.
COVER PRINCE: Poissa.

Lähtö 4 
Väliajat 13,0-16,5-17,0-12,5

MARK MORE: Eteni johtopaikalle 1. kaarteen lopussa. Sai rauhoittaa vauhdin mieleisekseen. Kiihdytti lopussa tempoa. Oikein helppo voitto. 
WALL STREET COMERY: Eteni keulaan 1. kaarteeseen mentäessä. Jatkoi 2. sisällä kurvin lopussa. Seurasi voittajan perässä kakkoseksi. Ei saanut lopussa vapaata, mutta sillä oli tuskin merkitystä sijoituksen kannalta. 
RIPASSO CLASSICO: Lähti 2. ulkoa viim. takasuoralla 3. radalle. Kelpo kiri hankalassa vauhdinjaossa. 
ROSE COGER: Käänteli 3. ulkoa viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Vauhdinjako hankaloitti tehtävää. Aivan hyvä suoritus. 
FLYING DUCK: Hakeutui 3. sisältä toiselle loppusuoralla. Tuli kelvollisesti perille kovassa vauhdissa. 
PUCE TANIC E.: Polki 4. sisältä tasaisesti maaliin kiihtyvässä tempossa. 
CARLOS LA RENTA: Matkasi 5. sisällä. Nousi viim. kaarteen lopussa selissä 3. radalle. Käänteli maalisuoralla 4.-5. radalle. Mukavasti perille. 
HIJACK'EM: Taipui kuolemanpaikalta maalisuoralla.
COCKTAIL PRINCESS: Juoksi 6. sisällä. Nousi toiselle 250 ennen maalia. Passiivinen ajo hännillä. Lopputulokseen ei kannata liikaa tuijottaa.
CICCIOLINA SISU: Nousi 7. sisältä 5. ulos 950 jäljellä. Jatkoi 600 ennen maalia 4. ulkona ja pääsi etenemään toista rataa sujuvasti 2. ulos. Loppusuoralla 3. radalle ja ihan kohtalainen esitys. 
DOUBLE REVENGE: Lyhyt laukka 1. kaarteen alkuun. Eteni sitten 4. ulos. Käänteli viim. takasuoralla selissä 3. radalle. Laukkasi loppukaarteeseen.
MAS THE BOSS: Poissa.

Lähtö 5 
Väliajat 13,0-15,5-19,0-12,0

DRIVERLANE: Hyökkäsi 4. ulkoa 900 jäljellä. Eteni jatkossa toiselle ilman vetoapua, mistä jyräsi väkisin ykköseksi. Viim. 700 m 10,8. 
SANTO GRIAL: Lähti 5. ulkoa 900 jäljellä selässä 3. radalle. Eteni 400 ennen maalia 2. ulos. OIkein hyvä kakkonen. Viim. 700 m 10,7. 
VALLETTA: Avasi keulaan. Aivan hyvä kolmas maalissa. 
TRUEDREAM A.F.: Lähti 6. ulkoa 3. kaarteessa selissä 3. radalle. Juuttui polkemaan ulos. Vauhdinjakokin hankaloitti tehtävää ylisarjassa. Viim. 700 m 11,3. 
SUNNIE: Juoksi 4. sisällä. Lähti 300 ennen maalia 3. radalle. Kiri jäi aika kesyksi. 
SUMMER SEASON: Matkasi 6. sisällä. Nousi 2.-3. radalle puoli kierrosta ennen maalia. Tasainen suoritus. 
STELLA'S BOY: Matkasi 5. sisällä. Nousi 4. ulos 900 jäljellä. Jatkoi pian 3. ulkona. Menetti reilusti metrejä viim. takasuoralla, kun toinen rata ei vetänyt. Käänteli 3. radalle ja polki aivan mallikkaasti lopun. Viim. 600 m 12,2. 
ATHLETIC BOSS: Juoksi 3. ulkona. Jatkoi 800 jäljellä 2. ulkona ja jäi samassa totaaliseen pussiin väsyvän taakse. Menetti tilanteessa täysin asemansa. Eteni tilaa saatuaan vauhdikkaasti. Ajautui vielä loppumatkasta pussiin.
SARA JOURNEY: Eteni 2. sisälle 1. kaarteessa. Taipui loppumatkasta varsin pahoin. 
DAY CREDIT: Nousi 2. ulkoa 800 jäljellä 3. radalle. Eteni toiselle ilman vetoapua, mutta alkoi taipua jo takasuoran lopussa.
GLENNE: Eteni 1. kaarteessa kuolemanpaikalle. Taipui viim. takasuoralla pahoin.
TALLADEGA RANGER: Matkasi 3.-4. sisällä. Laukkasi 200 jäljellä. Hylättiin.

Lähtö 6 
Väliajat 09,5-12,0-11,5

SUNBEAM: Vakuuttava voitto johtopaikalta. 
M.T.LARA CROFT: Nappireissu johtavan takana. Kelpo kakkonen. 
SELENE LUNE: Hyökkäsi 3. ulkoa loppukaarteessa. Runttasi kovassa lopetuksessa totoon. 
PAST OR FLASH: Pudotti 2. ulkoa 500 jäljellä sisälle. Kohtalainen. 
GISELA LUXI: Pakitteli hännille 1. kaarteessa. Nousi 6. sisältä viim. takasuoralla 5. ulos. Kohosi suoran lopussa 3. radalle. Asiallisesti perille. 
BEWITCH BOY: Matkasi 3. sisällä. Jatkoi 4. sisällä puoli kierrosta ennen maalia. Tasapaksu. 
DENNIS BOKO: Tasapaksu 4. sisältä. 
RED FINGER: Nousi 5. sisältä toiselle puoli kierrosta ennen maalia. Käänteli loppukurvissa selässä 3. radalle. Vain tasaisesti perille. 
FORDALUVACHOCOLATE: Juoksi 4. ulkona. Käänteli lopussa ulkoradoille. Ei pystynyt parannuksiin. 
APRIL SISU: Eteni 1. kaarteessa toiselle ilman vetoapua. Taipui loppukurvissa.
ONE BREAK BROLINE: Poissa.

Lähtö 7 
Väliajat 14,0-18,5-16,5-17,5

DAISY NASH: Nousi 5. sisältä toiselle puoli kierrosta ennen maalia. Käänteli loppukurvissa aivan ulos. Kiri hyvin ja ehti niukkaan voittoon. Viim. 400 m 14,7. 
SAMVAIS: Käänteli etusuoralla 4. ulkoa 3. radan kiertoon. Juuttui polkemaan ulos. Vähän mutkuili loppukaarteessa. Punnersi vahvasti perille ja hävisi täpärästi. 
CAROLINE BOOST: Sai toisella radalla selän eteen 1750 jäljellä. Oli pussissa viim. kaarteessa. Tilaa 200 ennen maalia. Kiri lopussa tasaiseen kärkirintamaan. 
CRAZEMAN: Avasi johtoon. Jatkoi 600 juostuna 2. sisällä. Oli pitkään pussissa laukkaavan keulahevosen takana. Pääsi nousemaan toiselle 100 jäljellä. Aivan hyvin loppumetrit.
TALLUKKA: Pakitteli hännille ja juoksi 6. ulkona. Nousi loppukurvissa 3.-4. radalle. Kohtalainen kiri. 
WESTCOAST MAYDAY: Pudotti toiselta johtavan kantaan 1. kaarteessa. Jatkossa 3. sisällä. Oli pitkään pussissa. Ei päässyt tulemaan täysin sujuvasti loppumatkasta.
STONECAPES SPARROW: Nousi 6. ulkoa 1800 jäljellä 3. radalle. Juuttui kiertämään parijonon ulkopuolelle. Pakitteli etusuoralla takaisin 6. ulos. Jatkoi pian 5. ulkona, mistä lähti selässä 3. radalle 600 jäljellä. Käänteli viim. kaarteessa 4. radalle ja tuli aivan hyvin perille. Juoksu meni kuitenkin varsin pieleen. 
LAURILA'S GIMLI: Juoksi 3.-4. sisällä. Oli pussissa loppukaarteessa. Ei päässyt tulemaan loppumatkasta täysin vapaasti.
BELLO RAGAZZO: Lähti 3. ulkoa 700 juostuna 3. radalle ja eteni toiselle ilman vetoapua. Taipui lopussa.
ALBINO ESKER: Matkasi 5.-4. ulkona. Lähti 3. radalle 600 ennen maalia. Kiri jäi tasapaksuksi. 
PEACOCK COMERY: Juoksupaikka 3. ulkona. Jäi pussiin.
GIRL'S WISH: Kiertyi 3. radan kautta 1. kaarteen lopussa toiselle ilman vetoapua. Painui keulaan kaksi kierrosta ennen maalia. Laukkasi johtopaikalta 600 jäljellä. Hylättiin.

Lähtö 8 
Väliajat 08,0-10,0-14,5-12,0

SHOTPROOF: Alku 3. rataa. Pääsi pudottamaan parijonoon 300 juostuna. Jatkossa 4. sisällä ja myöhemmin 4. ulkona. Eteni tosi lujaa loppukurvissa ja ehti vielä ykköseksi. Viim. 500 m 09,6. 
WILLIAM BIRDLAND: Panosti alkuun. Jäi taivaltamaan toista rataa ilman vetoapua. Ei antanut keulahevosen levähtää hetkeäkään. Tempo pysyi tosi kovana. Painui keulaan 400 jäljellä ja oli vielä lähellä voittaa kisan 12-lopetuksessa. Erittäin vahva suoritus. 
ZIGGE SILVIO: Juoksi 2. ulkona. Kohtalainen. 
WILLIAM PINE: Avasi lujaa ja eteni 1. kaarteeseen mentäessä keulaan. Ei saanut rauhoittaa vauhtia ja tempo pysyi rajuna. Menetti asemansa 400 jäljellä. Punnersi juoksunkulkuun nähden aivan hyvin. 
BIG MAN EV: Tasainen 3. ulkoa. 
ARCTIC PASSION: Nousi 3. sisältä toiselle viim. takasuoralla. Vaisu. 
GRAINFIELD OLIVER: Matkasi 2. sisällä. Taipui loppumatkasta pahoin.
RUN FOR ROYALTY: Matkasi hännillä sisällä. Nousi 750 jäljellä 5. ulos. Käänteli 3. radalle viim. takasuoralla. Viimeinen kaarre oli jälleen tosi hankala. Laukkasikin vielä 200 jäljellä.
STILL LOVING YOU: Poissa.
FROSTY VICE: Poissa.

Lähtö 9 
Väliajat 18,0-18,5-18,0-15,0-15,0

FULLHAND COMERY: Eteni 1. takasuoralla vauhdilla toista rataa ja painui keulaan 550 juostuna. Hallitsi varmasti perille. 
MISTER LANE: Nousi 6. sisältä 1200 jäljellä 5. ulos. Käänteli viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Loppukaarteessa 4. rata käyttöön. Kelpo kiri kantoi kakkoseksi. Viim. 700 m 12,2. 
CALLAWAY SCOOP: Lähti 4. ulkoa 700 jäljellä 3. radalle. Pudotti 3. ulos puoli kierrosta ennen maalia. Käänteli viim. kaarteen lopussa selässä 3. radalle ja kiri loppusuoraa asiallisesti 4. rataa. 
BIG CHIP: Eteni johtoon ennen 1. kaarretta. Juoksi jatkossa 2.-3. sisällä. Nousi loppusuoralla toiselle. Kohtalainen. 
EXPANSE'S HOPE: Alku 2. sisällä. Eteni 1. takasuoran alussa keulaan. Jatkoi jälleen 550 juostuna 2. sisällä. Kohtalainen nappireissulla. 
LEEMARK'S EVELYN: Sai toisella radalla selän eteen 2100 ennen maalia. Tasainen. 
LIBERACE: Tasainen 4. sisältä. 
CUTE CAT: Nousi 5. sisältä 700 jäljellä 4. ulos. Selkä ei vetänyt ja pudotti sisälle puoli kierrosta ennen maalia. Nousi toiselle loppukurvissa ja tuli kohtalaisesti lopun. 
CAVALIER: Nousi 2. kaarteessa 3. radalle ja eteni toiselle ilman vetoapua. Taipui loppukaarteessa.
JUMPPER FROST: Laukkasi kiihdytykseen ja juoksi sitten hännillä sisärataa. Ei pystynyt parannuksiin.
MR DAVE: Juoksi 3. ulkona. Alkoi taipua viim. takasuoralla. Vaisu esitys. 
MOVES LIKE JAGGER: Laukkasi kiihdytykseen. Hylättiin.
QUICKSTEP SOX: Poissa.

Lähtö 10 
Väliajat 24,0-26,0-29,0-20,0

EIKFAKSEN: Sai vetää johtopaikalla tosi maltillista vauhtia. Kiihdytti lopussa tempoa ja veti perille asti. 
VEERAN POIKA: Hyökkäsi 2. ulkoa puoli kierrosta ennen maalia. Mukava kiri reippaassa lopetuksessa. 
LILIN JYTKY: Aivan asiallinen suoritus toiselta ilman vetoapua. 
TULI-RITARI: Laukkasi kiihdytykseen ja eteni 5. sisälle. Jatkoi viim. takasuoralla 4. sisällä. Pääsi etenemään maalisuoralla sisärataa ja tuli aivan terävästi. 
PIISPALAN SANTERI: Nousi 4. sisältä toiselle 550 jäljellä. Kohtalainen. 
TEJAS: Laukkasi kiihdytykseen. Eteni jatkossa 6. sisälle, mistä nousi toiselle 800 jäljellä. Tuli tasaisesti. 
B. TUUMA: Juoksi 4. ulkona. Yritti loppukaarteessa 3. rataa. Vauhti ei riittänyt kovassa lopetuksessa.
HOLARI: Lähti 3. ulkoa 500 jäljellä selässä 3. radalle. Laukkasi viim. kaarteen lopussa.
HANSLANKARI: Matkasi johtavan takana. Nousi loppusuoralla toiselle ja sai vaihteen silmään. Eteni hyvin ja tavoitti johtohevosta. Laukkasi kuitenkin 30 ennen maalia ja hylättiin.
DIPOREX: Juoksi 3. sisällä. Laukkasi 250 ennen maalia. Hylättiin.