Lounasravit

05.07.2019 12:00

Lounasravit

Kuuden ravilähdön lounasravit alkavat klo 12. Ravintola Ravilla palvelee jo klo 11 alkaen. Tule nauttimaan buffapöydän antimia: bataattikeittoa, runsas salaattipöytä, jauhelihalasagnea, leipä ja levitteet, kahvi/tee yhteishintaan 15 euroa.

Ilmainen sisäänpääsy raveihin. Tervetuloa!

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

5.7.2019 Vermo

Selaa julkaisua

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 6 + 7,3 (5,8)
T4-2: 10 (9,2)
T4-3: 9,6,2,11,7,12,5,4 + 3,1,10,8
T4-4: 8,11,7,3,4 + 5,10,2,1 (9,6)

Pieni systeemi 40 riviä, hinta 8 euroa.
Suuri systeemi 324 riviä, hinta 64,80 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1.

RANKING
A) 2 B) 6-3-9-8-1-5-4 C) 10-7
GIRL’S WISH – REXAMOR – CABALLO DIABLO – WAY UP

Ravien avauslähdössä jo viime vuonna hyväksyttäviä suorituksia tehnyt 2 GIRL’S WISH pääsee aloittamaan Tom Erikssonin tallista sen verran sopivasta tehtävästä, että voitto on heti lähellä. Girl’s Wish suoritti jo toukokuisen koelähtönsä Erikssonin tallista käsin, ja siinä tamma lopetti päätöspuolikkaan ylhäisessä yksinäisyydessään mukavalla tyylillä 1.15-kyytiä. 6 REXAMOR laukkasi viimeksi Riihimäellä pahoin jo ennen lähtölinjaa. Todellisuudessa vielä viidenneksi ehtinyt ruuna kulki kilpailumatkan läpi 17,8-vauhdilla. 3 CABALLO DIABLO laukkaa usein, mutta ravilla se olisi tällaisiin lähtöihin riittävä hevonen. Viimeksi Loviisassa Caballo Diablo laukkasi johtopaikalta 800 jäljellä. 9 WAY UP on napannut kaksi totosijaa putkeen ja tavoittelee tässäkin lähdössä tiukasti totosijaa. Kolmevuotias 8 SILENOS CLEARSKY aloitti uransa lupaavasti voitolla, mutta sen jälkeen ratkaisevan pahat laukat ovat pilanneet pelin. Juha-Pekka Vilkmanin suojatti on nyt arvoitus.

Lähtö 2.

RANKING
A) 6 B) 4-3-7-5-9-8-10 C) 2-1
DADDY BOY – JACK FIRE – GOSSIP’S HERO – DONATELLO HOSS

Illan toisessakin lähdössä suosikin paineet harteilleen saa Tom Erikssonin valmentama hevonen. 6 DADDY BOY pysyi tauoltapaluussaan koko ajan taustalla, mutta lähtöpaikka oli huono ja lähdön taso huomattavasti tämänkertaista kovempi. Daddy Boy on muutenkin ailahtelevaa sorttia. Parhaimmat juoksunsa ruuna on tehnyt keulasta, ja tässä Jukka Torvisen ajokki voisi päästä mielipaikalleen. Ainakin sen jälkeen Daddy Boy olisi voiton suhteen vahvoilla. Tällä kaudella ihan mukavasti suorittanut 4-vuotias 4 JACK FIRE sekä tauolta arvoituksena palaava 3 GOSSIP’S HERO voivat saada paikat suosikin takana. 7 DONATELLO HOSS ei ole löytänyt tänä vuonna parasta virettään. Aloituskilpailussaan Juhani Tapanin tallista käsin ruuna eteni pitkällä matkalla 40 metrin takamatkalta 5. ulkoa ihan mukavasti viidenneksi. Hevosessa olisi kyllä potentiaalia otella tällaisen lähdön voitosta. Hanna Lepistön tallin kaksikko 5 ONE DIRECTION ja 9 LE BLIXTEN vaikuttaa tällä hetkellä keskenään aika tasavahvoilta, vaikka hevosena Derbyn finaaliinkin selvinnyt One Direction on kyllä kyvykkäämpi.

Lähtö 3. | Toto4-1

RANKING
A) 6-7-3 B) 5-8-2-1-9-4 C) 10
CRAZY VALLEY – RAMBLE ON – QUATTRO TILLY – COOL CONCLUSION

Toto4-peli käynnistyy montélähdöllä. Siinä aika suoritusvarmasti montélähdöissä kulkeva 6 CRAZY VALLEY kohoaa suosikiksi. Tamma on voittanut tänä vuonna jo neljästi, edellisen kerran keskiviikkona Hankasalmella. Crazy Valley on myös melkoisen ravivarma. Taulussa näkyvä Joensuun laukka johtui häirinnästä. 7 RAMBLE ON väsyi viimeksi Teivossa kirivaiheessa pahoin, mutta kaikki ei ollut tuolloin hevosella kunnossa. Nyt ruunan pitäisi taas olla selvästi parempi. Edellisissä montélähdöissäänhän Ramble On on kulkenut hyvin. 3 QUATTRO TILLY on erittäin mielenkiintoinen montédebytantti, kun ratsaille hyppää taitava Nelly-Janiika Korpikoski. Kyseessä on ihan kyvykäs hevonen, jolta viimeinen loisto on kuitenkin viime aikoina kärrylähdöissä uupunut. Myös 5 COOL CONCLUSION sekä 8 STRONGHOLD ovat edellisen tavoin mielenkiintoisia montédebytantteja. Cool Conclusion ei ole ollut viime aikoina parhaimmillaan, joten lajinvaihdos voi piristää. Strongholdilla taas on ollut kärrylähdöissä kaarreongelmia. Saa nähdä, miten kaarteet sujuvat montéssa. Myös 2 MISTER LANE ja 1 ROYAL ANDY lukeutuvat pelihevosiin.

Lähtö 4. | Toto4-2

RANKING
A) 10 B) 9-2-4-6-3-8-12-7-11-5-1
TRUEDREAM A.F. – LAURILA’S GIMLI – ETERNAL DREAM – HOT CHOKLIT KISS

Toto4-systeemien tukipilariksi nostetaan toisen kohteen 10 TRUEDREAM A.F.. Uran avausvoitto Ruotsin puolella tuli 2. sisältä monen kanssakilpailijan laukatessa. Ravi ei ollut silloinkaan täysin sulavaa, ja Turussa ruuna sitten laukkaili hylkäykseen. Molemmista starteista on kuitenkin jäänyt sellainen maku, että kun ravi saadaan täysin kohdalleen ja hevonen pysyy rauhallisena, se ei kyllä kauaa näissä sarjoissa vanhene. Onnistuessaan tämä lähtö on kyllä voitettavissa. 9 LAURILA’S GIMLI on niin ikään kyvykäs hevonen, jolla on ollut raviongelmia. Kauden kahdessa ensimmäisessä kilpailussakaan ruuna ei ollut raviongelmien vuoksi ollenkaan ajettavissa. Viimeksi Kokemäellä sujui jo paremmin ja ruuna kiri loppusuoralla 2. ulkoa oikein varmaan voittoon. Ei Laurila’s Gimli vieläkään ole sellainen kuin viime vuonna parhaimmillaan, mutta joka tapauksessa suunta vaikuttaisi olevan vihdoin oikea. 2 ETERNAL DREAM on tehnyt sellaisia pikkunäppäriä suorituksia, eikä voittokaan tässä varsin sopivassa tehtävässä yllättäisi. 4 HOT CHOKLIT KISS on napannut tarkoilla juoksuilla kaksi peräkkäistä totosijaa. Tamma voi yltää aivan kärkeen, sillä se on suosikkeja ravivarmempikin. 6 ABHAYA kärkkyy nappionnistumisella totosijaa. Viimeksi juoksusta tuli liian raskas.

Lähtö 5. | Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 9-6-2-11-7-12-5-4 B) 3-1-10-8
SUNNIE – SUMMER SEASON – NAT KING – STONEISLE PASSION

Ensimmäinen Duo-kohde on niin tasainen, että A-ryhmään nostetaan peräti kahdeksan valjakkoa. Rankingin kaksi ensimmäistä hevosta tulee Jeroen van Craenin valmennustallista. 9 SUNNIE on voittanut urallaan vain kerran, mutta juoksun luontuessa nappiin uran toinen voitto on täysin mahdollinen. Kuukausi sitten Riihimäellä Sunnie nousi taustalta 700 metrin kirillä ihan mukavasti kolmanneksi häviten vain piikki-selkä –asetelmassa juosseille Zertorille sekä Mon Proprelle. 6 SUMMER SEASON on tehnyt tänä vuonna ihan mukavia suorituksia, kun kenkiä on riisuttu. Tamma ei ole mikään starttiraketti, mutta porukka vaikuttaa sopivalta. 2 NAT KING on menestynyt tänä vuonna erittäin vaihtelevasti. Nyt porukka vaikuttaa sellaiselta, että Arna Ruohomäen ajokilla on juoksun onnistuessa sanansa sanottavana. 11 STONEISLE PASSION kiri Kokemäellä 3. ulkoa ihan mukavasti kakkoseksi. Takarivin lähtöpaikka on nytkin nopeaa avaajaa vastaan, mutta muuten porukka ei vaikuta liian kovalta. 7 RUTHLESS CHICK omaa potentiaalia nähtyä parempaankin. Tapani Jauhola panostanee seiskaradaltakin lähtöön. 12 GLENNE on sopivassa tehtävässä, mutta lähtöpaikka on haastava. 5 CASH ON GO oli tiistaina Teivossa 5./6. ulkoa hyväksyttävä kuudes. Myös 4 BIGGURIM mahdutetaan mukaan laajaan A-ryhmään, vaikkei ori mitään mullistavaa olekaan esittänyt.

Lähtö 6. | Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 8-11-7-3-4 B) 5-10-2-1 C) 9-6
DAUNTLESS GIRL – VALLETTA – LIBERACE – VEX ANT HOPE

Päivän troikkalähtö on haastava pelipähkinä. Hienon 3-vuotiskauden tehnyt 8 DAUNTLESS GIRL taipui huhtikuussa kauden avauksessaan johtopaikalta seitsemänneksi. Esillä olleiden tallikommenttien valossa tamman pitäisi nyt olla parempi, ja lähtönä tämä on kyllä Dauntless Girlille erittäin sopiva. Dauntless Girl on nopea avaaja, ja varsinkin johtopaikalta se olisi vahvoilla. Ei pikamatkalla kasiradalta keulaan pääseminen kuitenkaan mikään itsestään selvyys ole, eikä suoritustasosta muutenkaan ihan täyttä varmuutta ole. 11 VALLETTA toivoo ylikovaa avausta, jollainen onkin täysin realistinen. Silloin huono lähtöpaikkakaan tuskin estäisi menestystä. Valletta on kyllä tauluaan parempi hevonen. Viime Vermon kilpailussaan se ei saanut mahdollisuutta 5. sisältä. 7 LIBERACE voi olla ravia kulkiessaan lähdön jokerikortti. Ruuna on murheellisesta tulosrivistään huolimatta nousuvireessä, ja viimeksi Kokemäellä se esitti yllättävän kovaa lähtönopeuttakin. Ei laukka tietysti yllätä nytkään, mutta joka tapauksessa Vermon kaarteet sopivat ruunalle merkittävästi Kokemäen kaarteita paremmin. 3 VEX ANT HOPE on menestynyt tänä vuonna niin upealla statistiikalla, että mahtuu mukaan A-ryhmään. Tarkka kilpailuttaminen on tosin edesauttanut hienoa menestystä. 4 MIDNIGHT SUN SEL hyötyy juostavasta matkasta ja mahtuu sekin siksi mukaan A-ryhmään.  5 ZAVENUE aloitti kautensa lupaavasti, mutta on ollut sen jälkeen pettymys. Teemu Keskitalo panostanee nopealla avaajalla pikamatkalla starttiin. 10 REVENESTOR kiri viimeksi loppua ihan mukavasti.

PÄIVÄN DUO | L5-L6

9,6,2,11,7,12,5,4
8,11,7

Yhteensä 24 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 6

8,11,7
8,11,7,3,4
8,11,7,3,4,5,10,2,1

Yhteensä 84 yhdistelmää, hinta 42 euroa.

Vihjeet: Jouni Toroska

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT 

Mika Taittonen

L1/4 ROYAL WICTORIA: Tamma suorittaa tasaisesti. Viimeksi Turussa se oli kiimassa ja normaalia vaisumpi. Tuo haitta alkaa olla ohi. Ollaan tyytyväisiä rahasijaan.

L4/10 TRUEDREAM A.F.: Ihan hyvä hevonen on kyseessä. Turussa huhtikuussa juoksu meni pieleen. Ruuna oli hiukan kipeä sen jälkeen ja taukoa tuli. Se treenaa ihan hyvin. Jos hevonen pysyy rauhallisena ja toimii, pitäisi sen vähän pärjätä. Reipastakin on ajettu tauon aikana.

L6/8 DAUNTLESS GIRL: Lähtörata on vähän huono. Koitetaan reippaasti matkaan, jotta saataisiin jonkinlainen paikka. Ihan hyvässä kunnossa hevonen palaa. Siitepölyt sotki keväällä hommaa. Syksyä kohti, jos tamma alkaisi taas vähän pärjäilemään.

Tom Eriksson

L1/2 GIRL´S WISH: Tamma tuli tänne meille loppukeväästä. Ajettiin vähän ja mentiin koelähtöön. Pikkasen sitä hoidettiin tuon jälkeen. Ajetaan nyt tämä startti. Jostain on aloitettava. Toivottavasti hevonen näyttää missä mennään ja siitä sitten suunnataan eteenpäin, treeneissä ja kilpailuissa. Kokeessa tamma oli ihan hyvä. Aika helposti se meni siinä. Hiukan ahdasliikkeinen tapaus ja toki starttitilanne on aivan eri. Jonkinlainen laukkariski lienee olemassa.

L2/6 DADDY BOY: Paluustartissa matkavauhti oli kovaa ja hevonen jäi hännille. Sieltä se tuli sitten mukana maaliin. Positiivista oli se, että ruuna ravasi hyvin. Mitään takapakkeja ei ole tullut. Juoksunkulku ratkaisee paljon. Heti alussa olisi hyvä päästä kärkikahinoihin.

Ville Tonttila

L1/6 REXAMOR: Riihimäen startti oli toinen tauon jälkeen. Siellä hevonen meni peitsinsekaista auton taakse ja hyppy tuli heti lähtöön. Laukan jälkeen ruuna teki kyllä kelpo juoksun. Hyvä kuva siitä jäi.

L6/3 VEX ANT HOPE: Ihan mukavassa kunnossa ruuna kilpailee. Viimeksi Lappeessa kiristä tuli tosi pitkä. Vähän lyhyemmällä kirillä tämä spurttaa mukavasti. Se avaa aika lujaa auton takaa. Jos keulaan päästään, katsotaan tilannetta. Jonkun asiallisen hevosen voisin päästää eteenkin.

Juha Utala

L4/4 HOT CHOKLIT KISS: Tamma palasi viimeksi kuukauden tauolta. Ihan mukavan tuntuinen hevonen. Pikkasen paussi painoi kintereissä. Aivan rehellisesti se tuli maaliin. Uskon, että tamma voisi vähän petratakin. Pelihevosia.

Lähtö 1 
Väliajat 13,5-16,5-18,0-14,5

GIRL'S WISH: Hyökkäsi 3. ulkoa puoli kierrosta ennen maalia 3.-4. rataa. Eteni varmaan voittoon. 
ROYAL WICTORIA: Juoksi 3.-2. sisällä. Nousi loppukurvissa 2. radalle. Kohtalainen kakkonen nappireissulla. 
REXAMOR: Eteni toista rataa ja pääsi johtopaikalle 550 juostuna. Hiljensi hieman loppusuoralla. 
WAY UP: Laukkasi 2. kaarteessa 4. ulkoa. Teki asiallisen esityksen laukan jälkeen ja kiri vielä neljänneksi. 
CELE'S TINA: Nousi 2. ulkoa etusuoralla hetkeksi 3. radalle. Palasi paikalleen 950 jäljellä. Eteni 550 ennen maalia toiselle ilman vetoapua. Aika pehmeä lopussa. 
CABALLO DIABLO: Nousi johtavan takaa toiselle ilman vetoapua 1. takasuoran lopussa. Taipui loppumatkasta. 
IHQU: Vaisu suoritus 5. sisältä. 
DIGITAL TWIST: Takajoukoissa varhain vaikeuksissa. 
RIVE DREAMER: Puolusti keulapaikan. Jatkoi johtavan takana 1. takasuoralla. Laukkasi 800 jäljellä.
SILENOS CLEARSKY: Laukka 1. kaarteeseen. Hylättiin.

Lähtö 2 
Väliajat 09,5-14,0-19,0-13,0

CALLELA EVEREST: Avasi lujaa ulkoradalta ja eteni johtavan rinnalle vaatimaan vauhtia. Pääsi keulaan 350 juostuna. Avaus venähti alle 1.10-vauhtiseksi. Jatkoi 2. kaarteessa 2. sisällä. Nousi toiselle 150 ennen maalia ja puristi ykköseksi. 
ONE DIRECTION: Painui toiselta ilman vetoapua keulaan 2. kaarteessa. Kohtalainen esitys. 
GOSSIP'S HERO: Nappasi ekat keulat. Jatkoi 2. sisällä 350 juostuna. Edelleen 3. sisällä 2. kaarteessa. Nousi 2. ulos 600 jäljellä ja pudotti 3. sisälle viim. kaarteeseen mentäessä. Ei vakuuttanut. 
DONATELLO HOSS: Hyökkäsi 4. ulkoa viim. takasuoran lopussa. Ei pystynyt nousemaan totomatsiin. Viim. 500 m 14,2. 
JACK FIRE: Eteni johtavan kantaan 1. kaarteeseen mentäessä. Nousi 2. ulos 550 juostuna ja jäi ilman vetoapua 2. kaarteessa. Taipui lopussa. 
DADDY BOY: Iski 2. ulkoa viim. takasuoralla. Kiri tyssäsi loppukurviin. Olikohan kaikki kunnossa.
LE BLIXTEN: Pudotti 3. ulkoa sisälle loppukaarteessa. Ei vakuuttanut. 
ISA SÅNNA: Matkasi 4. sisällä. Vaisu. 
JOE'S POKERFACE: Lähti hitaasti. Ei saanut vauhtia päälle missään vaiheessa. 
ENTERTAINMENT ÅS: Laukka 1. kaarteeseen mentäessä. Hylättiin.

Lähtö 3 
Väliajat 13,5-17,0-13,5-18,5

CRAZY VALLEY: Painui johtavan rinnalta keulaan 550 juostuna. Menetti asemansa 950 jäljellä vastustajan hyökättyä johtopaikalle. Kolmas puolikas mentiin reipasta. Kohosi toiselle 200 ennen maalia ja puristi kalkkiviivoilla ykköseksi. 
RAMBLE ON: Iski parijonosta 1200 jäljellä ja eteni keulaan asti 950 ennen maalia. Kolmas puolikas mentiin vauhdilla. Taisteli perille asti, mutta hävisi täpärästi. 
STRONGHOLD: Kiri kohtalaisesti 2. ulkoa. 
ROYAL ANDY: Matkasi 2.-3. sisällä. Hyökkäsi 3. radalle puoli kierrosta ennen maalia ja tuli kohtalaisesti. 
QUATTRO TILLY: Eteni keulaan 1. kaarteeseen mentäessä. Jatkoi 2. sisällä 550 juostuna. Edelleen 3. sisällä 950 jäljellä. Pehmeä lopussa. 
LIFE OF ROSE: Lähti hitaasti. Tuli kohtalaisesti loppua. 
COOL CONCLUSION: Jäi 2. ulkoa ilman vetoapua 550 juostuna. Taipui loppumatkasta. 
WILD FORCE: Nousi 4. sisältä 2. kaarteen lopussa 3. ulos. Ei vakuuttanut. 
BEAR YANKEE: Lähti hitaasti. Pysyi taustalla. 
MISTER LANE: Laukka 1. kaarteeseen. Uusi laukka hännillä viim. kaarteen alkuun.

Lähtö 4 
Väliajat 14,0-21,5-17,5-14,5

TRUEDREAM A.F.: Laukkasi lähtökiihdytykseen. Eteni sitten 6. ulos, mistä iski 1100 jäljellä. Eteni vauhdilla ja paiskasi keulaan saakka 900 ennen maalia. Piti helposti ykköseksi. Hieno esitys. Viim. 1800 m 15,4. 
LAURILA'S GIMLI: Lähti 4. ulkoa 3. radalle kierros jäljellä. Pääsi pudottamaan toiselle 450 ennen maalia. Polki asiallisesti perille ja puristi kakkoseksi. 
ETERNAL DREAM: Johti alkumatkan. Jatkoi toisena sisärataa voittajan kierrettyä eteen. Kohtalainen. 
EUGENE WEB: Matkasi 2.-3. sisällä. Tasapaksu. 
CLASSICARI: Hyökkäsi 1. takasuoralla 3. radalle ja eteni toiselle ilman vetoapua 700 juostuna. Taipui viim. kaarteessa. 
HOT CHOKLIT KISS: Nousi 4. sisältä 1. takasuoralla 2. ulos. Jatkoi 700 juostuna 3. ulkona. Käänteli selässä 3. radalle 700 jäljellä. Kiri ei kunnolla edennyt missään vaiheessa. 
SENEGALL: Matkasi 3.-4. sisällä. Ei vakuuttanut. 
ELI WALLACH: Nousi 5. ulkoa vajaa kierros jäljellä 3. radalle. Juuttui kiertämään ulos. Ei täysin luovuttanutkaan. 
RIM BAY FLEUR: Matkasi hännillä sisärataa. Ei erikoista. 
CALLELA IBIS: Juoksi takajoukoissa sisärataa. Ei pystynyt parantamaan lainkaan. 
GLOBAL SPRINGTIME: Sai toisella radalla selän eteen 700 juostuna. Laukkasi viim. takasuoralla alkaessaan jo väsyä. Hylättiin. 
ABHAYA: Nousi 4. sisältä toiselle 900 jäljellä. Laukkasi viim. takasuoralla. Hylättiin.

Lähtö 5 
Väliajat 11,5-16,0-18,5-15,0

RUTHLESS CHICK: Runttasi varmasti ykköseksi kuolemanpaikalta. 
CASH ON GO: Oli 2. ulkona loppukaarteessa hetken pussissa. Pääsi etenemään kiertelemättä maalisuoran ja tuli kohtalaisesti lopun. 
SUMMER SEASON: Eteni 2. rataa ja pääsi keulaan 500 juostuna. Avaus painui aika reippaaksi. Sai sitten kyllä rauhoittaa kovasti tempoa. Hiukan pehmeä loppumetreillä. 
STONEISLE PASSION: Juoksi 4. ulkona. Lähti selässä 3. radalle viim. kaarteessa. Käänteli loppusuoralla 4. radalle. Mukavasti perille. 
BIGGURIM: Pakitteli takajoukkoihin 5. ulos. Pudotti viim. kaarteen alussa sisälle. Nousi pian 3. ulos. Tasaisesti loppu. 
SILENT WANDERER: Kohosi 5. sisältä toiselle 600 jäljellä. Pudotti sisälle 450 ennen maalia. Kohtalaisesti perille. 
SUNNIE: Lähti 3. ulkoa 3. radalle 400 jäljellä. Tasaisesti loppu. 
NAT KING: Oli 3. sisällä pussissa väsyvän takana. Menetti täysin asemansa. Pääsi vapaalle viim. kaarteessa ja polki kohtalaisesti loppumatkan takajoukoissa.
SERGIO LEONE: Oli 4. sisällä viim. takasuoralla kiinni, kun sisärata ei vetänyt. Menetti paljon metrejä. Pääsi nousemaan toiselle puoli kierrosta ennen maalia. Kovin tahmeaa loppu. 
GLENNE: Myöhästyi pahasti lähdössä. Eteni sitten 6. ulos, mistä käänteli 3. radalle 950 jäljellä. Juuttui ulos ja kiri katkesi loppumatkasta.
PEDRO MINT: Oli 6. sisällä vaikeuksissa viim. takasuoralla. 
ROCKMEADOW TOM: Avasi keulaan ja jatkoi 2. sisällä 500 juostuna. Alkoi taipua viim. takasuoralla. Oikein kehno. 

Lähtö 6 
Väliajat 12,0-15,0-15,0

VEX ANT HOPE: Alku toista rataa ilman vetoapua. Juoksi sitten 2.-3. ulkona. Käänteli 300 jäljellä selässä 3. radalle. Jatkoi pian 4. rataa. Kiri kantoi ykköseksi. 
REVENESTOR: Juoksi 4.-5. ulkona. Ajautui viim. kaarteessa pussiin. Pääsi vapaille vesille 300 ennen maalia. Kiri aivan ulkoa lujaa maaliin ja nousi kakkoseksi. 
VALLETTA: Matkasi 5.-6. ulkona. Hyökkäsi 450 jäljellä 3. radalle ja eteni vauhdilla. Käänteli 300 jäljellä 4.-5. radalle. Asiallinen kiri. 
MAS CALYPSO: Avasi keulaan. Kesti kohtalaisesti. 
ZAVENUE: Pääsi tiputtamaan 1. kaarteessa 3. sisälle. Jatkoi etusuoralla 2. sisällä. Ei päässyt täysin sujuvasti tulemaan aivan lopussa nappireissun päätteeksi. 
MIDNIGHT SUN SEL: Avasi johtavan kupeelle ja pääsi pudottamaan 1. kaarteessa 2. sisälle. Nousi etusuoralla toiselle ilman vetoapua ja sai selän eteen kierros jäljellä. Käänteli 300 ennen maalia 3. radalle. Tuli tasaisesti. 
PHOTO GIRL: Juoksi 3.-4. ulkona. Tasapaksu suoritus. 
SENEGALL: Matkasi 3.-4. sisällä. Ei vakuuttanut. 
DAUNTLESS GIRL: Kiersi alkumatkan ulkoratoja ja eteni toiselle ilman vetoapua kierros jäljellä. Taipui loppumatkasta.
ELI WALLACH: Nousi 5. ulkoa vajaa kierros jäljellä 3. radalle. Juuttui kiertämään ulos. Ei täysin luovuttanutkaan. 
IN COOKIE BOOGIE: Juuttui kiertämään selässä 3. rataa. Hakeutui viim. takasuoralla 4. radalle. Juoksu meni täysin pieleen.
LIBERACE: Juuttui polkemaan 3. rataa parijonon ulkopuolelle. Juoksu meni totaalisen pieleen.
CHOCLANA: Juoksi 4.-3. sisällä. Taipui jo viim. takasuoralla.