Magic Monday

08.04.2019 18:00

Magic Monday

T65, Magic Monday, Haastajadivisioona- ja Nousijadivisioonakarsinnat. Ravit alkavat klo 18. Tervetuloa!

Magic Monday -ravien käsiohjelma TÄSTÄ LINKISTÄ >>


Ravien toimihenkilöt

Valvoja: Jarmo Nirhamo 
Tuomaristo: Pekka Koskinen, Jorma Rintala, Mikko Silvasti
Maalituomari: Katariina Lamminpää
Kuuluttaja: Essi Laukkanen  
Selostaja: Osmo Rahikainen
Haastattelija: Sonja Julkunen
Kilpailusihteeri: Virpi Järveläinen
Sisäänkirjoitus: Tarja Vehkamäki
Lehdistösihteeri: Eija Lampela
Päälähettäjä: Risto Silvola
Lähdönjärjestäjä: Saana Lehmussaari 
Lähtöautonkuljettaja: Esa Korhonen
Lähettäjät: Jorma Rajala, Juha Rantamäki, Katri Johansson, Miia Unkuri
Varikkoalueenvalvoja: Markku Lehtonen

Valjakkotarkkailija: Satu Halonen

TOTO65-VARMAVALINNAT

Magic Mondayn Toto65-kierroksen ehdottomasti todennäköisin voittaja on avauskohteen 1 EETI. Jouni Törmäsen suojatti on tehnyt tällä kaudella vakuuttavaa työtä, sillä kuusi kilpailua on tuonut viisi voittoa ja Vermon nelossijassaan ori jäi pussiin. Eeti tuskin pystyy pitämään ykkösradalta johtopaikkaa, mutta tuskinpa tässä lähdössä pussiin jäämiselläkään tarvitsee spekuloida. Pieni laukkariski Eetillä voi olla, mutta onnistuessaan se kyllä nappaa jo kauden kuudennen voittonsa. Toisena tukipilarina toimii päätöskohteen 2 O.P.ROC. Se ei aivan päässyt viimeksi johtopaikalle ja jäi sitten 2. sisälle oikein hyvävoimaisena pussiin. Matias Salon valmennettava jatkaa nousuvireessä ja pystyy ottelemaan voitosta niin keula- kuin selkäjuoksulla. Kolmas varmakandidaatti on toisen kohteen 9 STARO MOSCHINO. Se varmistetaan kuitenkin Suuressa systeemissä, koska kovimmat vastustajat pääsevät matkaan eturivistä.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 1 (6,2)
T65-2: 9 + 3,8 (1,10)
T65-3: 12,9,5,4,11 (6,8)
T65-4: 6,4,5,2,7,10,8 + 9,12,1,3,11
T65-5: 3,4,11 + 5,10,1 (2,7)
T65-6: 2 (1,9)

Pieni systeemi 105 riviä, hinta 10,50 euroa.
Suuri systeemi 1080 riviä, hinta 108 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Vermo Lähtö 1

RANKING
A) 5-3-4-9 B) 2-7-6-8
LIKE A CANDY – HOLIDAY MANDY – LEGEND JOYRIDE – CABALLO DIABLO

Vermon ravien ensimmäisessä lähdössä 5 LIKE A CANDY hakee tiukasti uransa avausvoittoa. Sen viimekertainen Lahden suoritus oli selkeästi uran toistaiseksi paras. Tamma jäi 2. radalle ilman selkää 1500 jäljellä, painui kärkeen 900 jäljellä ja oli kelpo kakkonen. 3 HOLIDAY MANDY sijoittui samaisessa Lahden lähdössä kärjen tuntumassa neljänneksi ja on hyvä haastaja suosikille. 4 LEGEND JOYRIDE paikkasi helmikuussa Vermossa ensimmäisen kaarteen laukkansa positiivisesti ja nousi vielä kolmanneksi. Sen jälkeen starttiväli on kuitenkin taas venynyt, koska raveja on mennyt peruutukseen. 9 CABALLO DIABLO omaa paremman kapasiteetin kuin uran tämän hetken saldo antaa ymmärtää. Tauolta palaava ruuna on lähdön jokerikortti, vaikka kärsiikin takarivin lähtöpaikasta. B-ryhmän avaa 2 ELI WALLACH, jolla on ennätysjuoksu allaan.

Vermo Lähtö 2

RANKING
A) 4-8-12 B) 3-1-10-2 C) 9-7-6-11-5
ALMOST ONE YEAR – BOBBY BLUE FRIDO – STONEISLE QUERIDA – VENTURE WARRIOR

4 ALMOST ONE YEAR vakuutti viimekertaisessa keulavoitossaan. Kaksi muuta A-ryhmäläistä ovat kapasiteetiltaan parempia, mutta ne ovat huonommilla lähtöpaikoilla, eikä huippukuntoisen ruunan ohittaminen johtopaikalta ole todellakaan helppo juttu. Kovasukuinen 3-vuotias 8 BOBBY BLUE FRIDO on aloittanut uransa kahdella voitolla. Markku Niemisen valmennettava vaikuttaa oikein lahjakkaalta, joten jatkoa odotetaan suurella mielenkiinnolla. Rutiinia on kuitenkin vielä vähän, ja Almost One Year on paremmalla paikalla. Niinpä voittoputken jatkuminen ei ole mikään itsestään selvyys. 12 STONEISLE QUERIDA on lähdön kolmas kova. Siltä löytyy kapasiteettia ihan ikäluokkansa tammalähtöihin asti. Kausi alkoi kahdella tyylipuhtaalla voitolla, mutta Vermossa loppukaarteen paha laukka vei vähintään kaksarisijoituksen, mahdollisesti voiton. 3 VENTURE WARRIOR on tehnyt viimeisissään kelpo suorituksia. Viimekertainen Vermon kakkossija tuli 2. radalta ilman selkää. Nyt vastassa on kuitenkin muutama tosi kova. 1 GLENNE kärkkyy loistopaikalta sijoitusta kärjen tuntumassa.

Vermo Lähtö 3

RANKING
A) 11-9 B) 5-6-7-4-10-1-3-2-12 C) 8
WAR PAINT – MATTER OF COURSE – ANDY VELVET – AFTER KNIGHT

Vermon kolmannessa lähdössä suosikit löytyvät takarivistä. Reipas avaus vaikuttaa varsin todennäköiseltä, ja se tietysti olisi takarivin suosikkikaksikon mieleen. 11 WAR PAINT on tehnyt Timo Korvenheimon käsistä pelkästään positiivisia suorituksia. Viimeisimmässään se nousi 4. ulkoa 800 metrin kirillä oikein varmaksi kakkoseksi vain Knocking Matchille häviten. 9 MATTER OF COURSE kilpailee hyvällä statistiikalla. Forssan Pilvenmäki Specialin karsintalähdössä tuli kuitenkin epäonnistuminen, kun tamma laukkasi loppusuoralla kesken nousun. Ravilla tamma olisi saattanut ehtiä neljänneksi. 5 ANDY VELVET pilasi Pilvenmäki Specialin karsintalähdössä ensimmäisen kaarteen pahaan laukkaan, eikä vireestä saanut kunnon kuvaa. Viime kauden lopun kaltaisilla suorituksilla nopea avaaja pystyy menestymään. 6 AFTER KNIGHT on sekin oikein nopea avaaja, ja ravilla ruuna päässee kuutosradaltakin hyviin asemiin. Mikäli loppukaarre ei tuota ongelmia, on ruuna juoksun onnistuessa tämän lähdön jokerikortti. Myös 7 MASCOT MATCH ja 4 HARMINIMOON TINKER huomioidaan peleissä.

Jyväskylä Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 1 B) 6-2-4-3-8-9-7-5
EETI – ELIAS JUONETAR – VIANO – ARONIN MUISTO

Toto65-pelin avauskohteesta löytyy vain yksi suosikki. 1 EETI on kulkenut tänä vuonna vakuuttavasti. Kauden kuusi kilpailua on tuonut viisi voittoa, ja Vermon nelossijassa ori juuttui pussiin. Viimeksi Seinäjoella Eeti sai 2. ulkoa tyhjän radan eteensä 600 jäljellä ja lipui hallittuun voittoon. Johtopaikkaa Eeti tuskin pystyy pitämään, mutta ei tässä käytännössä pussiin jäämisen riskiäkään ole, ja ongelmitta kauden kuudes voitto on tosiasia. 6 ELIAS JUONETAR ei pystynyt Kouvolan 75-lähdössä 3. sisältä parhaimpaansa. Tamma on kuitenkin tähän lähtöön selkeä kakkosrankkaus. 2 VIANO on nakutellut tänä vuonna totosijoja hyvällä prosentilla. Totosija on taas tiukasti tähtäimessä. 4 ARONIN MUISTO sijoittui Seinäjoella Eetin voittamassa lähdössä johtavan rinnalta neljänneksi. Ruuna juossee nytkin vapaata rataa joko keulassa tai johtavan rinnalla. 3 HUVIN VIKU taipui Seinäjoella Fiilingin mankelin alla keulasta. Nyt oriilla on kuitenkin startti kropassa. Huvin Viku on nytkin mahdollinen keulahevonen.

Vermo Lähtö 4 | Toto65-2

RANKING
A) 9-3-8 B) 1-7-10-11-12-4-5-6-2
STARO MOSCHINO – THE DUDE – SUNBEAM – RIPASSO CLASSICO

Vaikka 9 STARO MOSCHINO joutui tyytymään viimeksi Vermossa kolmen peräkkäisen voittojuoksun jälkeen viidenteen sijaan, ei suoritus ollut missään tapauksessa aiempaa huonompi. Juoksu vain meni turhan vaikeaksi, kun paikkaa parijonosta ei löytynyt ja Olli Koivusen oli peruuteltava ajokkinsa ihan viimeiseksi. Loppukiri oli kyllä mallikas. Staro Moschino on kova 4-vuotias, jolla on hyvät saumat palata nopeasti takaisin kultakantaan. Koska kaksi kovinta vastustajaa pääsee kuitenkin matkaan eturivistä, kelpuutetaan Staro Moschino tukipilariksi vain Pieneen 65-systeemiin. 3 THE DUDE kangistui viimeksi kirivaiheessa yliraskaan reissun jälkeen ja laukkasi lopulta. Ei tuohon epäonnistumiseen kannata kuitenkaan tuijottaa. The Duden lähtönopeus hieman vaihtelee, mutta ei keulaan pääsykään ole poissuljettu. Joka tapauksessa ruuna on hyvältä lähtöpaikaltaan onnistuessaan vaarallinen. 8 SUNBEAM kiri kauden avauksessaan lupaavasti, ja nyt riisutaan ilmeisesti jo kenkiäkin. 1 RIPASSO CLASSICO suoritti viimeksi huonosta sijoituksestaan huolimatta positiivisesti. Sen perusteella ori kilpailee edelleen kunnossa, vaikka taulu ei sitä kerrokaan. Voitto yllättäisi, mutta totosija ei. Myös 7 HARMIMATIC TINKER, 10 PUCE TANIC E. ja 11 EXPECTALOT kärkkyvät totosijaa.

Jyväskylä Lähtö 5 | Toto65-3, Troikka

RANKING
A) 12-9-5-4-11 B) 6-8-3-2-7-10
FEELING DREAM – MAS CAPACITY – SIGN OF SECRET – DILBA SISU

Kolmannessa 65-kohteessa systeemeihin nostetaan viisi hevosta. 12 FEELING DREAM oli helmikuussa Turussa katastrofaalisen huono, mutta muuten kyvykäs ori on esiintynyt tänä vuonna edukseen. Viimekertainen Vermon kolmossija tuli 800 metrin kirillä 2. ulkoa. Hannu Torvisen ajokki voi ihan hyvin voittaa tämän lähdön piippuhyllyn paikaltakin. 9 MAS CAPACITY omaa hyvät kyvyt, mutta 4-vuotias ruuna on kuitenkin vielä hieman rakennusvaiheessa. Jyväskylän kaarteet sopinevat paljon paremmin kuin Oulun laukkoja aiheuttaneet kurvit. 5 SIGN OF SECRET ja 4 DILBA SISU saattavat juosta piikki-selkä –asetelmassa, minkä jälkeen kaksikko olisi vaarallinen. Molemmat suorittivat mallikkaat tauoltapaluut. Sign Of Secret pysyi Mikkelissä 2. sisältä ainoana O.P.Rocin kyydissä. Dilba Sisu taas ei päässyt käyttämään Kuopiossa 3. sisältä kaikkia voimavarojaan, mutta sijoittui silti toiseksi. 11 CROSSFIRE BONFIRE voitti viimeksi Seinäjoella johtopaikalta ylivoimaisesti. Ruuna on yksi perushevosista, mutta tällä kertaa juoksusta ei tule yhtä suoraviivaista ja porukkakin on selvästi laadukkaampi.

Vermo Lähtö 5 | Toto65-4

RANKING
A) 6-4-5-2-7-10-8 B) 9-12-1-3-11
KARLO – ARVON HERRA – B. RIITU – TULIPIIPPU

Ylivoimaisesti 65-kierroksen tasaisin kohde, missä yhdenkään valjakon voitto ei olisi mikään jymy-yllätys. Vauhtikestävä 6 KARLO saa ykkösvihjeen, mutta laukkoihin ei kyllä ole varaa. 4 ARVON HERRA omaa hyvät kyvyt ja se on esittänyt tänä vuonna uuden tulemisen merkkejä. 5 B. RIITU on voittanut urallaan vain kerran, mutta se on esittänyt viime aikoina hyvää kuntoa. Viimeksi Lappeenrannassa tamma kiri oikein positiivisesti kakkoseksi vain T.T. Hunsvotille häviten. 2 TULIPIIPPU ottaa usein pikkuhyppyjä, mutta se on fyysisesti hyvässä vireessä. Lähtöpaikkakin on mainio. 7 JASUN VELHO on vauhdikas avaaja. Jarmo Saarela päässee valitsemaan, ajaako keulasta vai selästä. 10 OHIKIITÄVÄ on edelleen hyvässä vireessä. Toki sarjatkin ovat kauden edetessä koventuneet. Uusista käsistä aloittava 8 SIPORIN SANTTU on tällä kertaa täysi arvoitus. Kyvyt kyllä riittäisivät. 9 VILLIHIISI ja 12 TÄHTIMENEVÄ suorittivat viimeksi keskenään tasavertaisesti. Takarivin lähtöpaikalta kumpikin putoaa B-ryhmään.

Jyväskylä Lähtö 6 | Toto65-5, Duo-1

RANKING
A) 3-4-11 B) 5-10-1-2-7-6-12-9 C) 8
REBEL RAPID – CUTTHECRAP – BWT ROCK AND ROLL – RAPID LEADER

Duon avauskohteessa lähtökiihdytys ratkaisee paljon. Se kumpi kaksikosta 3 REBEL RAPID ja 4 CUTTHECRAP pääsee johtopaikalle, saa etulyöntiaseman lähdön voittajaksi. Ranking on tehty siltä pohjalta, että Rebel Rapid onnistuisi pääsemään sisemmän lähtöpaikkansa turvin keulaan. Rebel Rapidin Mikkelin voitto tuli nimenomaan johtopaikalta. Viimeksi Kouvolassa Rebel Rapid ei saanut Haastajadivisioonakarsinnassa mahdollisuutta 4. sisältä. Cutthecrap voitti viimeksi Seinäjoella 700 metrin kirillä 4. ulkoa. 11 BWT ROCK AND ROLL kärsii nopeana avaajana takarivin lähtöpaikastaan. Mikäli avaus kuitenkin venyy, nostaisi se tuntuvasti voittoputkessa kilpailevan ruunan osakkeita. 5 RAPID LEADER ei ole vielä ihan parhaimmillaan, mutta suunta on kuitenkin starttien myötä hiljalleen eteenpäin. 10 RIO CROWE voitti viimeksi keulasta. Startti vei varmasti vielä eteenpäin, mutta tehtävä on kuitenkin kaikin tavoin viime kertaa haastavampi. 1 JOHNNY ENGLISH kilpailee tauluaan paremmassa vireessä. Menestys ykköspaikalta ei saa yllättää.

Vermo Lähtö 6 | Toto65-6, Duo-2, Troikka

RANKING
A) 2 B) 1-9-6-10-4-5-12 C) 7-11-8-3
O.P.ROC – ONE POINT – HURRICANE BOSHOEVE – NOTABLE

Toto65-systeemien toisena läpivarmana toimii päätöskohteen 2 O.P.ROC. Se ei päässyt viimeksi Vermossa lähtökiihdytyksessä aivan ohi sisäpuolen One Pointista ja laskeutui sitten tämän selkään, minne jäi hyvävoimaisena pussiin. Matias Salon valmennettava kilpailee nousuvireessä, ja tuskinpa viimekertainen pussiin juuttuminen hevosen jatkon kannalta ainakaan huonoa teki. One Point on taas sisäpuolella, mutta on silti täysin mahdollista, että O.P.Roc pääsee tällä kertaa sen edelle. Ei homma kuitenkaan kiihdytyksestä ole kiinni, sillä O.P.Roc kirii selkäjuoksulla terävästi. Tärkeintä on välttää paikka johtavan rinnalla. 1 ONE POINT pystyi siis viimeksi torjumaan alussa O.P.Rocin ja oli johtopaikalta hyvä kakkonen. One Point juossee joko keulassa tai 2. sisällä ja hakee taas tiukasti menestystä. 9 HURRICANE BOSHOEVE hyödynsi kyseisessä Vermon kisassa reipasvauhtisen tempon ja kiri ykköseksi ennen One Pointia. Takarivistä toiveissa on jälleen reipas matkavauhti. 6 NOTABLE aloitti taukonsa jälkeen vakuuttavalla keulavoitolla. Nyt juoksusta tullee vaativampi, minkä vuoksi Notable on vain yksi hyvistä haastajista. 10 BWT CRUSADER ja 4 STONECAPES POE kärkkyvät kuumimpien suosikkien epäonnistumista.

PÄIVÄN DUO | Jyväskylä L6 – Vermo L6

3,4,11
2

Yhteensä 3 yhdistelmää.

TROIKKA | Vermo L6

2
1,9,6,10,4
1,9,6,10,4,5,12

Yhteensä 30 yhdistelmää, hinta 15 euroa.

Vihjeet: Jouni Toroska

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT 

Timo Korvenheimo

L3/11 WAR PAINT: Tamma on ollut hyvä koko ajan. Huonot lähtönumerot on kiusanneet, eikä paikka tälläkään kertaa ole häävi. Hevonen on kyllä tosi hyvällä mallilla ja näkisin sillä aivan kelpo saumat pärjätä näistäkin asetelmista.

L6/9 HURRICANE BOSHOEVE: Hevonen on parantanut tasaisesti koko ajan. Lyhyt starttiväli sopii sille mainiosti. Uskon, että ruuna on aika hyvä maanantaina. Se jaksaa kiriäkin. Tälle käy monenlaiset juoksunkulut. 

Ari Moilanen

L3/9 MATTER OF COURSE: Tamma laukkasi viimeksi loppusuoralla, kun vedin korvat auki ja vähän käskin sitä. Hevonen lähti siinä aika lailla riuhtomaan. Muuten kaiken pitäisi olla ok. Tamma ei ole alussa hirveän nopea, joten lähtöpaikka sopii mainiosti sille.

L4/10 PUCE TANIC E.: Toissa kerralla ajaessani ruunaa jäätiin vähän kiinni. Aivan asialliselta hevonen tuntui. Santun ajamana se sitten kirikin Forssassa hyvin kakkoseksi. Ruuna tuntuisi olevan menossa parempaan päin.

L5/9 VILLIHIISI: Olen ajanut ruunalla muutamaan otteeseen. Se tekee tasaisia suorituksia. Enemmän ehkä seurailee porukassa.

Ville Tonttila

L4/3 THE DUDE: Kouvolassa oli raskas rata ja avauksesta tuli turhan kova. Ruuna heitti hapoille lopussa ja laukka tuli. Kotitreenien perusteella se tuntuisi palautuneen startista hyvin. Lähtöpaikka on mainio. Hevonen avaa lujaa. Hyviä juoksuja se on tehnyt ja samalla mennyt eteenpäin koko ajan. Pitää siltä odottaa jonkinlaista menestystä.

L4/11 EXPECTALOT: Saatiin viimeksi maukas sisäratareissu. Päästiin loppukurvissa hieman myöhään irti. Vedettävistä korvapalloista meni vielä naru poikki. Mainiosti ruuna kiri aivan voittajan tuntumaan. Tosi kova esitys. Lähtöpaikka toki heikkenee nyt paljon. Onnistuneella reissulla hevonen voi silti tulla lähelle kärkeä.

Matias Salo

L6/2 O.P.ROC: Hevonen on ollut hyvä joka lähtöön. Ei viimeksi ihan päästy keulaan ja tyydyttiin sitten paikkaan johtavan takana, minne jäätiin pussiin. Tuon startin perusteella vire pitää edelleen. Samat asetelmat on tälläkin kertaa. One Pointilla ykkösrata ja meillä kakkonen. Nyt on uusi päivä ja uudet yritykset. Eiköhän jälleen lähdetä laskemaan eteenpäin. 

Teemu Okkolin

L5/10 OHIKIITÄVÄ: Saatiin hyvä juoksu Seinäjoella ja oltiin mukana voittotaistelussa, kun laukka tuli. Siihen paloi aivan kärkisija. Kunnossa hevonen kilpailee ja kaikki on hyvin. Se voi hyvinkin yltää taas kärkikamppailuun, kunhan vain muistaa ravata. Takarivin lähtöpaikka on ihan ok. Ruuna on seuraavan kerran viivalla heti keskiviikkona ja lyhyt starttiväli lienee tämän kohdalla pelkkää plussaa.
 

Lähtö 1

Väliajat 13,5-17,0-25,5-18,0
LIKE A CANDY: Kiertyi alkumatkasta 3. radan kautta toiselle ilman vetoapua. Painui keulaan 700 juostuna. Sai vetää välissä todella hiljaa. Hallitsi varmasti perille asti. 
HOLIDAY MANDY: Painui toiselta radalta keulaan 450 juostuna. Jatkoi 2. sisällä 1400 jäljellä. Pussissa maaliin.
LEGEND JOYRIDE: Punnersi kohtalaisesti kuolemanpaikalta. 
MR GALAX: Nousi etusuoralla 4. ulos. Käänteli loppukaarteessa 3.-4. radalle ja lopetti kohtalaisesti. 
PRICELESS ED HOPE: Hyökkäsi 2. ulkoa loppukaarteessa. Kohtalainen kiri. 
ELI WALLACH: Matkasi 4. sisällä. Nousi puoli kierrosta ennen maalia 2.-3. radalle. Hakeutui loppukurvissa 4.-5. radalle. Tuli kohtalaisesti. 
CABALLO DIABLO: Kohosi 5. sisältä 1200 jäljellä 3. ulos. Ei päässyt tulemaan täysin sujuvasti viime metreillä.
CLUB NORD LEE: Täräytti keulaan ennen 1. kaarretta. Juoksupaikka lopulta 3. sisällä. Vaisua lopussa. 
MIRISCHIA: Poissa.

Lähtö 2

Väliajat 11,5-14,0-19,5-16,0
GLENNE: Piti ekat keulat ja jatkoi 2. sisällä 400 juostuna. Sai nappireissun jälkeen tilaa 250 ennen maalia ja spurttasi niukkaan voittoon. 
ALMOST ONE YEAR: Haki keulat 400 juostuna. Tempo pysyi alkumatkasta suht reippaana. Hyvä esitys, vaikka täpärästi hävisikin. 
DREAM ON: Matkasi 4.-3. sisällä. Kohtalainen. 
VENTURE WARRIOR: Pudotti 1. kaarteen lopussa sisäradalle. Nousi 3. sisältä 2. ulos 1200 jäljellä. Tasainen suoritus. 
RIM BAY FLEUR: Nousi 5. sisältä 4. ulos viim. takasuoralla. Pudotti takaisin sisälle puoli kierrosta ennen maalia. Ei päässyt tulemaan täysin sujuvasti maalisuoralla.
OPECHANCANOUGH: Matkasi 5.-4. sisällä. Oli loppukaarteessa teknisessä pussissa. Ei vakuuttanut vapaata saatuaan. 
BOBBY BLUE FRIDO: Kiertyi 3. radan kautta toiselle ilman vetoapua. Taipui lopussa.
CLASSICARI: Nousi 5. ulos viim. takasuoralla. Yritti lopussa 3. rataa. Aika tasapaksuksi jäi kiri. 
FOREST POLESTAR: Kohosi etusuoralla 3. ulos. Ei vakuuttanut. 
LEEMARK'S GIULIO: Laukkasi lähtökiihdytykseen ja putosi taustalle. 
SUPERMAN SHOT: Oikein kehno. 
STONEISLE QUERIDA: Poissa.

Lähtö 3

Väliajat 12,0-15,5-16,0-16,0
WAR PAINT: Iski 3. ulkoa 600 juostuna ja eteni toiselle ilman vetoapua. Punnersi vahvasti perille. 
ANDY VELVET: Eteni keulaan 1. kaarteessa. Kelpo kakkonen. 
FUNDOVER MATCH: Matkasi 4. ulkona. Lähti 500 jäljellä selissä 3. radalle. Jatkoi viim. kaarteessa 4. rataa. Viim. 400 m 13,0. 
SELANNE: Nousi 3. sisältä loppukurvissa 2. ulos. Kohtalainen neljäs nappireissulla. 
MASCOT MATCH: Matkasi 5. sisällä. Käänteli loppusuoralla ulkoradoille ja kiri mukavasti vapaata saatuaan. 
WILDS DIAMOND: Nappireissu johtavan takana. Tasapaksu. 
HARMINIMOON TINKER: Lähtölaukka. Juoksi sitten 6. sisällä. Nousi viim. takasuoran lopussa toiselle. Asiallinen suoritus laukan jälkeen.
SERGIO LEONE: Tasapaksu 4. sisältä. 
MATTER OF COURSE: Nousi 5. ulkoa 900 jäljellä 3. radalle. Juuttui polkemaan ulos. Taipui lopussa.
ARCTIC PASTOR: Matkasi 2.-3. ulkona. Jäi loppukaarteessa pahasti pussiin väsyvän taakse.
AFTER KNIGHT: Avasi toiselle ilman vetoapua. Jatkoi 2. kaarteessa 2. ulkona. Taipui loppumatkasta varsin pahoin.
DIAMOND MIRAGE: Lähti 6. ulkoa 900 jäljellä selässä 3. radalle. Kiri katkesi lopussa reilusti. 

Lähtö 4

Väliajat 08,5-14,0-14,5-14,5
STARO MOSCHINO: Lähti 4. ulkoa 800 jäljellä selässä 3. radalle. Jatkoi 450 ennen maalia 4. rataa. Eteni varmaan voittoon. Oikein mainio jälleen. Viim. 500 m 11,4. 
SUNBEAM: Eteni reippaassa avauksessa kolmannen kautta toiselle ilman vetoapua. Pääsi pudottamaan 1. takasuoran alussa 2. sisälle, mistä iski loppumatkasta nousten kakkoseksi. 
THE DUDE: Puolusti keulapaikan. Avaus venähti varsin rajuksi. Hyvä esitys, vaikka kolmanneksi lopussa taipuikin. 
RASCAL ZET: Matkasi 4. sisällä. Mukava esitys sisäratareissulla. 
JOKER PHOTO: Nousi 5. sisältä 750 jäljellä toiselle. Ajautui suoran lopussa pussiin. Vapaata väylää 300 ennen maalia. Polki aivan hyvin perille. Viim. 400 m 12,8. 
PUCE TANIC E.: Lähti 3. ulkoa 3. radalle 800 jäljellä. Pudotti myöhemmin 2. ulos ja nousi jälleen 3. radalle 250 jäljellä. Kohtalainen. 
CLUB NORD STAR: Nousi 5. ulkoa viim. takasuoralla selissä 3. radalle. Kiri ei täysin kantanut. 
HARMIMATIC TINKER: Nousi 3. sisältä 2. ulos 750 jäljellä. Jatkoi pian 3. radalle ja eteni toiselle ilman vetoapua. Kangistui varsin pahoin. 
THELMA ZET: Taivalsi toista rataa ilman vetoapua. Taipui 600 jäljellä.
GOLDA MATADOR: Veto katkesi 2. ulkoa viim. takasuoralla. 
EXPECTALOT: Laukkasi 100 juostuna ja putosi taustalle.
RIPASSO CLASSICO: Laukkasi alkumatkasta ja hylättiin.

Lähtö 5

Väliajat 23,5-25,5-27,5-27,0
SIPORIN SANTTU: Painui keulaan 1. kaarteessa. Vauhti pysyi alkumatkasta suht reippaana. Hallitsi varmasti perille. 
TAMBURIINI: Nousi johtavan takaa hetkeksi toiselle 500 jäljellä. Palasi pian sisälle ja tuli kohtalaisesti. 
TÄHTIMENEVÄ: Pääsi hyvin läpi takarivistä ja matkasi 3. sisällä. Nousi loppusuoralla toiselle. Kohtalainen. 
VILLIHIISI: Oli 4. sisällä loppukaarteessa pussissa. Pääsi tulemaan maalisuoralla sisärataa. 
KARLO: Hyökkäsi 3. ulkoa viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Käänteli 4. radalle viim. kaarteen lopussa. Kelpo kiri. 
B. RIITU: Nousi 2. ulkoa viim. takasuoralla 3. radalle ja kiersi hiljentävän vastustajan. Tuli lopun tasaisesti. 
OHIKIITÄVÄ: Matkasi toista ilman vetoapua. Ravi alkoi murentua viim. takasuoralla ja puoli kierrosta ennen maalia tuli lyhyt laukka. Polki rytmin löydettyään asiallisesti perille.
SOINTU-ESTERI: Juoksi takajoukoissa. Hakeutui 3. radalle 350 ennen maalia. Tuli tasaisesti. 
TUISKUTA: Laukka kiihdytykseen. Hylättiin.
TULIPIIPPU: Lyhyt laukka kiihdytykseen. Hylättiin myöhemmin liioista laukoista.
ARVON HERRA: Laukka 1. kaarteeseen mentäessä. Hylättiin.
JASUN VELHO: Poissa.

Lähtö 6

Väliajat 12,0-16,0-15,5-11,5
O.P.ROC: Piti varmasti keulapaikan. Irtosi loppumetreillä lennokkaasti muista ja voitti oikein varmasti. Jätti mainion kuvan. 
NOTABLE: Urhea esitys toiselta ilman vetoapua. 
GUGGENHEIM: Pääsi 1. kaarteessa johtavan kantaan. Asiallinen kolmas nappireissulla. 
HURRICANE BOSHOEVE: Hyökkäsi 3. ulkoa 650 jäljellä ja eteni loppukurvissa 2. ulos. Iski lopussa jälleen 3. radalle ja kiri hyvin. Viim. 700 m 11,4. 
HAZELHEN HEMERA: Kohtalainen 4. sisältä. 
KURT SÅNNA: Tasainen 3. sisältä. 
POWER AGE: Matkasi 2. ulkona. Tasainen suoritus. 
BWT CRUSADER: Nousi 5. sisältä 3. ulos viim. takasuoralla. Oli loppukaarteessa pussissa. Tuli kohtalaisesti tilaa saatuaan. 
JAG RAPIDE: Juoksi 7. sisällä. Näytti olevan vaikeuksissa viim. takasuoralla. Hakeutui 100 jäljellä aivan ulos ja lopetti viime metrit terävästi.
SPEAK OF THE DEVIL: Nousi 6. sisältä 4. ulos viim. takasuoralla. Liittyi 3. radan letkaan 400 jäljellä. Käänteli 250 ennen maalia 4. radalle. Kohtalainen kiri. 
ONE POINT: Laukkasi jo ennen lähtölinjaa. Juoksi sitten 4. ulkona, mistä lähti selässä 3. radalle viim. takasuoralla. Jatkoi loppukaarteen 3. rataa ilman vetoapua. Kiri ei täysin kantanut.
STONECAPES PRO: Poissa.