Magic Monday

28.10.2019 18:00

Magic Monday

Magic Monday -ravit yhdessä Rovaniemen Mäntyvaaran kanssa. Katsomoravintola Ravilla palvelee raviasiakkaita ja tarjolla on 15 euron hintainen buffetruoka sekä kahvilatuotteita. Isolta näytöltä seurattavissa sekä Vermon että Rovaniemen lähdöt.

Lue käsiohjelma tästä linkistä!

Kotiruokabuffet, hinta 15 €:

burgundinpata + villiriisi (L,G)
bulgur-pinaattipihvi lautasannos (M,G, V)
leipä ja levite
jäävesi
kahvi/tee

Buffet tarjolla maanantaina 28.10. klo 17.30-19.30.
 

TOTO65-VARMAVALINNAT

Magic Mondayn Toto65-kierroksen ehdottomasti todennäköisin voittaja on avauskohteen 4 MALKKIN. Aina hyvällä statistiikalla kilpaillut ruuna on suorittanut viime starteissaan niin rutkasti lähdön muuta porukkaa paremmin, että haavereitta Arto Komulaisen suojatti ei voi kyllä tätä lähtöä normaalitasoisella suorituksellaan hävitä. Keulataktiikka on ilman muuta todennäköisin vaihtoehto. Viides kohde pelataan Kari Alapekkalan tallin kaksikolla. 5 LIKE A BOEING ja 1 ENIGMA SISU juoksevat erittäin todennäköisesti piikki-selkä –asetelmassa, minkä jälkeen kaksikko on vahvoilla. Like a Boengin kohdalla on tosin huomioitava sellainen riskitekijä, että mikäli etukenkiä ei pääse riisumaan, ei suoritustaso välttämättä ole yhtä hyvä kuin viime starteissa. 

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 4 (1,10)
T65-2: 1,2,3 (6,11)
T65-3: 7,4 + 10,1,3,2 (8,6)
T65-4: 8,7,1,11 (12,5)
T65-5: 5,1 (8,3)
T65-6: 2,9,10 + 6,12,4,5,1,8,11 (3,7)

Pieni systeemi 144 riviä, hinta 14,40 euroa.
Suuri systeemi 1440 riviä, hinta 144 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Vermo Lähtö 1

RANKING
A) 7-1-4-9-2 B) 10-3-11 C) 6-8-5
SUMMITIE – EXPLOSIVE ELLIE – ZOLACE – MAZE MATCH

Vermon ravien ensimmäisessä lähdössä ykkösvihjeen saa 7 SUMMITIE. Se pilasi uransa avauskilpailun ratkaisevan pahaan alkulaukkaan, mutta viimeksi Pentti Parkkosen valmennettava hävisi 3. sisältä vain vakuuttavasti voittaneelle Finance Hossille. Seiskaradalta juoksun onnistuminen ei ole saletissa, mutta joka tapauksessa Summitie vaikuttaa kehityskelpoiselta 3-vuotiaalta. 1 EXPLOSIVE ELLIE on nopea tamma, joten se pystyy hyödyntämään ykkösradan lähtöpaikkansa. Hyvistä sijoituksista huolimatta viimeinen rutistus on toistaiseksi puuttunut. Saa nähdä, onko tauko tehnyt hyvää. 4 ZOLACE nousi ennen taukoaan Lahdessa 3. sisältä 2. ulos 1200 jäljellä ja kiri loppusuoralla kolmanneksi. Jo vastaavilla otteilla otellaan tämän lähdön parhaista paloista. 9 MAZE MATCH on siirtynyt pitkän taukonsa aikana Arto Laaksoselta omistajansa Markku Punkarin treeniin. On mielenkiintoista nähdä, missä vireessä kohtuullisesti uransa aloittanut tamma palaa radoille. Myös 2 ANGRY BEAT mahtuu hyvältä paikalta mukaan A-ryhmään.

Vermo Lähtö 2

RANKING
A) 3 B) 1-8-4-2-5-6
SOKRU – TUTUN IMPI – TUVIKER – NAPUTUS

3 SOKRU on Vermon toisen lähdön selvä suosikki. Se ei ollut ottanut nokkiinsa Kuningatarkilpailun pitkän matkan pahasta taipumisesta, vaan kiri viimeksi Vermossa normaalin pirteästi ja sijoittui Virin Camillan jälkeen kakkoseksi. Tämän tason lähdössä Sokrun pitäisi pystyä ottelemaan voitosta, vaikka se joutuisi tekemään itse juoksunsakin. 1 TUTUN IMPI jää alussa hännille, mutta pieni lähtö suosii, joten Antti Ala-Rantalan suojatti voi rymistellä lopussa aivan kärkeen. Myöskään 8 TUVIKER ei ole alussa nopea, mutta sekin jaksaa puurtaa. Paikka johtavan rinnalla sopisi oriille hyvin. Viimekertainen Lahden kolmossija tuli 1200 metrin kirillä 4. ulkoa. 4 NAPUTUS on esiintynyt viime aikoina(kin) epävarmasti, mutta ravilla tamma pystyy ottelemaan kärkisijoista. Vermossa 2. päivä tätä kuuta Naputus pääsi auton takaa yllättävän reippaasti liikkeellekin. Tosin, tamma sitten laukkasi lähtösuoralla keulasta. 2 ENRIKO ei ole voittajatyyppiä, mutta se on kelpo seurailija. 5 KIELAS on siirtynyt taukonsa aikana Teemu Okkolinin valmennukseen. On mielenkiintoista nähdä, onko Okkolin löytänyt hevosesta kadoksissa olleita tehoja. Kielas on ravatessaan mahdollinen keulahevonen. 6 VARJONOVA on tallikaverinsa Enrikon tavoin enemmän seurailija- kuin voittajatyyppiä.

Vermo Lähtö 3

RANKING
A) 8 B) 1-9-2-5-3-4 C) 6-7
DRIVERLANE – MR NICE WAY – AFTER KNIGHT – SCOTLAND YARD

Vermon kolmannessa lähdössä 8 DRIVERLANE kohoaa suursuosikiksi. Kyvykäs ruuna on kilpaillut Harri Koivusen valmennuksesta käsin viisi kertaa ja voittanut näistä kilpailuista neljä. Viimekertainen Porin keulavoitto tuli todella helppoon tyyliin. Driverlane on monipuolinen hevonen, jolle paikka johtavan rinnallakaan ei ole ainakaan tämän tason lähdöissä minkäänlainen ongelma. 1 MR NICE WAY on selkeä kakkosrankkaus. Nopea avaaja juossee joko keulassa tai sitten lopulta Driverlanen takana 2. sisällä. Viimeksi Forssassa Firemaker oli alussa vielä nopeampi, ja lopulta Mr Nice Way juoksi 3. sisällä. Kiritilaa saatuaan Antti Teivaisen valmennettava tykitti loppusuoran lähdön kovinta kyytiä ja ehti vielä kahdeksannelta sijalta kolmanneksi. 9 AFTER KNIGHT voi päästä Mr Nice Wayn vanavedessä sujuvasti läpi ja tällöin totosijaan on hyvät mahdollisuudet. Toissakertainen Maarianhaminan kakkossija tuli keulasta. Lähdön voitti Harri Koivusen ajama Mayflower. 2 SCOTLAND YARD pystyy sekin nappireissulla ottelemaan totosijasta. Sisärata tullee vetämään, mikä vaikeuttaa tuntuvasti 5 WARGAME totohaaveita.

Rovaniemi Lähtö 4 | Toto65-1

RANKING
A) 4 B) 1-10-7-2-8-6-5-9-3
MALKKIN – ALVAR HEM – NOPSA PALMA – KUURAPARTA

Toto65-pelin avauskohteesta löytyy vain yksi suosikki. 4 MALKKIN on tähän porukkaan kuntonäytöiltään aivan omaa luokkaansa. Viimeksi Oulussa Arto Komulaisen suojatti kamppaili johtavan rinnalta rehdisti voitosta, mutta keulassa juossut Aaprahami jäi niukasti ohittamatta. Tätä edeltäneessä Rovaniemen kisassa Malkkin eteni johtopaikalle 400 juostuna, minkä jälkeen ei antanut muille enää minkäänlaisia mahdollisuuksia. Niinkin kova menijä kuin Vappuäijä ei kyennyt 40 metriä taaempaa matkaan lähteneenä edes haastamaan, kun Malkkin latoi päätöspuolikkaan hurjasti 22,5-kyytiä. On erittäin todennäköistä, että Malkkin pääsee etenemään sujuvasti johtopaikalle, minkä jälkeen se ei normaalina häviä. Malkkinin pitäisi itse asiassa voittaa tämä lähtö, vaikka jäisi johtavan rinnallekin. 1 ALVAR HEM aloitti Mauri Jaaran valmennuksesta hyväksyttävällä kuudennella sijalla. Eiköhän sijoitus nyt ravilla kohene, ja juoksun luontuessa hyvältä paikalta kakkossija on otettavissa. 10 NOPSA PALMA puurtaa jatkuvasti rehdisti. Viimeksi Kaustisella se jäi johtavan rinnalta vain niukasti ulos totosta. 7 KUURAPARTA voi saada seiskaradalta vaikean juoksun, mutta ilman muuta ruuna on silti yksi niistä, jotka pystyvät ottelemaan Malkkinin jälkeisistä sijoituksista. 2 MEREN RITARI voitti viimeksi Ylivieskassa jymy-yllättäjänä. Malkkinin vuoksi voitto yllättäisi nytkin, mutta totosija ei yllättäisi lainkaan. 

Vermo Lähtö 4 | Toto65-2

RANKING
A) 1-2-3 B) 6-11-5-4 C) 9-10-8
LEON COGER – HUNTERS HERO – RAMBO RIVNER – QUESTIONMARK ME

Toisessa Toto65-kohteessa nähtäneen tuima alkukiihdytys, kun 1 LEON COGER ja 2 HUNTERS HERO ottanevat tosissaan mittaa toistensa lähtönopeudesta. Ykkösveikkaus keulapaikalle on Leon Coger, mutta ei Hunters Heron keulaan pääseminenkään mikään yllätys olisi. Joka tapauksessa asetelmat ovat mielimatkalla kaksikon mieleen. Leon Coger hävisi viimeisimmässä juoksussaan keulapaikalta Ulk Delle Selvelle. Väliajat olivat 12,0-14,5-(13,5)-12,0. Elokuussa Vermossa johtopaikalta 75-lähdön voittanut Hunters Hero hävisi viimeksi Lappeenrannassa keulasta Stonecapes Picassolle sekä Effronte Photolle. 3 RAMBO RIVNER on myös tosi nopea avaaja, mutta kahden kanuunastarttarin ulkopuolelta se tyytynee kuitenkin suosiolla asemiin kärjen takana. Viimeksi Seinäjoella Rambo Rivnerille jäi 75-lähdössä passiivisen taktiikan jälkeen runsaasti voimia varastoon. 6 QUESTIONMARK ME näytti Porin tauoltapaluussaan keulapaikalla pitkään voittajalta, mutta kalkkiviivoilla tallikaveri Denver Brodde punnersi niukasti edelle. Questionmark Me on hyvä hevonen, jota tauon jälkeinen startti vei varmasti eteenpäin. Tuskinpa ruuna silti vielä huippuiskussa on, joten varsinkin näistä asetelmista koko sisäratojen kolmikkoa ei ole helppo päihittää. 11 REVEREND DRED on napsinut viime aikoina jatkuvasti totosijoja. Näistä asetelmista totoputken jatkaminen edellyttää kuitenkin nappionnistumista. 

Rovaniemi Lähtö 5 | Toto65-3, Troikka

RANKING
A) 7-4 B) 10-1-3-2-8-6 C) 5-11-12
BOLD CHOICE – PARTY HARD – MASS ATTACK – EXECUTE

Kolmannessa 65-kohteessa 7 BOLD CHOICE ja 4 PARTY HARD lähtenevät vauhdikkaimmin matkaan. On mielenkiintoista nähdä, että millä taktiikalla Vesa Jokiniemi ja Jukka-Pekka Niskanen lähtevät lähtöä ajamaan, sillä molemmat vaikuttaisivat olevan parhaimmillaan selkäjuoksulla. Bold Choice täräytti kuukausi sitten Rovaniemellä vauhdilla keulaan, mutta tyytyi sitten ensimmäisessä kaarteessa suosiolla Seachocolaten selkään. Loppukaarteessa Jokiniemi nosti suojattinsa 2. ulos, ja kirisuoralla Bold Choice eteni varmaan voittoon. Party Hard oli viimeksi mukana avoimessa lähdössä. Kun lähtöpaikkakin oli yönmusta, ei heikolle sijoitukselle kannata antaa minkäänlaista painoarvoa. Kahdella kolmossijalla Mika Jauholan tallista aloittanut 10 MASS ATTACK hyötyisi avauksen venymisestä. 1 EXECUTE oli viimeksi mystisen vaisu ja on nyt arvoitus. Esillä olleiden tallikommenttien mukaan viime kerran vaisuuteen ei edes löytynyt mitään selkeää syytä. Execute ei ole starttiraketti, joten johtopaikasta sen ei pitäisi pystyä taistelemaan. Suureen Toto65-systeemiin mahtuvat myös kesällä muutamassa kisassa kelpo menoa esittänyt 3 POULTER sekä viime starttinsa laukkoihin pilannut 2 SPITFIRE EFFE.

Vermo Lähtö 5 | Toto65-4

RANKING
A) 8-7-1-11 B) 12-5-2-4-10-3-9-6
FARBELLA JOURNEY – GUNVALD – TALLUKKA – EXCEPTIONAL

Vaikka 8 FARBELLA JOURNEY ja 7 GUNVALD joutuvat lähtemään liikkeelle eturivin uloimmilta paikoilta, voivat ne nappilähdöllä onnistua valtaamaan itselleen piikki-selkä –asetelmat. Ranking on muodostettu tästä lähtökohdasta. Farbella Journeyn taulussa näkyvä Vermon voitto tuli nimenomaan johtopaikalta. Turun kolmossija tuli 2. radalta ilman selkää. Gunvald on kehityskelpoinen 3-vuotias, jolla on allaan jo neljä peräkkäistä totosijaa. Juoksun luontuessa totoputken pitäisi kyllä saada jatkoa. 1 TALLUKKA pujotteli Forssassa 4./3. ulkoa ihan mukavasti kolmanneksi. Nyt ohjiin palaa taas Ari Moilanen, mikä nostaa merkittävästi osakkeita. 11 EXCEPTIONAL on lähdön neljäs A-hevonen, mutta sen kohdalla lähtöasetelmat ovat perushevosista haastavimmat. Kyseessä on Tammakriteriumin finalisti. 12 ONE WHO RUN on napannut kaksi totosijaa putkeen, ja toissakerralla Vermossa se hävisi vain nytkin vastassa olevalle Farbella Journeylle. Lähtöpaikka tekee kuitenkin sen, että totoputken jatkaminen edellyttää nappionnistumista. 5 WILHELM VICE on kovin epävarma, mutta ravilla se ei olisi ihan pihalla ainakaan totosijojen suhteen. 2 EASY DIAMOND on tasavauhtinen puurtaja.

Rovaniemi Lähtö 6 | Toto65-5, Duo-1

RANKING
A) 5-1 B) 8-3-12-9-4-6 C) 7-2-11
LIKE A BOEING – ENIGMA SISU – M.T.MISS MOLLY – LISTAS HECTOR

Duon avauskohteessa ranking on tehty sillä oletuksella, että 5 LIKE A BOEING juoksee keulassa ja 1 ENIGMA SISU tämän takana. Tässä järjestyksessä kaksikko juoksi myös Rovaniemellä 6. päivä lokakuuta. Like a Boeing otti keulasta yhden taulun viidestä voitostaan, mutta Enigma Sisu jäi sen taakse pussiin, eikä mahtunut tulemaan edes kaksariin. Like a Boeingin kohdalla pitää huomioida, että suoritustaso kengät jalassa olisi ainakin lievä arvoitus. Enigma Sisu on ykköspaikaltaan todella vakava voitontavoittelija, mikäli pääsee iskemään sujuvasti. 8 M.T.MISS MOLLY kilpailee ennätysvireessä. Se voitti viimeksi keulasta ylivoimaisesti, ja juuri keulapaikalta tamma on kaikkein parhaimmillaan. Oletettavaa kuitenkin on, että Alapekkalan tallin hevosista Like a Boeingilla ajetaan keulasta, ellei esiin sitten tule jotain esim. kengitysbalanssista johtuvia tekijöitä. 3 LISTAS HECTOR on Alapekkalan tallin neljäs valttikortti tähän lähtöön, joten tallin kokonaispanostuksesta voi tulla todella väkevä. 12 KING CASPER vakuutti viimekertaisessa kirivoitossaan, mutta varsinkaan näistä asetelmista ei ole helppo lähteä urheilemaan Alapekkalan tallin eturivistä lähtevää nelikkoa vastaan. Alapekkalan tallin hevosilla ei turhan takia toisiaan vastaan aleta revittelemään, joten lähinnä kai Spicy Day voisi olla se, joka voisi sotkea kiihdytyksen kuvioita ja nostaa King Casperin osakkeita.

Vermo Lähtö 6 | Toto65-6, Duo-2, Troikka

RANKING
A) 2-9-10 B) 6-12-4-5-1-8-11-3-7
CASIMIR TOF – LA CAN STAR CHIP – AN-ANDREE – HIGHSCORE LUCA

Toto65-kierros päättyy tasaiseen kohteeseen. A-ryhmään nostetaan kolme hevosta, mutta lähestulkoon jokaisella on oikein realistinen voittosauma. 2 CASIMIR TOF olkoon ykkösrankkaus alla olevasta tauosta huolimatta. Lähtöpaikka sekä juostava keskipitkä matka ovat ainakin Casimir Tofin mieleen. 9 LA CAN STAR CHIP joutui revittelemään Jokimaa Tekee Tähtiä –kilpailun karsintalähdössä johtopaikalle päästäkseen, mikä näkyi kirivaiheessa. Ruuna saa kuitenkin suorituksestaan ilman muuta puhtaat paperit. Myös 10 AN-ANDREE on kilpaillut viimeksi Jokimaa Tekee Tähtiä –kilpailun karsintalähdössä. Se oli siinä johtavan rinnalta oikein rehti kolmas. An-Andree on suoritusvarma menijä, joka tekee aina parhaansa. 6 HIGHSCORE LUCA avaa lujaa ja voi juosta keulassa tai 2. sisällä. 12 CREATION PRIMERO suoritti Jokimaa Tekee Tähtiä –kilpailun karsintalähdössä lupaavasti. Näyttäisi, että peruskapasiteetiltaan kyvykäs ori olisi taas ongelmien jälkeen tulossa hiljalleen takaisin. Mikäli lähdöstä tulisi reipasvauhtinen, voisi Creation Primero järjestää totopaukun tympeästä lähtöpaikasta huolimatta. 4 OLLE ROC on kelpo kilpuri, joka myös hyötyy juostavasta matkasta. Se ei ole kuitenkaan starttiraketti, ja kun vastuskin on taulun menestysstartteja laadukkaampi, ei totosija ole mitenkään saletissa. 5 ROSI’S RODRIGO on nopea avaaja. 1 QUEEN ADELE hävisi viimeksi vain MAS Champille. Myös 8 FRANKLIN WEB ja 11 ERNA’S KING ovat täysin realistisia voittajakandidaatteja.

PÄIVÄN DUO | Rovaniemi L6 – Vermo L6

5,1
2,9,10

Yhteensä 6 yhdistelmää.

TROIKKA | Vermo L6

2,9,10
2,9,10,6,12
2,9,10,6,12,4,5,1,8,11

Yhteensä 96 yhdistelmää, hinta 48 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska 

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT 

Ari Moilanen

L1/2 ANGRY BEAT: Ruuna teki Turussa perjantaina ihan kohtalaisen juoksun. Siinä oli kyllä tosi kova avaus, mikä hiukan helpotti meidän tehtävää. Kelpo kolmas kuitenkin maalissa ja esitys oli parempi, jos vertaa edellisiin. 

L4/11 REVEREND DRED: Hevonen jatkaa hyvässä kunnossa. Kouvolassa juoksu meni vähän vaikeaksi. Vaikka asemat parijonossa oli toisessa ulkona, käytännössä siinä matkattiin sisäradan viidennen tai kuudennen hevosen kohdalla. Asiallisesti ruuna kiri maaliin ja totosijalle. Lähtöpaikka vähän hankaloittaa Vermossa. Toivotaan suht reipasta tempoa. Uskon hevosen esittävän jälleen kelpo kirin.

L5/1 TALLUKKA: Tamma palasi Forssassa tauolta valmentajan ajamana. Se teki hyviä juoksuja kesällä ja meni 1.15-tuloksen voltista. Jos kaikki nappaa, ei sijoitus kolmen porukassakaan yllättäisi. Tämä pääsee ihan kohtalaisesti liikkeelle.

L6/3 SPEAK OF THE DEVIL: Tuorein startti on Jokimaa Tekee Tähtiä -karsinta. Porukka siinä oli kova. Esitys oli aivan asiallinen, mutta ei hevonen silti pystynyt korkeammalle. Ehkä rahasija on ykköstähtäin Vermossa.

Matias Salo

L4/3 RAMBO RIVNER: Ruuna jäi Seinäjoella lopulta kärkirintaman taakse vailla kiritilaa. Siellä jäi voimia varastoon. Vermon voitto irtosi suht helposti keulapaikalta. Vauhti kiihtyi loppua kohden, eikä aivan kaikki ollut pelissä. Kuski ajaa tilanteen mukaan. Sisäpuolen vastustajathan avaavat myös molemmat tosi kovaa. Koitetaan olla maaliviivalla mahdollisimman korkealla. Balanssi on sama.

L6/4 OLLE ROC: Viime aikoina on ollut surkeita lähtöratoja. Voittojuoksussaan toissa kerralla hevonen teki vahvan suorituksen johtavan rinnalta. Starttiväli oli tälle pikkasen lyhyt. Vaikka ruuna viimeksi paljon kiertelikin kolmatta rataa, esitys ei ollut ehkä aivan yhtä hyvä. Ruuna treenaa mainiosti ja juoksun onnistuessa se pystyy kärkipäähän.

Ville Tonttila

L4/2 HUNTERS HERO: Paikka on mainio, mutta hurjat avaajat on sattunut ympärille. Tosi hyvässä kunnossa ruuna kilpailee ja lujaa lähtee tämäkin. Eteenpäin lasketaan, eikä kyttäillä selkiä. Maili on matkana passeli ja arvelisin, että aika reipasta mennään koko kisa läpi. Uskoisin, että edelleen jatketaan ilman kenkiä. Vielä kun se on sallittua.

L5/6 ABHAYA: Ruuna palasi Vermossa pikku paussilta. Se oli aivan asiallinen kolmas. Lähtökin oli kyllä aika sopiva. Aika ulkona on paikka. Tämä ei ole kauhean nopea alussa. Ehjä startti ja rahasija olisi jo ok.

L6/8 FRANKLIN WEB: Ajoin samassa lähdössä Kouvolassa ja hevonen teki siellä maililla ihan hyvän esityksen. Ruuna on saanut nyt tauon jälkeen muutaman startin kroppaansa ja se parantanee pikkuhiljaa.

Juha Utala

L1/11 UTOPIA AVENGER: Ruuna ampui Teivossa laukalle lähtötilanteessa. Lähtöpaikka Vermossa on ikävä. Rahasija olisi ihan ok.

L5/2 EASY DIAMOND: Hevonen on aivan hyvällä mallilla. Viimeksi se teki asiallisen juoksun laukan jälkeen. Lähtöpaikka on paras mahdollinen. Tarjotaan ruunalle yllättäjän roolia. Eiköhän takakengät riisuta jälleen.

L5/10 VIOLA WAPID: Tasaista jälkeä tämä tekee. Juoksunkulut ei ole ihan natsanneet. Viimeksi jäätiin turhan kauas. Tamma lopetti ihan mukavasti viidenneksi. Ainakin toton tuntumaan se voisi yltää sopivalla reissulla.


 

Lähtö 1 
Väliajat 14,0-18,0-20,5-16,0

ZOLACE: Panosti alkuun ja eteni johtopaikalle 300 juostuna. Sai rauhoittaa tempon mieleisekseen. Pussitteli lopussa takanaan vaaninutta suosikkia ja piti ykköseksi. 
EXPLOSIVE ELLIE: Johti alun. Jatkoi 2. sisällä 300 juostuna. Oli pitkään pussissa. Tilaa vasta 50 jäljellä. Oikein terävästi maalin. Ei aivan ehtinyt ykköseksi. Näytti kyllä koko ajan varsin mainiolta.
MAZE MATCH: Kohosi 1. takasuoralla 4. sisältä toiselle ilman vetoapua. Kesti aivan mukavasti totosijalle.
CRASSULA OVATA: Matkasi 4.-3. sisällä. Tasapaksua nappireissun päätteeksi. 
ANGRY BEAT: Juoksi 2.-3. sisällä. Nousi 450 jäljellä 2. ulos. Käänteli 3. radalle 200 ennen maalia. Ei vakuuttanut. 
UNIQUE VICTOIRE: Nousi 5. ulkoa viim. takasuoran alussa selässä 3. radalle. Kiri ei kunnolla kantanut. 
CARDONNA: Juoksi 3. ulkona. Oli viim. takasuoralla pahasti pussissa väsyvän takana. Sai tilaa 400 jäljellä. Tuli tasaisesti. 
UTOPIA AVENGER: Nousi 5. sisältä viim. takasuoralla 4. ulos. Käänteli 3. radalle puoli kierrosta ennen maalia. Pudotti loppumatkasta sisälle. Ei esittänyt erikoista. 
MILAGRO: Juoksi hännillä sisärataa. Nousi viim. takasuoralla toiselle. Tiputti jälleen sisälle loppukurvissa. Vaisu. 
BEACH GIRL: Oli vaikeuksissa 2. ulkoa jo viim. takasuoralla. Kehno suoritus. 
SUMMITIE: Hyökkäsi 4. ulkoa 3. radalle 800 jäljellä. Kiersi loppumatkan 3. rataa. Laukkasi 100 ennen maalia totokamppailusta. Hylättiin. 

Lähtö 2 
Väliajat 25,0-25,0-27,5-25,0

TUTUN IMPI: Lähti hitaasti ja matkasi hännillä sisärataa. Nousi 900 jäljellä 4. ulos ja käänteli viim. takasuoran alussa 3. radalle. Punnersi vahvasti perille ja ykköseksi. 
SOKRU: Alku toista ilman vetoapua. Painui keulaan 550 juostuna. Kelpo esitys. 
NAPUTUS: Oli 2. ulkona pitkään pussissa. Sai tilaa vasta aivan loppumetreillä.
TUVIKER: Kiersi alkumatkan 3. rataa. Pääsi etenemään toiselle ilman vetoapua 550 juostuna. Aivan sitkeä suoritus. 
VARJONOVA: Eteni keulaan ennen 1. kaarretta. Jatkoi 2. sisällä 550 juostuna. Ei päässyt loppumatkasta tulemaan täysin sujuvasti.
ENRIKO: Matkasi 2.-3. sisällä. Nousi etusuoralla 3. ulos. Kohosi puoli kierrosta ennen maalia selässä 3. radalle. Kohtalainen suoritus. 
KIELAS: Poissa.
JUNKAPUNKA: Poissa.

Lähtö 3 
Väliajat 12,5-14,5-18,0-15,0

DRIVERLANE: Kohosi 4. ulkoa selissä 3. radalle 800 jäljellä. Iski 4. radalle 250 ennen maalia ja karautti ylivoimavoittoon. Oikein vakuuttava esitys. 
MR NICE WAY: Ei pystynyt puolustamaan keulapaikkaa. Juoksi 2. sisällä, mistä nousi viim. takasuoralla 2. ulos. Pitkään pussissa. Pääsi 150 ennen maalia nousemaan 4. radalle ja kiri hyvin ehtien kakkoseksi.
ATHLETIC STYLE: Lähti 3. ulkoa 800 jäljellä selässä 3. radalle. Kohtalainen kiri kantoi totosijalle. 
SALTY FAIRYTALE: Pakitteli hännille. Yritti takajoukoissa loppumatkasta 3. rataa. Ei pystynyt nousemaan kamppailuun. 
SCOTLAND YARD: Käänteli 2. ulkoa 800 jäljellä 3. radalle. Kiri ei kantanut. 
CASPIAN SISU: Panosti alkuun ja eteni johtopaikalle 1. kaarteeseen mentäessä. Avauskierros mentiin suht reipasta. Hiljensi maalisuoralla varsin pahoin. 
AFTER KNIGHT: Matkasi 3.-2. sisällä. Jäi pussiin.
ROCKTOWN SHERIFF: Oikein vaisu 4. sisältä. 
WARGAME: Juoksi toista ilman vetoapua. Katkesi viim. takasuoralla täysin.

Lähtö 4 
Väliajat 10,0-12,5-13,5

REVEREND DRED: Hyökkäsi 3. ulkoa 3. radalle 650 jäljellä. Oikein väkevä kiri kantoi ykköseksi. Viim. 700 m 11,6. 
RAMBO RIVNER: Nousi johtavan takaa toiselle ilman vetoapua 1100 jäljellä. Varsin vahva suoritus, vaikka kakkoseksi jäikin. 
QUESTIONMARK ME: Lähti 4. ulkoa selässä 3. radalle 650 jäljellä. Käänteli 200 ennen maalia neljännelle. Mallikas kiri vetoapua saaden. 
HUNTERS HERO: Puolusti keulapaikan. Alkumatkasta tuli hetken tiukkaa prässiä. Kesti asiallisesti. 
HARAS DU PIN: Kohosi johtavan takaa 2. ulos loppukaarteen alussa. Tuli tasaisesti. 
M.T.LARA CROFT: Juoksupaikka 3.-2. sisällä. Pussissa maaliin.
PENSION KILLER: Juoksi 4.-3. sisällä. Tasaisesti perille. 
STARO JERSEY SIDE: Myöhästyi lähdössä ja matkasi hännillä parijonosta jääneenä. Ei pystynyt enää nousemaan kärkikuvioihin.
CAMIEL KIEVITSHOF: Panosti alkuun ja eteni johtavan rinnalle. Prässäsi hetken tiukasti, mutta tyytyi sitten asetelmaan. Eteen nousi selkä 500 juostuna. Hiljensi jo viim. takasuoralla.
LEON COGER: Poissa.
ULK DELLE SELVE: Poissa.

Lähtö 5 
Väliajat 13,5-18,0-20,0-14,0

TALLUKKA: Nousi johtavan takaa viim. kaarteen alussa 2. ulos. Käänteli 3. radalle 200 ennen maalia ja kiri ykköseksi nappireissun päätteeksi. 
GUNVALD*: Panosti alkuun ja eteni johtopaikalle 1. kaarteeseen mentäessä. Sai rauhoittaa voimakkaasti vauhtia matkalla. Kelpo kakkonen. 
ONE WHO RUN: Kiersi alkumetrit 3. rataa ja eteni toiselle ilman vetoapua 400 juostuna. Oikein sitkeä suoritus. 
AMADEUS POSSIBLE: Matkasi 3. sisällä. Eteni johtavan kantaan loppukurvissa. Tuli pussissa maaliin. Jossiteltavaa jäi.
EXCEPTIONAL: Kohosi kaukaa 6. ulkoa 800 jäljellä 3. radalle. Sai pian selkiä eteen. Nousi selässä 4. radalle loppukaarteessa ja käänteli 5. radalle 250 ennen maalia. Kelpo kiri. 
VIOLA WAPID: Hyökkäsi 4. ulkoa selässä 3. radalle 750 jäljellä. Käänteli loppukurvissa neljännelle. Kohtalaisesti perille. 
EASY DIAMOND: Nousi 3. ulkoa 750 jäljellä 3. radalle. Kohtalainen kiri. 
ABHAYA: Juoksi 5. ulkona. Liittyi viim. takasuoralla 3. radan jonoon. Asiallisesti perille. 
FARBELLA JOURNEY: Satsasi kiihdytykseen ja eteni toiselle ilman vetoapua. Sai selän eteen 400 juostuna. Oli loppumatkasta vaikeuksissa. On ollut parempikin.
RIM BAY FLEUR: Juuttui alussa kiertämään 3. rataa. Pakitteli sitten 5. sisälle. Ei päässyt maalisuoralla tulemaan täysin vapaasti. Rullaili hännillä perille.
WILHELM VICE: Juoksi 4.-3. sisällä. Nousi 650 jäljellä toiselle. Takaisin sisälle puoli kierrosta ennen maalia. Oli nousemassa toiselle 200 jäljellä, kun laukkasi. Hylättiin.
RACKET CAT: Poissa.

Lähtö 6 
Väliajat 09,5-16,0-15,5-15,5

AN-ANDREE: Hyökkäsi 3. ulkoa 750 jäljellä ja eteni loppukaarteen alussa toiselle ilman vetoapua. Runnoi väkevästi perille saakka. Viim. 700 m 14,0. 
SPEAK OF THE DEVIL: Juoksi 2.-3. sisällä. Nousi 450 jäljellä toiselle. Käänteli 4. radalle 200 ennen maalia ja kiri asiallisesti. 
CASIMIR TOF: Iski 1700 jäljellä ja eteni vauhdilla 3. rataa johtavan rinnalle. Painui keulaan 1200 jäljellä. Vähän pehmeä loppusuoralla. 
ERNA'S KING: Nousi 3. sisältä 1600 jäljellä toiselle. Taivalsi loppumatkan pääosin ilman vetoapua. Asiallinen suoritus. 
NEW GROVE STORM: Alku 3. rataa. Pakitteli 6. sisälle, mistä nousi kierros jäljellä 4. ulos. Jatkoi 750 jäljellä 3. ulkona. Kohtalainen. 
FRANKLIN WEB: Juoksupaikka 5.-4. sisällä. Kohosi 300 ennen maalia toiselle ja käänteli 100 metriä myöhemmin 3. radalle. Kohtalaisesti loppua. 
ROSI'S RODRIGO: Lähti lujaa ja eteni keulaan 1. kaarteeseen mentäessä. Avaus venähti varsin reippaaksi. Jatkoi 2. sisällä 1200 jäljellä. Ei vakuuttanut loppumatkasta.
HIGHSCORE LUCA: Aloitti toisella ilman vetoapua. Pudotti alkumatkasta 4. sisälle. Nousi etusuoralla 2. ulos. Oli vaikeuksissa viim. takasuoralla.
QUEEN ADELE: Alussa 4. sisällä. Nousi toiselle 500 juostuna. Pudotti takaisin sisälle 1200 jäljellä. Pussissa maaliin.
CREATION PRIMERO: Laukkasi kaksi kierrosta ennen maalia. Eteni 5. ulos, mistä lähti 3. radalle 800 jäljellä. Sai pian selän eteen. Pudotti viim. takasuoralla 2. ulos. Lähti jälleen 3. radalle 300 ennen maalia. Laukkasi maalisuoralla totokamppailusta. Oli tekemässä vahvaa suoritusta. Hylättiin. 
OLLE ROC: Poissa.
LA CAN STAR CHIP: Poissa.