Magic Monday

09.12.2019 18:00

Magic Monday

Magic Monday -raveissa totohalli & Street Bar Voltti avoinna - ravintola Ravilla on suljettu.

ULHO jakaa koelähtöloimia ja glögiä Vermossa maanantaina 9.12.

Uudenmaan Hevosenomistajat ULHO ry:n perinteinen glögitarjoilu Vermon ravien yhteydessä maanantaina 9. joulukuuta. Palkintoloimeen ovat oikeutettuja kaikki lämmin- ja kylmäveriset hevoset, ikään katsomatta, jotka ovat suorittaneet ensi kerran hyväksytyn koelähdön vuonna 2019 ja joiden omistaja on SHKL:n jäsen Uudenmaan alueella.
Loimia jaetaan klo 17.30-20 välisenä aikana ja ne voi noutaa totohallin tallialueen puoleisesta päädystä.

Ravien toimihenkilöt

Valvoja: Jarmo Nirhamo
Tuomaristo: Mikko Silvasti, Jarkko Korhonen, Juha Lehto
Maalituomari: Katariina Lamminpää
Kuuluttaja: Joonas Kirjonen
Selostaja: Osmo Rahikainen
Haastattelija: Miika Lähdeniemi
Kilpailusihteeri: Virpi Järveläinen
Sisäänkirjoitus: Tarja Vehkamäki
Päälähettäjä: Risto Silvola
Lähtöautonkuljettaja: Ilkka Salonen
Lähdönjärjestäjä: Saana Lehmussaari
Lähettäjät: Juha Rantamäki, Eeva Hakala-Rahko, Lotta Kosonen
Varikkoalueenvalvoja: Kati Korpivaara
Valjakkotarkkailija: Anu Penttilä

TOTO65-VARMAVALINNAT

Vermon rataparina tämän viikon Magic Monday –kierroksella toimii Jyväskylän Killerjärvi, ja molemmat Toto65-vihjesysteemien läpivarmat kilpailevat nimenomaan Jyväskylän lähdöissä. Toisen kohteen 9 WHOGONOW ja päätöskohteen 8 BLUEBIRD NASH eivät kumpikaan ottele keulapaikasta kiihdytysvaiheessa, mutta molemmat ovat monipuolisia hevosia, joilla voi tarpeen vaatiessa tehdä jo matkalla ratkaisuja. Molemmat kohtaavat kuntoonsa nähden oikein sopivan porukan ja pystyvät voittamaan monenlaisilla juoksunkuluilla. Varsinkin Whogonow on päässyt kykyjensä puolesta todella sopivaan tehtävään. Vaikka Whogonow on usein voittanut keulapaikalta, se osaa kyllä tulla takaakin. Bluebird Nash taas on kohonnut ihan elämänsä iskuun. Vaikka totoputki viimeksi katkesikin, ei suoritus ollut yhtään aiempaa huonompi. Tamma tuli nimittäin vailla väylää oikein hyvävoimaisena maaliin. Vermon Toto65-lähtöjen todennäköisin voittaja on ilman muuta kolmannen kohteen 1 CAPO. Mikäli ykkösradan lähtöpaikka ei osoittaudu loukkupaikaksi, on tuore Kasvattajakruunu-finalisti lähellä voittoa.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 7,8,4,9,6,1 (5,2)
T65-2: 9 (11,7)
T65-3: 1 + 5,7,4,11,3 (12,8)
T65-4: 1,10,3,7,11,9 + 6,8,2,5,4,12
T65-5: 3,4,11 (8,12)
T65-6: 8 (6,1)

Pieni systeemi 108 riviä, hinta 10,80 euroa.
Suuri systeemi 1296 riviä, hinta 129,60 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Vermo Lähtö 1

RANKING
A) 3-4 B) 8-1-7 C) 2-5-6
TOSI VOIMA – TROLLE – MONTSAN VIPPI – KEMPPELI

Vermon ravien ensimmäisessä lähdössä A-ryhmään erottuvat 3 TOSI VOIMA ja 4 TROLLE. Mikäli kyseinen kaksikko juoksee odotusten mukaisesti piikki-selkä –asetelmassa (juoksujärjestyksellä ei väliä), ei muiden tehtävä ole kadehdittava. Tosi Voima oli viimeksi Forssassa johtavan rinnalta hyvä kakkonen väliaikojen ollessa 25,5-30,0-(32,5)-26,0. Kyseessä oli vasta toinen tauon jälkeinen kilpailu, joten Mika Mäkelän valmennettava jatkanee edelleen nousuvireessä. Trolle on napannut kauden molemmat voittonsa keulasta, eikä kuntokäyrä senkään kohdalla osoita ainakaan alaspäin. Mikäli keulapaikka ei ole Tosi Voimalta otettavissa, käy paikka johtavan takanakin Trollelle hyvin. Tasaisen varmassa vireessä kilpaileva 8 MONTSAN VIPPI on selkeä kolmosrankkaus. Mikäli Tosi Voima ja Trolle pääsevät heti alussa sopuun juoksupaikoista, on näiden kukistaminen haastavaa. Mikäli taas suosikkikaksikko intoutuu keskinäiseen kilvanajoon, voi Montsan Vippi vaikka voittaa. 1 KEMPPELI ja 7 UNNAN VESSELI kärkkyvät sitten kuumimpien suosikkien epäonnistumista.

Vermo Lähtö 2

RANKING
A) 5-3-4 B) 8-7-2-6-1
EXCEPTIONAL – ANOTHER TRIAL – TALLUKKA – EASY DIAMOND

Toisessa lähdössä niukaksi ykkösvihjeeksi nostetaan 5 EXCEPTIONAL, vaikka viime starteista ei ole kärkisijoja irronnutkaan. Exceptional oli viimeksi Turussa mukana tasokkaassa Kasvattajakruunu-välierässä, missä menetti johtavan takaa finaalipaikan aivan kalkkiviivoilla. Tamma esitteli viimeksi sen verran hyvää lähtönopeutta, ettei keulajuoksukaan ole poissuljettu. 3 ANOTHER TRIAL ei ole suorittanut taukonsa jälkeen ollenkaan tasollaan. Nyt tehtävä on paljon viime kilpailuja helpompi, ja kykyjensä puolesta Another Trial olisi lähdön suurin voittajasuosikki. 4 TALLUKKA saa jälleen vahvistuksena Ari Moilasen ohjiinsa ja lähtee metsästämään tiukasti kärkisijoja. Vermon Magic Monday –raveissa 28. päivä lokakuuta Tallukka siirtyi 2. sisältä 2. ulos 400 jäljellä, hyökkäsi 3. rataa 300 jäljellä ja kiri ykköseksi ennen keulassa juossutta Gunvaldia. 8 EASY DIAMOND ei ole kovinkaan pätkänopea, joten se toivoo ehdottomasti ylivauhtista juoksua. 7 RAINDANCE MAGGIE tyhjensi viimeksi itsensä vuoden tauolta ylikovaan avaukseen. Mikäli tamma käyttäytyisi startti kropassa rauhallisemmin, se olisi mahdollinen menestyjä. 2 ARCADIA on tehnyt viime starteissaan kelpo suorituksia 2. radalta ilman selkää. Vastus kuitenkin kovenee, joten voittotaistoon yltäminen vaatii pientä venymistä. 

Vermo Lähtö 3 | Toto65-1

RANKING
A) 7-8-4-9-6-1 B) 5-2-3
SIPORIN SANTTU – INTOIIVARI – VILJU – VUVUZELA

Toto65-kierros käynnistyy Vermosta. Avauskohteesta löytyy kuusi tiukkaa voitontavoittelijaa, jotka kaikki on syytä nostaa A-ryhmään. 7 SIPORIN SANTTU ei ole mitenkään suoritusvarma, mutta omalla tasolla kilpaillessaan se kyllä ottelee ravilla ilman muuta kärkisijoista.  Viimeksi Kouvolassa Siporin Santtu kohottautui 4. ulkoa selässä 3. radalle 700 jäljellä, mutta laukka loppukaarteessa kärkiparin takaa vei vähintään kaksarisijoituksen. 8 INTOIIVARI on suorittanut taukonsa jälkeen koko ajan hyvin. Viime keskiviikkona ruuna laukkasi loppusuoralla, kun oli kirimässä hänniltä mukaan kärkikamppailuun. Juoksun luontuessa kaikki on ilman muuta mahdollista. 4 VILJU on voitokas hevonen, jonka kohdalla kauden kahdestoista ykkössija ei tietysti yllättäisi lainkaan. On kuitenkin syytä huomata, että sarjat ovat selvästi koventuneet ja alla on taas starttiväliä. Niinpä mikään täysin varma menestyjä Vilju ei ole, vaan se on ”vain” yksi kovista. 9 VUVUZELA on kunnossa, ja ravilla epävarma tamma pystyy paljoon. 6 LAKSIN LYYTI on esittänyt viime starteissaan hyvää kuntoa. Kouvolan voitto tuli johtavan rinnalta, ja kyseinen juoksupaikka on nytkin varteenotettava vaihtoehto. Viimeksi Vermossa Laksin Lyyti laukkasi pahoin ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä, mutta kulki kyllä jatkossa taustalla mukavasti. 1 HULLUDUUNARI on ravilla lähdön todennäköisin keulahevonen.

Jyväskylä Lähtö 4 | Toto65-2

RANKING
A) 9 B) 11-7-1-5-3-2-6-8-4-12-10
WHOGONOW – STAY ON TOP – NEMEA GEISIR – GIOVANNI DE VELUWE

Toisessa Toto65-kohteessa 9 WHOGONOW on erittäin selvä suosikki. Se voitti viimeksi Lahdessa johtopaikalta todella helppoon tyyliin, eikä tämänkertainen vastus ole kovinkaan paljon viimekertaista kovempi. Vaikka Whogonow on usein voittanut keulasta, ei selkäjuoksu ole oriille minkäänlainen ongelma. Mikäli tempo matkalla rauhoittuu liikaa, voi Juuso Holttisen valmennettavalla tehdä jo matkallakin ratkaisuja. Whogonow on tähän lähtöön kyvyiltään ja vireeltäänkin niin ylikylän peli, että se on takarivistäkin suursuosikki. 11 STAY ON TOP ja 7 NEMEA GEISIR ovat menestyneet viime aikoina hyvin, mutta ne eivät ole kuitenkaan kyvyiltään suosikin veroisia. Lähtöpaikatkin ovat sellaisia, ettei juoksun onnistumisesta ole mitään takeita. 1 GIOVANNI DE VELUWE tavoittelee hyvältä lähtöpaikaltaan tiukasti totosijaa. Viimekertainen Joensuun kolmossija tuli 2. ulkoa. 5 GLINT MATCH tähtää keulaan tai 2. sisälle, jolloin totosijaan olisi täydet mahdollisuudet. 3 BRASS N SASSY ei ole starttiraketti, mutta se on kelpo vireessä. 2 MICRO QUEEN taas pääsee lujaa liikkeelle, mutta viime kilpailujen perusteella huippukunto on jo ohitettu.

Vermo Lähtö 4 | Toto65-3, Troikka

RANKING
A) 1 B) 5-7-4-11-3-12-8-2-10-6-9
CAPO – STAR CAT – DIDI HOSS – DALTON HOSS

Kolmannessa 65-kohteessa 1 CAPO omaa loistavat saumat voittokantaan paluuseen, kunhan ykkösradan lähtöpaikka ei muodostu loukuksi. Lähtökohtaisesti ykkösradan paikka on kuitenkin Capolle hyvä, sillä se pääsee ihan vauhdikkaasti matkaan, eikä keulapaikalla juokseminenkaan ole missään tapauksessa poissuljettua. Capo kilpaili viimeksi Jyväskylässä tasokkaassa Kasvattajakruunu-finaalissa, missä oli 3. ulkoa hyvä kahdeksas häviten tasaisessa lähdössä totosijankin kilometriajassa vain kolmella kymmenyksellä. Välierässä Erkki Tullan valmennettava hävisi 2. radalta ilman selkää vain Ronaldo Malibulle sekä Lewis Alelle. Taakse jäi muun muassa Joyride Luxi. 5 STAR CAT aloittaa haastajien ryhmän. Se on esittänyt viime aikoina vahvaa nousuvirettä, vaikka sijoitukset eivät sitä välttämättä kerrokaan. Forssan viimekertainen nelossija tuli 2. radalta ilman selkää. Porin nelossijassa taas Star Cat jäi sisäratajuoksulla pussiin. 7 DIDI HOSS on todella kyvykäs hevonen näihin sarjoihin, mutta ongelmien vuoksi huippukuntoon on vielä matkaa. Eiköhän suunta ole kuitenkin starttien myötä koko ajan ylöspäin. 4 DALTON HOSS pääsee reippaasti liikkeelle ja on parhaimmillaan päästessään juoksemaan kärjen imussa. 11 INACCESSIBLE on ottanut taulun molemmat voittonsa keulasta. Inaccessible on ehdottomasti parhaimmillaan johtopaikalta, mutta tamma on muutenkin nostanut viime aikoina profiiliaan. 3 DADDY BOY ei ole vakuuttanut aikoihin, mutta keulasta tai 2. sisältä ruuna voisi olla potentiaalinen yllättäjä.

Jyväskylä Lähtö 5 | Toto65-4

RANKING
A) 1-10-3-7-11-9 B) 6-8-2-5-4-12
MOPOHEIKKI – VALTROKS – SIINAN TÄHTI – MINSKAUS

Neljäs Toto65-kohde on ehdottomasti kierroksen tasaisin, eikä mukana ole voitostakaan puhuttaessa yhtään täyttä statistia. 1 MOPOHEIKKI olkoon niukka ykkösrankkaus. Mopoheikki on nopea avaaja, joten asetelmat ovat mainiot. Kahden kuukauden tauko ei suuremmin huoleta, mutta taistelutahto ei ole läheskään aina aukoton. Myös 10 VALTROKS palaa tauolta. Kun lähtöpaikkakin on takarivissä, on kysymysmerkkejä ilmassa. Lokakuussa Kaustisella Valtroks piti johtopaikalta pintansa nytkin vastassa olevien Minskauksen sekä Siinan Tähden ahdistellessa. Silloinkin alla oli taukoa, mutta vastaavasti lähtöasetelmat olivat tämänkertaista paremmat. 3 SIINAN TÄHTI laukkasi viimeksi loppusuoralla todennäköisin voiton. Kunto on taas kohdallaan, joten ravilla vahvalta ruunalta on lupa odottaa menestystä. 7 MINSKAUS taisi kärsiä viimeksi keliolosuhteista, joten heikkoon suoritukseen ei kannata tuijottaa. Tätä aiemmin alla oli kaksi varsin positiivista suoritusta. 11 TUUREN LENTO kärsi sekin viimeksi keliolosuhteista. Kysymysmerkkejä on muutenkin ilmassa, sillä jo Seinäjoen keulavoitossa ravin kanssa oli kirivaiheessa ongelmia. Rahantulon myötä sarjatkin ovat koventuneet aika nopeasti. 9 HELUN KUVA on jo pitkään kilpaillut vahvassa vireessä ja on ravilla yksi mahdollisista. B-ryhmän avaava 6 APARIS päässee hyviin juoksuasemiin.

Vermo Lähtö 5 | Toto65-5, Duo-1

RANKING
A) 3-4-11 B) 8-12-7-6-5-2-1-9 C) 10
CASIMIR TOF – LA CAN STAR CHIP – TRUEDREAM A.F. – ANGEL RAZIEL

Duon avauskohteessa kolme hevosta erottuu selvästi muusta porukasta. 3 CASIMIR TOF aloitti tauolta kahdella totosijalla, eikä ollut viimeksi sen huonompi, vaikka lopputulos olikin heikko. Totoputki olisi nimittäin voinut hyvinkin saada jatkoa, ellei ruuna olisi laukannut häirittynä kärjen tuntumasta noususta 400 jäljellä. Casimir Tof ei ole starttiraketti, mutta kolmosradan lähtöpaikka antaa hyvät eväät onnistumiselle. 4 LA CAN STAR CHIP ei ole välttämättä heti tauolta parhaimmillaan, mutta kyseessä on oikein hyvä hevonen tällaisiin lähtöihin. Erityisen mielenkiintoinen La Can Star Chip olisi, mikäli pääsisi etenemään johtopaikalle. Ennen taukoaan Lahdessa La Can Star Chip oli mukana Jokimaa Tekee Tähtiä –karsinnoissa. Ruuna prässäsi itsensä väkisin johtopaikalle 1500 jäljellä, mutta 1.10-kyytinen avauspuolikas oli kovaa keittoa nihkeissä olosuhteissa, mihin nähden neljäs sija oli kunniakas saavutus. Hienolla statistiikalla kilpaileva 11 TRUEDREAM A.F. on lähdön kolmas kova voitontavoittelija. Vahva ruuna pystyy tekemään itse juoksunsakin, mutta ongelmakohtana on vielä toistaiseksi kaarrejuoksu. Varsinkin loppukaarre on kriittinen paikka. 8 ANGEL RAZIEL on paljon tauluaan parempi hevonen, mutta huonolta lähtöpaikalta koko suosikkikolmikon kukistaminen ei tule olemaan helppoa. Mikäli lähdöstä tulisi oikein ylivauhtinen, voisi 12 SPEAK OF THE DEVIL järjestää lopussa yllätyksen.

Jyväskylä Lähtö 6 | Toto65-6, Duo-2, Troikka

RANKING
A) 8 B) 6-1-2-3-11-5-9-7-4 C) 10-12
BLUEBIRD NASH – QUICK PETROL – SIGN OF SECRET – TITAN AS

Toto65-kierroksen päätöskohteessa 8 BLUEBIRD NASH toimii Toto65-systeemien toisena läpivarmana. Ville Mäkelän suojatti kilpailee loistovireessä. Viimekertainen heikompi sijoitus johtuu siitä, ettei kirivaihe mennyt huonolta lähtöpaikalta ollenkaan sujuvasti. Tamma tuli oikein ruudikkaana vailla väylää maaliin, joten kuudes sija ei kerro ollenkaan totuutta. Bluebird Nash on vahva tamma, joka on pystynyt täysipainoisiin suorituksiin johtavan rinnaltakin. Tämänkertainen tehtävä vaikuttaa tammalle varsin sopivalta, joten voitto on lähellä, mikäli juoksu ei mene kasiradalta täysin vihkoon. Haastajien lauma on tasainen, ja seuraavien hevosten rankingjärjestykseen laittaminen on aika arpapeliä. 6 QUICK PETROL olkoon niukka kakkosrankkaus. Sen viimekertaiseen heikkoon sijoitukseen ei kannata tuijottaa, sillä juoksu meni pieleen ja kenkäkin lähti jo ensimmäisen kaarteen jälkeen. 1 SIGN OF SECRET pääsee reippaasti matkaan ja omaa loistopaikalta ilman muuta täydet totosaumat. 2 TITAN AS taipui Porissa johtopaikalta viidenneksi. Saa nähdä, onko ajosuoritus nytkin yhtä aggressiivinen. Ruuna voi olla nyt viikon starttivälillä viime kertaa parempi. 3 EXCALIBUR SISU ei löytänyt viimeksi Lappeenrannassa vapaata väylää 3. sisältä. Voimia jäi selvästi varastoon. Nousuvireessä kilpaileva 11 CAAKAO toivoo ylivauhtista juoksua. 5 MARSHALL MAURICE kiri viimeksi joukon hänniltä varsin positiivisesti.

PÄIVÄN DUO | Vermo L5 – Jyväskylä L6

3,4,11
8

Yhteensä 3 yhdistelmää.

TROIKKA | Vermo L4

1
5,7,4,11,3
5,7,4,11,3

Yhteensä 20 yhdistelmää, hinta 10 euroa.

TROIKKA | Jyväskylä L6

8
6,1,2,3,11,5,9,7
6,1,2,3,11,5,9,7,4

Yhteensä 64 yhdistelmää, hinta 32 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska

OHJASTAJA- JA VALMENTAJAKOMMENTIT 

Ari Moilanen

L1/3 TOSI VOIMA: Ruunalla on nyt kaksi starttia alla tauon jälkeen. Se paransi jälkimmäiseen selvästi. Jäätiin johtavan rinnalle. Hyvin hevonen taisteli siitä kakkoseksi. Se pääsee aivan mukavasti liikkeelle. Lähtöpaikka passaa. Ruuna voisi vielä petratakin. Jo vastaavana kuin Forssassa se voi pärjätä tässäkin.

L2/4 TALLUKKA: Vermon voittokisassa lokakuussa saatiin nätti reissu ja hevonen kiri asiallisesti ykköseksi. Kelpo kunnossa se kilpailee. Koitetaan saada suojaisa juoksu. Sellaisen päätteeksi tämä mukavan lopetuksen.

L3/9 VUVUZELA: Viimeksi tamma laukkasi. Toisten takana ei ollut probleemaa. Ohitusyrityksessä tuli sitten hyppy. Laukkoja tulee vähän missä sattuu. Tuo on ollut ongelmana koko uran ajan. Riittävä hevonen lähtöihinsä, jos malttaa ravata.

L4/6 QUEEN ADELE: Ajamani Killerin startti oli Kasvattajakruunun lähtöjä. Nyt on varmasti helpompi tehtävä. 

L4/7 DIDI HOSS: Annettiin nätti reissu paluustartissa. Hevonen kiri asiallisesti perille. Nyt on kaksi kisaa alla. Pikkuhiljaa tamma parantaa lähtöjen myötä. Kapasiteetti on hyvä. Loukkaantumiset on tehneet urasta rikkonaisen.

L5/2 LADY NIGHTINGALE: Hevonen on hieman epävarma alussa. Tasaisia esityksiä se on tehnyt ajamissani starteissa. Raskas rata olisi tälle miinusta.

L5/6 WHITE CROSS BICHO: Esitykset vähän heittelee laidasta laitaan. Vaikea hevonen veikata.

Nina Pettersson-Perklen

L2/3 ANOTHER TRIAL: Viime torstain kiri jä vähän nahkeaksi. Vaikeahan takaa oli toki tulla, kun kärki veti puolihölkkää. Ruuna ei loistanut, mutta oli sellainen ok. Nyt on paljon helpompi lähtö.

L4/3 DADDY BOY: Ruuna on ollut vähän tasainen starteissaan. Ei huono, ei hyvä. Toivottavasti se menee lähtöjen myötä eteenpäin ja löytää oikean vireen.

L5/3 CASIMIR TOF: Kaikki kolme starttia tauon jälkeen on olleet aivan hyviä. Aivan tyytyväinen olen ollut suorituksiin. Laukka tuli viimeksi, kun valjakko joutui melko kovassa vauhdissa väistämään vastustajaa. Jalat meni siinä sekaisin. Kaikki on hevosella mallillaan.

L5/8 ANGEL RAZIEL: Paljon tauluaan parempi hevonen. Epäonnea on ollut lähtöpaikkojen kanssa. Viimeksi tuli laukka, kun kuski yritti keulaan ja hiukan muistutti hevosta. Se tuntuu koko ajan treeneissä tosi hyvältä ja jossain ori pian pärjää.

Emma Väre

L3/8 INTOIIVARI: Viime keskiviikkona oltiin pitkään pussissa. Siinä tuli sitten vähän turhan kova kiire ja hevonen hätäili laukalle. Ruuna oli edelleen tosi hyvä. Se vain yritti vähän liikaakin lopussa. Lähtöpaikka helpottanee ravilla matkaan pääsyä. Hevonen on ollut aika pörheänä. Vire pitää kyllä.

Pertti Niveri

L3/1 HULLUDUUNARI: Tamma on tehnyt tosi hyvät juoksut molemmissa tauon jälkeisissä starteissaan. Paikka on mainio. Tämä pääsee lujaa liikkeelle. Yritetään ajaa keulapaikalta. Viimeksi Kouvolassa hevonen puristi takaakin asiallisesti. Kun toinen on korvalla, tamma vastaa hyvin. Lisätään ehkä vielä vedettävät laput tähän kohtaan. Jos ei matkalla tule hirveää prässiä, aika toiveikas olen. 


 

 


Lähtö 1 
Väliajat 26,5-27,5-31,0-31,5

TOSI VOIMA: Veti joukkoa. Avauskierros mentiin varsin reipasta. Vastasi niukkaan voittoon. 
KEMPPELI: Juoksi 4. sisällä. Oli matkalla väsyvien takana kiinni ja menetti metrejä. Nousi 900 jäljellä 5. ulos ja käänteli 3. radalle viim. takasuoran alussa. Eteni 3. ulos ja hakeutui loppukaarteessa jälleen 3. radalle. Punnersi vahvasti ja hävisi vain täpärästi. Vauhdinjako hieman helpotti tehtävää. 
TROLLE: Nousi johtavan takaa 2. ulos loppukaarteeseen mentäessä. Pudotti lopussa uudestaan johtavan kantaan. Ei päässyt tulemaan sujuvasti viime metrejä.
MONTSAN VIPPI: Sinnitteli asiallisesti kuolemanpaikalta. 
SARIANNAN: Tasainen suoritus 2. ulkoa. 
UNNAN VESSELI: Nihkeä suoritus 3. ulkoa. 
PUKSIN POIKA: Nousi 1. takasuoralla 5. sisältä 4. ulos. Ei esittänyt mitään. 
SUSAN PRINSSI: Oli 3. sisällä vaikeuksissa jo 2. kaarteessa. Oikein vaisu. 

Lähtö 2 
Väliajat 15,0-18,5-17,0-15,0

ANOTHER TRIAL: Lähti hyvin ja eteni johtopaikalle 1. kaarteeseen mentäessä. Vakuuttava voitto. 
EXCEPTIONAL: Hyökkäsi 2. ulkoa 550 jäljellä ja esitti mallikkaan kirin. Viim. 500 m 13,5. 
ARCADIA: Nappireissu johtavan takana. Kesti täpärästi kolmanneksi. 
EASY DIAMOND: Juoksupaikka 3. ulkona. Kohtalaisesti loppua. 
VIOLA WAPID: Ei vakuuttanut 3. sisältä. 
MONTALES: Pakitteli alussa taustalle ja matkasi 4. sisällä. Vaisua. 
TALLUKKA: Nousi 4. sisältä 1. takasuoran lopussa toiselle ilman vetoapua. Laukkasi loppukaarteen alussa. Hylättiin pitkästä laukasta.
RAINDANCE MAGGIE: Poissa.

Lähtö 3 
Väliajat 24,0-25,5-29,0-28,5

INTOIIVARI: Matkasi 4. ulkona. Nousi viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Iski puoli kierrosta ennen maalia 4. radalle ja jyräsi ykköseksi. Viim. 500 m 25,8. 
VUVUZELA: Pääsi hyvin läpi takarivistä ja eteni toiselle ilman vetoapua. Painui keulaan 1. takasuoralla. Avauskierros mentiin varsin reipasta. Taisteli hyvin perille, vaikka kakkoseksi jäikin. 
HULLUDUUNARI: Puolusti alussa johtopaikan. Jatkoi 1. takasuoralla 2. sisällä. Nousi 250 ennen maalia toiselle. Asiallinen esitys. 
VEKRAUS: Matkasi keskijoukoissa vaihtelevasti sisä- ja toista rataa. Mukavasti perille. 
VILJU: Lähti 3. ulkoa 3. radalle ilman vetoapua 3. kaarteessa. Kiri jäi hiukan tasapaksuksi.
LAKSIN LYYTI: Juoksi 2. ulkona. Jatkoi toisella ilman vetoapua 3. kaarteessa. Polki tasaisesti perille. 
ERIKA KULTAMAA: Laukkasi 2. kaarteen alussa ja putosi hännille.
VILOX: Pudotti 1. kaarteen alussa johtavan kantaan. Jatkoi 1. takasuoralla 3. sisällä. Vaisu. 
SIPORIN SANTTU: Kiertyi alkumatkasta 3. radan kautta kuolemanpaikalle. Laukkasi 3. kaarteessa.

Lähtö 4 
Väliajat 11,0-14,5-17,5-15,5

CAPO: Ei pystynyt alussa puolustamaan johtopaikkaa. Iski 1. takasuoralla vauhdilla toista rataa ja eteni 500 juostuna keulaan. Voitti aivan pystyyn. 
INACCESSIBLE: Pääsi nousemaan 5. sisältä 5. ulos 3. kaarteessa. Jatkoi viim. takasuoran alussa 4. ulkona ja oli vailla vapata kiriväylää. Pääsi nousemaan 3. radalle 550 jäljellä. Tykitti lujaa perille. Viim. 500 m 13,7. 
DALTON HOSS: Pudotti 1. kaarteen lopussa johtavan kantaan. Jatkoi 500 juostuna 3. sisällä. Kohosi 450 ennen maalia toiselle ja käänteli loppukaarteessa 3. radalle. Pian neljäs rata käyttöön. Mukava kiri kantoi totosijalle. 
QUEEN ADELE: Sinnitteli asiallisesti neljänneksi toiselta ilman vetoapua. 
GOSSIP'S HERO: Käänteli 4. ulkoa viim. takasuoralla 3. radalle. Kiri ei lähtenyt vetämään alussa lainkaan. Polki sitten kuitenkin asiallisesti loppumetrit.
ALBINO BRAVE: Juoksi 3. ulkona. Jatkoi viim. takasuoralla 2. ulkona. Käänteli loppukurvissa 3. radalle. Tasainen. 
VITESSE: Käänteli 2. ulkoa viim. takasuoralla 3. radalle. Tasainen suoritus. 
DADDY BOY: Avasi keulaan. Jatkoi 500 juostuna 2. sisällä. Edelleen vaisua suorittamista. 
KURT SÅNNA: Matkasi 4. sisällä. Ei vakuuttanut. 
HERE COMES MARTY: Juuttui alkumatkasta kiertämään 3. rataa. Pakitteli sitten 1. takasuoran lopussa taustalle sisäradalle. Oli loppumatkasta takajoukoissa pussissa. Juoksu epäonnistui pahoin.
STAR CAT: Eteni toiselle ilman vetoapua, mutta laukkasi 1. kaarteessa. Keskeytti.
DIDI HOSS: Poissa.

Lähtö 5 
Väliajat 13,5-14,0-16,0-17,0

LA CAN STAR CHIP: Hyökkäsi 4. ulkoa viim. takasuoralla. Sai varsin tasaisen reissun etupainotteisessa vauhdinjaossa. Asiallinen kiri kantoi ykköseksi. 
TRUEDREAM A.F.: Iski 1. takasuoralla 3. rataa ja eteni johtavan rinnalle pitämään tempoa yllä. Painui loppukurvissa keulaan. Mainio esitys, vaikka kakkoseksi jäikin. 
SPEAK OF THE DEVIL: Juoksi 5. sisällä. Nousi viim. takasuoralla toiselle. Käänteli 250 ennen maalia 4. radalle ja esitti kelpo lopetuksen. 
ANGEL RAZIEL: Juoksupaikka 6. ulkona. Nousi 900 jäljellä 3. radalle. Jatkoi viim. takasuoralla selässä 3. rataa. Asiallinen kiri. 
TRIPLE RAY: Kiersi alun 3. rataa ja eteni toiselle ilman vetoapua 450 juostuna. Jatkoi 2. ulkona 1500 jäljellä. Jäi ilman selkää loppukurvissa. Hyytyi hieman loppumetreillä. Mukava suoritus kuitenkin. 
LADY NIGHTINGALE: Matkasi 5.-4. ulkona. Ajautui lopussa pussiin.
CASIMIR TOF: Avasi johtopaikalle. Sai toisesta kaarteesta alkaen prässiä, eikä päässyt rauhoittamaan tempoa missään vaiheessa. Menetti loppukaarteessa asemansa ja putosi ulos kärkimatsista.
CATAHECASSA ZEST: Avasi johtavan rinnalle ja sai selän eteen 1. takasuoralla. Jatkoi 3. ulkona 600 juostuna. Pudotti viim. kaarteen alussa sisäradalle. Ajautui pussiin. Ei kuitenkaan sykähdyttänyt lopussa väylää saatuaan.
WHITE CROSS BICHO: Matkasi kaukana 7.-6. ulkona. Käänteli viim. takasuoralla selissä 3. radalle. Kiri ei täysin kantanut. 
O.F.V.PRINCE: Matkasi 3. sisällä. Menetti totaalisesti asemansa viim. takasuoralla väsyvän takana tippuen aivan hännille.
CASPIAN SISU: Juoksi 4. sisällä. Menetti paljon metrejä viim. takasuoralla, kun väsyvä vastustaja tukki sisäradan.
HAZELHEN HEMERA: Nappireissu johtavan takana. Taipui silti pahoin jo viim. takasuoralla.