Magic Monday

17.02.2020 16:03

Magic Monday

T65-kierros jaettuna Seinäjoen raviradan kanssa. Ravit alkavat klo 18. Vapaa sisäänpääsy, tervetuloa!

TOTO65-VARMAVALINNAT

Vermon rataparina tämän viikon Magic Monday –kierroksella toimii Seinäjoki. Kierroksen läpivarma löytyy kuitenkin Vermosta. Viidennen kohteen 2 AIKA-VALTTI on voittanut kauden kaikki viisi kilpailuaan. Toki rahantulon myötä sarjat kovenevat kaiken aikaa, mutta Jouni Miettisen valmennettava on ollut sen verran vakuuttava, että kaiken luontuessa voittoputken jatkamiseen on oikein hyvät mahdollisuudet. Aika-Valtti on kohtuullisen nopea avaaja, mutta tuskin se silti ainakaan suoraan johtopaikalle pääsee, sillä ulkopuolelta Veeran Vendla ja Vappujätkä pystyvät askelten osuessa lankulle avaamaan hyvinkin vauhdikkaasti. On kylläkin täysin mahdollista, että johtopaikka on sitten myöhemmin haettavissa. Aika-Valtille sopii kuitenkin myös selkäjuoksu, ja onpa Siporin poika voittanut johtavan rinnaltakin. Apuvarmana Pienessä systeemissä toimii päätöskohteen 4 RUE DE ROI. Laukat ovat sotkeneet viime kilpailuja, mutta ravilla Mauri Jaaran suojatti on vahvoilla. Toinen kohde pelataan kummassakin systeemissä kaksikolla 1 BOSS BIRDLAND ja 5 FUX. Boss Birdland on vakuuttanut tämän kauden voittojuoksuissaan, ja Fux on oikein mielenkiintoinen tauoltapalaaja.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 10,2,8,1 + 9,5,4,12 (3,6)
T65-2: 1,5 (3,6)
T65-3: 8,3,1,4 (10,6)
T65-4: 2,7 + 5,1,3 (4,8)
T65-5: 2 (4,11)
T65-6: 4 + 2,8,1,12 (10,5)

Pieni systeemi 64 riviä, hinta 6,40 euroa.
Suuri systeemi 1600 riviä, hinta 160 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Vermo | Lähtö 1

RANKING
A) 2-10 B) 6-4-1-9-8 C) 7-5-3
FERDINAND – VILLI VILPERTTI – VILUNKIPELI – UNNAN VEITIKKA

Vermon ravien ensimmäisessä lähdössä A-ryhmään erottuu kaksi lahjakasta 5-vuotiasta. 2 FERDINAND vaikuttaa itse asiassa oikeinkin kehityskelpoiselta 5-vuotiaalta, ja ravilla se on tukevasti kiinni voitossa. Valitettavasti vain Fransin poika on vielä kovin epävarma, joten onnistumisesta ei ole minkäänlaisia takeita. Myös 10 VILLI VILPERTTI on siis kelpo 5-vuotias, mutta Ferdinandia sekään tuskin pystyy tämän ravatessa kukistamaan. Ferdinandin tavoin myös Villi Vilpertillä ovat laukat olleet herkässä. Taulun ainoan ravistarttinsa Turussa Villi Vilpertti voitti. Siporin poika nousi silloin Magic Monday –raveissa 2. sisältä johtavan Kallistuksen rinnalle viimeisen takasuoran lopussa ja punnersi kalkkiviivoilla niukasti ohi keulahevosesta. 6 VILUNKIPELI aloittaa haastajien ryhmän. Ari Moilasella vahvistuva ruuna on nopea avaaja, joka keikkunee ravia kulkiessaan kärkikuvioissa alusta alkaen. 4 UNNAN VEITIKKA ei ole vielä kovinkaan nopea, mutta se on tasaisen rehti puurtaja. Viimeksi Teivossakin se puksutteli 2. radalta ilman selkää vauhtinsa pitäen. Nyt tehtävä ei ole aivan yhtä kova kuin viime starteissa. Myös 1 TAPSAN TOIVO lukeutuu pelihevosiin. Se on aloittanut uransa hyväksyttävillä suorituksilla, ja 5-vuotias Siporin poika on hyvinkin voinut kehittyä kahden kuukauden taukonsa aikana. Voittoon yltäminen ilman suosikkien epäonnistumista edellyttääkin kyllä selkeää tasonnostoa. 

Vermo | Lähtö 2

RANKING
A) 2 B) 9-3-8-7-10-1 C) 4-6-5
CASIMIR TOF – OILSHEIK – MISS MAVERICK – VISIONNAIRE

Vermon toisessa lähdössä 2 CASIMIR TOF palaa onnistuessaan takaisin menestyskantaan. Vaikka taulussa ei näy menestystä, ovat tämän kauden molemmat startit kertoneet jyvän olevan taas suvantovaiheen jälkeen löytymässä. Kauden avauskilpailussa tammikuussa kirivaihe meni 4. sisältä täysin vihkoon, eikä seitsemäs sija kerro mitään suorituksen laadusta. Lähtö oli kaiken lisäksi hyvätasoinen. Viime startissaan Casimir Tof oli hyvä neljäs 700 metrin kirillä 4. ulkoa. Startti kropassa ruunan pitäisi tällä kertaa olla vieläkin parempi. Asetelmat vaikuttavat sellaisilta, että Casimir Tof voi edetä lopulta johtopaikalle, ja ainakin silloin voitto olisi lähellä. Toki tarpeen vaatiessa selkäjuoksukin sopii. 9 OILSHEIK kilpailee elämänsä iskussa, ja keskipitkä matka suosii vahvaa menijää. Näistä asetelmista Casimir Tofilla on kuitenkin selkeä etulyöntiasema. 3 MISS MAVERICK on merkittävästi tauluaan kyvykkäämpi hevonen, ja tämän tason lähdössä tamma on syytä huomioida ajoissa. Tämä kausi alkoi epäonnistumisella, mutta viime kauden päätöskisassaan Forssassa Miss Maverick jäi hyvävoimaisena pussiin. 8 VISIONNAIRE nappasi viimekertaisen Vermon kakkossijansa 2. sisältä. Visionnaire voi nytkin juosta samaisella juoksupaikalla, sillä ruunan lähtönopeus voi hyvinkin riittää kasiradaltakin johtopaikan nappaamiseen. Jatkossa juoksupaikka Casimir Tofin takana 2. sisällä olisi ideaali. Toki tällä keskipitkällä matkalla avaus ei saisi mennä kovinkaan pitkäksi. 7 FINSWEDEN ei saanut viimeksi mahdollisuutta 4. sisältä. Vire on nousussa, mutta sarja ei ole kovinkaan istuva, ja seiskaradalta juoksustakin voi tulla haastava. 10 POWER AGE on varma suorittaja, ja nappionnistumisella totosija on ihan mahdollinen. Ylivauhtinen juoksu olisi eduksi.

Vermo Lähtö 3 | Toto65-1

RANKING
A) 10-2-8-1 B) 9-5-4-12 C) 3-6
SHINING ARMOR – QUEEN OF PIRATES – LUSH LIFE – EXPLOSIVE ELLIE

Toto65-kierros käynnistyy Vermosta. Kiihdytyksestä tullee tulinen, ja siksi 10 SHINING ARMOR nostetaan ykkösrankiksi takarivin lähtöpaikasta huolimatta. Ei pikamatkan voitto takarivistä ole kuitenkaan koskaan yksinkertainen juttu. Viime startista mainittakoon, että vaikka ruuna jäi 5. ulkoa kuudenneksi, ei se ollut yhtään edellisiä menestysstarttejaan huonompi. 2 QUEEN OF PIRATES tavoitteli kauden avauksessaan johtopaikkaa, muttei onnistunut ja peruutteli 200 juostuna 2. sisälle. Sieltä tamma ei saanut kirivaiheessa mahdollisuutta ja joutui tyytymään kolmanteen sijaan. Nyt Aripekka Pakkasen valmennettava voi hyvinkin juosta keulassa, mistä ei ole pikamatkalla helppo ohitettava, vaikka tempo olisi reipastakin. 8 LUSH LIFE aloitti joulukuussa kurkkuleikkauksensa jälkeen kahdella huonolla suorituksella, mutta sen jälkeen suunta on ollut vahvasti ylöspäin. Viimeksi Forssassa Lush Life veti johtopaikalla reippaalla liekillä, mihin nähden kesti täysin kunniakkaasti kolmanneksi. Pikamatka suosii nopeaa menijää, ja eiköhän Erkki-Pekka Mäkinen päästele menemään määrätietoisella taktiikalla. 1 EXPLOSIVE ELLIE on perushevosia tuntuvasta ylisarjasta huolimatta, sillä pikamatka on vauhdikkaalle tammalle niin iso plussa. Viime Vermon startissahan Explosive Ellie veti avauskierroksen sata metriä muiden edellä peräti 11,0-kyytiä, mutta menetti silti voiton vasta kalkkiviivoilla. Nyt luvassa saattaa olla juoksupaikka 2. sisällä. 9 LAKE’S BELLA vaikuttaisi menneen viime kaudesta eteenpäin, ja lähtöpaikka antaa eväät onnistuneeseen juoksuun. 5 EXCEPTIONAL voitti viimeksi nappireissulla. 4 RUTHLESS CHICK tuskin pääsee johtopaikalle tai 2. sisälle, mikä laskee merkittävästi osakkeita.

Seinäjoki Lähtö 4 | Toto65-2

RANKING
A) 1-5-3 B) 6-8-7-2-12 C) 4-9-10-11
BOSS BIRDLAND – FUX – PIN IT TOF – MAKEADREAMCOMETRUE

Toisessa Toto65-kohteessa ykkösvihjeeksi kohoaa kautensa kahdella voitolla aloittanut 1 BOSS BIRDLAND. Teivon voitto tuli nappireissulla 2. sisältä, mutta viimeksi Seinäjoella ruuna painui kärkeen johtavan rinnalta 400 metriä ennen maalia ja jatkoi oikein varmaan voittoon. Ykkösradan paikka ei ole Boss Birdlandille minkäänlainen ongelma, kunhan vain ruuna pysyy ravilla. 5 FUX on oikein mielenkiintoinen tauoltapalaaja. Se väläytteli viime vuonna selvästi tienestejään kyvykkäämpiä otteita. Kausi päättyi joulukuussa parhaalla mahdollisella tavalla, kun tamma siirtyi Seinäjoen Nuorten Sarjassa 2. sisältä 2. ulos 350 jäljellä ja kiri loppusuoralla varmaan voittoon ennen keulassa juossutta Lexus Lloydia. Asetelmat ovat sellaiset, että Fuxilla on nytkin hyvät mahdollisuudet onnistuneeseen juoksuun. 3 PIN IT TOF on lähdön kolmas A-hevonen, mutta sen kohdalla hidas lähtönopeus yhdistettynä vinouteen ulkoradoilla voi aiheuttaa ongelmia. Viimeksi Seinäjoella Pin It Tof pääsi esittämään parasta osaamistaan, kun se pääsi etenemään kolmen hevosen paalulta johtopaikalle 1400 jäljellä. Sisäratajuoksu maistui, ja ori voitti ylivoimaisesti kovalla täyden matkan volttituloksella 16,4. 6 MAKEADREAMCOMETRUE on aloittanut kautensa kahdella totosijalla. Juoksun luontuessa totoputki voi hyvinkin jatkua. 8 FLASHDANCE SISU on saanut taulunsa vähän turhankin koreaan kuosiin. Totoputken jatkuminen kasiradan lähtöpaikaltakin on mahdollista, muttei missään tapauksessa mikään itsestäänselvyys. 

Vermo Lähtö 4 | Toto65-3, Troikka

RANKING
A) 8-3-1-4 B) 10-6-2-11 C) 9-7
SUNBEAM – QUESTIONMARK ME – RATU ROYALE – VIXPRESS LI

Kolmannessa 65-kohteessa A-ryhmään kohoaa neljä kovaa voitontavoittelijaa. 8 SUNBEAM omaa lähdön parhaat kuntonäytöt, ja pikamatkakin sopii mainiosti. Lähtöasetelmat ovat kuitenkin suosikeista huonoimmat, mikä vaikeuttaa tehtävää. 3 QUESTIONMARK ME ei ollut viimeksi Teivossa terävimmillään, mutta toki juoksukaan ei luontunut parhaalla mahdollisella tavalla, koska sisärata veti kirivaiheessa. Asetelmat ovat mielenkiintoiset, mutta keulaan ei kuitenkaan taida olla asiaa. Eiköhän 1 RATU ROYALE nimittäin juokse johtopaikalla. Viimeksi Vermossa juoksu meni täysin pieleen, eikä siitä suorituksesta voi vetää johtopäätöksiä. Tätä edeltäneessä Forssan kisassa Ratu Royale piti johtopaikalta niukkaan voittoon ennen väkivahvaa Selene Lunea. Mikäli Ratu Royalella on paras päivänsä, voi se hallita lähdön tapahtumia mielimatkallaan alusta loppuun. 4 VIXPRESS LI on sitten lähdön neljäs A-hevonen, vaikka alla onkin kaksi huonoa sijoitusta. Lappeenrannassa Vixpress Li:ltä putosi kuitenkin kenkä, ja viimeksi Porissa taas ajosuoritus oli totaalisen epäonnistunut. 10 CARLEMAN ei todennäköisesti ole kahden kuukauden tauolta terävimmillään, kun tauon aikana oli hieman ongelmiakin. Oikein ylivauhtisessa juoksussa Carleman voisi silti kiriä lopussa aivan kärkeen. 6 CAROLINE K. ei ole vielä huippuvireessä, mutta menee pitkän tauon jälkeisten starttien myötä koko ajan eteenpäin. 2 BEATBOXER on parempi pidemmillä matkoilla.

Seinäjoki Lähtö 5 | Toto65-4

RANKING
A) 2-7 B) 5-1-3-4-8 C) 6
NEW LIFE WHEELS – WICASA SIOUX – DIABLO SISU – CALLAWAY SCOOP

Neljännessä Toto65-kohteessa jokin lähdön hevosista tulee saalistamaan kauden avausvoittonsa. A-ryhmään nostetaan kaksi hevosta. 2 NEW LIFE WHEELS on kilpaillut viime aikoina kivikovissa 75-lähdöissä. Nyt rima on selvästi matalammalla, vaikka hyväkuntoisia hevosia on toki vastassa nytkin. Esimerkiksi viimeksi Kuopiossa New Life Wheels hävisi 3. sisältä vain sellaisille hevosille kuin Harmimatic Tinker, Sahara Sandstorm ja Minto’s Don Juan. Keulaan lähtönopeus ei riitä, mutta New Life Wheels saanee hyvät iskuasemat, minkä jälkeen on loppukirissä tosi vaarallinen. 7 WICASA SIOUX on lähdön toinen A-hevonen. Se pääsi etenemään kauden avauksessaan Seinäjoella todella sujuvasti johtopaikalle 1500 jäljellä, mutta joutui silti tyytymään lopussa isona suosikkina kakkossijaan. Samankaltainen suoritus ei riitä voittoon tässäkään, mutta eiköhän Kati Lindsbergin valmennettava ole nyt startti kropassa selvästi parempi. 5 DIABLO SISU oli jo viimeksi Kaustisella matkalla kohti keulavoittoa, kunnes laukkasi loppusuoralla. Kunto on löytynyt, ja varsinkin keulasta ruuna olisi vahva voittajakandidaatti. Diablo Sisu ei ole kuitenkaan lähdön todennäköisin keulahevonen, sillä 1 CALLAWAY SCOOP voi hyvinkin pystyä pitämään ykkösradalta johtopaikan. Callaway Scoop on parhaimmillaan keulasta, ja vaikka ruuna viimeksi keskipitkällä matkalla johtopaikalta taipuikin, niin eiköhän keulataktiikka ole taas Antti Ala-Rantalan ykkösvaihtoehto. 3 TITAN AS sai Kaustiselta startin kroppaansa ja voi olla nyt aika hyväkin. Silloin ruunalle sopii juoksupaikka johtavan rinnallakin.

Vermo Lähtö 5 | Toto65-5, Duo-1

RANKING
A) 2 B) 4-11-7-5-8-3-6-12-10-9-1
AIKA-VALTTI – LAVAL ROLS – SORRETUN VOIMA – HÄYRILÄN HERO

Duon avauskohteesta löytyy Toto65-kierroksen ehdottomasti todennäköisin voittaja. 2 AIKA-VALTTI on aloittanut kautensa viidellä voitolla, ja niiden perusteella kehityspotentiaaliakin löytyy. Vaikka sarjat kovenevat rahantulon myötä kaiken aikaa, on voittoputken jatkuminen haavereitta lähellä. Aika-Valtti on kohtuullisen reipas avaaja, mutta lähtökohtaisesti sen lähtönopeuden ei pitäisi riittää johtopaikan ottamiseen. On kuitenkin täysin mahdollista, että johtopaikka on sitten lopulta tarjolla, mikäli vain kaikki hevoset tyytyvät kuskiensa ratkaisuihin. Aika-Valtille sopii kuitenkin myös selkäjuoksu, ja on Jouni Miettisen valmennettava menestynyt johtavan rinnaltakin. 4 LAVAL ROLS on kirinyt kahdessa viimeisessään positiivisesti ja aloittaa haastajien ryhmän. Aika-Valtin kukistaminen ei ole kuitenkaan helppo juttu. 11 SORRETUN VOIMA oli vielä kauden avauksessaan Teivossa saamaton, mutta viimeksi Lahdessa ruuna ei saanut säästöreissulla mahdollisuutta. Ei olisi mikään ihme, vaikka ruuna kykenisi kaksi starttia kropassa terävään loppukiriin. 7 HÄYRILÄN HERO ei ole kovinkaan nopea, mutta se jaksaa puurtaa. Ylivauhtinen avaus nostaisi osakkeita. 5 VAPPUJÄTKÄ on nopea avaaja, joka askelten osuessa lankulle tavoittelee alussa johtopaikkaa. Jatkossa paikka Aika-Valtin takana 2. sisällä olisi optimaalinen. Sairaustauko voi hieman näkyä otteissa. 8 KEMPPELI omaa ihan hyvät vauhtivarat, mutta ruuna onnistuu kykyihinsä nähden aika harvoin. 3 VEERAN VENDLA on Vappujätkän tavoin nopea avaaja. Ohjastaja Jani Huuskolle kelvannee pitkän tauon jälkeen selkäjuoksu, mutta riskinä on, että tammassa on alkuvaiheessa liikaa intoa.

Seinäjoki Lähtö 6 | Toto65-6, Duo-2, Troikka

RANKING
A) 4 B) 2-8-1-12-10-5-3-6-11
RUE DE ROI – HONEY STAR – JEPPAS ROULETT – FASTIZZ AM

Toto65-kierroksen päätöskohteessa ainoaksi A-hevoseksi kohoaa 4 RUE DE ROI. Laukat ovat sotkeneet viime juoksuja, mutta kunto on kyllä kohdallaan. Viimeksi Ylivieskassa Rue De Roi hyökkäsi 7. ulkoa 1300 jäljellä, eteni johtavan rinnalle 900 jäljellä ja taisteli tiukasti voitosta laukatessaan pahoin 350 jäljellä. Rytmin katoaminen johtui ilmeisesti varusteongelmista. Keskipitkän matkan ei pitäisi olla ongelma, vaikkei ruuna aiemmin ole tällä matkalla kilpaillutkaan. Rue De Roille sopii niin keula- kuin selkäjuoksu. 2 HONEY STAR on todella hidas avaaja, mutta fyysinen vire on kohdallaan, ja keskipitkä matka on pelkkää plussaa. Viimeksi Kaustisella Honey Star laukkasi heti alussa ratkaisevan pahoin. Tätä edeltäneessä Seinäjoen kisassa Honey Star siirtyi 7. sisältä 4. ulos 1300 jäljellä, hyökkäsi selässä 800 jäljellä ja eteni ulkoratoja pitkin oikein positiivisesti kakkoseksi vain Indyana Jonessille häviten. Viimeiset 700 metriä sujuivat ulkoratoja pitkin 13,7-vauhdilla. 8 JEPPAS ROULETT on suorittanut kauden jokaisessa kilpailussaan positiivisesti ja on taas todennäköinen menestyjä. 1 FASTIZZ AM debytoi Suomessa ihan mukavalla keulakolmosella. Lähtö on nyt kovempi, mutta asetelmat ovat taas mainiot. 12 FAYETTE SISU ailahtelee hieman, mutta pystyy kaiken ollessa kohdallaan rehtiin suoritukseen. 10 HOPE OF NAZARETH toivoo ylivauhtista juoksua. 5 RAPIDO FOLLO voi osallistua alussa keulataisteluun, muttei ole kuitenkaan lähdön kuumimpia suosikkeja.

PÄIVÄN DUO | Vermo L5 – Seinäjoki L6

2
4

Yhteensä 1 yhdistelmä.

TROIKKA | Vermo L4

8,3,1,4
8,3,1,4
8,3,1,4,10,6

Yhteensä 48 yhdistelmää, hinta 24 euroa.

TROIKKA | Seinäjoki L6

4
2,8,1,12
kaikki

Yhteensä 32 yhdistelmää, hinta 16 euroa.

Vihjeet: Jouni Toroska


 

Lähtö 1 


Väliajat 34,0-36,0-36,0-32,5
FERDINAND: Nousi 4. ulkoa 1250 jäljellä 3. radalle. Juttui kiertämään, kunnes pääsi toiselle ilman vetoapua viim. takasuoralla. Puristi vahvasti ykköseksi. 
UNNAN VEITIKKA: Laukkasi 1. takasuoralla johtavan rinnalta. Jatkoi 3. rataa ja eteni keulaan saakka etusuoralla. Polki hyvin perille asti, vaikka lopulta jäikin kakkoseksi. 
TAPSAN TOIVO: Laukkasi ennen 1. kaarretta. Matkasi 3. sisällä, mistä pakitteli etusuoralla toiselle. Käänteli 3. radalle viim. takasuoralla ja polki hyvin perille. Viim. kierros 32,7. 
KOIVUN TUISKU: Eteni alkumatkasta 3. rataa ja eteni 500 juostuna toiselle ilman vetoapua. Pudotti 1100 jäljellä 3. sisälle. Nousi toiselle 200 ennen maalia. Kohtalainen. 
KRAPIDO: Johti alkumatkan. Jatkoi etusuoralla 2. sisällä. Tasapaksua loppumatkasta. 
VIAPOR: Matkasi 3.-2. ulkona. Nousi kirikaistalle viim. takasuoralla. Kiri ei kunnolla kantanut. 
VIIRITÄR: Laukka kiihdytykseen. Juoksi 4. sisällä. Varhain vaikeuksissa. 
VILUNKIPELI: Lähtölaukka. Juoksi sitten 5.-3. ulkona. Laukkasi 250 ennen maalia.
TURKKALA: Sai toisella radalla selän eteen 1. takasuoralla. Jatkoi etusuoralla ilman vetoapua. Katkesi totaalisesti loppumatkasta. 
VILLI VILPERTTI: Laukka 1. kaarteessa. Hylättiin.


Lähtö 2 


Väliajat 14,0-18,0-18,5-16,0
OILSHEIK: Lähti 4. ulkoa 3. radalle 1200 jäljellä ja eteni toiselle ilman vetoapua 1050 ennen maalia. Puristi lopussa varmasti ykköseksi. 
CASIMIR TOF: Hyökkäsi 3. ulkoa 1750 jäljellä ja eteni keulaan saakka 400 metriä myöhemmin. Ei pystynyt lopussa vastaamaan voittajalle. Asiallinen kakkonen kuitenkin. 
MISS MAVERICK: Matkasi 4.-5. sisällä. Nousi etusuoralla toiselle ilman vetoapua. Jatkoi pian 3. ulkona. Käänteli 3. radalle loppukaarteessa. Tuli kohtalaisesti. 
POWER AGE: Lähti 5. ulkoa etusuoralla selässä 3. radalle. Jatkoi kolmatta ilman vetoapua 1050 ennen maalia. Pääsi pudottamaan 2. ulos 700 jäljellä. Asiallinen. 
BOSS: Matkasi 3.-4. sisällä. Nousi 850 jäljellä 4. ulos ja käänteli selässä 3. radalle loppukaarteessa. Polki tasaisesti perille. 
VISIONNAIRE: Eteni 3. rataa keulaan saakka 400 juostuna. Sai prässiä 1600 jäljellä ja jatkoi 2. sisällä 1350 ennen maalia. Taipui loppumatkasta. 
HIGH FLYING: Eteni 1. kaarteeseen mentäessä johtopaikalle. Jatkoi 400 juostuna 2. sisällä. Myöhemmin edelleen 3. sisällä. Oli loppukaarteessa pussissa. Nousi 3. radalle 100 ennen maalia. Tasapaksusti viime metrit. 
BRISSAC RAPIDE: Alkumatka toisella ilman vetoapua. Jatkossa 2. ulkona. Nousi 3. radalle 1400 jäljellä ja eteni toiselle ilman vetoapua. Jatkoi jälleen 2. ulkona 1050 jäljellä. Pudotti 4. sisälle 700 ennen maalia. Ei esittänyt ihmeitä. 
PERFECT LEADER: Kiertyi 3. radan kautta 1. kaarteessa kuolemanpaikalla. Jatkoi 1200 jäljellä 2. ulkona. Putosi etusuoralla jo 4. ulos ja tippui loppumatkasta kauas taustalle. 
FINSWEDEN: Laukkasi 1. kaarteen lopussa. Hylättiin.


Lähtö 3 


Väliajat 10,0-13,5-23,5
QUEEN OF PIRATES: Hyökkäsi 2. ulkoa loppukaarteessa ja kiri mukavasti ykköseksi. 
DEAL BOOST: Matkasi 5. sisällä. Oli pitkään pussissa. Aivan pirteästi viime metrit. 
LAKE'S BELLA: Nousi 3. sisältä 3. ulos puoli kierrosta ennen maalia. Käänteli viim. kaarteessa selässä 3. radalle. Kohtalainen. 
AFTER KNIGHT: Juoksupaikka 6. sisällä. Haki rataa maalisuoralla ja oli pitkään pussissa. Mukavasti viime metrit.
EXCEPTIONAL: Pudotti johtavan kantaan 1. kaarteessa. Oli loppumatkasta pussissa. Pirteästi viime metrit vapaata saatuaan.
HILA'S MANOLITO: Matkasi hännillä toista rataa. Käänteli loppukaarteessa 3. radalle, mutta laukkasi 300 ennen maalia. Tasaisesti loppu. 
LUSH LIFE: Kiertyi 3. radan kautta johtavan rinnalle. Alkumatka mentiin aivan liian kovaa. Kesti ylivauhdin aivan hyvin, vaikka lopussa taipuikin.
RUTHLESS CHICK: Juoksi 4. sisällä. Jatkoi viim. takasuoralla 3.-4. ulkona. Käänteli 250 jäljellä 5. radalle. Kiri ei kunnolla kantanut. 
EXPLOSIVE ELLIE: Puolusti keulapaikan. Alkumatkasta mentiin turhan kovaa. Taipui loppumatkasta.
SHINING ARMOR: Laukkasi 1. kaarteeseen mentäessä.
DRAGON LADY: Poissa.
HOMEHILL'S HUGO: Poissa.


Lähtö 4 


Väliajat 13,5-16,5-15,5
SUNBEAM: Täräytti kyselemättä keulaan. Voitti oikein helposti. 
QUESTIONMARK ME: Oli johtavan takana pitkään vailla vapaata. Terävästi viime metrit. 
BEATBOXER: Juoksupaikka 3. sisällä. Pitkään kiinni. Mukavasti maaliin. 
VIXPRESS LI: Käänteli 2. ulkoa 550 jäljellä 3. radalle. Asiallinen kiri. Viim. 500 m 14,7. 
CAROLINE K.: Mukava suoritus toiselta ilman vetoapua.
M.T.LARA CROFT: Juoksi 3. ulkona. Jatkoi 550 jäljellä 2. ulkona. Pussissa loppumatkasta. Tasaisesti perille tilaa saatuaan. 
EASY ON THE EYE: Tasainen suoritus 4. sisältä. 
DENNIS BOKO: Vaisu 4. ulkoa. 
RATU ROYALE: Poissa.
STRILLOZZO JET: Poissa.
CARLEMAN: Poissa.
SHAMELESS: Poissa.


Lähtö 5 


Väliajat 27,5-32,0-31,0-30,0
HÄYRILÄN HERO: Nousi 4. ulkoa 1250 jäljellä 3. radalle. Eteni toiselle ilman vetoapua 550 ennen maalia. Varma voitto. Viim. 700 m 29,9. 
PIRTTILÄN OLGA: Lähti 3. ulkoa selässä 3. radalle viim. takasuoralla. Jatkoi 3. rataa ilman vetoapua 550 jäljellä. Kelpo kiri. 
OJALAN VILKAS: Nousi 4. sisältä toiselle viim. takasuoralla. Käänteli selissä 3. radalle 550 jäljellä. Polki loppusuoraa aivan ulkoa. 
LAVAL ROLS: Painui keulaan toiselta ilman vetoapua 550 jäljellä. Taipui hieman loppumetreillä. 
KEMPPELI: Juoksi 5.-4. ulkona, mistä lähti viim. takasuoralla selissä 3. radalle. Käänteli 4. radalle 200 ennen maalia. Mukavasti loppua. 
VILVIIRI: Matkasi 3. sisällä. Kohosi toiselle viim. takasuoralla. Tasaisesti perille. 
MUROLII: Laukka kiihdytykseen. Matkasi sitten hännillä. Tasapaksu. 
VAPPUJÄTKÄ: Varsin vaisua johtavan takaa. 
VEERAN VENDLA: Antautui johtopaikalta loppumatkasta täysin. 
AIKA-VALTTI: Laukka lähtökiihdytykseen. Hylättiin.
SORRETUN VOIMA: Juoksupaikka 2. ulkona. Laukkasi totokamppailusta 100 ennen maalia. Hylättiin.
VALSSAUS: Poissa.