Magic Monday - tapahtuma ilman yleisöä

07.12.2020 18:00

Magic Monday - tapahtuma ilman yleisöä

HUOM. Ravit ajetaan ilman yleisöä.

Ravien käsiohjelmatiedot näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>

TOTO65-VARMAVALINNAT

Tämän Magic Mondayn tukipilarit löytyvät helposti. Molemmat kilpailevat Vermossa. Toisen kohteen 4 VIETÄVÄN PATUKKA on suorittanut Hemmi Florinin valmennuksesta jatkuvasti mainiolla tasolla, ja alla olevan Lahden voittojuoksun perusteella kuntokäyrä ei osoita ainakaan alaspäin. Tämänkertainen tehtävä on Vietävän Patukalle oikein sopiva. Mikäli vain laukat eivät sotke menoa, lienee kauden viides voitto tosiasia. Neljännen kohteen 7 SALPAUS INSIDE-OUT on kierroksen toinen erittäin todennäköinen voittaja. Tapio Perttusen 3-vuotias valmennettava on kehittynyt kauden aikana mukavasti. Alla olevissa Seinäjoen Kasvattajakruunu-välierässä sekä finaalissa rima oli liian korkealla, mutta tähän lähtöön suhteutettuna Seinäjoen suoritukset riittävät heittämällä. Salpaus Inside-Out on niin nopea avaaja, että se päässee keulaankin. Vaikka varmat löytyvätkin helpolla, niin muista kohteista löytyy sitten vastaavasti sitäkin enemmän haastetta.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 3,10,9,5,7,1 + 8,2,4,12,11 (6)
T65-2: 4 (9,6)
T65-3: 8,10,2,12 + 1,7,5 (4,3)
T65-4: 7 (8,6)
T65-5: 7,5 + 9,2 (8,6)
T65-6: 4,9,11 + 2,5 (6,10)

Pieni systeemi 144 riviä, hinta 14,40 euroa.
Suuri systeemi 1540 riviä, hinta 154 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Vermo Lähtö 1 Ryhmäajo 1620 m

RANKING
A) 7-4 B) 8-2-1-3-6 C) 9-5
CALLELA SOCRATES – BOBBY BLUE FRIDO – NEXT HOPE – BEARWAY

Vermon avauslähdössä hienolla statistiikalla kilpaileva 7 CALLELA SOCRATES on jälleen todennäköinen menestyjä. Paras vaihtoehto ruunan kannalta olisi keulaan eteneminen, mutta Mari Kolkkisen valmennettava pystyy kyllä pärjäämään muunlaisillakin juoksunkuluilla. 4 BOBBY BLUE FRIDO osoitti torstain Lahden välistartissaan vahvaa nousuvirettä. Ensin keulaan avannut ruuna tyytyi ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä johtavan selkään, mistä hävisi 12-vauhtisessa lopetuksessa vain Perchpondille sekä Glamour Ariosolle. Hannu Torvinen panostanee pikamatkalla lähtöön tavoitteenaan juoksupaikka joko keulassa tai Callela Socratesin takana 2. sisällä. Voittokantaan palaaminen on täysin mahdollista. 8 NEXT HOPE on väläytellyt muutamaan otteeseen todella kovaa kapasiteettia, mutta ura ei kuitenkaan ole lähtenyt kulkemaan odotetuille urille. Molemmat lokakuun Lahden startitkin sujuivat mollivoittoisesti. Nyt alla on taas vähän taukoa, joten vire on arvoitus. Lähtöpaikkakin on huono, mutta kyvyistä homma ei kuitenkaan jää kiinni. 2 BEARWAY omaa sekin selvästi tauluaan paremman potentiaalin. Ruunan kilpailukäyttäytyminen ei ole kuitenkaan ollut oikein toivotunlaista. Runsaan kolmen kuukauden tauolta palaava ruuna suorittaa nyt avauskilpailunsa Hanna Lepistön käsistä. 1 HEELYS ANDORRA on suorittanut viime aikoina tasaisesti vailla suurempaa loistokkuutta. Loistopaikalta totosija on täysin mahdollinen. 

Vermo Lähtö 2 Ryhmäajo 2120 m

RANKING
A) 5-1-2-6 B) 4-3-8
VILLIJÄBÄ – HILLEVI MILLERI – FRIIVIRI - VEXI

Vermon toinen lähtö muutti kovasti muotoaan, kun lähdön ylivoimainen ennakkosuosikki, oikein lahjakas 4-vuotias 7 HIPASSI vetäytyi viivalta. 5 VILLIJÄBÄ saa nyt suosikin paineet harteilleen. Se kukisti torstaina Lahdessa lopulta laukanneen Hipassinkin, mutta normaalitapauksessa Hipassi olisi kyllä ollut Villijäbälle aivan liian kova vastustaja. Nyt tehtävä on kuitenkin oikein sopiva, joten kauden kolmas voitto on tiukasti tähtäimessä. Myös 1 HILLEVI MILLERI lähtee tavoittelemaan tiukasti voittoa. Kyseessä on nopea avaaja, joka pystyy hyödyntämään loistavan lähtöpaikkansa. 2 FRIIVIRI on tasainen puurtaja. Kouvolan perjantainen kolmossija tuli sisäratajuoksulla vailla suurempaa loistoa, mutta eiköhän tamma startti kropassa paranna siitä suorituksesta. 6 VEXI kohdalla autolähtö on ainakin lokakuisen Vermon kilpailun perusteella merkittävä etu. Rytmiin pääsemisen kanssa on ollut isoja ongelmia, mutta ainakin kyseisessä Vermon autolähdössä homma pelitti paljon paremmin. 4 MYRSKIS, 3 AALE ja 8 MYLVERIN REPEKKA putoavat B-ryhmään, mutta ei näistä yhdenkään kohdalla kaksarisijoitus silti tässä tasaisessa lähdössä suuremmin yllättäisi. Näistä jokaisella on konkreettinen laukkariski.

Vermo Lähtö 3 Ryhmäajo 2120 m

RANKING
A) 11-5-9-6 B) 8-2 C) 7-10-1-4
STONECAPES TIFFANY – RULLEBACKENS GÖTA – FILION – AURORA’S DREAM

Vähärahaisten lämminveristen lähdössä A-ryhmään erottuu neljä hevosta. 11 STONECAPES TIFFANY ei ole kulkenut vielä sukunsa edellyttämällä tavalla, mutta eivät suoritukset kuitenkaan mitenkään toivottomia ole olleet. Tässä sopivassa tehtävässä Ready Cashin tytär lähtee tavoittelemaan tiukasti uransa avausvoittoa. Viimeksi Forssassa Stonecapes Tiffany laukkasi lähdössä, mutta pääsi kuitenkin etenemään toisessa kaarteessa 2. ulos, mistä ylsi 13,5-vauhtisella päätöspuolikkaalla kolmanneksi. Kaiken järjen mukaan Forssan täysipainoinen startti vei 3-vuotiasta tammaa eteenpäin. 5 RULLEBACKENS GÖTA tahkosi uransa 21 ensimmäistä kilpailua ilman kaksarisijoitusta, eikä tamma niissä muutenkaan mitään ihmeitä esittänyt. Viimeisin tauko oli kuitenkin tehnyt hyvää, ja Rullebackens Göta oli Lahdessa kuin uudesti syntynyt. Nyyti-Maria Timosen valmennettava eteni toisella puolikkaalla 2. ulos, mistä punnersi loppusuoralla oikein positiivisesti kakkoseksi vain kovasukuiselle Rahajamatchille häviten. Viime keskiviikkona Vermossa johtavan rinnalta voittanut Big Gun joutui tyytymään johtopaikalta kolmanteen sijaan. Niinpä ravilla Rullebackens Götalta pitää odottaa nytkin menestystä. 9 FILION ei ole Stonecapes Tiffanyn tavoin sekään esittänyt vielä sukunsa edellyttämiä otteita. Nyt vastus on kuitenkin varsin sopiva. 6 AURORA’S DREAM on lähdön neljäs A-hevonen. Se on pilannut uransa neljästä kilpailusta kaksi pahaan laukkaan, mutta molemmilla kerroilla koko matkan ravia kulkiessaan tuloksena on ollut kakkossija. 8 SLUMDOG ja 2 BLUE’S PLAN-B kärkkyvät suosikkien epäonnistumista. Muiden kaksarisijoitus olisi jymypaukku.

Jyväskylä Lähtö 4 Ryhmäajo 2140 m | Toto65-1

RANKING
A) 3-10-9-5-7-1 B) 8-2-4-12-11-6
ICE QUEEN BIRDLAND – QUEENSTYLE – TWINVIL – LUSH LIFE

Toto65-kierros käynnistyy Jyväskylästä todella haastavalla pelipähkinällä. 3 ICE QUEEN BIRDLAND olkoon ykkösrankkaus. Se laukkasi kuukausi sitten Seinäjoella kirivaiheessa kontaktin seurauksena, muttei olisi muutenkaan otellut kärkisijoista. Sen jälkeen tammaa on kuitenkin hieman huollettu, joten tässä kohtaa kuukauden starttiväli on laskettava eduksi. Edellisessä Vermon kisassa Ice Queen Birdland joutui tyytymään 4. ulkoa kuudenteen sijaan, mutta suoritus selvästi tätä kovemmassa lähdössä oli kuitenkin positiivinen. Myös Jyväskylän kakkossija 700 metrin kirillä 2. ulkoa tuli kelpo suorituksella. Taakse jäivät muun muassa 3-vuotiaiden tammojen Kasvattajakruunun finaaliin selvinneet Salpaus Inside-Out sekä Por Nie Blues. Hyvältä lähtöpaikalta juoksu voi onnistua, eikä vastassa vaikuttaisi olevan yhtään ylivoimaista. 10 QUEENSTYLE on pilannut pitkän taukonsa jälkeen kauden molemmat kilpailunsa laukkoihin, mutta kyvyiltään tamma on ehdottomasti tällaisiin lähtöihin riittävä. 9 TWINVIL ei ole mikään starttiraketti, joten lähtöpaikka on sille täysin ok. Viimeksi Jyväskylässä Twinvil kiri kakkoseksi vain Por Nie Bluesille häviten. 5 LUSH LIFE on tähän paikkaan iso arvoitus, sillä alla on kaksi todellista floppistarttia. Kyvyt kuitenkin riittävät, ja lähtönopeuttakin löytyy. 7 SLY QUEEN on napannut kaksi peräkkäistä kaksarisijaa, mutta juoksutkin ovat kyllä menneet ihan putkeen. Nopeus riittää, mutta seiskaradalta tarvitaan aimo annos tuuriakin. 1 CARAMANIA pystyy hyödyntämään loistopaikkansa ja mahtuu siksi mukaan A-ryhmään, vaikkei ole ollut viime starteissa parhaimmillaan. Sen sijaan 8 CUTE VALLEY kohdalla nimenomaan lähtöpaikka pudottaa hevosen B-ryhmään.

Vermo Lähtö 4 Ryhmäajo 2120 m | Toto65-2

RANKING
A) 4 B) 9-6-1-8-2-5-7-3
VIETÄVÄN PATUKKA – MAATIAN TÄHTI – VALKIA – ISOSALON IHME

Toisessa Toto65-kohteessa suosikin nimeäminen on helppoa. 4 VIETÄVÄN PATUKKA on esiintynyt jatkuvasti edukseen. Mikäli laukat eivät sotke juoksua, on Antti Teivaisen ajokki erittäin tukevasti kiinni voitossa. 9 MAATIAN TÄHTI nostetaan haastajalauman rankingkärjeksi. Maatian Tähti selviytyi Villinmiehen Tammakilpailun finaaliin karsintakolmosena johtavan rinnalta, mutta finaalissa laukka pilasi pelin jo ensimmäisellä puolikkaalla. Kokonaisuudessaan tämä 5-vuotiskausi voidaan laskea kykyihin nähden selkeäksi pettymykseksi. Viime startin jälkeen Maatian Tähti on siirtynyt Teemu Okkolinin treeniin. On mielenkiintoista nähdä, missä iskussa Liisingin tytär palaa tauolta. 6 VALKIA kohtasi Kuopiossa liian kovia, mutta sai tätä lähtöä ajatellen startin alle. Valkia on huumorihevonen, joka hyvänä päivänään pystyy ottelemaan ainakin Vietävän Patukan jälkeisistä sijoituksista. 1 ISOSALON IHME ja 8 TUTUKS ovat Maatian Tähden tavoin kehityskelpoisia 5-vuotiaita tammoja. Näistä Isosalon Ihme sijoittui Villinmiehen Tammakilpailun finaalissa laukanneena seitsemänneksi. Tutuks ei selviytynyt ollenkaan Villinmiehen Tammakilpailun finaaliin, mutta viimekertaisessa Jyväskylän Tammaderbyssä Tutuks kamppaili vielä Suven Sametin jälkeisestä kakkossijasta laukatessaan loppusuoralle tultaessa. 2 VILVIIRI on tasainen puurtaja, jonka etuna edellä mainittuihin nähden on paljon vankempi kilpailurutiini. Kapasiteetti ei ole kylläkään samaa tasoa.

Jyväskylä Lähtö 5 Ryhmäajo 2140 m | Toto65-3, Troikka

RANKING
A) 8-10-2-12 B) 1-7-5-4-3-6
HADES – ERIK FLASH – MAKEMAKE – CERTO CITO

Jyväskylän kaikki Toto65-kohteet ovat kimurantteja. Erkki-Pekka Mäkisen valmentama 8 HADES saa Santtu Raitalan kyytiinsä ja kohoaa kolmannen kohteen ykkösrankiksi, mutta ei ruuna tähän kuitenkaan mikään ylikylän peli ole, joten toki kasiradalta on myös riskitekijöitä. Viimeksi Seinäjoella Hades matkasi 3. sisällä, mistä kiri tilaa saatuaan mukavasti kakkoseksi vain Universe Leaderille häviten. 10 ERIK FLASH on tehnyt hyvän kauden, ja viimekertainen Jyväskylän suoritus saattoi olla jopa koko uran toistaiseksi paras. Ruuna oli nimittäin johtavan rinnalta väkivahva kakkonen jättäen keulassa juosseen Kriteriumin sekä Kymenlaakso-ajon finalistin Betty Roofin kolmanneksi. 2 MAKEMAKE ei ole kovinkaan nopea avaaja, joten kakkosradan lähtöpaikka on sille optimaalinen. Mikäli matkalla pidetään tempoa yllä, on Makemake loppukirissä vaarallinen. Alla on kakkossija Mikkelistä runsaan 500 metrin kirillä 4. ulkoa. 12 CERTO CITO on voittanut viidestä viime startistaan peräti kolme. Kierrettävää riittää, mutta poisjäännit ovat kuitenkin helpottaneet lähtötilannetta huomattavasti. 1 BRAVO SENCELLO kohdalla lähtökiihdytys ratkaisee paljon. Ruuna on alussa epävarma, mutta askelten osuessa lankulle se päässee kuitenkin hyviin asemiin. Mikäli kaikki menee ihan nappiin, on voittokin täysin mahdollinen. 7 DARENA avaa lujaa ja voi täräyttää alussa jopa johtopaikalle. Tamman vire on vähintäänkin hyväksyttävä, mutta loppurutistusta kaivattaisiin kyllä enemmän. 5 FIRST WILD on merkki isoa kalaa metsästäville.

Vermo Lähtö 5 Ryhmäajo 2120 m | Toto65-4

RANKING
A) 7 B) 8-6-11-5-3-1-9-2-12-4
SALPAUS INSIDE-OUT – THE QUEEN SYLVIE – HALIA WEB – NEFERNEFERNEFER

Toto65-systeemien toinen läpivarma on neljännen kohteen 7 SALPAUS INSIDE-OUT. Tamman kaksi edellistä Seinäjoen kilpailua ovat olleet Kasvattajakruunun välierä sekä finaali. Vaikka hurjatasoisista lähdöistä ei menestystä ole irronnutkaan, ovat suoritukset olleet tähän lähtöön heittämällä riittäviä. Salpaus Inside-Out pääsee sen verran reippaasti liikkeellekin, että on ehdottomasti lähdön todennäköisin keulahevonen. Varsinkin johtopaikalta Tapio Perttusen suojatti olisi erittäin vahvoilla. Myös 8 THE QUEEN SYLVIE on suosikin tavoin oikein lahjakas 3-vuotias tamma. Valitettavasti Quite Easyn tytär koki kuitenkin tänä vuonna vakavan loukkaantumisen, mikä varjostaa tamman uraa. Saa sitten nähdä, mille tasolle The Queen Sylvie tulee lopulta nousemaan. Joka tapauksessa kahteen ensimmäiseen pitkän tauon jälkeiseen starttiinsa The Queen Sylvie teki hyvät suoritukset. Alla oleva kuukauden starttiväli voi olla tähän paikkaan pelkästään eduksi. The Queen Sylvie on ehdottomasti suosikin ykköshaastaja, mikäli vain tamman kroppa toimii kunnolla. 6 HALIA WEB on sitten vieläkin selvempi kolmosrankkaus. Ville Mäkelän valmennettava kontrasi Porin tauoltapaluussaan johtavan takaa kakkoseksi, vaikka loppukaarre oli kriittinen. Vermon kaarteet sopinevat paremmin, ja lisäksi Halia Webillä on nyt startti alla. Muu porukka tulee sitten tällä kertaa selvästi edellä mainittujen jälkeen. 11 NEFERNEFERNEFER olkoon nelosrankkaus, mutta ei tamma kyllä ole ollut sellainen kuin on odotettu. Takarivin paikkakin on miinusta. 5 RAVEN ja 3 GIRL’S WISH tulevat rankingissa seuraavina.

Jyväskylä Lähtö 6 Ryhmäajo 2140 m | Toto65-5, Duo-1

RANKING
A) 7-5-9-2 B) 8-6-1-3-10-12-4-11
ARON VIIMA – VUARAN VELEHOTAR – VAPPUJÄTKÄ – PITSKA

Duon avauslähdössä A-ryhmään nostetaan neljä hevosta. Näistä 7 ARON VIIMA nostetaan ideasuosikiksi, vaikkei ruuna ole voittanut tänä vuonna vielä kertaakaan. Alla on kuitenkin kelpo suorituksia, eikä vastus tällä kertaa ole kaikkein kovimmasta päästä. Viimeksi Jyväskylässä Aron Viiman ravi mureni loppukaarteessa kolmannella sijalla, ja kun silloin ajanut Antti Tupamäki ajoi vähän turhan riskillä, oli tuloksena laukka runsaat 300 metriä ennen maalia. Aron Viima sijoittui lopulta laukanneena viidenneksi. Ravilla Aron Viima olisi todennäköisesti saavuttanut jopa alle 1.27-tuloksen. Kaustisella 9.11. Aron Viima ei päässyt tulemaan sisärataa pitkin vapaasti ja joutui tyytymään kuudenteen sijaan. Kaustisella 23.10. taas kirivaiheen ajovirhe vei ruunalta vähintään kaksarisijoituksen. Onnistuminen roikkuu ilmassa. 5 VUARAN VELEHOTAR on epävarma tamma, joka ravilla otellee kärkisijoista. Vuaran Velehotar voi kiihdytyksen sujuessa edetä johtopaikalle. 9 VAPPUJÄTKÄ on pärjännyt viime aikoina mukavasti. Ruuna on ehdottomasti yksi avainhevosista, vaikka takarivin lähtöpaikka on nopeaa avaajaa vastaan. Myös 2 PITSKA nostetaan mukaan A-ryhmään. Se kulki viimekertaisessa Kuopion voitossaan viimeiset 700 metriä 26,1-vauhdilla. 8 VIREL käynnistää B-ryhmän. Nykyvire jäi Seinäjoen tauoltapaluussa arvoitukseksi, koska ori laukkasi ratkaisevan pahoin heti lähdössä. 6 RANTANIEMELÄN SAVU on hevosena tähän lähtöön riittävä, mutta ori on ollut vielä taukonsa jälkeen kaukana parhaastaan.

Vermo Lähtö 6 Ryhmäajo 2120 m | Toto65-6, Duo-2, Troikka

RANKING
A) 4-9-11-2-5 B) 6-10-1-8 C) 7-3
PROMPTUS – JOSEPH BOKO – TRUEDREAM A.F. – HE IS IN

Illan päätöslähtö on samalla ehdottomasti myös illan urheilullinen herkkupala. Mukana on useita laatumenijöitä. 4 PROMPTUS on keulapsyykillä ykkösrankkaus, mutta ei ruunaan kuitenkaan uskalla varauksetta luottaa, koska alla on taukoa ja vastus on tosiaan laadukas. Nyt ei myöskään saa enää riisua kenkiä. Pitää kuitenkin muistaa, että Promptus sijoittui vuosi sitten marras-helmikuun välisenä aikana jokaisessa viidessä kilpailussaan kolmen parhaan joukkoon, eli viiden viimeisen startin kengitysbalanssin ei kannata antaa hämätä. 9 JOSEPH BOKO oli viime Vermon voitossaan niin vakuuttava, että Markku Niemisen valmennettavaan on syytä suhtautua nytkin vakavasti. 11 TRUEDREAM A.F. kohdalla voittoputki katkesi Jokimaa Tekee Tähtiä –finaalissa, mutta suoritus johtavan rinnalta oli silloinkin upea. Startin jälkeen ruuna on saanut vetää hieman henkeä, ja eiköhän taas nähdä oikein täysipainoista menoa. Lähtöpaikka on kuitenkin sellainen, että haalarihommia lienee jälleen luvassa, mikäli mielii menestyä. 2 HE IS IN avaa lujaa, ja ruunan todennäköisin juoksupaikka on Promptuksen takana 2. sisällä. Viidentenä A-ryhmään kohoaa vielä Suomessa Tapio Perttusen käsistä debytoiva 5 ZARITA G.S.O., jonka tämän hetken suoritustasoa voi vain arvailla. 6 BOMBARD on paljon tauluaan parempi hevonen. Ruunalla on ollut tämän kauden kilpailuissa jatkuvasti epäonnea. Nyt vastassa on kuitenkin muutama niin kova kilpuri, että ihan voittoon asti on vaikea uskoa. 10 DONATO HYRDEHÖJ on kelpo vireessä, mutta näistä asetelmista totosija olisi jo hieno onnistuminen.

PÄIVÄN DUO | Jyväskylä L6 – Vermo L6

7,5,9,2
4,9,11

Yhteensä 12 yhdistelmää.

TROIKKA | Jyväskylä L5

8
10,2,12,1,7,5
kaikki

Yhteensä 48 yhdistelmää, hinta 24 euroa.

TROIKKA | Vermo L6

4,9,11
4,9,11,2,5
4,9,11,2,5,6,10

Yhteensä 60 yhdistelmää, hinta 30 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska


 

Lähtö  1. 


Väliajat 115-158-141

CALLELA SOCRATES: Lähti heti ajamaan eteenpäin ja pääsi 400 juostuna lopulta kärkipaikalle asti. Sai vetää toisen puolikkaan rauhassa. Lisäsi tahtia loppua kohden ja oli vakuuttava voittaja. 
HEELYS ANDORRA: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 350 juostuna. Putosi loppusuoralla kärkihevosen kyydistä, mutta piti kuitenkin lopussa niukasti toiseksi. Viim. 400 m 15,4. 
NEXT HOPE: Matkasi 3. ulkona. Lähti 350 ennen maalia kiriin 3.-4. radalle. Ehti lopussa lähes toiseksi. Viim. 600 m 14,6. 
BEARWAY: Juoksi toisessa ulkona. Lähti 400 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli aivan juosten sisään asti. 
RAHART: Oli 3. sisällä pitkään vailla kiritilaa. Löysi vapaan radan 150 ennen maalia ja tuli lopun asiallisesti.
BOBBY BLUE FRIDO: Nousi 4. sisältä 450 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Puutui siitä loppusuoralla hieman, mutta ei kuitenkaan kokonaan luovuttanut. 
BENON SAFIRO: Seuraili 4. sisältä maksimisijoitukseen. 
NICK NAME: Juoksi 5. sisällä. Taipui loppusuoralle tultaessa selvästi ja oli aika heikko. Viim. 400 m 19,8. 
MAS CALYPSO: Otti 200 juostuna kärkihevosen kupeelta laukan ja jäi selvästi. Kulki jatkossa kulisseissa asiallisesti. 

Lähtö  2. 


Väliajat 254-286-340-320

FRIIVIRI: Juoksi 3. sisällä. Nousi 450 ennen maalia kiriin. Puristi loppusuoralla ylivauhdin avittamana varmaan voittoon. Viim. 400 m 29,0. 
VILLIJÄBÄ: Matkasi toisessa ulkona, missä oli pitkään hieman haluttoman oloinen. Lähti kuitenkin 400 ennen maalia kiriin 3. radalle ja oli loppuun asti voittotaistossa. 
VEXI: Eteni nopeasti kärkipaikalle, missä veti vauhdilla. Tahti tasaantui kolmannella puolikkaalla. Tuli aivan juosten isiään, vaikka jäikin aivan lopussa kolmanneksi. 
MYLVERIN REPEKKA: Eteni 300 juostuna pääjoukkoon toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä rehdisti sisään asti. 
HILLEVI MILLERI: Matkasi johtavan kannassa. Antoi 150 ennen maalia hieman periksi ja otti maksimit. 
AALE: Lähti hitaasti matkaan ja juoksi hieman pääjoukosta jääneenä. Haparoi lyhyesti vajaa kierros juostuna. Haparoi kierosta myöhemmin uudelleen lyhyesti ja oli kaikkiaan melko vaisu. 
MYRSKIS: Lähti rauhassa matkaan ja jäi heti selvästi. Keskeytti nopeasti.
HIPASSI: Poissa.

Lähtö  3. 


Väliajat 166-184-213-145

FILION: Jäi 200 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Ajoi ensimmäisellä takasuoralla eteenpäin ja painui lopulta 600 juostuna kärkeen. Sai vetää jatkossa kierroksen rauhassa. Lisäsi tahtia lopussa ja otti varman voiton. 
STONECAPES TIFFANY: Laukkasi lähdössä ja jäi selvästi. Sai kierros juostuna paikan lauman hänniltä. Lähti 700 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni vauhdilla ja sai 350 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa. Oli siitä hyvä kakkonen. Viim. 1900 m 16,5. Tästä loppu sujui selvästi kovempaa. Viim. 700 m 13,7. 
IMAGINABLE: Kiihdytti nopeasti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 550 juostuna. Oli lopussa johtavan kannasta tasainen kolmas. 
RULLEBACKENS GÖTA: Laukkasi lähdössä ja jäi selvästi. Teki jatkossa asiallisen esityksen. Viim. 1900 m 18,4. 
ORDERED ZINE: Juoksi 3.-4. sisällä. Sai edetä sujuvasti sisärataa pitkin ja otti maksimit. 
BLUE'S PLAN-B: Juoksi 2.-3. sisällä. Nousi 450 ennen maalia kiriin. Oli lopussa vain tasainen. 
INCREDIBLE KOKS: Nousi 5. sisältä 850 juostuna 3. ulos. Oli jatkossa melko vaisu. 
SLUMDOG: Jäi toisesta ulkoa 600 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Taipui 400 ennen maalia ja tuli lopun vaisusti. Viim. 400 m 22,2. 
AURORA'S DREAM: Laukkasi sata juostuna ja jäi selvästi. Lähti 550 ennen maalia lauman hänniltä kiriin, mutta ei lopussa mitenkään vakuuttanut. Viim. 500 m 19,0. 
ATHLETIC VICTORY: Nousi 4. sisältä ensimmäisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Ei pitänyt missään vaiheessa kunnolla selkäänsä ja taipui lopulta loppukaarteessa selvästi ja oli vaisu. 
WHISKEY IN THE JAM: Poissa.

Lähtö  4. 


Väliajat 251-265-295-265

VIETÄVÄN PATUKKA: Painui 350 juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Veti jatkossa tasaisen reipasta tahtia ja oli vakuuttava voittaja. 
MAATIAN TÄHTI: Juoksi toisessa ulkona. Lähti 850 ennen maalia kiriin 3. radalle. Pudotti 650 ennen maalia johtavan kantaan, mistä oli lopussa varmasti toinen. Viim. 800 m 26,9. 
VILVIIRI: Nousi 4. sisältä 650 juostuna 3. ulos. Sai edetä sujuvasti toista rataa pitkin ja oli lopussa isojen tasoerojen lähdössä varmasti kolmas. 
SIRILIISI: Sai 250 juostuna paikan johtavan kannasta. Jäi pian 3. sisälle. Nousi 800 ennen maalia vetämättömästä selästä toiselle radalle. Pudotti päätöspuolikkaan alussa taas 3. sisälle. Oli lopussa tasainen neljäs. 
TUTUKS: Lähti rauhassa ja matkasi hieman pääjoukosta jääneenä periaatteessa 4. sisällä. Säilytti oman tahtinsa ja tuli tasaisesti. Viim. 1100 m 29,1. 
ISOSALON IHME: Otti pahan lähtölaukan ja jäi selvästi. Suoritti jatkossa kulisseissa asiallisesti. 
VALKIA: Jäi ensimmäisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Pääsi viimeisen takasuoran alussa pudottamaan kakkoskeulaksi. Jäi pian 3. sisälle, missä taipui jatkossa selvästi ja oli vaisu. Viim. 500 m 34,9. 
KRISTA: Lähti rauhassa ja jäi selvästi. Sinetöi epäonnistumisensa ensimmäisen takasuoran pahalla laukallaan.
PASSIKUVA: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 300 juostuna. Aloitti johtavan kannasta päätösringin alkaessa matkan kohden takajoukkoja ja oli lähes kilpailukunnoton. Viim. 600 m 49,7. 

Lähtö  5. 


Väliajat 138-155-171-173

RAVEN: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 300 juostuna. Jäi 650 juostuna 3. sisälle. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Jyräsi loppusuoralla vakuuttavaan voittoon. Viim. 700 m 15,6. 
SALPAUS INSIDE-OUT: Matkasi toisessa ulkona. Jäi 700 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Mutkitteli siinä hieman viimeisen takasuoran alussa ja menetti hieman asemiaan. Tuli lopun aivan juosten ja puristi lopussa vielä varmasti toiseksi. Viim. 600 m 16,2. 
THE QUEEN SYLVIE: Lähti heti ajamaan 3. rataa pitkin eteenpäin. Pääsi 350 juostuna etenemään toisen radan vetojuhdaksi, missä löi painetta. Eteni 650 juostuna kärkeen. Tuli mukavasti sisään asti, vaikka jäikin päätössatasella niukasti kolmanneksi. 
NEFERNEFERNEFER: Matkasi 4.-3. ulkona. Lähti 800 ennen maalia selkään 3. radalle. Siirtyi 550 ennen maalia vapaalle radalle. Eteni hetken mukavasti, mutta tyytyi loppusuoralla säilyttämään asemansa. Viim. 500 m 17,7. 
RIKSU'S SAPPHIRE: Matkasi 3.-4. sisällä. Nousi loppukaarteen alussa toiselle radalle. Seuraili tasaisesti. 
GOODY COMET: Matkasi 6. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle. Sai edetä jatkossa sujuvasti ja oli tasainen. 
TALLUKKA: Juoksi 7. sisällä. Sai edetä sujuvasti ja tuli kohtalaisesti. Viim. 1000 m 17,9. 
SILENOS SPEYBURN: Juoksi 4.-5. sisällä. Otti lopussa aivan maksimit. 
GIRL'S WISH: Matkasi 3.-2. ulkona. Lähti 800 ennen maalia kiriin 3. radalle. Kirin terä katkesi nopeasti ja suunta kääntyi loppukaarteen alussa. Oli vaisu. 
IRAKLIS: Peruutti 3. radalta 250 juostuna 5. ulos. Aloitti kierros juostuna matkan kohden takajoukkoja ja oli heikko. 
HALIA WEB: Ajoi eteenpäin ja painui 300 juostuna kärkeen. Luopui paikastaan paineen alla 650 juostuna. Laukkasi johtavan kannassa 450 ennen maalia pitkäksi. 
SHE BELIEVE: Poissa.

Lähtö  6. 


Väliajat 116-151-149-145

JOSEPH BOKO: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Siirtyi ensimmäisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Eteni 550 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Piti siinä tempon tasaisen reippaana ja puristi lopussa vahvasti eleettömään voittoon. Viim. 700 m 13,2. 
TRUEDREAM A.F.: Juoksi 4. ulkona. Lähti loppukaarteen alussa selkään 3. radalle. Siirtyi loppusuoralle tultaessa kiriin 4. radalle. Tuli vahvasti sisään asti. Viim. 400 m 13,0.
PROMPTUS: Kiihdytti heti kärkipaikalle, missä joutui vetämään tasaisen reipasta. Tuli rehdisti sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa kolmanneksi. 
SPEAK OF THE DEVIL: Juoksi johtavan kannassa. Nousi loppusuoran alussa toiselle ja tuli tasaisesti. 
DONATO HYRDEHÖJ: Juoksi 3. ulkona. Lähti loppukaarteen alussa kiriin 3. radalle. Tuli aivan juosten sisään asti. 
BOMBARD: Pääsi 300 juostuna pudottamaan 3. sisälle. Sai edetä sujuvasti ja tuli aivan hyvin sisään. Jäi lopussa vielä tekniseen pussiin. Viim. 700 m 13,3. 
ZARITA G.S.O.: Jäi ensimmäisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Sai 200 metriä myöhemmin vetoavun eteensä. Seuraili toisesta ulkoa tasaisesti. 
DIFFARN AM: Juoksi 5. ulkona. Oli kirivaiheessa tasainen. 
YANK MATCH: Otti 5. sisältä maksimit. 
GLOBAL SPELLBOUND: Juoksi 4. sisällä. Taipui selvästi viimeisen takasuoran puolivälissä ja oli heikko. Viim. 500 m 22,2. 
HE IS IN: Laukkasi 200 juostuna pitkäksi.