Magic Monday - vapaa sisäänpääsy!

24.02.2020 18:00

Magic Monday - vapaa sisäänpääsy!

T65-kierros jaettuna Jyväskylän raviradan kanssa. Ravit alkavat klo 18, vapaa sisäänpääsy. Street Bar Voltti palvelee, tervetuloa!

TOTO65-VARMAVALINNAT

Vermossa ravataan toiset Magic Monday –ravit putkeen. Tällä kertaa rataparina on Jyväskylä. Jyväskylästä löytyy myös vihjesysteemien läpivarma. Neljännen kohteen 1 POPE pääsee matkaan huippupaikalta, mistä Jukka Torvisen ajokilla on hyvät mahdollisuudet hallita juoksun jokaista metriä. Open Stretch –radalla ei olisi myöskään ongelma, vaikka viimeksi Teivossa suosiolla paikkaansa 2. radalla ilman selkää tyytynyt 6 AL E.GADOR ZET tulisi tällä kertaa ryminällä päälle, sillä juoksupaikka sen takana 2. sisällä olisi sekin hyvä vaihtoehto. Joka tapauksessa asetelmat ovat sellaiset, että Popella on loistosaumat kauden toiseen voittoonsa. Pienen systeemin apuvarmana toimii Vermossa ajettavan viidennen kohteen 1 RHAPSODY POINT, joka on pitänyt taukoa epäonnistuneen Tammakriteriumin finaalin jälkeen. Neljävuotiaaksi varttuneen tamman ura käynnistyi joka tapauksessa 3-vuotiaana lupaavasti, ja ykkösradalta Rhapsody Pointilla on paikka hallita alusta loppuun. Koska alla on kuitenkin pitkä tauko, otetaan Suureen systeemiin kaksi varmistusta. Vermossa ajettavassa kolmannessa kohteessa 1 CAPO omaa hyvät saumat keulavoittoon. 11 AMAZING WARRIOR on kuitenkin niin kova hevonen sekin, että asetelmista huolimatta Seppo Mäntyniemen valmennettava nostetaan mukaan toiseksi merkiksi. 

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 8,1,6,4,7 + 5,2,3
T65-2: 6,4,11,7,5 + 12,9,8 (2,3)
T65-3: 1,11 (3,12)
T65-4: 1 (9,6)
T65-5: 1 + 3,8 (2,12)
T65-6: 12,6,10 (3,4)

Pieni systeemi 150 riviä, hinta 15 euroa.
Suuri systeemi 1152 riviä, hinta 115,20 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Vermo Lähtö 1

RANKING
A) 6 B) 1-2-3-4-7-5
MINECRAFT – LIMONCELLO LOVER – ESCAPER – FRENCH ROLLER

Vermon avauslähdössä ainoaksi A-hevoseksi kohoaa 6 MINECRAFT. Se kulki koelähdössä päätöskierroksen hyvällä tyylillä 17,2-vauhtia, minkä jälkeen on pelattu kahdesti suursuosikiksi. Laukat ovat kuitenkin estäneet uran avausvoiton. Avausstartissaan Minecraft nousi vielä alkumatkan laukasta huolimatta vahvasti kakkoseksi, mutta viimeksi lähtölaukat olivat sen verran pahoja, että mahdollisuudet olivat jo sitä myöten täysin menneet. Ruuna liikkui kyllä silloinkin päätöskierroksen kulisseissa vauhdikkaasti. Vaikka uran molemmissa kilpailuissa on tullut laukkoja, ei Minecraft ole mikään laukkuri. Mikäli Olli Koivunen selvittää ruunalla tällä kertaa koko matkan ravilla, pitäisi uran avausvoiton olla tosiasia. 1 LIMONCELLO LOVER saa Ari Moilasen ohjiinsa ja on mielenkiintoinen, sillä viimekertainen Turun kilpailu kieli huonosta lopputuloksesta huolimatta nousuvireestä. Limoncello Lover laukkasi jo ensimmäisessä kaarteessa johtavan takaa hylkäykseen, mutta tamma tuli hylättynä maaliin asti ja ylitti maalilinjan kahdeksantena hyvävoimaisen näköisenä. Mainittakoon, että kahdeksanneksi sijoittunut saavutti kilometriajan 17,5. 2 ESCAPER aloitti uransa ylivoimavoitolla, vaikka koelähdön suoritus ei vielä millään lailla vakuuttanut. On kuitenkin huomattava, että viime startin vain viidestä kanssakilpailijasta neljä laukkasi, joten ruunan todellinen osaaminen on vielä hämärän peitossa. Toki Tommi Kylliäisen suojatti on voitto alla ilman muuta lähdön perushevosia. 3 FRENCH ROLLER pääsee varsin vauhdikkaasti matkaan ja voi juosta keulassa tai 2. sisällä. 4 WHAT A FEELING palaa tauolta arvoituksena. Tamma onnistui kuitenkin jo 3-vuotiskaudella voittamaan, joten ei sitä voi kokonaan unohtaa.

Vermo Lähtö 2

RANKING
A) 3 B) 4-9-10-1-2-8-5 C) 6-7
SUNLIT TREASURE – HEELYS ANDORRA – LAURA SAVAGE – WHITE CROSS DIEGO

Tommi Kylliäisellä on hyvät valttikortit Vermon molemmissa avauslähdöissä, ja toisessa lähdössä hänen 3 SUNLIT TREASURE kohoaa ainoaksi A-hevoseksi. Tammalla on taulussaan pelkkiä totosijoja, ja nyt hyvältä paikalta uran avausvoitto on tiukasti tähtäimessä. Sunlit Treasuren viimekertainen Teivon kakkossija johtavan rinnalta tuli vihjaajan näkemyksen mukaan uran toistaiseksi kovimmalla suorituksella. Samalla syntyi ennätystuloskin. Myös niukaksi kakkoseksi rankingissa kohoava 4 HEELYS ANDORRA on edelleen vailla voittoa, mutta sekin on nakutellut totosijoja ihan hyvällä prosentilla. Viime tiistaina Teivossa Heelys Andorra hyötyi kärjen ylivauhdista ja kiri joukon hänniltä 20,5-vauhtisessa lopetuksessa kakkoseksi. Heelys Andorra hyökkäsi viimeiseltä sijalta 600 jäljellä ja tuli loppumatkan ulkoratoja pitkin 18,5-vauhdilla. Hyvältä lähtöpaikalta uran avausvoitto ei tulisi yllätyksenä. 9 LAURA SAVAGE on aloittanut pitkän taukonsa jälkeen kahdella totosijalla, ja totoputki voi hyvinkin saada tässä jatkoa. Laura Savage on kohdannut Heelys Andorran molemmissa viime starteissaan, ja niiden perusteella kyseessä on hyvinkin tasaväkinen kaksikko. Myös 10 WHITE CROSS DIEGO kuuluu ilman muuta perushevosiin. Se on menestynyt koko ajan mukavasti ja on itse asiassa kukistanut Sunlit Treasuren jokaisessa tämän kauden kolmessa kohtaamisessa. Näiltä lähtöpaikoilta osat voivat kuitenkin kääntyä. Tauolta palaavat 1 GISELLE ja 2 AMADEUS POSSIBLE on arvottu niin hyville lähtöpaikoille, että totosija on täysin mahdollinen, kunhan vain vire on heti kohdallaan. Ainakin Giselle pystyy hyödyntämään paikkansa.

Vermo Lähtö 3 | Toto65-1

RANKING
A) 8-1-6-4-7 B) 5-2-3
RIKASTUVA – RIVALTTI – OHIKIITÄVÄ – TOHTORI

Toto65-kierros käynnistyy Vermosta tasaisella suomenhevoslähdöllä. Mukana ei ole voitonkaan suhtaan yhtään täyttä statistia. Kahdeksan hevosen lähdössä peräti viisi nostetaan A-ryhmään. 8 RIKASTUVA on ykkösrankkaus. Se oli viimeksi Kouvolassa rehti kakkonen jäätyään kierros juostuna johtavan rinnalle. Rikastuva pystyy siis tekemään itse juoksunsa. 1 RIVALTTI teki hyvät juoksut molemmissa tammikuun totosijoissaan. Vastaavanlaisena ruuna on tässä vaarallinen. 6 OHIKIITÄVÄ suoritti viimeksi Jyväskylässä lupaavasti. Ruuna laukkasi lähtösuoralla sekä takajoukoissa ensimmäisen kaarteen lopussa, mutta nousi vielä neljänneksi kulkemalla kirikierroksen 27,5-vauhdilla. Mikäli Ohikiitävän ravi on läpi matkan kohdallaan, se voi vaikka voittaa. 4 TOHTORI on viime vuoden Derby-finalisti, joten rahkeet kyllä riittävät tällaisiin lähtöihin. Derbyn karsintalähdössä edellä maaliin tulivat vain Hiioppi, Virin Varpu, Ypäjä Luotsi sekä Vixeli. 7 VILLIHIISI on avauskohteen viides A-hevonen. Vaikka sijoitukset eivät sitä varsinaisesti kerrokaan, on ruuna parantanut viime aikoina otteitaan. Viimeksi Lahdessa Villihiisi laukkasi ensimmäisellä puolikkaalla, mutta kulki jatkossa taustalla viimeiset 1600 metriä 27,8-vauhdilla. Jo edellisessä Lahden startissa Villihiisi kiri joukon hänniltä positiivisesti. B-ryhmään jäävät vauhdeiltaan ehdottomasti riittävä 5 SIIRILLI, parasta virettään hakeva, mutta lievästi nousuvireinen, 2 VISPAUS sekä erittäin epäonnistumisaltis 3 VENNELMON TYYNE.

Jyväskylä Lähtö 4 | Toto65-2

RANKING
A) 6-4-11-7-5 B) 12-9-8-2-3-1
IINAN PRINSSI – RUOPAS – MYRSKYRI – PÄRTTYL

Myös toisessa Toto65-kohteessa A-ryhmään nostetaan viisi hevosta. Kyseessä on tasaisen laadukas viisikko, joiden keskinäiseen järjestykseen rankkaaminen on aika arpapeliä. 6 IINAN PRINSSI olkoon niukka ykkösrankkaus. Sillä on allaan kaksi tyylikästä Oulun voittoa. Viimeksi Iinan Prinssi iski toisella puolikkaalla toista rataa pitkin johtohevosen kimppuun, painui kärkeen runsaat 600 jäljellä ja piti rehdisti pintansa loppuun asti. Tätä edeltäneessä Oulun kisassa edes Eeti ei aivan ehtinyt 40 metrin takamatkalta ohi keulassa juosseesta Iinan Prinssistä 25-vauhtisessa lopetuksessa. 4 RUOPAS on tottunut menestymään ja se on täysin mahdollinen keulahevonenkin. Hieman kuitenkin arveluttaa, vaikuttaako Lappeenrannan välistartin peruuntuminen kilpailuterävyyteen. 11 MYRSKYRI laukkasi Joensuussa ensimmäisessä kaarteessa, mutta ylsi vielä hyväksi kakkoseksi. Takarivin lähtöpaikka on nopeaa avaajaa vastaan, mutta juoksun luontuessa Ari Karttusen valmennettava pystyy paljoon. 7 PÄRTTYL on voitokas menijä. Kuukausi sitten Mikkelissä Pärttyl jäi ykkösradalta ensin kolmanneksi, mutta pääsi nousemaan ensimmäisessä kaarteessa 2. radalle ilman selkää, minkä jälkeen eteni johtopaikalle 1500 jäljellä. Vaikka avauskierros oli reipas (26,5), piti Pärttyl mukavasti pintansa maaliin asti. Mikäli kuukauden starttiväli ei näy negatiivisesti otteissa, on kaikki mahdollista. Myös tasaisen vahvasti jyskyttävä 5 MONTSAN VIPPI on tiukka voitontavoittelija. Se sijoittui lauantaina Mikkelissä 75-lähdössä kolmanneksi. Myös 12 SIRON PELI, 9 MELKERI ja 8 LOIKKAR saavat paikan suuresta Toto65-systeemistä. 

Vermo Lähtö 4 | Toto65-3, Troikka

RANKING
A) 1-11 B) 3-12-4-10-8-6 C) 9-5-2
CAPO – AMAZING WARRIOR – QVIDJA’S FIRST – SILVESTER

Kolmannen Toto65-kohteen itseoikeutettu suosikki on 1 CAPO. Sillä on taulussaan upeasti neljä voittoa sekä yksi kakkossija, ja jokaisella kerralla suoritukset ovat olleet mainioita. Capo on edennyt taulun kaikissa kilpailuissaan johtopaikalle viimeistään 500 juostuna, joten keulataktiikka on ilman muuta nytkin Jarmo Saarelan tähtäimessä. Johtopaikalle pääsy vaikuttaa erittäin todennäköiseltä – siinäkin tapauksessa, että Capo sattuisi alussa johtopaikan menettämään, joten Erkki Tullan suojatti on vahvoilla. 11 AMAZING WARRIOR on kuitenkin niin hyvä hevonen sekin, että myös Seppo Mäntyniemen valmennettava nostetaan toiseksi hevoseksi A-ryhmään sekä toiseksi merkiksi Toto65-kuiteille. Toki näistä asetelmista Capolla on etulyöntiasema. Vaikka Amazing Warriorin taulun kaikki voitot ovat tulleet keulasta, osaa Andover Hallin poika kiriä selkäjuoksullakin terävästi. Viime Turun startin heikomman sijoituksen saa unohtaa, sillä juoksusta tuli yliraskas. 3 QVIDJA’S FIRST on voittanut tänä vuonna jo kolmesti. Tällä kertaa vastassa on kaksi tosi kovaa, mutta Qvidja’s First on sitten selkeä kolmosrankkaus. 12 SILVESTER on hyvä hevonen, mutta piippuhyllyn lähtöpaikka sekä kahden ja puolen kuukauden tauko ei ole paras mahdollinen alkuasetelma. Niinpä voitto tulisi tällä kertaa yllätyksenä. 4 CASIMIR TOF pääsi etenemään viime maanantaina suosiolla johtopaikalle 1400 jäljellä, mutta Oilsheik tuli lopussa selityksittä ohitse. Tällä kertaa vastus on viime kertaa kovempi, joten kaksarisijan uusiminen ei ole helppo juttu. 10 COOL ON PHOTOS, 8 ALL READY MATCH ja 6 AIN’T SHE SWEET ovat sitten muita mahdollisia totohevosia. Näistä Ain’t She Sweet voi nappilähdöllä juosta lopulta Capon takana 2. sisällä.

Jyväskylä Lähtö 5 | Toto65-4

RANKING
A) 1 B) 9-6-2-3-4-5-11-10 C) 7-8
POPE – FINNICK SISU – AL E.GADOR ZET – TITAN AS

Toto65-systeemien läpivarmaksi valikoituu neljännen kohteen 1 POPE. Se oli viime tiistaina Teivossa johtopaikalta oikein kelpo kakkonen, vaikka Lovetown selästä ohi spurttasikin. Tätä edeltäneessä Porin kilpailussa Pope johti alun, jatkoi ensimmäisen kaarteen lopussa Al E.Gador Zetin takana 2. sisällä ,iski kärkeen runsaat 500 jäljellä ja voitti vakuuttavasti hienolla täyden matkan tuloksella 13,4. Open Stretch –radalla kun kisataan, niin Popella on tässä käytössään kaksi oikein hyvää taktista vaihtoehtoa; joko keulajuoksu tai sitten Porin tavoin juoksupaikka Al E.Gador Zetin takana 2. sisällä. Molemmilla taktiikoilla Popen kuuluu olla lähellä voittoa. 9 FINNICK SISU aloitti kautensa Joensuussa tyylikkäällä keulavoitolla. Olemus miellytti ja ilman muuta Marko Hakkaraisen valmennettavan pitäisi nyt olla startti kropassa vieläkin parempi, mutta silti näistä asetelmista Pope on selvä suosikki. 6 AL E.GADOR ZET oli viimeksi ihmeen vaisu ottaen huomioon juoksupaikka 2. radalla ilman vetoapuakin. Tätä edeltäneessä Seinäjoen startissa Al E.Gador Zet nousi 3. sisältä johtavan rinnalle 1500 jäljellä, painui kärkeen vajaat 500 jäljellä ja piti mukavasti pintansa haasteen heittänyttä The Swedeä vastaan. Viimeksi Teivossa Erkki-Pekka Mäkinen tyytyi suosiolla paikkaansa 2. radan vetojuhtana, mutta tällä kertaa taktiikka voi olla aggressiivisempi. 2 TITAN AS saattaa lopulta juosta 2. rataa ilman selkää, mutta ruuna pystyy kaiken ollessa kohdallaan kelpo suoritukseen siitäkin. Totosijaan on täydet mahdollisuudet, mutta voitto yllättäisi. Myös kautensa voitolla aloittanut 3 ENGE BARACK, tauolta startin kroppaansa saanut 4 BLACK MAYA sekä tasaisen varmasti suorittava 5 HONORARY CONSUL lähtevät jahtaamaan tiukasti totosijaa.

Vermo Lähtö 5 | Toto65-5, Duo-1

RANKING
A) 1-3-8 B) 2-12-7-6-5-11-9-10-4
RHAPSODY POINT – GISELLE HALM – SI LUCKY – WIVIAN PII

Duon avauslähdössä 1 RHAPSODY POINT on selkeä ykkösrankkaus. Se aloitti uransa viime vuonna 3-vuotiaana lupaavasti. Tammakriteriumin karsintalähdössä Rhapsody Point avasi helposti keulaan, tyytyi ennen avauspuolikkaan täyttymistä First Class Ladyn selkään ja sijoittui hienosti kolmanneksi vain koville First Class Ladylle sekä Donna Leonoralle häviten. Finaalissa Rhapsody Point romahti kuitenkin 2. radalta ilman selkää keskeytyskuntoon, eikä ole sen jälkeen startannut. Alla on siten yli puolen vuoden tauko, joten kysymysmerkkejäkin on ilmassa. Mikäli Rhapsody Point suorittaa heti kykyjensä mukaisesti, on sillä paikka hallita alusta loppuun. 3 GISELLE HALM on pilannut juoksujaan laukkoihin, mutta menestynyt viime starttia lukuun ottamatta silti. Ravilla kehityskelpoinen ja vauhtikestävä tamma on mielenkiintoinen. 8 SI LUCKY on kilpaillut urallaan aika harvakseltaan, mutta kyseessä on kyllä paljon kovakapasiteettisempi hevonen kuin tämän hetken voittosumma antaa ymmärtää. Hannu Torvisen ohjiinsa saavaan tammaan on syytä suhtautua vakavasti tauosta sekä huonosta lähtöpaikasta huolimatta. 2 WIVIAN PII puolusti viimeksi ykkösradalta keulat hurjassa 10,5-vauhtisessa avauksessa. Se oli kuitenkin liikaa, ja tamma sammui loppusuoralla hännille. Nyt juoksupaikka voi olla suosikin takana 2. sisällä, mistä totosija on täysin mahdollinen. 12 RAINDANCE MAGGIE aloitti kautensa lupaavalla kirivoitolla. Toki ylivauhtinen juoksu auttoi, sillä Raindance Maggien päätöskierros oli 17,6 ja päätöspuolikas 17,0. Hyvältä lähtöpaikalta Raindance Maggie olisi mahtunut startti kropassa mukaan A-ryhmään. 7 SAPTA RISHI toivoo ylivauhtista juoksua. 6 FLASHDANCE SISU tekee suoritusvarmaa työtä, mutta sarjat kovenevat rahantulon myötä kaiken aikaa.

Jyväskylä Lähtö 6 | Toto65-6, Duo-2, Troikka

RANKING
A) 12-6-10 B) 3-4-1-5-2-11 C) 7-9
TROOPERS – LUCILLE BOURBON – COLDSPRING – NEWYORKER LI

Magic Mondayn päätöslähdössä A-ryhmään nostetaan kolme hevosta. 12 TOOPERS on fyysisesti lähdön väkevimmässä vireessä, mutta ainahan piippuhyllyn lähtöpaikaltakin on omat riskitekijänsä. Viimeksi Oulun 75-lähdössäkin juoksu meni suosikkina niin pieleen, että tehtävästä tuli lopulta mahdoton, eikä hyväkään suoritus riittänyt kuin kuudenteen sijaan. Edellisessä Turun kilpailussa tuli loppusuoran laukka, kun ruunalla yritettiin aika turhan oloisesti ajaa väkisin voitosta keulasta voittaneen BWT Dangerin kanssa. Joka tapauksessa fyysinen vire pitää, ja juoksunkulullisten asioiden onnistuessa voittokantaan palaaminen on lähellä. Tosin, 6 LUCILLE BOURBON olisi keulaan päästessään todella vaarallinen vastustaja, vaikka Troopersin juoksu onnistuisikin. Viime starteissa on ollut balanssiongelmia, sillä viimeksi Oulussa hokit olivat rataan suhteutettuna liian lyhyet ja tätä edeltäneessä Lappeenrannan kisassa taas takakenkä irtosi loppukaarteessa. Joensuun tammikuinen keulavoitto oli tyylikäs, ja tätä edeltäneessä Jyväskylän startissa Lucille Bourbon kiri kaukaa 7. ulkoa mukavasti kolmanneksi. 10 COLDSPRING on A-ryhmän kolmikosta juoksun onnistumisen suhteen selvästi haavoittuvaisin, mutta kaiken mennessä nappiin tammalta löytyy terävä loppuveto. On syytä huomioida, että Coldspringin kiriessä tammikuussa 3. sisältä ykköseksi Troopers sijoittui toiseksi ja Lucille Bourbon kolmanneksi. Kahdessa viime kilpailussa Coldspring ei ole saanut säästöreissujen jälkeen kirivaiheessa mahdollisuutta. B-ryhmäläiset muodostavat sitten keskenään hyvinkin tasaisen ryhmän. 3 NEWYORKER LI parantaa varmasti saatuaan startin kroppaansa, ja lähtöpaikkakin on nyt paljon parempi kuin viimeksi Teivossa. 4 HERZOG GREENWOOD ei välttämättä ole heti tauolta terävimmillään. 1 LESSONS IN LOVE ailahtelee paljon. 

PÄIVÄN DUO | Vermo L5 – Jyväskylä L6

1
12,6,10

Yhteensä 3 yhdistelmää.

TROIKKA | Vermo L4

1,11
1,11
3,12,4,10,8,6

Yhteensä 12 yhdistelmää, hinta 6 euroa.

TROIKKA | Jyväskylä L6

12,6,10
12,6,10
12,6,10,3,4,1,5,2,11

Yhteensä 42 yhdistelmää, hinta 21 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska


 

Lähtö 1 


Väliajat 17,0-20,5-15,0-14,0

MINECRAFT: Alkumatka 2. ulkona. Jatkoi toista ilman vetoapua 1400 jäljellä. Alkoi painostaa johtohevosta etusuoralla. Painui keulaan 550 ennen maalia. Oikein vakuuttava. Viim. 700 m 13,9. 
HELLO: Juoksi johtavan takana. Nousi viim. takasuoralla toiselle ilman vetoapua. Aivan hyvin perille saakka. 
ESCAPER: Nousi 4. sisältä 2. ulos 1300 jäljellä. Pudotti 3. sisälle viim. takasuoran alussa. Jatkoi myöhemmin 4. sisällä. Ei päässyt tulemaan täysin sujuvasti. Asiallisesti viime metrit. 
WHAT A FEELING: Nousi 3. sisältä 3. ulos viim. takasuoralla. Tasainen. 
FRENCH ROLLER: Johti joukkoa. Sai etusuoralta alkaen painetta. Jatkoi 550 jäljellä 2. sisällä. Kohtalainen. 
CABALLO DIABLO: Juoksi toista ilman vetoapua. Laukat 1400 ja 1200 jäljellä. Hylättiin.
LIMONCELLO LOVER: Poissa.


Lähtö 2 


Väliajat 15,5-20,5-17,0-14,5

LAURA SAVAGE: Käänteli 2. ulkoa loppumatkasta 3. radalle ja eteni 200 jäljellä johtavan rinnalle. Runttasi siitä varmaan voittoon. Viim. 600 m 13,4. 
FINGERBORG: Lähti 3. ulkoa viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Kiri aivan mallikkaasti perille. Lupaava paluukilpailu. Viim. 500 m 12,5. 
AMADEUS POSSIBLE: Matkasi johtavan takana. Oli loppumatkasta kiinni. Nousi 100 jäljellä toiselle. Pussissa maaliin.
HEELYS ANDORRA: Painui 1. kaarteen alussa keulaan. Taipui vähän lopussa. 
PROUD ENOUGH: Kohosi 4. sisältä viim. takasuoralla toiselle. Edelleen selissä kolmannelle loppukaarteessa. Kiri loppua mukavasti 4. rataa. 
SUNLIT TREASURE: Juoksi 3. sisällä. Pussissa maaliin. Näytti mainiolta.
ROYAL WICTORIA: Matkasi 5.-4. sisällä. Kohosi toiselle 200 ennen maalia. Edelleen loppusuoralla 3. radalle. Aivan kohtalainen paluustartti. 
WHITE CROSS DIEGO: Taivalsi toista rataa ilman vetoapua. Ei luovuttanut kokonaan.
MISS ABBEY ROAD: Laukkasi 1. kaarteeseen. Eteni 6. sisälle, mistä nousi 4. ulos 800 jäljellä. Kuulutettiin hylätyksi viim. takasuoralla.
GISELLE: Poissa.


Lähtö 3 


Väliajat 29,5-30,0-27,0-29,0

RIVALTTI: Kohosi 4. sisältä 1200 jäljellä 4. ulos. Käänteli loppumatkasta selässä 3. radalle. Edelleen viim. kaarteen lopussa 4. radalle. Runttasi ykköseksi. 
TOHTORI: Eteni 1. kaarteessa keulaan. Asiallinen esitys. 
VISPAUS: Positiivinen suoritus toiselta ilman vetoapua. 
SIIRILLI: Johti alun. Jatkoi 1. kaarteessa 2. sisällä. Putosi maalisuoralla johtohevosen kyydistä.
VILLIHIISI: Laukka lähtökiihdytykseen. Nousi 3. ulkoa 450 jäljellä 3. radalle. Uusi laukka viim. kaarteen lopussa kesken kirin. Menetti jälkimmäiseen laukkaan hyvän sijoituksen.
VENNELMON TYYNE: Matkasi 3. sisällä. Ei vakuuttanut. 
OHIKIITÄVÄ: Laukkasi kiihdytykseen. Eteni 4. ulos, mistä käänteli 1500 jäljellä 3. radalle. Juuttui ulos ja putosi loppumatkasta taustalle.
RIKASTUVA: Oli 2. ulkona pussissa loppukaarteessa. Laukkasi loppusuoralla lyhyesti. Ei otellut tuolloin enää kärkisijoista. Hylättiin.


Lähtö 4

 
Väliajat 11,0-16,5-15,5-12,5

CAPO: Pystyi puolustamaan johtopaikan tiukassa avauksessa. Sai rauhoittaa tempoa toisella puolikkaalla. Vauhti kiihtyi jälleen loppua kohti. Polki aivan hyvin perille, vaikka olisikin jäänyt toiseksi ilman vastustajan viime metrien laukkaa. 
COOL ON PHOTOS: Iski 1. takasuoralla parijonosta ja kiertyi toiselle ilman vetoapua 2. kaarteessa. Sitkeä esitys.
QVIDJA'S FIRST: Panosti alkuun ja yritti tiukasti johtopaikalle. Ei onnistunut siinä ja pudotti johtavan kantaan 1. takasuoran alussa. Lyhyt laukka maalisuoralla. Kelpo suoritus. 
CASIMIR TOF: Sai toisella radalla selän eteensä 2. kaarteessa. Oli loppumatkasta vailla kiritilaa. Sai tilaa 150 ennen maalia ja tuli mukavasti perille. 
STRONGHOLD: Juoksupaikka 3. sisällä. Tasaisesti perille. 
ALL READY MATCH: Kohosi 6. sisältä toiselle viim. takasuoralla. Käänteli 3. radalle 250 jäljellä ja polki aivan hyvin lopun. Viim. 400 m 12,2. 
AIN'T SHE SWEET: Matkasi 4. sisällä. Oli pitkään pussissa.
DIFFARN AM: Juoksi 4.-3. ulkona. Tasainen. 
FAST MOTION: Juoksi 5. sisällä. Tasainen. 
SILVESTER: Hyökkäsi 3. ulkoa 550 jäljellä. Kiri oikein vahvasti, mutta kadotti ravinsa hieman ennen maalipaalua. Ravilla olisi voittanut lähdön. Hylättiin sijalta yksi. Viim. 600 m 10,7. 
ROSE COGER: Poissa.
AMAZING WARRIOR: Poissa.


Lähtö 5 


Väliajat 12,5-17,5-14,0-13,5

SI LUCKY: Alku 4. sisällä. Kohosi 600 jäljellä toiselle. Nousi loppukaarteen alussa selässä 3. radalle. Käväisi vielä hetken 2. ulkona ja iski jälleen 3. radalle. Kiri mainosti ykköseksi. Viim. 400 m 10,4. 
ARCTIC DESSERT: Lähti 3. ulkoa kierros jäljellä 3. radalle. Pudotti 800 jäljellä 3. ulos. Jälleen 3. radalle puoli kierrosta ennen maalia. Mallikas suoritus. Viim. 600 m 11,9. 
RHAPSODY POINT: Puolusti johtopaikan. Ekat sadat metrit mentiin reipasta. Sai rauhoittaa tempoa, mutta joutui uudelleen prässätyksi 3. puolikkaalla. Jäi lopussa kolmanneksi. Ei paluustarttia pitkältä tauolta voi lainkaan moittia. 
GISELLE HALM: Juoksi 2. ulkona. Laukkasi lyhyesti 3. kaarteessa. Jatkoi 4. ulkona, mistä lähti 3. radalle viim. takasuoralla. Ajautui loppukaarteessa 4. radalle. Asiallinen suoritus. 
CROSSFIRE ALLEY: Matkasi 3. sisällä. Nousi toiselle 250 ennen maalia. Tasainen esitys nappireissulla. 
RAHANJA: Matkasi 4. ulkona. Kohosi 3. radalle 250 jäljellä. Kiri loppusuoraa aivan ulkoa. 
WIVIAN PII: Juoksupaikka johtavan takana. Kovin tasapaksu. 
FLASHDANCE SISU: Kiersi alun 3. rataa. Pakitteli 1. takasuoralla takapareihin. Lähti viim. takasuoralla selässä 3. radalle. Polki kohtalaisesti perille. 
GABRIELLA LA RENTA: Laukka 1. kaarteeseen. Putosi kauas taustalle. Eteni sitten 5. sisälle. Jatkossa 4. sisällä. Hetken kiinni loppukaarteessa. Pääsi maalisuoralla etenemään sisärataa. Aivan asiallinen suoritus.
SAPTA RISHI: Kohosi 5. ulkoa 3. radan kiertoon 1300 jäljellä. Pääsi 2. ulos viim. takasuoran alussa. Laukkasi 650 jäljellä.
ZAVENUE: Panosti alkuun mutta jäi taivaltamaan toista ilman vetoapua. Haastoi myöhemmin uudelleen johtohevosen. Taipui lopussa taustalle. 
RAINDANCE MAGGIE: Poissa.