Naisten ilta & Keskiviikkoravit

21.09.2022 18:00

Naisten ilta & Keskiviikkoravit

Keskiviikkona 21.9. vietämme Naisten Iltaa klo 17 alkaen.
Illan ohjelmassa ammattimeikkaaja ja -kampaaja Riia Koivisto tekee pikameikkejä ja esittelee syksyn meikkitrendit. Esittelypisteeltä löydät myös Beauty Roadin tuotteet sisäiseen ja ulkoiseen kauneuteen. Raviurheilun monitaituri Miia Salminen vetää illan aikana  tallikierrokset ravikoululle sekä kertoo raviurheilusta. 
Illan ohjelma, tallikierrokset, ravien käsiohjelma ja runsas buffet & lasi kuohuvaa hintaan 35 euroa.

Osta lippu Naisten Iltaan täältä >>>>


Pääsyliput ja ravien käsiohjelma ovat edullisempia Vermon mobiilisovelluksella maksettaessa. Mobiilisovelluksella maksetun käsiohjelman saa pääovilta. Sovelluksen voi ladata Google Play- tai App Store -kaupasta. Lippuja on edelleen myös Liveto-myyntijärjestelmässä (Vermo Shop) ja ovella myynnissä, mutta edullisimmat liput saa mobiilisovelluksella. Ovet klo 16, ravintola Ravilla klo 17.

Keskiviikkoravit (mobiilisovellus / Vermo Shop / ovelta)

  • Pääsylippu aikuinen 8 / 10 / 12 €
  • Pääsylippu alennusryhmät 4 / 5 / 6 €  - eläkeläiset, SHKL-kortti, opiskelijat, invalidit, työttömät, varushenkilöt, lapset 13-17-v.
  • Urheilukortilla ja Cityshopparilla sisäänpääsy kaksi yhden hinnalla
  • Autokatsomolippu 5 €/auto - pääsylippu ostettava erikseen, autokatsomoon vapaa pääsy inva-kortilla
  • Vapaa sisäänpääsy: Vermon kausikortilla ja vapaalipuilla, Team Vermon osakkaat, Hippoksen kausikortilla sekä alle 13-vuotiaat ja ravinuorten jäsenet
  • Käsiohjelma 3 € (mobiilisovelluksella maksaessa 2,50 €)

Vermo Areenan laajoissa tiloissa yleisötapahtumat voidaan järjestää terveysturvallisesti. Saavuthan tapahtumiimme vain terveenä.

Oikeus muutoksiin pidätetään. Muutoksista tiedotetaan vermo.fi-nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissamme.