Opiskelijaravit & Oktoberfest

12.10.2022 18:00

Opiskelijaravit & Oktoberfest

Opiskelijat ja Oktoberfest valtaavat Vermo Areenan! Bileet jatkuvat DJ:n tahdissa torstain 13.10. puolelle klo 01.30 asti. Vermo Areenalla ravataan Oktoberfest-tunnelmissa 12.10. ja 19.10. - tule nauttimaan mukaansatempaavasta Oktoberfest-ravitunnelmasta, herkullisista mauista ja raikkaista juomista!

Nappaa itsellesi myös Oktoberfest-etu: lataa Vermo Areena -mobiilisovellus ja saat edun käyttöösi Oktoberfesteillä - jatkossa on luvassa muitakin etuja sovelluksen käyttäjille. Katso Ravillan menu alla ja varaa paikkasi ennakkoon vermo.fi/poytavaraus >>

Pääsyliput ja ravien käsiohjelma ovat edullisempia Vermon mobiilisovelluksella maksettaessa. Mobiilisovelluksella maksetun käsiohjelman saa pääovilta. Sovelluksen voi ladata Google Play- tai App Store -kaupasta. Lippuja on edelleen myös Liveto-myyntijärjestelmässä (Vermo Shop) ja ovella myynnissä, mutta edullisimmat liput saa mobiilisovelluksella. Ovet klo 16, ravintola Ravilla klo 17.

Keskiviikkoravit (mobiilisovellus / Vermo Shop / ovelta)

  • Pääsylippu aikuinen 8 / 10 / 12 €
  • Pääsylippu alennusryhmät 4 / 5 / 6 €  - eläkeläiset, SHKL-kortti, opiskelijat, invalidit, työttömät, varushenkilöt, lapset 13-17-v.
  • Urheilukortilla ja Cityshopparilla sisäänpääsy kaksi yhden hinnalla
  • Autokatsomolippu 5 €/auto - pääsylippu ostettava erikseen, autokatsomoon vapaa pääsy inva-kortilla
  • Vapaa sisäänpääsy: Vermon kausikortilla ja vapaalipuilla, Team Vermon osakkaat, Hippoksen kausikortilla sekä alle 13-vuotiaat ja ravinuorten jäsenet
  • Käsiohjelma 3 € (mobiilisovelluksella maksaessa 2,50 €)

Vermo Areenan laajoissa tiloissa yleisötapahtumat voidaan järjestää terveysturvallisesti. Saavuthan tapahtumiimme vain terveenä.

Oikeus muutoksiin pidätetään. Muutoksista tiedotetaan vermo.fi-nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissamme.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS