Poni- ja paikallisravit

27.02.2022 11:00

Poni- ja paikallisravit

Ponilähdöt ajetaan klo 11 alkaen, hevoslähdöt klo 13.45. Sisäänpääsy raveihin ja alueella auki olevaan Talven Ihmemaahan puoleen hintaan (6/5 €). Ravien käsiohjelma 3 €. Vermon aidatulla parkkialueella maksuton pysäköinti. Lataa Vermo Areenan mobiilisovellus ja osta liput ennakkoon! Talvisia aktiviteetteja koko perheelle sekä eri maksusta poniratsastusta ja rekiajelua. Katsomon Street Bar Voltissa ja tallialueen Tallituvassa kotiruokabuffet: Tomaattinen lihapyörykkä-fetapasta (L), Voltissa lisäksi kasvispyörykkä-fetapasta (L) - hinnat 11 € aikuinen/6 € lapsi. Tarjolla myös grillimenu ja laskiaispullia. Lisätiedot Talven Ihmemaan nettisivuilla ja liput Vermon mobiilisovelluksella kohdasta Talven Ihmemaa Liput.

Sunnuntain paikallisraveissa kaviouralla nähdään Suurkimpan Team Vermon silmäterä Bolt Kronos ensimmäisessä startissaan uudessa kotimaassaan. Paikallisravit ovat matalan kynnyksen harjoitustoimintaa ja sopivat hyvin testistartiksi Boltille ennen kovempia tehtäviä.

Suurkimppalaisilla ja muiden kilpailevien hevosten omistajilla on vapaa pääsy tapahtumaan ja samalla viimeistä päivää tänä talvena auki olevaan Talven Ihmemaahan. Kimpan jäsenille on vapaa pääsy myös kevään 2022 Finlandia-Ajoon ja Vermon raveihin vuoden 2023 loppuun asti (pl. muut suurtapahtumat).

5-vuotiaan Bolt Kronoksen ja kimpan toisen hevosen 2-vuotiaan No Limit Giantin yhteisomistajaksi pääsee tästä linkistä >>