Ponikuninkuusravit - ensimmäistä kertaa Vermossa!

25.07.2020 12:00

Ponikuninkuusravit - ensimmäistä kertaa Vermossa!

Vermo isännöi ensimmäisiä ponikunkkareitaan kesällä 2020

Vermo Areenalla järjestetään ponikuninkuusravit 25.-26. heinäkuuta 2020. Nuorisoraviurheilun merkittävimmän tapahtuman järjestämisvuoro kiertää vuosittain, ja Vermo on ”ponikunkkareiden” tapahtumapaikkana ensimmäistä kertaa. Ponikuninkuusraveja on järjestetty vuodesta 2005 lähtien.

Ponikuninkuusravit rantautuvat pääkaupunkiseudulle loma-aikaan heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Tulossa on myös yhteistyötä muiden tapahtumapaikkojen kanssa.

”Kohderyhmänä on erityisesti pääkaupunkiseudun lapsiperheet ja tietysti kaikki poniraviurheilusta kiinnostuneet”, Vermo Areenan toimitusjohtaja Heikki Häyhä kertoo. ”Helsingissä on runsaasti ihmisiä myös kesäisin ja uskon, että saamme houkuteltua paikalle uutta yleisöä. Lisäksi toivomme, että tapahtumaan lähdetään kauempaakin.”

Ponikunkkareissa juoksevat valtakunnan parhaat ponit ohjastajineen. Pääkilpailut järjestetään molempien kategorioiden poneille: A-poneista kruunataan ponikuningas ja -kuningatar, B-poneissa ratkotaan puolestaan poniruhtinaan ja poniruhtinattaren titteli.