Ravivuoden avaus & ilmaisravit

01.01.2020 18:00

Ravivuoden avaus & ilmaisravit

Vuosi käyntiin ilmaisraveilla ja Kuumalla Keskiviikolla

Ravivuosi 2020 alkaa Vermo Areenan keskiviikkoraveilla, joihin on yleisöllä poikkeuksellisesti ilmainen sisäänpääsy ja joissa jahdataan Toto64-jackpotia.

Vermo Areena tarjoaa uudenvuoden kunniaksi ilmaisen sisäänpääsyn vuoden ensimmäisiin raveihin. Luvassa on yhdeksän mielenkiintoista lähtöä, joihin mahtuu niin montea, amatöörivalmentajien lähtöä kuin tammakisaakin.

Edellisvuonna tutuksi tullut järjestys jatkuu niin, että kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona jaetaan Toto64-pelissä kuukauden aikana kertyneet jackpot-rahat. Tällä kertaa Veikkaus lisää päälle vielä 50 000 euroa extraa, joten näissä raveissa Toto64-pelin jackpot-kertymä on 110 072,69 euroa ja päävoitto jopa 310 000 euroa. Hieno startti myös totovuoteen!

Ilta alkaa monte- eli raviratsastuslähdöllä, jossa pisimmän takamatkan Luxorious Lord jahtaa mm. marras- ja joulukuussa Vermossa juhlinutta Ramble Onia sekä Janita Antti-Roikon tallin kaksikkoa Crazy Valley – Dark Alley.

Toto64-kierroksen aloittavassa lähdössä viime vuonna viisi kertaa Vermossa voittanut Borgmester saa vastaansa mm. kovassa iskussa kilpailevan Amazing Warriorin. Oman mausteensa tuo 2620 metrin matka, joka on näissä raveissa kilpailumatkana kolmessa lähdössä. Yksi niistä on tasokas illan päätöslähtö, jossa tätä kirjoittaessa on viidellä hevosella voitto alla viimeisestä startista.

Vauhtiin pääsevät myös suomenhevostammat omassa rahasarjassaan. Vermon pitkäaikaisten sarjojen A.V. Marttilan Tammasarjan ja Tammatähden ohella tarjontaan on muutenkin lisätty tammoille kohdistettuja rahasarjoja.

Alkanut ravivuosi Vermossa tarjoilee mm. kaksipäiväisen Finlandia-Ajon 9.-10. toukokuuta, Suuren Suomalaisen Derbyn 5. syyskuuta ja ensimmäistä kertaa pääkaupunkiseudulla järjestettävät ponikuninkuusravit heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Rataremontin ajan 27.5.-17.6. Vermossa ei järjestetä keskiviikkoraveja, mutta muuten mennään normaaliin keskiviikkotahtiin koko vuosi.

Tervetuloa Vermo Areenalle 2020!

Miika Lähdeniemi
kilpailupäällikkö

TOTO64-VARMAVALINNAT

Suomen ravikausi 2020 käynnistyy Vermon Kuumalla Keskiviikolla. Ylimääräinen jackpot-raha päävoittoluokkaan on peräti 110 072,69 euroa. Kauden avajaisraveissa luotetaan kotiradan kuskiin, sillä Ari Moilanen ohjastaa kumpaakin systeemien läpivarmaa. Niin avauskohteen 5 AMAZING WARRIOR kuin viidennen kohteen 3 LARSMAN kohdalla odotuksena on keulataktiikka. Larsmanilla ajettiin jonkin aikaa rakennusmielessä suosiolla selkäjuoksuja, mutta viimeksi Teivossa ajettiin pitkästä aikaa keulasta ja lopputulos oli mainio. Larsman vastaili johtopaikalta tarpeen mukaan, ja voitto oli selvästi marginaalia varmempi. Hyvän viime startin jälkeen on vaikea uskoa, että taktiikkaa olisi syytä muuttaa. Amazing Warriorin kohdalla juostava matka pitenee viime starteista, mutta ei se kovakuntoisen ruunan kohdalla juurikaan huoleta. Siitä huolimatta, että kovin vastustaja Borgmester hyötyy näistä ylipitkistä matkoista. Keulapaikalta etulyöntiasema olisi kuitenkin Amazing Warriorilla. Myös Pienessä systeemissä kolmantena tukipilarina toimiva kolmannen kohteen 1 LEEMARK’S GHOST on todennäköinen keulahevonen.

TOTO64-VIHJESYSTEEMIT

T64-1: 5 (2,1)
T64-2: 1,2,7,11,8,9,10 (12,5)
T64-3: 1 + 10,11,3,9,7 (8,5)
T64-4: 13,4 + 6,7,11,5,10 (2,14)
T64-5: 3 (7,5)
T64-6: 6,11,8,5,1 (4,10)

Pieni systeemi 70 riviä, hinta 7 euroa.
Suuri systeemi 1470 riviä, hinta 147 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1.

RANKING
A) 7-14 B) 11-10-6-3-12-4-2-8-9-5 C) 13-1
RAMBLE ON – LUXORIOUS LORD – WILLE’S RAINMAKER – DARK ALLEY

Maamme ravikausi 2020 käynnistyy lämminveristen montélähdöllä. Ykkösvihjeeksi kohoaa 7 RAMBLE ON. Se aloitti marraskuussa kahden kuukauden taukonsa jälkeen kolmella vakuuttavalla montévoitolla, mutta viimeksi Turussa paikka johtavan rinnalla oli hieman liikaa, ja ruuna joutui lopulta tyytymään neljänteen sijaan. Nyt kun kuskikin vaihtuu taas viime kertaa kokeneempaan, voi Ramble On hyvinkin tehdä nopean paluun kultakantaan. Toiseksi A-hevoseksi nostetaan 40 metrin takamatkasta huolimatta 14 LUXORIOUS LORD. Se kiri kuukauden takaisessa Kouvolan montélähdössä 60 metrin takamatkalta pirteästi kolmanneksi, ja sen jälkeisten kärrylähtöjen suoritusten perusteella vire saattaa nyt olla vieläkin parempi. 11 WILLE’S RAINMAKER on aloittanut taukonsa jälkeen hyväksyttävillä suorituksilla, ja eiköhän ruuna starttien myötä ala hiljalleen lähestyä omaa tasoaan. Nopean avaajan on hyvä kiihdyttää takamatkan juoksulangalta. 10 DARK ALLEY on montélähtöjen kestomenestyjä ja taas yksi mahdollisista. 6 CRAZY VALLEY vaikuttaa hyvinkin tasavertaiselta tallikaverinsa Dark Alleyn kanssa. 3 SUN SAYEN on etukäteen paalun kovin. 12 CAPO THE EEMIL suorittaa montédebyyttinsä.

Lähtö 2.

RANKING
A) 2-5 B) 7-3-4-6-1
LA LUNA BIRDLAND – MY QUEEN HUNTER’S – WHITE CROSS DIEGO – CREDIT TO DREAM

Illan toisessa lähdössä kaksi hevosta erottuu selvästi muusta porukasta. 2 LA LUNA BIRDLAND oli viime Vermon vierailullaan turhan tasainen 700 metrin kirillä 3. ulkoa. Uran avauskilpailussa Turussa Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava oli paljon terävämpi kiriessään loppusuoralla 3. sisältä kolmanneksi vain Rose Stahlille sekä Heelys Andorralle häviten. Mikäli La Luna Birdland suorittaa tasollaan, on se johtopaikalta vaikea ohitettava. Uransa kolmella totosijalla aloittanut 5 MY QUEEN HUNTER’S on lähdön toinen A-hevonen. Se pujotteli viimeksi Forssassa mukavasti ykköseksi. Nyt vielä kuski vahvistuu, ja tammalla on starttikin kropassaan. La Luna Birdlandilla on kuitenkin paalulta selkeä etulyöntiasema. 7 WHITE CROSS DIEGO on lähdön selvä kolmoshevonen. Se jäi viimeksi keulavoittajan taakse pussiin, mutta ylsi silti kakkoseksi. Kovan suosikkikaksikon kukistaminen ei kuitenkaan lähtökohtaisesti onnistu. 3 CREDIT TO DREAM on jo ehtinyt urallaan voittamaan, mutta tämän lähdön voittaminen edellyttää joko venymistä tai suosikkien epäonnistumista. 4 HELLO on palannut Marko Heikarilta Teemu Okkolinin treeniin. 

Lähtö 3.

RANKING
A) 2-6 B) 7-1-5-4
YSIKYMPPI – HETKU – MATTILAN TOUHO – VILLI VILPERTTI

Myös kolmannessa lähdössä kaksi hevosta erottuu selvästi muun porukan yläpuolelle. 2 YSIKYMPPI on aloittanut Teemu Okkolinin käsistä oikein lupaavasti. Toki laukkoja on tullut ja laukkariski on nytkin konkreettinen, mutta hylkäyksen välttäessään menestystä pitäisi olla sopivasta tehtävästä luvassa. Keskipitkän matkan pitäisi olla pelkästään eduksi. 6 HETKU on toinen kova voitontavoittelija. Se pilasi viimeksi Lappeenrannassa laukkaan, mutta uran kaksi ensimmäistä kilpailua toi parhaan mahdollisen lopputuloksen. Erityisesti Vermon voitto johtavan rinnalta oli tyylikäs. 7 MATTILAN TOUHO on napannut kaksi peräkkäistä kakkossijaa, mutta tällä kertaa kaksariputken jatkuminen edellyttää suosikkikaksikon epäonnistumista. 1 VILLI VILPERTTI ei vielä ota hommaa tosissaan, mutta kehittyy pikkuhiljaa. 5 SOFIANNA PEE on ihan vauhdikas, mutta tämänkertainen matka ei ole missään tapauksessa eduksi. 4 UNNAN VEITIKKA on vielä sen verran tasavauhtinen, että ainakaan onnistuneen suosikkikaksikon kukistamisen ei pitäisi onnistua millään.

Lähtö 4. | Toto64-1

RANKING
A) 5 B) 2-1-8-9-7-4-6 C) 3
AMAZING WARRIOR – BORGMESTER – HE IS FELIX – MR CHANCE

Toto64-pelin avauskohteessa 5 AMAZING WARRIOR on tiukasti kiinni keulavoitossa. Viime vuonna kahdeksan kertaa voittaneen ruunan voittoputki katkesi viimeksi Turussa, mutta suorituksesta jäi silti käteen pelkästään hyviä asioita. Amazing Warrior matkusti 2. sisällä Callela Einsteinin takana. Jo yksistään vuoden voitokkaimmalle hevoselle häviäminen ei ole millään muotoa häpeäksi, eikä Seppo Mäntyniemen valmennettava saanut milloinkaan edes todellista mahdollisuutta ohitusyritykseen. Nyt Amazing Warrior juossee siis keulassa, mistä on normaalina vaikea ohitettava. 2 BORGMESTER on väkivahva hevonen, mutta sillekin paikka 2. radalla ilman selkää oli sentään viimeksi neljällä kierroksella liikaa, kun ruuna vielä intoutui matkalla painamaan ohjillekin.  Keskipitkä matka suosii Borgmesteria suhteellisesti Amazing Warriota enemmän, mutta juoksunkulullisten asioiden vuoksi Amazing Warriorilla on kuitenkin ilman muuta etulyöntiasema. 1 HE IS FELIX on taivaltanut viime starteissaan johtavan rinnalla ja tehnyt siitä rehtejä juoksuja. Nyt juoksusta tullee toisenlainen. Mikäli matkalla pidetään tempoa yllä, on He Is Felix loppukirissä vaarallinen. 8 MR CHANCE on aloittanut Joni-Petteri Irrin käsistä oikein positiivisilla suorituksilla, mutta kasiradan paikalta ei ole laadukkaassa lähdössä helppo menestyä. 9 BLUEBIRD NASH kohtaa nyt kovemman vastuksen kuin taulun voittojuoksuissaan, eikä ainakaan Amazing Warriorin kukistaminen vaikuta kovin realistiselta.

Lähtö 5. | Toto64-2

RANKING
A) 1-2-7-11-8-9-10 B) 12-5-3 C) 4-6
COOL TYPE – LUCAS LA RENTA – CATAHECASSA ZEST – KNOCKOUT SES

Toisena Toto64-kohteena ajettava amatöörivalmentajien lähtö ei ole Vermon 64-kohteeksi kovinkaan tasokas. Lähtö on myös tasainen, ja A-ryhmään erottuu peräti seitsemän hyvinkin tasavertaista voitontavoittelijaa. On ihan makuasia, mihin järjestykseen tämän seitsikon rankkaa. 1 COOL TYPE ja 2 LUCAS LA RENTA juossevat jomminkummin päin piikki-selkä –asetelmassa ja ne nostetaan siksi rankingin kärkeen. Ehkä todennäköisempi vaihtoehto on, että Lucas La Renta juoksee johtopaikalla, kun vielä kuski vahvistuu Ari Moilaseen. Lucas Le Renta on voittanut urallaan vasta kerran, mutta meriittilistalta löytyy muun muassa Kymenlaakso-ajon finaalipaikka. Cool Typen kohdalla on huomattava, että se on kilpaillut viime aikoina pääsääntöisesti tätä kovemmissa lähdöissä. Lisäksi asetelmat ovat nyt loistavat. Cool Type on parhaimmillaan nimenomaan silloin, kun se pääsee juoksemaan keulapäässä sisärataa pitkin. 7 CATAHECASSA ZEST on keskittynyt viime aikoina autolähtöihin, mutta eiköhän volttilähtökin onnistu takamatkan ykkösradalta ihan normaalisti. Catahecassa Zest on jo pidemmän aikaa tehnyt kelpo suorituksia. Viimekertainen Porin kakkossija tuli johtavan rinnalta. 11 KNOCKOUT SES laukkasi viimeksi Jyväskylässä heti lähdössä pitkäksi, mutta on muuten saanut taulunsa loistoiskuun. 8 VISIONNAIRE on aloittanut taukonsa jälkeen positiivisilla suorituksilla. 9 JE SUIS JUSTINE voitti viimeksi Lahdessa 700 metrin kirillä 4. ulkoa. Viimeiset 700 metriä sujuivat 13,9-vauhdilla. Myös 10 LOCAL TIME on oikein realistinen voitontavoittelija.

Lähtö 6. | Toto64-3, Toto4-1

RANKING
A) 1 B) 10-11-3-9-7-8-5-4 C) 6-2-12
LEEMARK’S GHOST – GROUSE MAN – ATHLETIC STYLE – GLAMOUR ARIOSO

Toto4-pelin avauskohteessa ainoaksi A-hevoseksi kohoaa 1 LEEMARK’S GHOST. Vaikka ruunan statistiikka on hieno, ovat suoritukset silti hieman ailahdelleet. Mikäli Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettava on parhaimmillaan, on se hankala kukistettava. Leemark’s Ghost pääsee vauhdikkaasti matkaankin ja on ykkösradalta lähdön todennäköisin keulahevonen. Toki selkäjuoksu sopii tarpeen vaatiessa siinä kuin keulajuoksukin. 10 GROUSE MAN on aloittanut Minna Moilasen valmennuksesta kahdella mukavalla suorituksella. Viimeksi Forssassa ruuna putosi lähtölaukkansa myötä viimeiseksi, mutta kiri vielä loppusuoralla kakkoseksi päästyään etenemään matkalla varsin sujuvasti sisäratoja pitkin. Viimeinen kierros sujui 15,1-vauhdilla. 11 ATHLETIC STYLE kiri viimeksi 4. ulkoa pontevasti kakkoseksi vain keulassa juosseelle kovalle Crazemanille häviten. Ruuna saa nyt ohjiinsa Seppo Markkulan ja on lähtöasetelmista huolimatta oikein mielenkiintoinen. 3 GLAMOUR ARIOSO kilpailee suoritusvarmassa vireessä. Viimekertainen Vermon kolmossija tuli 2. sisältä. Athletic Style kiri kuitenkin selityksittä ohitse. 9 FIREMAKER pyrkii puolustamaan Leemark’s Ghostin selän. Ideaalitilanne tietysti olisi, että Leemark’s Ghost juoksisi keulassa ja Firemaker tämän takana 2. sisällä. 7 DONT PRESS SEND nappasi toissakertaisen voittonsa 2. sisältä. Nyt juoksusta tulee paljon hankalampi. Ruuna on kuitenkin yksi mahdollisista.

Lähtö 7. | Toto64-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 13-4 B) 6-7-11-5-10-2-14-9-3-1-12
VILLIHEILI – TROLLE – JEMMATAR – M.A. PISTE

Illan ensimmäisessä troikkalähdössä toisistaan mittaa ottavat suhteellisen vähän tienanneet suomenhevostammat. Siinä A-ryhmään kohoaa kaksi tasavahvaa voitontavoittelijaa. 13 VILLIHEILI on jo jonkin aikaa esittänyt vahvaa virettä, joten viimekertainen onnistuminen oli vähintäänkin ansaittu. Villiheili menetti Porissa johtopaikkansa 400 jäljellä, mutta punnersi vielä uudelleen ykköseksi. Tällä kertaa juoksusta tulee täysin erilainen, mutta Villiheili on tottunut kiertämään. Ravilla Jouni Miettisen valmennettavalta on lupa odottaa menestystä. 4 TROLLE on viihtynyt viime aikoina jatkuvasti kärkisijoilla. Ravilla keulaan pääsy vaikuttaa täysin selvältä, joten Pertti Puikkosen suojatti on erittäin todennäköinen totohevonen. 6 JEMMATAR ja 7 M.A. PISTE ovat epävarmoja tammoja, mutta ravilla niilläkin on täydet voittosaumat. Molemmat ovat vahvoja tammoja, jotka pystyvät tekemään itse juoksunsa. Jemmatar saa nyt ohjiinsa Antti Teivaisen, ja kaksikon yhteistyötä on mielenkiintoista seurata. M.A. Piste taas kilpailee tällä hetkellä nousuvireessä. 11 CARMENIINA voittaa harvoin, mutta suoritusvarman tamman kunto on kuitenkin hyvällä tolalla. Vähintään totosijaan on täydet mahdollisuudet. 5 MILLIKKA voi olla lähdön jymy-yllättäjä, mikäli tammalla on paras päivänsä. 10 SARINAN SANNI on ailahtelevaa sorttia.

Lähtö 8. | Toto64-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 3 B) 7-5-4-11-9-6-1-10-2-8
LARSMAN – JETSU – NAPUTUS – TEMENTIKKO

Ari Moilanen ajaa siis kumpaakin Toto64-systeemien läpivarmaa. Duo-avauksen suosikki 3 LARSMAN on esiintynyt viime aikoina kovasti edukseen. Larsmanilla kilpailtiin pidemmän aikaa lähtöön satsaamatta, mutta viimeksi Teivossa ruunalle valittiin pitkästä aikaa keulataktiikka. Lopputulos oli paras mahdollinen, sillä Leo Mönttisen valmennettava vastaili oikein varmaan 75-voittoon. Viime kilpailun perusteella voisi olettaa, että keulataktiikka on nytkin lähtökohtainen vaihtoehto. Mikäli Larsman kilpailee tasollaan, on se tukevasti kiinni voitossa. Larsmanin jälkeen rankingissa tulee tosi tasainen kolmen hevosen haastajarypäs, joiden rankingjärjestykseen asettaminen on lähinnä arpapeliä. 7 JETSU laukkasi Teivossa kahdesti ja jaksoi lopulta vain hyväksyttävästi viidenneksi. Ori sai kuitenkin startin alle ja on nyt varmasti parempi. 5 NAPUTUS laukkasi viimeksi Jyväskylän avoimessa tammalähdössä päätössatasella vähintään totosijan. Tamman kunto on mallillaan, ja normaalia tiheämpi starttirytmi lasketaan pelkästään plussaksi. 4 TEMENTIKKO aloitti viimeksi Teivossa 5. sisällä. Ruuna jatkoi kierros juostuna 3. ulkona, mistä hyökkäsi 700 jäljellä ja eteni lopussa voittaneen Larsmanin tuntumaan. Tementikko on hieman huumorihevonen, mutta viime suorituksen perusteella kunto on kohdallaan. Myös Tementikon edellinen onnistuminen tuli Seppo Markkulan ajamana, ja Markkula on nytkin ruunan ohjissa. 11 HOLARI kärkkyy kuumimpien suosikkien epäonnistumista. Ruuna on tosin itsekin kovin laukkaherkkä.

Lähtö 9. | Toto64-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 6-11-8-5 B) 1-4-10-12 C) 2-3
IMAKEITUPTOTHESKY – TZUBODAI – FOOTLOOSE SISU – GISELLE HALM

Illan päätöslähdössä ykkösvihjeen saa uransa kolmella voitolla aloittanut 6 IMAKEITUPTOTHESKY. Tamman tämän hetken rajat ovat vielä näkemättä, sillä voitot ovat olleet hallittuja. Viimekertainen Lahden Tammasarjan voitto tuli 2. radalta ilman selkää. Imakeituptothesky vaikuttaa vahvalta menijältä, joten matkan luulisi olevan pelkästään plussaa. Lähdön ideahevonen on 11 TZUBODAI. Se oli viimeksi kelpo kakkonen vain Finance Hossille häviten, sillä ruuna taivalsi viimeiset 1300 metriä 2. rataa ilman selkää. Toki vastus on nyt selvästi viime kertaa kovempi, mutta tällä kertaa Tzubodai voi saada hyvän selkäjuoksun. Viimekertainen kilpailu oli vasta toinen startti Tero Pohjolaisen käsistä vuoden kilpailutauon jälkeen, joten suvukas menijä jatkanee selkeässä nousuvireessä. 8 FOOTLOOSE SISU laukkaili Turussa hylkäykseen, mutta vaikutti ihan yhtä hyvältä kuin voittaessaan Forssassa johtavan rinnalta. Ei olisi mikään maailman suuri ihme, vaikka Footloose Sisu etenisi tässä lopulta johtopaikalle. Imakeituptotheskyn lähtönopeus auton takaa on tosin täysi arvoitus. 5 GISELLE HALM on lähdön neljäs A-hevonen. Se on napannut kaksi peräkkäistä voittoa, vaikka on laukannut molemmilla kerroilla kiihdytyssuoralla. Matka lienee vahvalle tammalle pelkkää plussaa, mutta nyt laukkaan ei taida silti olla enää varaa. 1 SHINING ARMOR kärkkyy heti suosikkinelikon kannoilla. 4 MAZE MATCH ja 10 JETSET VICE voittivat viimeksi tätä helpomman lähdön. 

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 1 + 10,11,3,9,7 (8,5)
T4-2: 13,4 + 6,7,11,5,10,2,14 (9,3)
T4-3: 3 (7,5)
T4-4: 6,11,8,5,1 (4,10)

Pieni systeemi 10 riviä, hinta 2 euroa.
Suuri systeemi 270 riviä, hinta 54 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

3
6,11,8,5

Yhteensä 4 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

13
4,6,7,11,5,10
4,6,7,11,5,10,2,14,9,3,1,12

Yhteensä 66 yhdistelmää, hinta 33 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

6,11
6,11,8,5,1
6,11,8,5,1,4,10,12

Yhteensä 48 yhdistelmää, hinta 24 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska
 

Lähtö 1 


Väliajat 19,0-18,0-13,0-17,0

LUXORIOUS LORD: Hyökkäsi jo 1. takasuoralla vauhdilla 3. rataa ja eteni keulaan saakka kierros jäljellä. Tempaisi 3. puolikkaan 13-vauhtia ja voitti ylivoimaisesti. Mainio esitys. 
RAMBLE ON: Iski 3. ulkoa etusuoralla ja eteni sijalle kaksi. Hyvä toinen ylivoimaisen voittajan jälkeen. 
PARC MONCEAU: Avasi keulaan. Sai 1. takasuoralla prässiä. Menetti asemansa kierros jäljellä. Polki kuitenkin aivan asiallisesti perille ja totosijalle. 
WILLE'S RAINMAKER: Taivalsi keskijoukoissa sisärataa. Käänteli viim. takasuoralla 3. radalle ja esitti kelpo kirin. 
GRANITE: Vaati 1. takasuoralla johtavalta vauhtia. Hiipui vähän loppupuolella. 
DADDY BOY: Juoksi takajoukoissa toista rataa. Kohtalaisesti perille. 
DARK ALLEY: Juoksi 4.-3. ulkona. Tasainen. 
SUN SAYEN: Juoksupaikka 2. ulkona. Taipui loppumatkasta. 
STRONGHOLD: Paha lähtölaukka. Lopetti takajoukoissa juosten.
CAPO THE EEMIL: Käänteli 1. takasuoran lopussa 3. radalle ja eteni 4. ulos. Ei erikoista. 
CASINO DE FRANCE: Alkumatka 2. sisällä. Menetti loppumatkasta paljon sijoitustaan. 
CRAZY VALLEY: Laukkasi 1. kaarteeseen mentäessä.
SUN VINCENT: Valahti nopeasti takajoukkoihin. Ei vakuuttanut lainkaan. 
VEX ANT EXPERT: Poissa.


Lähtö 2 


Väliajat 20,5-20,0-16,5-16,5

MY QUEEN HUNTER'S: Pudotti 1. kaarteessa 3. sisälle. Nousi toiselle ilman vetoapua 1250 jäljellä. Jyräsi väkisin ykköseksi. 
LA LUNA BIRDLAND: Veti joukkoa. Vähän pehmeä loppusuoralla. 
CREDIT TO DREAM: Nappireissu johtavan takana. Tasainen. 
FREYA STARS: Kohosi 4. sisältä toiselle 1300 jäljellä. Sai samassa selän eteen. Kohtalaisesti perille. 
WHITE CROSS DIEGO: Alku 6. sisällä. Jatkoi etusuoralla 3. ulkona. Kohtalainen suoritus. 
HELLO: Lyhyt lähtölaukka. Matkasi sitten 5.-3. sisällä. Ei vakuuttanut. 
THE BIG DIPPER: Poissa.


Lähtö 3 


Väliajat 29,5-31,5-33,0-29,0

YSIKYMPPI: Avasi keulaan. Jatkoi 1. kaarteessa 2. sisällä. Nousi toiselle 600 juostuna ja eteni keulaan 1850 jäljellä. Vastasi hienosti perille saakka. 
HETKU: Alkumatka toista ilman vetoapua. Sai hetkeksi selän eteen 600 juostuna. Jatkoi jälleen kuolemanpaikalla 1850 jäljellä. Haastoi voittajan lopussa. 
MATTILAN TOUHO: Hyökkäsi 3. ulkoa 750 jäljellä ja eteni 2. ulos. Käänteli uudestaan 3. radalle 250 ennen maalia. Aivan hyvä kolmas. 
SOFIANNA PEE: Eteni 1. kaarteessa keulaan. Jatkoi 2. kaarteessa johtavan takana. Taipui lopussa. 
UNNAN VEITIKKA: Alkoi taipua 2. ulkoa viim. takasuoralla. 
VILLI VILPERTTI: Ei vakuuttanut 3. sisältä. 
RENUM HELGA: Poissa.


Lähtö 4 


Väliajat 12,5-18,0-18,5-10,0

AMAZING WARRIOR: Eteni 1. kaarteeseen mentäessä keulaan. Sai rauhoittaa rajusti tempoa. Vauhti kiihtyi lopussa. Varma voitto. 
HE IS FELIX: Kelpo kakkonen voittajan takaa 2. sisältä. 
ROOFER: Matkasi 4.-3. sisällä. Nousi 250 jäljellä toiselle ja käänteli maalisuoralla 4. radalle. Kiri pirteästi perille. 
MR CHANCE: Kohosi 1250 jäljellä toiselle. Sai pian selän eteen. Käänteli 450 ennen maalia 3. radalle ja kiri vauhdikkaasti. Viim. 500 m 09,6. 
BLUEBIRD NASH: Nousi 3. sisältä etusuoralla toiselle ilman vetoapua. Punnersi aivan hyvin perille kympin lopetuksessa. 
KRAMPUS: Nousi 1300 jäljellä toiselle. Juoksupaikka jatkossa 3. ulkona. Käänteli viim. kaarteen lopussa 3.-4. radalle. Asiallisesti maaliin. 
BORGMESTER: Hapuili alkumatkasta ja pudotti 6. sisälle. Juoksi myöhemmin 3.-4. ulkona. Painoi matkalla turhan paljon, eikä esittänyt parastaan.
GLOBAL SPELLBOUND: Laukka 1. kaarteeseen. Juoksi sitten hännillä sisärataa. Taipui pahoin lopussa. 
SILVER WING: Poissa.


Lähtö 5 


Väliajat 17,5-18,5-18,0-12,5

COOL TYPE: Veti keulasta perille asti ja voitti varmasti. 
VISIONNAIRE: Nousi 4. sisältä 900 jäljellä 3. ulos. Lähti 750 jäljellä selässä 3. radalle. Jatkoi loppukaarteen 3. rataa ilman vetoapua. Polki hyvin kakkoseksi. Viim. 600 m 11,5. 
LOCAL TIME: Hyökkäsi 2. ulkoa 750 jäljellä ja eteni toiselle ilman vetoapua. Kelpo kiri. 
PEDRO MINT: Tasapaksu 2. sisältä. 
EL MEJOR: Oli 3. sisällä loppukaarteessa pussissa. Pääsi nousemaan toiselle 200 ennen maalia. Tuli tasaisesti. 
CATAHECASSA ZEST: Missasi lähdön pahoin. Sai porukan kiinni 3. kaarteessa. Kohtasi viim. kaarteessa vähän liikenneruuhkaakin. Tuli hyvin perille asti. Paljon sijoitustaan parempi.
MILTON CRUZ: Matkasi 5.-4. sisällä. Kohosi toiselle 600 jäljellä. Jatkoi 3. radalle loppukaarteessa. Tuli tasaisesti. 
JE SUIS JUSTINE: Laukkasi kiihdytykseen ja tippui taustalle. Kulki sitten asiallisesti. Jatkaa kunnossa. Viim. 1900 m 16,4.
BENON SAFIRO: Taivalsi toista rataa ilman vetoapua. Taipui lopussa.
LUCAS LA RENTA: Lähtölaukka. Hylättiin.
HOPE'S LEGACY: Haparoi 1. takasuoralla ja putosi taustalle. Hylättiin jatkossa liioista laukoista.
KNOCKOUT SES: Laukka lähtökiihdytykseen. Hylättiin.


Lähtö 6 


Väliajat 11,5-14,0-17,5-14,5

LEEMARK'S GHOST: Piti helposti keulat. Ei saanut alkumatkasta rauhoittaa kunnolla vauhtia. Varma voitto kuitenkin. 
FIREMAKER: Sai johtavan takaa vasta aivan lopussa tilaa. 
ATHLETIC STYLE: Käänteli 5. ulkoa 3. kaarteessa selissä 3. radalle. Nousi 4. radalle 400 ennen maalia. Hieman ravi katosi ja kiri katkesi loppumetreillä. Asiallinen esitys kuitenkin. 
FUNDOVER MATCH: Oli 3. sisällä pitkään pussissa. Sai väylän 150 jäljellä ja tuli pirteästi loppumetrit.
HOLY JACK: Lähti kaukaa 6. ulkoa 3. kaarteessa selissä 3. radalle. Kelpo kiri. Viim. 700 m 13,1. 
DONT PRESS SEND: Hyökkäsi 3. ulkoa 900 jäljellä. Eteni takasuoralla toiselle ilman vetoapua. Asiallinen. 
CHAMPAGNE BATH: Matkasi 4. sisällä. Sai loppusuoralla vapaata. Tuli kohtalaisesti. 
GROUSE MAN: Lähti 4. ulkoa 3. kaarteessa selässä 3. radalle. Kiri katkesi loppumatkasta varsin pahoin.
CAPO THE YANKEE: Ei vakuuttanut 2. ulkoa. 
GLAMOUR ARIOSO: Matkasi toista ilman vetoapua. Painosti johtavaa 1. takasuoralla. Taipui viim. takasuoralla.
HILARIOUS HANGOVER: Poissa.
BLUE BLOOD LOVER: Poissa.


Lähtö 7 


Väliajat 33,0-31,5-27,5-27,5

M.A. PISTE: Lähti 3. ulkoa 3. radalle 1400 jäljellä. Eteni etusuoralla toiselle ilman vetoapua. Jyräsi ykköseksi vahvan esityksen päätteeksi. 
CARMENIINA: Alku 3. rataa. Pakitteli 1. takasuoran alussa takajoukkoihin toiselle radalle. Eteni viim. takasuoralla 4. sisälle. Oli loppukaarteessa pussissa ja haki ratoja. Lopetti väylän saatuaan hyvin kakkoseksi.
TROLLE: Lähti ripeästi ja eteni johtopaikalle. Hiukan pehmeä loppumetreillä. 
VILLIHEILI: Matkasi 4.-3. ulkona. Nousi etusuoralla selässä 3. radalle. Käänteli neljännelle 300 ennen maalia. Kohtalainen. 
JEMMATAR: Nousi 4. sisältä 3. ulos viim. takasuoralla ja oli hetken pussissa. Sai vapaata loppukaarteen alussa. Tuli tasaisesti. 
NASKALIN HELMI: Matkasi hännillä. Kohosi etusuoralla 3. radalle. Sai jatkossa selkiä eteen. Polki tasaisesti perille. 
SARINAN SANNI: Matkasi 3. sisällä. Nousi viim. kaarteessa 2.-3. radalle. Laukkasi loppusuoran alkuun.
JUSSIN SOINTU: Juoksi 2. ulkona. Käänteli 3. radalle 1050 jäljellä. Kiri hiipui viim. kaarteessa.
SARIANNAN: Laukkasi lähtösuoralla.
KOPSAHOVIN HUMMA: Laukkasi 2. sisältä 1. takasuoralla ja hylättiin.
VALHALLA: Alku toista ilman vetoapua. Sai selän eteen etusuoralla. Laukkasi 550 jäljellä. Hylättiin.
PASSIKUVA: Pääsi pudottamaan 1. takasuoralla johtavan kantaan. Nousi loppukaarteessa 2. ulos. Laukkasi maalisuoralla rahasijan. Hylättiin.
MILLIKKA: Poissa.
VILVIIRI: Poissa.


Lähtö 8 


Väliajat 21,5-24,0-26,5-26,0

NAPUTUS: Hyökkäsi 2. ulkoa 600 jäljellä. Punnersi hyvin perille ja niukkaan voittoon. 
LARSMAN: Eteni 1. kaarteessa keulaan. Ei saanut täysin rauhoittaa vauhtia. Painoi loppusuoralla vähän ulospäin ja hävisi täpärästi. 
HOLARI: Juoksupaikka 4. ulkona. Pudotti viim. takasuoralla sisälle. Ei päässyt tulemaan täysin sujuvasti lopussa. 
TUVIKER: Matkasi toisella ilman vetoapua. Ei antanut johtohevosen rauhoittaa vauhtia. Sitkeä esitys. 
RIIPINEN: Tuli tasaisesti 5. ulkoa. 
ULJAS SUOMALAINEN: Juoksi 3. sisällä. Juuttui jo puolimatkassa väsyvän taakse ja menetti täysin asemansa.
JETSU: Lähtölaukka. Kiersi 3. rataa, kunnes pääsi 1. takasuoralla 3. ulos. Jatkoi viim. takasuoralla 2. ulkona. Nousi viim. kaarteen lopussa selässä 3. radalle. Laukkasi 200 jäljellä.
JOTTEI: Nousi 4. sisältä viim. takasuoralla toiselle. Ei vakuuttanut. 
YPÄJÄ JALLU: Oli johtavan takana vaikeuksissa jo etusuoralla. 
OIVA-SOINTU: Lähtölaukka. Hylättiin.
TEMENTIKKO: Laukkasi hylkäykseen 1. takasuoralla. 


Lähtö 9 


Väliajat 13,5-17,0-16,5-12,5

SHINING ARMOR: Piti keulapaikan. Jäi hieman painamaan alussa. Vastasi mallikkaasti perille saakka. 
MAZE MATCH: Oli johtavan takana pussissa viim. kaarteessa. Lopussa oli ahdasta. Pääsi nousemaan toiselle ja oli kelpo kakkonen. 
IMAKEITUPTOTHESKY: Sai toisella radalla selän eteen 400 juostuna. Jatkoi myöhemmin 3. ulkona. Käänteli reissuun 800 jäljellä. Polki hyvin perille saakka, vaikka kolmanneksi jäikin. Viim. 600 m 12,4. 
JETSET VICE: Pääsi nousemaan 3. sisältä vapaalle 150 jäljellä. Tasaisesti perille. 
ALWS LILY: Lähti 4. ulkoa selässä 3. radalle 800 jäljellä. Kohtalainen esitys. 
TZUBODAI: Hyökkäsi 3. ulkoa 1700 jäljellä ja eteni toiselle ilman vetoapua 350 metriä myöhemmin. Taipui lopussa.
RIM BAY FLEUR: Oli 4. sisällä vaikeuksissa jo viim. takasuoralla. 
FOOTLOOSE SISU: Kiersi 1. kaarteen 4.-3. rataa. Pääsi toiselle ilman vetoapua 400 juostuna. Jatkoi 1350 jäljellä 2. ulkona. Laukkasi loppusuoralla ja hylättiin.
UNIQUESINE: Poissa.
GISELLE HALM: Poissa.
DEMIGOD: Poissa.
ELI WALLACH: Poissa.