Stayer-ilta & Derbyn TammaChampion

08.06.2022 18:00

Stayer-ilta & Derbyn TammaChampion

Kenneth Danielsenin Dusktodawn Boogie (kuva) tähdittää Derbyn TammaChampionia keskiviikkona. Ikäluokan huipputammat kilvoittelevat 10 000 euron ykkösestä. Dusktodawn Boogie palasi takaisin Suomen kevättalvella. Se aloitti toukokuussa voitolla 4-vuotiaiden tammojen lähdössä Forssassa. Danielsen kertoi voittajahaastattelussa, että tähtäin on Suuressa Suomalaisessa Derbyssä.

Pekka Korven Magic Madonna starttaa Dusktodawn Boogien rinnalta radalta neljä. Se on viime vuoden Derby-voittajan Magical Princessin sisko. Magic Madonna kilpaili Elitloppet-sunnuntaina Solvallassa tammojen Fyraåringselitenissä ja kiersi takarivin paikalta hienosti neljänneksi. Ainakin Magic Madonna, Sahara Flames ja MAS For Yoy takaavat, ettei Dusktodawn Boogie saa voittoa kumartamalla.

TammaChampion juostaan 2120 metrin matkalla. Viisi 2620 metrin ja kolme 3120 metrin kisaa ovat illan ohjelmassa. Stayer-lähdöissä riittää jännitettävää pitkään. Kivikylä Voimaliigalla aloitetaan Toto65-kierros. Ashley Face ja Morris ovat paalulla, Don Williams ja Sahara Sandstorm 40 metrin takamatkalla.

Kovia 4-vuotiaita nähdään myös 2620 metrin Derby-sarjassa. Let’s Get It Up ja Mickey Match ovat kilpailleet voitokkaasti. Sisusarja on kylmäveristen pitkän matkan kisa. Briljantti Buugi voitti toukokuun Sisusarjan ennen Masavesaa. Kaksikko on taas mukana, mutta vastus on kova.

Pääsyliput

Pääsyliput ja ravien käsiohjelma ovat edullisempia Vermon mobiilisovelluksella maksettaessa. Mobiilisovelluksella maksetun käsiohjelman saa pääovilta. Sovelluksen voi ladata Google Play- tai App Store -kaupasta. Lippuja on edelleen myös Liveto-myyntijärjestelmässä (Vermo Shop) ja ovella myynnissä, mutta edullisimmat liput saa mobiilisovelluksella.

Keskiviikkoravit (mobiilisovellus / Vermo Shop / ovelta)

  • Pääsylippu aikuinen 8 / 10 / 12 €
  • Pääsylippu alennusryhmät 4 / 5 / 6 €  - eläkeläiset, SHKL-kortti, opiskelijat, invalidit, työttömät, varushenkilöt, lapset 13-17-v.
  • Urheilukortilla ja Cityshopparilla sisäänpääsy kaksi yhden hinnalla
  • Autokatsomolippu 5 €/auto - pääsylippu ostettava erikseen, autokatsomoon vapaa pääsy inva-kortilla
  • Vapaa sisäänpääsy: Vermon kausikortilla ja vapaalipuilla, Team Vermon osakkaat, Hippoksen kausikortilla sekä alle 13-vuotiaat ja ravinuorten jäsenet
  • Käsiohjelma 3 € (mobiilisovelluksella maksaessa 2,50 €)

Vermo Areenan laajoissa tiloissa yleisötapahtumat voidaan järjestää terveysturvallisesti hygieniasuosituksia ja turvavälejä noudattaen. Saavuthan tapahtumiimme vain terveenä.

Oikeus muutoksiin pidätetään. Muutoksista tiedotetaan vermo.fi-nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissamme.