Sunnuntai-ravit - tapahtuma ilman yleisöä

20.12.2020 13:00

Sunnuntai-ravit - tapahtuma ilman yleisöä

HUOM. Ravit ajetaan ilman yleisöä.

Ravien käsiohjelman näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>

Tallialueella toimiva Vermon tallitupa on suljettu sunnuntaina 20.12. Tallikaarteen grilli on avoinna klo 11-16. Myynnissä on sämpylöitä, makkaraa, kahvia, pullaa ja virvokkeita.

Ravit ajetaan ilman yleisöä ja alueelle pääsevät vain kilpailijat ja toimihenkilöt.

TOTO5-VARMAVALINNAT

Sunnuntain tukipilarit valitaan avaus- sekä päätöskohteeseen. Toto5-kierroksen avauskohteessa voittoputkessa kilpaileva 6 MICKAN tähtää tiukasti keulapaikalle, mistä on ottanut kaksi viimeisintä voittoaan. Viimekertaisessa Teivon voittojuoksussa tämän viikon tiistaina Teivossa voittanut Astrum ei pystynyt lopulta edes haastamaan. Normaalitasolla jatkaessaan Marjukka Iltasen valmennettava on johtopaikalta vaikea kukistettava. Päätöskohteessa tukipilarina toimiva 12 NIGHT GUARD joutuu lähtemään liikkeelle piippuhyllyn lähtöpaikalta, joten ainakaan heti alussa sillä ei ole mitään asiaa keulapaikalle. On tosin mahdollista, että Olli Koivunen tekee menestymään tottuneella ruunalla jo aikaisia ratkaisuja. Night Guard osaa todellakin voittaa, sillä uran 22 kilpailua on tuonut peräti 18 voittoa.

TOTO5-VIHJESYSTEEMIT

T5-1: 6 (4,10)
T5-2: 13,5,14,6,11,12 + 3,10,9,1 (4,7)
T5-3: 11,8,3 + 7,6,5 (10,4)
T5-4: 3,9,4,2,10 + 5,8,7,12,11,1,6
T5-5: 12 (5,11)

Pieni systeemi 90 riviä, hinta 9 euroa.
Suuri systeemi 720 riviä, hinta 72 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1. Tasoitusajo 2120 m

RANKING
A) - B) 5-4-6-3-7-1-2
KRISTA RAKETTI – KISARI-MONNI – VILLITUISKU – KILUN POIKA

Sunnuntaipäivän ensimmäisessä lähdössä on käytännössä sula mahdottomuus nostaa yhtä tai muutamaa hevosta muun porukan yläpuolelle. Koko seitsikko on keskenään niin tasainen, että koko rankingjärjestyksen laatiminen on aika lailla arpapeliä. Lähdön jokaisella osallistujalla on ehdottomasti täydet voittosaumat. Laukatkin voivat näytellä ratkaisevaa roolia. On sitten makuasia, että haluaako laittaa lähdön kaikki hevoset A-ryhmään vai B-ryhmään, mutta mitään käytännön merkitystähän tuolla seikalla ei ole. 5 KRISTA RAKETTI arvotaan lähdön ykkösrankiksi. Se kulki viimeksi Porissa lähtösuoran ratkaisevan pahan laukkansa jälkeen taustalla kovaa, sillä viimeiset 1200 metriä sujuivat peräti 28,7-vauhdilla. Krista Raketti on väläytellyt aiemminkin, mutta laukkariski on valtava, ja tamman suoritustaso on vaihdellut muutenkin tuntuvasti. 4 KISARI-MONNI sitä vastoin on tasaisen varma suorittaja. Se menetti viimeksi Porissa johtopaikkansa 800 jäljellä, mutta jaksoi ihan mukavasti kolmanneksi vain Erkkaukselle sekä Y.P. Sonille häviten. 6 VILLITUISKU on sekin tasaisen varma suorittaja, jota ravivarmuus voi auttaa tässä pitkälle. Uran avausvoittokin voi nähdä päivänvalon. 3 KILUN POIKA on kyvykäs 4-vuotias. Ruuna väsyi tiistaina Teivossa johtavan rinnalta yllättävän pahoin, mutta toki suoritustaso voi nyt olla startti kropassa selvästi parempi. 7 AALE on tasaisen rehti puurtaja. Se ei kuitenkaan ollut keskiviikon välistartissaan yhtään aiempaa parempi, vaikka kakkoseksi sijoittuikin. 1 KRONSKI pääsee matkaan loistoasetelmista, mutta vire on pitkän tauon jälkeen arvoitus. 2 FRAKKER on ollut taukonsa jälkeen vielä aika tasainen, mutta kyllä sekin on tähän hevosena ihan riittävä.

Lähtö 2. Tasoitusajo 2120 m

RANKING
A) 1-4 B) 10-8-2-3-5-12-6 C) 11-9-14-13
MACCE – CAVIAR FOR U GABI – MOONLIGHT MASTER – STRAWBERRY BOY

Lämminveristen alokassarjassa A-ryhmään nostetaan kaksi hevosta. 1 MACCE on vielä osaamaton, mutta hevosessa on selvästi potentiaalia. Uran avauskilpailussaan ruuna hyökkäsi viiden hevosen lähdössä viimeiseltä sijalta 500 jäljellä ja olisi voinut jopa voittaa, jollei olisi laukannut loppusuoralla. Mikäli Macce keskittyy kilpailemiseen, on se tässä todella vaikea kukistettava, mutta mikään ”varma” menestyjä Maharajahin poika ei vielä ole. 4 CAVIAR FOR U GABI nosti viimeksi Kouvolassa selvästi tasoaan ja kiri 2. ulkoa loppusuoralla mukavasti kakkoseksi 13,5-vauhtisella päätöspuolikkaalla. 10 MOONLIGHT MASTER ja 8 STRAWBERRY BOY suorittivat uran aloituksensa samassa lähdössä Maccen kanssa. Moonlight Master juoksi lopulta 2. ulkona, mistä ylsi kärjen tuntumassa hyväksyttävästi neljänneksi (ollen tosin viimeinen hyväksytyn juoksun tehnyt). Strawberry Boy taas tuikkasi 2. sisältä myöhään tilaa saatuaan johtavan rinnalta voittaneen Big Gunin tuntumaan. Nyt tämä kaksikko joutuu lähtemään liikkeelle 20 metriä Maccen takaa. Molemmilla on riskitekijänsä heti alussa. Moonlight Master lähti viimeksikin liikkeelle juoksulangalta, ja ainakin vielä silloin kilpailusuuntaan kääntyminen oli aika kankeaa. Strawberry Boy taas vaikutti siltä, että se ei välttämättä pääse näistä asetelmista kovinkaan rivakasti liikkeelle. 2 EASY DARLING on vaikea arvioitava. Elokuinen koelähtö ei vielä säväyttänyt, mutta nuori hevonen ehtii kehittyä neljässä kuukaudessa selvästi. 3 ZUMI K.A. laukkasi Porissa heti lähdössä pitkäksi, eikä oikeaa osaamista päästy näkemään.

Lähtö 3. Tasoitusajo 2120 m

RANKING
A) 7-5-11-10-8 B) 1-6-4-2-3
FRAMI – SIIRIN FARSSI – MEREN LI – ALTA POIS

Suomenhevosten alokassarjassa A-ryhmään nostetaan viisi hevosta. 7 FRAMI on aloittanut uransa kahdella kakkossijalla. Ei 5-vuotias sopivissa tehtävissä ole vielä mitenkään suuremmin sykähdyttänyt, mutta suunta vaikuttaa kuitenkin oikealta, eikä vastus nytkään vaikuta liian kovalta. 5 SIIRIN FARSSI suoritti viime lauantaina Turussa koelähtönsä 39,3-tuloksella, mutta kaikki ei ollut pelissä. On mielenkiintoista nähdä mihin Sheikin takaa tutun Matti Lautamäen valmennettava kykenee tosi tilanteessa. 11 MEREN LI eteni Porissa johtopaikalle avauspuolikkaalla ja vastasi varmaan tyyliin koko kirikierroksen kirittäneelle Pårs Samuraj’lle. Päätöskierroksen tamma polki 33,3-vauhdilla. Nyt muiden takaa lähtötilanne on ihan erilainen, mutta viime startin perusteella Arna Ruohomäen ajokki on perushevosia. 10 ALTA POIS kukisti Framin Porin voitossaan, mutta lähti silloin liikkeelle 20 metriä tämän etupuolelta, kun taas nyt lähtötilanne on päinvastainen. Viimeksi Porissa Alta Pois laukkasi pahoin ensimmäisellä puolikkaalla, minkä jälkeen kulki kulisseissa viimeiset 1200 metriä 34,5-vauhdilla. 8 LILLIN VILLI puurtaa tasaisesti vailla suurempaa loistoa. Tässä tehtävässä ruunan suoritustaso voi kuitenkin riittää ihan kärkeen. Hyvältä paikalta matkaan kiihdyttävä 1 KORVEN KASTE aloittaa B-ryhmän. Se kykenee kyllä ravilla parantamaan ennätystään. 6 SYLVIINA on hankkinut paljon kilpailurutiinia ja voi nyt nappionnistumisella saavuttaa uransa ensimmäisen totosijan.

Lähtö 4. Ryhmäajo 2120 m | Toto5-1

RANKING
A) 6 B) 4-10-3-7-11-1-12-8 C) 9-5-2
MICKAN – MAX MILI – TOUCH ME TOO – WIIPURI

Toto5-pelin avauskohteessa 6 MICKAN lähtee jahtaamaan jo neljättä peräkkäistä voittoaan. Kaksi viimeisintä voittoa on tullut keulasta, ja näitä edeltänyt Lahden voitto tuli johtavan takaa. Tässä tehtävässä keulavoitto on taas tiukasti Seppo Markkulan ajokin tähtäimessä. 4 MAX MILI vaikuttaa aika epäonnistumisalttiilta, mutta muuten se on kyllä ehdottomasti tauluaan parempi. Taulussa näkyvässä Lahden kakkossijassaan Max Mili hävisi ainoastaan keulasta voittaneelle The Breezelle, joka olisi tällaiseen tehtävään iso suosikki. 10 TOUCH ME TOO nappasi viimeksi Teivossa uran avausvoittonsa mallikkaalla suorituksella. Silloin ajanut Hannu Torvinen kierrätti ajokkinsa kierros juostuna 2. ulkoa johtavan rinnalle, mistä tamma kamppaili ykköseksi ennen nytkin vastassa olevaa Jetset Viceä. Mickanin kukistaminen näistä asetelmista ei tule kuitenkaan olemaan helppoa. 3 WIIPURI pystyy avaamaan askelten osuessa lankulle varsin reippaasti. Paikka Mickanin takana 2. sisällä olisi ideaali, ja sieltä kaksarisijoitus olisi hyvinkin mahdollinen. Viimeksi Forssassa Wiipuri laukkasi lähtösuoralla kärjen tuntumasta varsin pahoin, mutta kiersi vielä neljänneksi. 7 OUTLANDER ei ole onnistunut tänä vuonna ollenkaan kykyjään vastaavasti, mutta on kyllä kapasiteettinsa puolesta kelpo menijä tällaiseen lähtöön. 11 JETSET VICE kamppaili viimeksi Teivossa Touch Me Toon kanssa voitosta. Lähtöpaikka laskee osakkeita, mutta ruuna on silti yksi pelihevosista. 1 MAXTIME aloittaa Suomen uransa 7 oikein –lehden tallikommenttien perusteella aika maltillisin odotuksin.

Lähtö 5. Tasoitusajo 2120 m | Toto5-2

RANKING
A) 13 B) 5-14-6-11-12-3-10-9-1-4-7-8 C) 2
AGING WELL – NEMEA HARMONY – TONNERRE D’INVERNE – LOVELY GIRL

Toinen Toto5-kohde on lämminveristen montélähtö. Siinä 13 AGING WELL kohoaa vakuuttavan montédebyyttinsä jälkeen ainoaksi A-hevoseksi. Aging Well tarkkaili Vermossa alun viidennellä sijalla. Ruuna eteni viimeisellä takasuoralla kolmanneksi ja 300 metriä ennen maalia kakkoseksi. Master As ehti jo näyttää aika varmaltakin voittajalta, mutta niin vain Aging Well tavoitti lopussa karkulaisen ja kukisti tämän vielä kilometriajassa peräti 0,3 sekunnin marginaalilla. Aging Well on aika kuumaluontoinen pakkaus, joten kiihdytysvaihe voi olla volttilähdössä riskitekijä. Alun sujuessa Maija Forsin ajokki pystyy kuitenkin viime startin perusteella paljoon. 5 NEMEA HARMONY on suosikin selkeä ykköshaastaja. Se on menestynyt montélähdöissä hyvin, ja tammalla on tapana tulla vahvasti maaliin. 14 TONNERRE D’INVERNE voitti lokakuussa Teivossa montélähdön. 6 LOVELY GIRL ja 11 FILLYJONKA FELLOW vaikuttaa näistä asetelmista keskenään varsin tasavertaiselta kaksikolta. Molemmilla on allaan ihan mukavia suorituksia. 12 HERE I GO AGAIN S suoritti viimeksi montélähdössä positiivisesti. Tamma pääsi laskeutumaan 2. radalta ilman selkää 2. sisälle 1600 jäljellä ja sinnitteli kunnialla kolmanneksi Grouse Manin sekä Twentyonen jälkeen. Nyt juoksunkulusta tulee paljon monimutkaisempi, mutta Anette Antti-Roikon ajokki on yksi lähdön realistisista voitontavoittelijoista. Rankingin seuraaviin tulee sitten rakoa, mutta isossa vihjesysteemissä mukaan revitetään myös 3 WALLABY WII, 10 PARC MONCEAU, 9 AMON-RA sekä 1 PROPELLANT.

Lähtö 6. Ryhmäajo 2120 m | Toto5-3

RANKING
A) 11-8-3 B) 7-6-5-10-4 C) 9-1-12-2
ALMOST ONE YEAR – KNOWWHENTOHOLD’EM – RIM BAY FLEUR – SHADOW PRO MCQUEEN

Toto5-pelin kolmannessa kohteessa A-ryhmään erottuu selvästi kolme hevosta. 11 ALMOST ONE YEAR on huonolla lähtöpaikalla ja lisäksi alla on taukoakin, mutta ruuna on tehnyt Mika Taittosen käsistä sen verran mallikkaita suorituksia, että nostetaan silti kärkirankkaukseksi. Esimerkiksi viimeisimmässä kilpailussaan Turussa 6. päivä marraskuuta Almost One Year eteni johtavan rinnalta kärkeen 300 jäljellä ja kamppaili rehdisti kolmanneksi vain Bastianille sekä BWT Ellospankille häviten. 8 KNOWWHENTOHOLD’EM jaksoi Porissa 2. radalta ilman selkää mukavasti neljänneksi kierrettyään vieläpä ensimmäisen kaarteen kolmatta rataa. Edellä maaliin saapuivat sisäratajuoksun saaneet Donna Leonora, Neo Sånna sekä Hidalgo Boko. Porukka on nyt Poria helpompi, eikä edes paikka johtavan rinnalla veisi ruunalta voittosaumoja. 3 RIM BAY FLEUR on sitten lähdön kolmas A-hevonen. Se kilpaili urallaan pitkään voitoitta, mutta nappasi sitten marraskuussa kaksi Vermon voittoa putkeen. Näistä asetelmista keulaan pääsy ei ole poissuljettu vaihtoehto. 7 SHADOW PRO MCQUEEN aloittaa B-ryhmän. Sen kohdalla arkinen lähtönopeus tekee usein juoksuista vaikeita. Kun alla on lähes kaksi kuukautta taukoakin, on koko suosikkikolmikon kukistaminen haastavaa. Tapani Jauholan käsistä aloittava 6 MY WAYS NOT YOURS on ollut viime starteissaan pettymys. 5 MAGNIFIQUE ELISE olisi parhaimmillaan realistinen voitontavoittelija, mutta alla oleva tauko sekä kokematon amatöörikuski epäilyttävät.

Lähtö 7. Ryhmäajo 2120 m | Toto5-4, Troikka

RANKING
A) 3-9-4-2-10 B) 5-8-7-12-11-1-6
UCCIO – ANGEL RAZIEL – K.S. CASCADE – THE RECTOR

Ravien ensimmäinen troikkalähtö on varsin haastava pelipähkinä. A-ryhmään nostetaan kaikkiaan viisi hevosta, joista peräti kolme on Nina Pettersson-Perklenin valmennettavia. Kaiken lisäksi niukaksi näkemyssuosikiksi kohoava Arna Ruohomäen luotsaama 3 UCCIO asuu sekin Pettersson-Perklenin tallissa. Uccio on nyt kilpaillut uudesta tallista käsin taukonsa jälkeen kahdesti. Ensiksi Vermossa Uccio seuraili täysin hyväksyttävästi porukan mukana. Viimeksi Forssassa Uccio iski ensimmäisen kaarteen jälkeen 5. ulkoa ja eteni johtavan rinnalle kierros jäljellä. Ruuna joutui viimeisen kaarteen lopussa antautumaan, mutta kesti kuitenkin kunniakkaasti viidenneksi. On huomattava, että vastus on ollut kahdessa viime kilpailussa selvästi tämänkertaista kovempi. Lähtöpaikka on nyt mainio, ja kuntokäyränkin luulisi osoittavan edelleen ylöspäin. 9 ANGEL RAZIEL on voittanut tänä vuonna vain kerran, mutta kakkossijoja on kuitenkin tullut mukavasti kuusi ja samalla tiliä on karttunut kauden edetessä yli 20 000 euroa. Angel Raziel on välillä venynyt hyvin tosi kovissakin lähdöissä. 4 K.S. CASCADE ei ole yltänyt viime starteissa totoon, mutta hevosen olemus on koko ajan miellyttänyt. Eiköhän pian tule onnistuminenkin – ehkä jo tässä. Marko Lavin valmentama 2 THE RECTOR pyrkii lyömään kiilaa Pettersson-Perklenin tallista tuleville hevosille. Viimekertainen Kouvolan loppusuoran mittainen kiri joukon hänniltä oli mallikas. Edelle jäivät vain piikki-selkä –asetelmassa juosseet Tanpopo ja Past Or Flash. 10 MESSIAH osoittautui Suomen debyyttistarttiinsa sairaaksi, eikä siihen juoksuun kannata tuijottaa lainkaan. 5 ITALIANO BOKO jää B-ryhmään, sillä Juha Utala ei ole 7 oikein –lehden tallikommenteissa treeniotteiden perusteella kovinkaan toiveikas. 8 CAROLINE K. oli viimeksi selvästi parempi kuin pitkään aikaan, mutta lähtöpaikka on huono.

Lähtö 8. Ryhmäajo 2120 m | Toto5-5, Päivän Duo-1

RANKING
A) 12 B) 5-11-10-9-6-1-3-7-2 C) 8-4
NIGHT GUARD – QUARTAM DE VICTOR – CASIMIR TOF – BOMBARD

Duon avauskohteessa radoille palaa menestymään tottunut 12 NIGHT GUARD. Sen uran 21 ensimmäistä kilpailua toivat 18 voittoa sekä 3 kakkossijaa, mutta Jokimaa Tekee Tähtiä –finaali pilaantui sitten harvinaislaatuisesti heti alussa tulleeseen pitkään laukkaan. Sen jälkeen Night Guard on saanut vetää puolitoista kuukautta henkeä, mutta tuskinpa tuosta asiasta sen enempää tarvitsee olla huolissaan. Night Guard on kyllä ollut hyvä suoraan tauoltakin. Vaikka piippuhyllyn lähtöpaikalta edessä on haalarihommia, kohoaa voittamaan tottunut Night Guard ainoaksi A-hevoseksi ja Toto5-vihjesysteemien toiseksi kivijalaksi. Mikäli Night Guard voittaa tämän startin, nousee se maamme kauden voitokkaimmaksi lämminveriseksi yhdessä Mascate Matchin kanssa (Night Guardilla on enemmän kakkossijoja). Myös suosikin ykköshaastaja 5 QUARTAM DE VICTOR palaa tauolta. Se on parhaimmillaan ollessaan kyennyt väkeviin loppukireihin. 11 CASIMIR TOF laukkasi Vermossa kuukausi sitten johtavan rinnalta ratkaisevan pahoin jo ensimmäiseen kaarteeseen mentäessä. Sitä ennen alla oli hyviä suorituksia. 10 BOMBARD on ollut läpi vuoden epäonninen. Nyt ruuna on kuitenkin sentään pääsemässä taas pitkästä aikaa säännölliseen starttirytmiin. 9 ZARITA G.S.O. suoritti Vermossa Tapio Perttusen käsistä 2. ulkoa vähintään hyväksyttävän debyyttikilpailun, ja startti kropassa tamma ei ole ollenkaan vaaraton. 6 KRAMPUS kiri Teivossa joukon hänniltä mukavasti neljänneksi. Ruuna on kunnossa, mutta lähtönopeutta saisi olla enemmän. 1 FULLHAND COMERY pystyy hyödyntämään lähtöpaikkansa, mutta ihan kärkisijoista kamppaileminen edellyttäisi selkeää lisäpuristusta.

Lähtö 9. Ryhmäajo 2120 m | Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 7-5 B) 1-12-3-11-10-9-6-8-4-2
LOTUS ONE – THE STORY – MAGIC GAS – LEEMARK’S GIDEON

Illan päätöslähdössä suosikiksi kohoaa 7 LOTUS ONE. Se taipui viimeisimmässä kilpailussaan Lahdessa 29.10. johtopaikalta kuudenneksi. On kuitenkin ehdottomasti syytä ottaa huomioon, että tamma osoittautui tuon startin jälkeen sairaaksi. Kaiken lisäksi lähtö oli kärkihevosten osalta tämänkertaista kovempi. Lahdessa 18.10. Juha Utalan suojatti kiri 4. ulkoa varsin mukavasti hallittuun voittoon. 5 THE STORY on todella epävarma, mutta ravilla sen rahkeet riittävät menestykseen. Viimeksi Teivossa The Story eteni johtavan rinnalta kärkeen 400 juostuna ja sen jälkeen tilanne oli kontrollissa, kunnes ruuna laukkasi voittonsa loppusuoralle tultaessa. Uusi laukka loppusuoran alussa vei sitten lopullisesti mahdollisuudet taistella kärkisijoista. 1 MAGIC GAS on ihan kehityskelpoinen 3-vuotias ja pääsee matkaan loistopaikalta. 12 LEEMARK’S GIDEON ei ollut viimeksi Porissa parhaimmillaan. Ruuna pysyi koko ajan taustalla, eikä pystynyt kirimään päätöspuolikkaan kuin 15,9-vauhdilla. Nyt Leemark’s Gideonilla on kuitenkin startti kropassa, joten suoritustaso voi palata edellisten starttien kaltaiseksi. Silloin edes piippuhyllyn lähtöpaikka ei vie haaveita kärkisijoista. 3 RANCH TQUILA on voittosummaansa parempi 3-vuotias. Hyvältä lähtöpaikalta tamma on syytä huomioida troikkapeleissä ajoissa. 11 HELLO vaikuttaa nousuvireiseltä. Toki lähtöasetelmat ovat haastavat. 10 UNIQUE MIRACLE eteni maanantaina Forssassa 4. sisältä 400 metrin kirillä positiivisesti kolmanneksi. 9 BIG HEART ei ole vielä näyttänyt kaikkea osaamistaan. Oriille jätetään pienet yllätyssaumat.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

12
7,5

Yhteensä 2 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

3
9,4,2,10
kaikki

Yhteensä 40 yhdistelmää, hinta 20 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

7,5
7,5,1,12,3,11,10
7,5,1,12,3,11,10,9

Yhteensä 72 yhdistelmää, hinta 36 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska
 

 

Lähtö  1. 


Väliajat 360-360-337-338

AALE: Eteni nopeasti 3. sisähevosen kupeelle toisen radan vetojuhdaksi. Nousi kierros juostuna kiriin 3. radalle. Eteni viimeisen takasuoran puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi. Jyräsi päätössatasella varmaan voittoon. Viim. 1000 m 32,4. 
KISARI-MONNI: Eteni nopeasti kakkoskeulaksi. Nousi kierros juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä ajettuna aivan juosten sisään asti ja oli yhden vastustajan laukan avittamana lopussa varmasti toinen. 
FRAKKER: Laukkasi lähdössä ja jäi selvästi. Teki jatkossa taustalta hyvän esityksen ja nousi vielä kolmanneksi. Viim. 1900 m 31,3. 
KRISTA RAKETTI: Matkasi 3. sisällä. Nousi kierros juostuna toiselle radalle. Lähti 850 ennen maalia kiriin 3. radalle. Otti kuitenkin 750 ennen maalia laukan ja jäi selvästi. Tuli lopun vielä asiallisesti. 
KILUN POIKA: Laukkasi sata juostuna kolmannelta sijalta ja jäi jonkin verran. Laukkasi viidennellä sijalla lyhyesti uudelleen 950 juostuna. Tuli lopun lähinnä tasaisesti. 
KRONSKI: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Veti tasaisesti kiihtyvällä tahdilla. Otti lopulta päätössatasella laukan, minin menetti toiset, tai kolmannet rahat. 
VILLITUISKU: Lähti rauhassa ja otti 200 juostuna pahan laukan. Keskeytti kulisseissa toisella ringillä.

Lähtö  2. 


Väliajat 242-225-216-156

STRAWBERRY BOY: Sai nopeasti paikan johtavan kannasta. Kärkipaikka putosi siitä ensimmäisen takasuoran alussa vastustajan laukan ansiosta. Sai vetää erittäin sopuisasti. Lisäsi tahtia loppua kohden ja otti lopussa hallitun voiton. 
CAVIAR FOR U GABI: Matkasi alun 3. sisällä. Sai 350 juostuna paikan johtavan kannasta. Taisi nousta 450 ennen maalia hetkeksi toiseen ulos. Pudotti pian takaisin sisäradalle. Nousi loppusuoralla toiselle ja haastoi voittaneen lopussa. Viim. 400 m 14,0. 
MOONLIGHT MASTER: Juoksi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.-4. radalle. Tuli kirinsä rehdisti sisään asti. Viim. 700 m 16,2. 
VIR SUPERMOON: Juoksi 3. ulkona. Lähti 900 ennen maalia kiriin 3. radalle. Loppusuoralla kirin terä tasaantui, mutta oli kuitenkin loppuun asti taistossa kolmansista rahoista. 
SLUMDOG: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Lähti loppukaarteen alussa kiriin ja tuli tasaisesti. 
INCREDIBLE KOKS: Matkasi 5.-4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa 3. ulos. Oli loppukaarteessa hetken vetämättömässä selässä. Tuli suoran asiallisesti. 
CREDITORA: Juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä hieman 350 ennen maalia ja pudotti loppusuoran alussa sisäradalle. 
ZUMI K.A.: Laukkasi lähdössä ja jäi aivan lauman viimeiseksi. Seuraili jatkossa lauman hänniltä lähinnä tasaisesti. 
EASY DARLING: Laukkasi kärkipaikalla sata juostuna pahoin ja jäi taustalle. Laukkasi 250 juostuna uudelleen ja menetti pelinsä lopullisesti.
SPEED UP ZINE: Juoksi 4.-3. sisällä. Taipui loppukaarteessa selvästi ja oli vaisu. Ravikin oli pahoin kateissa. <
DEEDS SHOW: Eteni kärkeen 150 juostuna. Laukkasi siinä yllättäen pahoin 350 juostuna. Matkasi 6. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä selkiin 3. radalle. Eteni asiallisesti, mutta laukkaili loppusuoran alussa vielä hylkäykseen asti. 
ANDY VICTORIOSO: Juoksi 4. ulkona. Lähti 850 ennen maalia selkään 3. radalle. Kirin terä katkesi loppusuoran alussa ja laukkasi lopulta 350 ennen maalia väsyneenä pitkäksi. 
MACCE: Ei toiminut voltissa ja jäi pois. 
REAL PROUD: Poissa.

Lähtö  3. 


Väliajat 406-379-354-336

SIIRIN FARSSI: Juuttui nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Painui lopulta 550 juostuna kärkeen. Veti tasaisesti kiihtyvällä tahdilla ja oli vakuuttava voittaja. Viim. 400 m 33,5. Vaikuttaa kestomenestyjältä. 
FRAMI: Matkasi alun keskijoukoissa toisella radalla. Lähti 1350 ennen maalia kiriin 3. radalle. Pääsi 1150 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos. Lähti 1650 ennen maalia kiriin 3. radalle. Puristi loppusuoralla varmasti toiseksi. Viim. 1500 m 34,1. 
SIRPPI-WÄINÖ: Eteni 250 juostuna kärkipaikalle. Jäi 550 juostuna paineen alla johtavan kantaan. Nousi 900 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Putosi 400 ennen maalia kärkihevosen tuntumasta, mutta oli silti lähes loppuun asti kakkostaistossa. Ei ainakaan jätetty ajamatta. 
MEREN LI: Tuli taustalta loppua kohtalaisesti. Viim. 800 m 34,0. 
LILLIN VILLI: Matkasi keskijoukoissa toisella radalla. Eteni toisessa kaarteessa kolmanneksi. Taipui viimeisen takasuoran lopulla hieman ja otti aivan maksimit. 
TÄHTI-TEIJO: Matkasi keskijoukoissa sisäradalla. Otti viimeisen takasuoran alussa laukan ja menetti pelinsä. Tuli lopun taustalla kohtalaisesti. 
SYLVIINA: Matkasi pääjoukon hännillä toisella radalla. Otti 800 juostuna laukan ja jäi selvästi. Tuli kulisseissa vailla virtaa maaliin. 
KORVEN KASTE: Jäi 250 juostuna johtavan kantaan ja ensimmäisen takasuoran lopulla 3. sisälle. Putosi kärjen kyydistä jo toisessa kaarteessa. Otti päätösringin alkaessa lyhyen laukankin. Tämä oli varsin heikko esitys. 
JIISEE: Laukkasi 150 juostuna kärjen tuntumasta pitkäksi. 
ALTA POIS: Laukkaili ensimmäisen ringin aikana hylkäykseen asti.
MEREN LOISTO: Poissa.

Lähtö  4. 


Väliajat 134-173-162-166

MICKAN: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää pitkään sopuisasti. Hallitsi vaivattomasti maaliin asti. 
JETSET VICE: Juoksi 4. ulkona. Lähti 650 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli kirinsä oikein hyvin sisään asti ja oli lopussa hyvä kakkonen. Viim. 700 m 15,1. 
MAX MILI: Matkasi johtavan kannassa. Nousi 150 ennen maalia toiselle, mutta tyytyi lopussa seurailuun. 
OUTLANDER: Pudotti toiselta radalta 350 juostuna 3. sisälle. Kirikaista pysyi pitkään kiinni. Tuli loppua pirteästi, kunhan väylä loppusuoran puolivälissä aukeni. Hieman jossiteltavaa jäi. 
RAHART: Juoksi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin 3. radalle. Kirin terä hieman katkesi päätössatasella. Säilytti kuitenkin oman tahtinsa. 
TOUCH ME TOO: Juoksi 3. ulkona. Lähti 1100 ennen maalia kiriin. Sai 950 ennen maalia kuolemanpaikan haltuunsa. Taipui siitä loppusuoralla hieman. 
PEDRO MINT: Matkasi 5. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä kiriin ja tuli tasaisesti. 
BLACK BREGO: Sai 300 juostuna kuolemanpaikalle vetoavun. Jäi päätösringin alkaessa 3. ulos. Juuttui sinne viimeisen takasuoran lopulla vaille kiritilaa. Pääsi 400 ennen maalia nousemaan vapaalle radalle, mutta oli heikko. 
ARCADIA: Oli 4. sisältä rehellisen riittämätön. 
GRAND PRIX: Ajoi alussa 3. rataa pitkin eteenpäin. Sai 350 juostuna kuolemanpaikan haltuunsa. Vetoapu kiertyi päätösringin alkaessa eteen. Taipui toisesta ulkoa pahoin viimeisen takasuoran lopulla ja oli heikko. Viim. 400 m 26,8. 
MAXTIME: Poissa.
WIIPURI: Poissa.

Lähtö  5. 


Väliajat 216-205-172-208

NEMEA HARMONY: Lähti rauhassa matkaan. Lähti keskijoukoista 1400 ennen maalia kiriin. Painui 900 ennen maalia kärkipaikalle asti. Hallitsi siitä vaivattomasti maaliin asti. Viim. 1500 m 17,3. 
LOVELY GIRL: Matkasi kärjen tuntumassa, mistä pääsi 700 juostuna pudottamaan johtavan kantaan. Jäi 900 ennen maalia 3. sisälle. Nousi loppusuoran alussa kiriin ja nousi lopussa toiseksi. Viim. 700 m 19,6. 
FILLYJONKA FELLOW: Lähti mukavasti matkaan ja eteni nopeasti kärkiporukkaan. Pääsi 900 ennen maalia pudottamaan johtavan kantaan. Oli sieltä lopussa varmasti kolmas. 
TONNERRE D'INVERNE: Eteni nopeasti kärkiryhmään noin 4. ulos. Suoritti sieltä tasaisesti. 
PARC MONCEAU: Lähti rauhassa ja matkasi alun aivan lauman hännillä. Pääsi jatkossa etenemään sujuvasti ja nousi toisella ringillä selvästi. Viim. 1000 m 19,2. 
MONTALES: Seuraili kärjen tuntumasta sisäradalta maksimisijoitukseen. 
BAREFOOT BIMBO: Aloitti toisen radan vetojuhdan paikalta puolimatkassa matkan kohden takajoukkoja. Sai kuitenkin isojen tasoerojen lähdössä vielä viimeiset rahat. Viim. 600 m 28,0. 
ROSE LA FEMME: Oli kulisseista vaisu. 
WALLABY WII: Oli keskijoukoista sisäradalta heikko. 
PROPELLANT: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Laukkasi siinä päätösringin alkaessa pahoin ja jäi lauman hännille. Laukkasi 850 ennen maalia uudelleen pahoin ja menetti pelinsä.
CIPRIANI: Pysyi taustalla koko matkan ajan. 
AMON-RA: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja keskeytti myöhemmin. 
HERE I GO AGAIN S: Laukkasi alkumetreillä pitkäksi. 
AGING WELL: Jäi alussa aivan taustalle. Sai puolimatkassa vauhdin päälle. Otti kuitenkin 750 ennen maalia pahan laukan, mikä jatkui pitkäksi.

Lähtö  6. 


Väliajat 139-169-197-137

KNOWWHENTOHOLD'EM: Matkasi alun 4. ulkona. Sai toisen kaarteen alussa paikan toisesta ulkoa. Lähti 650 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni loppukaarteen alussa toisen radan vetojuhdaksi. Jyräsi siitä loppusuoralla eleettömään voittoon. Viim. 700 m 13,4. 
MY WAYS NOT YOURS: Eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Painui siitä 400 juostuna kärkeen. Sai vetää pitkään oikein sopuisasti. Jäi loppusuoralla alakynteen voiton suhteen, mutta piti kuitenkin varmasti toiseksi. 
SHADOW PRO MCQUEEN: Matkasi 5. ulkona. Sai 700 juostuna paikan 3. ulkoa. Lähti 600 ennen maalia kiriin. Tuli asiallisesti sisään asti. 
ATHLETIC STYLE: Juuttui ensimmäisen takasuoran lopussa toisen radan vetojuhdaksi. Sai loppukaarteen alussa vetoavun eteensä. Säilytti oman tahtinsa mukavasti. 
RIM BAY FLEUR: Pudotti kuolemanpaikalta 550 juostuna johtavan kantaan. Seuraili sieltä lopussa tasaisesti. 
BEAUTY ERIN: Juoksi 5. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa 4. ulos. Sai edetä sujuvasti ja tuli tasaisesti. 
MAGNIFIQUE ELISE: Eteni nopeasti kärkipaikalle. Jäi 400 juostuna johtavan kantaan ja 700 juostuna 3. sisäpariin. Nousi loppukaarteessa toiselle radalle. Lähti loppusuoran alussa kiriin ulkoradoille ja tuli tasaisesti. 
ALMOST ONE YEAR: Juoksi 4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3.-4. radalle. Kirin terä katkesi vähän 300 ennen maalia, minkä jälkeen tuli lopun lähinnä tasaisesti. 
VINCERE: Matkasi alun johtavan kannassa. Jäi toisen kaarteen alussa 4. sisälle. Otti lopussa aivan maksimit. 
KURT SÅNNA: Oli taustalta rehellisen riittämätön.
MOON EAGLE: Lähti rauhassa. Matkasi lauman hännillä sisäradalla. Oli heikko. 
M.T. JEREBKO: Oli lauman hänniltä sisäradalta todella heikko. 

Lähtö  7. 


Väliajat 130-165-180-137

K.S.CASCADE: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Veti tasaista tahtia ja hallitsi vaivattomasti maaliin asti. 
MESSIAH: Juoksi 4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3. radalle. Siirtyi 250 ennen maalia 4. radalle. Tuli lopun terävästi. Viim. 700 m 13,0. 
THE RECTOR: Matkasi 3. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Seuraili tasaisesti kolmanneksi.
ITALIANO BOKO: Juoksi 4. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran lopulla 3. ulos. Sai edetä jatkossa sujuvasti ja suoritti aivan ok avauksen. Viim. 400 m 12,6. 
AN-VALPURI: Juuttui 300 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Antoi päätössatasella ymmärrettävästi hieman periksi. 
ANGEL RAZIEL: Juoksi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Kirin terä hieman taittui loppusuoralla. Ei kuitenkaan kokonaan luovuttanut. 
YOUNGBLOOD PELLINI: Juoksi 6. sisällä. Nousi päätösringin alkaessa 6. ulos. Oli sieltä kirivaiheessa asiallinen. Viim. 700 m 14,3. 
CAROLINE K.: Oli lauman hänniltä toiselta radalta lähinnä tasainen. 
MYSTIC POWER: Juoksi 5. sisällä. Onnistui nousemaan viimeisen takasuoran alussa ainoaan vetämättömään selkään. Sai 550 ennen maalia vapaan radan, minkä jälkeen tuli lopun asiallisesti. Viim. 500 m 14,3. 
WILLE'S RAINMAKER: Matkasi johtavan kannassa. Taipui päätöspuolikkaan alussa pahoin ja oli heikko. Viim. 400 m 20,4. 
SOCIAL NETWORK: Sai puolikas juostuna paikan toisesta ulkoa. Taipui pahoin viimeisen takasuoran alussa ja oli lähes kilpailukunnoton. Viim. 600 m 29,1. 
UCCIO: Laukkasi 200 juostuna kärjen tuntumasta pitkäksi.

Lähtö  8. 


Väliajat 155-173-121-160

NIGHT GUARD: Juoksi 5. ulkona. Lähti 1250 ennen maalia kiriin 3. radalle. Jäi 950 ennen maalia kärjen rinnalle. Eteni vauhdilla ja painui loppukaarteen alussa kärkeen. Oli lopussa vakuuttava voittaja. Viim. 1000 m 13,7. 
CASIMIR TOF: Juoksi 4. ulkona. Lähti 900 ennen maalia kiriin 3. radalle. Pääsi viimeisen takasuoran puolivälissä pudottamaan toiselle radalle. Tuli mukavasti ja oli lopussa varmasti toinen. Viim. 800 m 14,2. 
KRAMPUS: Otti alun rauhassa ja matkasi 3. sisällä. Oli viimeisen takasuoran alussa vetämättömässä selässä ja menetti hieman asemiaan. Lähti loppukaarteen alussa kiriin ja puristi lopussa varmasti kolmanneksi. Viim. 500 m 14,5. 
FULLHAND COMERY: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi loppukaarteen alussa johtavan kantaan. Tuli lopun tasaisesti. 
DIFFARN AM: Juuttui alussa 3. radan kiertäjäksi. Peruutti lopulta 700 juostuna 4. sisälle. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Tuli asiallisesti sisään. Viim. 700 m 15,4. 
QUARTAM DE VICTOR: Juuttui heti 3. radan kiertäjäksi. Eteni 550 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Sai päätösringin alkaessa vetoavun eteensä. Pudotti 650 ennen maalia sisäradalle. Tuli lopun lähinnä tasaisesti. 
WONDER WOMAN: Eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Sai 550 juostuna vetoavun eteensä. Jäi puolimatkassa 3. ulos. Taipui sieltä loppukaarteessa selvästi ja oli vaisu. 
FRANKLIN WEB: Matkasi johtavan kannassa. Aloitti jo kolmannessa kaarteessa matkan kohden takajoukkoja ja oli heikko. 
WILD CARD S: Laukkasi lähdössä pitkäksi.
ZARITA G.S.O.: Juoksi 3. ulkona. Lähti 1250 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni päätösringin alkaessa toisen radan vetojuhdaksi. Laukkasi siinä viimeisen takasuoran alussa yllättäen pitkäksi. 
BOMBARD: Matkasi lauman hännillä toisella radalla. Laukkasi siellä 850 ennen maalia erikoisen näköisesti pahoin ja keskeytti myöhemmin. 
SAPPHIRA: Poissa.

Lähtö  9. 


Väliajat 144-168-177-207

UNIQUE MIRACLE: Juoksi 4. sisällä. Nousi 900 ennen maalia toiselle radalle. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Siirtyi loppusuoralla 4. radalle ja puristi lopussa heikossa lähdössä niukkaan voittoon. Viim. 700 m 18,0. 
MAGIC GAS: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää pitkään oikein sopuisasti. Piti lopussa toiseksi. 
GOODY COMET: Matkasi 4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Tuli kirinsä asiallisesti sisään asti ja ehti voittotaistoon. 
LOTUS ONE: Juoksi 3. ulkona. Lähti 1550 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 850 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä asiallisesti sisään. 
RANCH TQUILA: Ei saanut johtavan kannasta lainkaan kiritilaa. 
LEEMARK'S GIDEON: Oli 6. ulkoa kirivaiheessa tasainen. 
SAMUEL DOM BYE: Matkasi toisessa ulkona. Jäi toisen kaarteen lopussa 3. ulos. Pudotti viimeisen takasuoran puolivälissä vetämättömästä selästä sisäradalle. Tuli lopun tasaisesti. 
BIG HEART: Ei saanut 3. sisältä lainkaan kiritilaa. 
PHOTO SMILE: Lähti rauhassa ja matkasi 5. ulkoa. Taipui sieltä ajoissa ja oli heikko. 
PROUD ENOUGH: Kiertyi 3. radalta 350 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Sai 900 juostuna vetoavun eteensä. Taipui toisesta ulkoa pahoin viimeisen takasuoran puolivälissä ja oli heikko. Viim. 500 m 30,9. 
THE STORY: Laukkasi 250 juostuna ja jäi 7. ulos. Laukkasi pahoin uudelleen 800 ennen maalia ja meni hylkäykseen. 
HELLO: Poissa.