Suomen suurin Kuninkuusravit -kisakatsomo

02.08.2020 12:30

Suomen suurin Kuninkuusravit -kisakatsomo

Suomen suurin vuosittainen ravitapahtuma Kuninkuusravit järjestetään tänä vuonna Seinäjoella 1.-2. elokuuta. Poikkeuksellisesta vuodesta huolimatta ravikuninkaan ja ravikuningattaren titteleistä taistellaan normaalisti, mutta yleisöä pääsee Seinäjoelle vain rajallisesti.

Pääkaupunkiseudulla tarjoutuu mahdollisuus seurata Kuninkuusraveja yhteisöllisesti, sillä Vermo Areena järjestää suuren kisakatsomon. Isolta näytöltä jännitetään sekä lauantain että sunnuntain kuninkuusravitapahtumat reaaliajassa. Alueella on myös kattavat ravintolapalvelut kahden ulkoterassin johdolla.

Kisakatsomon yleisöllä on ainutlaatuinen mahdollisuus nähdä myös kaksinkertainen ravikuningas Köppinen, joka saavutti ravikuninkuuden Porissa vuonna 2014 ja Vermossa 2017. Köppinen on jo lopettanut kilpailu-uransa, mutta on vetreä eläkeläinen ja saapuu ilahduttamaan kisakatsomon yleisöä kuninkuusravisunnuntaina kotiradalleen. Köppinen eli Köpä sai kilpailu-uransa aikana uuden lisänimen ”Vermon sheriffi”.

”On siistiä tulla näyttämään Köpää tällaiseen tapahtumaan”, omistaja ja kasvattaja Jyrki Korhonen myhäilee. ”Sillä oli uransa aikana ja on edelleen paljon faneja. Köpä on hirmu hyvässä kunnossa ja aion ajaa sillä kärryt perässä Vermossa. Silloin muistuu taas mieleen, millaista on todellinen huippuraviurheilu.”

Halukkaiden ennakkolipun ostaneiden kesken arvotaan kaksi onnekasta, jotka pääsevät myös Köppisen kyytiin! Ajelu tapahtuu tandemkärryillä siten, että aiempaa hevosajokokemusta ei tarvita.

Lipunmyynti Kuninkuusravien kisakatsomoon on avoinna sivun oikean reunan Vermo Shopissa. Lisätietoa ravintolapalveluista ja oheisohjelmasta julkaistaan myöhemmin. Tapahtuma järjestetään lähtökohtaisesti ulkotiloissa, säävarauksella sisällä Vermo Areenan laajoissa katsomotiloissa, Street Bar Voltissa ja katsomoravintola Ravillassa.

Lippuja myynnissä rajoitettu määrä. Varmista paikkasi ja osta omasi ennakkoon! Mahdollisuus ostaa lippu myös portilta hintaan 13 euroa/pvä tai 20 €/kaksi päivää, vain jos lippuja jää ennakkomyynnin jälkeen. Klikkaa Vermo Shopiin sivun oikeasta reunasta >>