Superviikonlopun etkot

02.09.2020 18:00

Superviikonlopun etkot

Syyskuun alku on Vermo Areenalla yhtä juhlaa! Perjantaina 4.9. ja lauantaina 5.9. nautitaan poikkeuksellisen kovasta raviurheilukattauksesta, mutta ensilöylyt kuumaa viikonloppua odotellessa otetaan jo Vermo Areenan klassisissa keskiviikkoraveissa.

Täysipainoisen illan yksi kohokohdista on kolmivuotiaiden Oulu Express -karsinta, jossa nähdään kovia kotimaisia varsoja kahden Hambo-voittajan An-Dorran ja Mask Offin johdolla. Niitä haastaa mm. miljonääritamma Passionate Kempin varsa Betty Roof, jolla on urallaan kolmesta kilpailusta kolme voittoa.

Toto65-kierrokseen kuuluu myös Vermon perinteiset voimainkoitokset Karanor Teräsmiesliiga ja Valtra Sisusarja, joissa voimat pannaan puntariin 3120 metrin matkalla. Illan alkupuolella kattauksessa on myös monté- eli raviratsastuslähtö.

Liput kannattaa hankkia etukäteen kotisivuiltamme löytyvästä verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan ja nauttimaan myös ravintolapalveluista, jotka siirtyivät viime viikolla Vermon raviradan vastuulle. Otamme myös mielellämme kehitysehdotuksia vastaan kaikkeen toimintaamme liittyen.

Vermo Areenan oman kausikortin lisäksi 1.9. alkaen seuraavilla etukorteilla pääsee sisään Vermon keskiviikkoihin:

- SHKL
- Suomen Hippos
- Viime keväänä jaetut Vermo Areenan vapaaliput

Mikäli tulet jollain näistä korteista keskiviikkoraveihin, käy hakemassa lipputuote (0 €) Liveto-lipunmyyntijärjestelmästä viimeistään kyseisen viikon maanantai-iltaan mennessä (esim. keskiviikon 2.9. raveihin lipun hankkiminen viimeistään 31.8. klo 23.59 mennessä www.vermo.fi. Näytä lippukassalla sekä etukäteen hankittu lipputuote että etukortti.

Etu on voimassa 31.12.2020 asti. Järjestäjällä on oikeus muutoksiin, mikäli esim. pandemiatilanne pahenee syksyn aikana.

KÄSIOHJELMAN NÄKÖISPAINOS

2.9.2020 Vermo

Selaa julkaisua

TOTO65-VARMAVALINNAT

Suuri systeemi rakentuu poikkeuksellisesti kokonaan ilman varmaa. Sen sijaan kolme kohdetta pelataan kahdella rastilla. Avauskohteessa kaksikko 2 ULJAS SUOMALAINEN ja 5 LAKURI on vahvoilla. Näistä jompikumpi juoksee erittäin suurella todennäköisyydellä keulassa. Mikäli Uljas Suomalainen saa heti rytmistä kiinni ja kiihdytysvaihe sujuu ilman haparointeja, voi se hyvinkin olla avauskohteen keulahevonen. Silloin suoritusvarma Lakurikin joutuisi venymään huippusuoritukseen Uljas Suomalaisen voittaakseen. Uljas Suomalainen kirii tosin selästäkin terävästi, eikä se olisi voiton suhteen vailla mahdollisuuksia, vaikka Lakuri pääsisi keulaankin. Neljännessä kohteessa vihdoin ja viimein kuntonsa löytänyt 6 FOX LOVER on selvä suosikki. Se jää kuitenkin varmaksi vain Pieneen systeemiin, sillä nousuvireinen ja muutenkin kehityskelpoinen 5 HEAT OF DYNAMITE tekee myös mieli ottaa paalulta mukaan kupongille. Päätöskohteessa lapuille laitetaan Torvisen veljesten ajokit. 4 CROSSOVER on todennäköinen keulahevonen. 2 CASIMIR TOF taas kiri viimeksi tauoltapaluussaan hienosti, ja lähtöpaikkakin on optimaalinen. Pienen systeemin toisena tukipilarina toimii kolmannen kohteen 10 ISSAKAN VALO. Se putosi harmittavalla tavalla ulos Derbyn finaalista ja voitti sitten Derby-päivänä tavallisemman lähdön. Kaikkiaan lähdöstä löytyy kuitenkin peräti seitsemän A-hevosta.

TOTO65-VIHJESYSTEEMIT

T65-1: 2,5 (4,11)
T65-2: 1,3,6,7,12 (4,9)
T65-3: 10 + 9,13,8,4,12,15 (14,1)
T65-4: 6 + 5 (1,8)
T65-5: 9,6,4,5,8,10,2 (1,3)
T65-6: 4,2 (12,1)

Pieni systeemi 140 riviä, hinta 14 euroa.
Suuri systeemi 1960 riviä, hinta 196 euroa.

ABC-RANKINGIT JA ANALYYSIT 

Lähtö 1.

RANKING
A) 7-5-8-13-15-9 B) 3-10-14-1-4-6-11 C) 2-16
FAVÖR DÅ – CYGNE NOIRE BOOGIE – TRUE NOICE – NASHVILLE NANCY

Keskiviikkoilta alkaa vaikeasti veikattavissa olevalla lämminveristen alokassarjalla. Niukka ykkösrankki olkoon 7 FAVÖR DÅ. Se kulki jo Vermon koelähdössään pahan alkulaukan jälkeen viimeiset 1800 metriä 16,9-vauhdilla. Turun tasokkaassa ja reipastempoisessa lähdössä tehtävä oli takamatkalta yksinkertaisesti toivoton, ja suoritus oli silloinkin ihan positiivinen, vaikka Harri Åkerlundin valmennettava majaili taustalla alusta loppuun. Viimeiset 700 metriä sujuivat 16,5-vauhdilla. Viimeksi Lahdessa alun johtanut ja 1500 metriä ennen maalia 2. sisällä jatkanut ruuna oli oikein positiivinen kolmas. Lähdön onnistuessa Favör Då saattaa kiihdyttää juoksulangalta nytkin johtopaikalle. 5 CYGNE NOIRE BOOGIE oli uran avauksessaan Mikkelissä hyvä kakkonen 2. radalta ilman selkää. Lähdön voitti oikein kehityskelpoinen Runaway Nina. 8 TRUE NOICE laukkasi viimeksi Teivossa heti lähdössä pitkäksi. Turun tasokkaassa ja reipastempoisessa lähdössä Le Monteilin poika punnersi lopussa 3. sisältä mukavasti taisteluun kakkossijasta. Ruuna vaikuttaa vielä hieman epävarmalta, ja nyt on takarivin lähtöpaikkakin, mutta potentiaali riittää kyllä voittotaistoon. 13 NASHVILLE NANCY on esiintynyt uran kaikissa kilpailuissa edukseen. Isossa lähdössä takamatkalta on aina tulemista, mutta joka tapauksessa tamma pystyy onnistuneen juoksun jälkeen tuliseen loppuvetoon. 15 MAKING MATCH on oikein kehityskelpoinen 3-vuotias, mutta takamatkalta menestyminen ei ole koskaan yksinkertaista, kuten Turun viidenteen sijaan päättyneessä kilpailussakin nähtiin. 9 JET AMI punnersi perjantaina Forssassa ykköseksi 2. ulkoa ja voi nyt startti kropassa olla vielä parempi. 3 CABIN CREW nappasi uran avauskilpailun kolmossijansa heikkotasoisesta lähdöstä, toki ensimmäisessä kaarteessa pahoin laukanneena. Ori jätetään niukasti B-ryhmän puolelle, vaikka toki hurjasukuinen 3-vuotias voi parantaa startti kropassa merkittävästi. Myös nousuvireinen 10 SEE VET SIGN jää takarivistä B-ryhmään.

Lähtö 2.

RANKING
A) 1-9-8-5 B) 6-2-7-3 C) 10-4
MALFOY – GROUSE MAN – SELAH – IAN BOKO

Illan toinen lähtö on montélähtö. Siinä ainakin Suomessa montédebyyttinsä suorittava 1 MALFOY nostetaan ykkösvihjeeksi. Harri Koivunen valmentajana ja Liisa Nummi ratsastajana on ollut tuhoisa yhdistelmä montélähdöissä, ja tuskinpa Malfoy tekee ravia kulkiessaan sen suhteen poikkeusta. Virekin on viimekertaisen Porin kilpailun loppukirin perusteella nousussa. 9 GROUSE MAN on erikoistunut montélähtöihin, ja rahallisesti oman sarjansa lähdöissä ruuna on tavannut menestyä hyvin. Viimeksi Jyväskylässä Prix Etoilen finaalissa Grouse Man kiri 60 metrin takamatkalta mukavasti neljänneksi. Ravilla Grouse Man pystynee taas paljoon. 8 SELAH vaikuttaa nousuvireiseltä. Vaikka tamma jäi Teivossa kahdeksanneksi, oli suoritus ilman muuta positiivinen. Vastus oli silloin hurjasti tämänkertaista kovempi. Myös 5 IAN BOKO nostetaan mukaan A-ryhmään. Kyseessä on uran alusta alkaen oikein kyvykkäänä pidetty hevonen, jonka ura ei ole kuitenkaan kulkenut odotusten mukaisesti. Montéosaaminenkin on vielä hämärän peitossa. 6 PARC MONCEAU aloittaa hyvien haastajien ryhmän. Turun viimekertainen viides sija tuli paljon tätä epäedullisemmasta sarjasta. 2 KING OF ALABAMA nappasi Loviisan kakkossijansa ja 7 CHESTATEE Riihimäen voittonsa paljon tätä helpommasta lähdöstä. Tässä tehtävässä totosija edellyttänee nappionnistumista. 3 VEX ANT HOPE suorittaa montédebyyttinsä.

Lähtö 3.

RANKING
A) 3-1-6 B) 10-4-7-5-9 C) 11-8-2
BEACH GIRL – ZUMU DE LA VEGA – NO VICE – UNIQUESINE

Kolmannessa lähdössä A-ryhmään erottuu kolme hevosta. 3 BEACH GIRL on tehnyt läpi kesän hyvää ja suoritusvarmaa työtä. Viime keskiviikkona Vermossa Beach Girl johti alun, jäi 1500 metriä ennen maalia 2. sisälle, jatkoi 1200 jäljellä 3. sisällä, nousi 2. radalle ilman selkää 700 jäljellä ja eteni lopussa oikein varmaan voittoon. Lähtöpaikka on hyvä, mutta keulaan ei taida kuitenkaan olla asiaa. 1 ZUMU DE LA VEGA panostaa nimittäin ykkösradalta lähtöön tosissaan ja on todennäköisin keulahevonen. Viimekertainen Riihimäen voitto vastaavalta lähtöpaikalta tuli nimenomaan koko matkan johdon jälkeen. Läheskään kaikki ei ollut lopussa pelissä. Tätä edeltäneessä Vermon kisassa Zumu De La Vega ei löytänyt 3. sisältä vapaata väylää, voimia jäi selvästi varastoon. Krista Skutnabbin valmennettava on kohonnut elämänsä iskuun. 6 NO VICE ei ehtine alussa nopeimpien matkaan, mutta ainakin vauhtijuoksussa ruuna pystyy silti menestymään. Kauden toistaiseksi ainoa voitto tuli Mikkelissä tällä pikamatkalla, vaikka toki täysi matka kävisi ruunalle paremmin. Viime keskiviikkona No Vice kokeili rahkeitaan Derbyn karsintalähdössä, mutta siellä rima oli liian korkealla. 10 UNIQUESINE on napannut kaksi Vermon kakkossijaa putkeen. Viimeksi Pasi Tikkalan suojatti eteni johtopaikalle 1200 jäljellä ja hävisi vain Beach Girlille. Lyhyt matka ja takarivin lähtöpaikka ei ole kuitenkaan hyvä alkuasetelma. 4 PETIS MONDON tapaa ottaa pikkulaukkoja. Ravilla pikamatka sopii sille hyvin. 7 HEELYS ANDORRA jatkaa normaalivireessä, mutta lähtöratatuuri on jatkunut viime starttien tavoin huonona. Tarkan juoksun vaativan tamman kohdalla se laskee tuntuvasti menestyssaumoja, eikä totokantaan palaaminen ole helppoa. 

Lähtö 4. | Toto65-1

RANKING
A) 2-5 B) 4-11-3-10-8-7-1-6-9
ULJAS SUOMALAINEN – LAKURI – HYMYNKARE – JULMIN

Toto65-kierroksen avauskohteessa systeemeihin laitetaan kaksi hevosta, jotka erottuvat selvästi. 2 ULJAS SUOMALAINEN ja 5 LAKURI kohtasivat toisensa jo pari viikkoa sitten Ylivieskassa. Siellä Lakuri kiertyi 2. ulkoa kärkeen vajaat 1600 jäljellä ja oli hyvä kakkonen ennen 3. sisältä loppusuoralla mukavasti kolmanneksi kirinyttä Uljas Suomalaista. Huonoille eivät tämän lähdön A-hevoset Ylivieskassa hävinneet, sillä kyseisen lähdön voitti hallitseva ravikuningas Evartti. Viimekertainen Jyväskylän 75-lähdön kolmossija todisti Lakurin kunnon pitävän. Jompikumpi suosikeista tullee juoksemaan johtopaikalla. Uljas Suomalaisella on kiihdytysvaiheessa laukkariski, mutta kiihdytyksen sujuessa se voi hyvinkin edetä johtopaikalle, jolloin Lakurinkin olisi todennäköisesti venyttävä lähdön voittaakseen huippusuoritukseen. Lakurin etuna on ravi- sekä suoritusvarmuus. Lähinnä kovaa suosikkikaksikkoa pyrkivät haastamaan 4 HYMYNKARE ja 11 JULMIN. Hymynkareen Loviisan kakkossija tuli paljon tätä helpommasta lähdöstä, mutta sen perusteella kuntokäyrä osoittaa kuitenkin tällä hetkellä ylöspäin. Toki huippukuntoon lienee vielä selvästi matkaa. Antti Teivaisen kipuaminen Hymynkareen kärryille on todella mielenkiintoinen kuskivahvistus. Julmin on kelpo vireessä, mutta ei se kuitenkaan parhaimmillaan ole. Lisäksi asetelmat ovat kohtuullisen haastavat. Loppuryhmän rankkaaminen järjestykseen onkin sitten aika lailla makuasia. 3 HEXAN VOKSU olkoon viitosrankkaus, koska voi saada nappireissun. Sen voitto olisi kuitenkin jo iso yllätys.

Lähtö 5. | Toto65-2

RANKING
A) 1-3-6-7-12 B) 4-9-8-2-5-11-10
MR BIG MONEY – PIECE OF HERO – ESSIE GONZALES – WILLE’S RAINPOWER

Toisessa Toto65-kohteessa suosikin nimeäminen ei ole helppoa. 1 MR BIG MONEY olkoon ykkösrankkaus, vaikka epävarmuus on leimannut otteita. Mia Lammisen valmennettava on kuitenkin esittänyt laukkojen lomassa vahvaa virettä ja pystyy ravilla paljoon. Viime keskiviikkona Vermossa Mr Big Money malttoi ravata koko matkan ja punnersi joukon hänniltä kierroksen kirillä rehdisti kolmanneksi. Tällä kertaa lähtöpaikka on viime keskiviikkoa parempi. 3 PIECE OF HERO on oikein kehityskelpoinen 3-vuotias. Uran viisi kilpailua on tuonut kaksi voittoa ja kaksi kakkossijaa. Nelossijaan päättyneessä Teivon kilpailussa ruuna laukkasi alussa häirittynä pahoin. Viime Vermon kilpailussaan Piece Of Hero kontrasi johtopaikalta rehdisti ykköseksi. 6 ESSIE GONZALES kilpaili viimeksi ylisarjassa. Nyt sarja on sopivampi, ja juoksun luontuessa tamma on täysin realistinen voittaja. 7 WILLE’S RAINPOWER aloitti uransa kolmella ykkössijalla, mutta kaksi kuukautta sitten ruuna joutui tyytymään kolmossijaan. Nyt alla on kahden kuukauden starttiväli, joten vire on vähän arvoitus. 12 RUNAWAY NINA on arvottu piippuhyllyn paikalle. Kaksi viime kilpailuaan voittanut tamma on esittänyt kuitenkin viime starteissaan sen verran vahvaa nousuvirettä, että se nostetaan silti mukaan A-kategoriaan. 4 EL HOUDINI on sitten kuudes realistinen voitontavoittelija, mutta se jätetään B-ryhmän puolelle. Alla olevat kaksarisijoitukset ovat tulleet merkittävästi tätä helpommista lähdöistä. Tämän lähdön voittaminen edellyttänee lisävaihteen löytymistä.

Lähtö 6. | Toto65-3, Toto4-1

RANKING
A) 10-9-13-8-4-12-15 B) 14-1-5-6-7-11 C) 3-2
ISSAKAN VALO – PILPO REPPULI – PIRTTILÄN OLGA – MEREN MAININKI

Toto4-peli käynnistyy kylmäveristen Valtra Sisusarjalla. Siinä A-ryhmään nostetaan peräti seitsemän hevosta. 10 ISSAKAN VALO toimii kuitenkin ykkösrankkina Pienten systeemien tukipilarina. Issakan Valo on menestynyt uransa alusta alkaen mainiosti. Viisivuotiaan oriin tähtäin oli asetettu Derbyyn, ja kunnonajoitus tuntui osuneen kohdalleen. Valitettavasti vain Issakan Valo laukkasi Derbyn karsinnassa vähän ennen maalia kakkossijansa, kun oli irronnut johtavan rinnalta voittotaistoon yhdessä Säihkeen Sähinän kanssa. Niinpä Issakan Valon oli kilpailtava Derby-päivänä tavallisessa rahasarjassa, ja sen Raineri Puikkosen suojatti voitti 300 metrin kirillä 3. ulkoa. Kapasiteettia on paljon, mutta laukkariski on konkreettinen, ja lisäksi Issakan Valo vaikuttaa hieman seuralliselta, vaikka sen uran voittoprosentti onkin kova. 9 PILPO REPPULI on kilpaillut tänä vuonna kuudesti ja saldo on huima; viisi voittoa ja yksi kakkossija. Laukkariski on edelleen läsnä, mutta fyysinen vire on todellakin kohdallaan. 13 PIRTTILÄN OLGA on mielenkiintoinen tapaus, sillä pitkä matka voi olla hitaasti käynnistyvälle tammalle isokin plussa. 8 MEREN MAININKI hyötyy varmuudella pitkästä matkasta. Onhan tamma voittanut tänä vuonna Joensuussa pitkällä matkalla 75-lähdönkin. Teemu Keskitalo on päässyt Meren Mainingilla tänä vuonna varsin mukavasti ravia, mutta kyseessä on kyllä epävarma hevonen. 4 QEPE POINTTI jäi vain niukasti ulos Derbyn finaalista, vaikka laukkasi puolimatkassa 2. ulkoa. Viisivuotias ori omaa hyvän kapasiteetin, mutta pitkä matka arveluttaa hieman. 12 EETU ROLS pilasi perjantaina Forssassa pelinsä ratkaisevan pahaan laukkaan ensimmäisessä kaarteessa. Jatkossa ruuna vaikutti kulisseissa täysin normaalilta. Myös tasaisesti puurtava 15 HÄYRILÄN HERO mahtuu mukaan A-ryhmään.

Lähtö 7. | Toto65-4, Toto4-2, Troikka

RANKING
A) 6-5-1 B) 8-7-4-12-14-11-3-13-16 C) 2-10-15-9
FOX LOVER – HEAT OF DYNAMITE – ANGRY BEAT – SHINING ARMOR

Teräsmiesliigan itseoikeutettu suosikki on 6 FOX LOVER. Huippulahjakkuutena pidetty 5-vuotiaaksi varttunut ruuna on ongelmien jälkeen saanut vihdoin uudelleen juonen päästä kiinni, ja nyt alla on jo useampi mallikas suoritus. Viimeksi Turussa oli vihdoin aika palata kultakantaan. Fox Lover hyökkäsi 3. ulkoa 800 jäljellä, eteni johtavan rinnalle 500 jäljellä, painui kärkeen 300 jäljellä ja irtosi eleettömästi ylivoimaiseen voittoon. Vastus oli aika arkinen, mutta kun viimeiset 700 metriä sujuivat kuitenkin 10,5-vauhdilla, ja varaa olisi ollut vielä ilman muuta parempaankin, ei suoritusta voi kuin kehua. Fox Lover ei ole aiemmin kilpaillut näin pitkällä matkalla, mutta juoksun onnistuessa matkan luulisi sopivan hyvin. Kovimmat haastajat löytyvät paalulta, ja A-ryhmään nostetaan Fox Loverin rinnalle myös kaksi paalun hevosta. 5 HEAT OF DYNAMITE on kehityskelpoinen 4-vuotias. Se oli Pilvenmäki Specialin karsintalähdössä oikein kelpo neljäs 700 metrin kirillä 4. ulkoa. On hyvinkin mahdollista, että Heat Of Dynamite etenee viitosradaltakin keulaan. 1 ANGRY BEAT on nakutellut jo viisi totosijaa putkeen. Mainioista asetelmista totoputken jatkamiseen on täydet mahdollisuudet. Jotenkin tuntuisi, että pitkällä matkalla Heat Of Dynamiten selkä olisi keulavaihtoehtoa parempi. 8 SHINING ARMOR on nyt saanut viiden kuukauden taukonsa jälkeen kaksi starttia kroppaansa ja lähtee haastamaan tiukasti A-hevosia. 7 MELINDA SES ei aivan riittänyt Tammaderbyn finaaliin, mutta sai kuitenkin ehjän startin alle. Pitkä matka on Melinda Sesille plussaa. 4 CARLOS SANTANA voitti viimeksi Riihimäellä selvästi tätä helpomman lähdön. Voiton uusiminen edellyttää todellista nappionnistumista. 12 INDI BAND ja 14 ZEKI FONT ovat osoittaneet pitkän matkan sopivan. Voitto vähän yllättäisi, mutta totosija ei.

Lähtö 8. | Toto65-5, Toto4-3, Päivän Duo-1

RANKING
A) 9-6-4-5-8-10-2 B) 1-3-7
AN-DORRA – MAGICAL PRINCESS – CORE CATCHER – YOLO SAVOY

Kaksi viikkoa sitten ajettu Kolmivuotispokaali oli jo etukäteen tasaisuutensa vuoksi todella haastava pelipähkinä, ja sitä on todellakin myös tämänkertainen Oulu Expressin karsintalähtö. Tässäkin lähdössä jokaiselle osallistujalle on annettava realistinen voitonmahdollisuus. 9 AN-DORRA olkoon ykkösrankkaus, mutta se joutui jäämään pois kyseisestä Kolmivuotispokaalista, joten saa sitten nähdä, että onko Reino Palomäen valmennettava tähän lähtöön aivan parhaimmillaan. 6 MAGICAL PRINCESS hävisi Tammakriteriumissa An-Dorralle, mutta oli johtavan rinnalta oikein hyvä kakkonen. Karsintajuoksuun nähden suoritus oli jo aivan toista luokkaa. Korkeimmillaan voitto-osakkeet olisivat keulasta. 4 CORE CATCHER ja 5 YOLO SAVOY ovat nopeita avaajia, joilla varmasti panostetaan starttiin. Onnistuneella juoksulla kummallakin on hyvät voittosaumat. Kahden viikon takaisessa Kolmivuotispokaalissa kummallekin jäi ilman muuta jossiteltavaa. 8 ARCIE’S ARSENAL pääsi Kolmivuotispokaalissa 5. ulkoa 4. ulos 1200 jäljellä, liittyi 3. radan letkaan 700 jäljellä, hakeutui 5. radalle loppusuoralle tultaessa ja kiri hienosti ykköseksi. Jo aiempien kilpailujen suoritukset ovat olleet mainioita. Lähtöpaikka on kuitenkin taas sellainen, että ilman kärjen vauhdinpitoa voittoon ei ole helppo nousta. Viimeksihän avauspuolikas viiletettiin peräti 09,5-kyytiä, ja matkaan mahtui vielä muitakin spurtteja. 10 MASK OFF kiri viimeksi joukon hänniltä Arcie’s Arsenalin vanavedessä viidenneksi. Kunto on edelleen kohdallaan, mutta ihan absoluuttisesti parhaimmat suorituksensa Mask Off taitaa tehdä keulasta. Hurjasukuinen 2 BETTY ROOF on voittanut uransa kaikki kolme kilpailua. Tämän tason lähdöistä ei ole kuitenkaan vielä kokemusta, ja alla on puolentoista kuukauden taukokin. Markku Niemisen suojatin suoritustasoa odotellaan suurella mielenkiinnolla. 1 LOVESTORY, 3 BELIEVER ja 7 ARTFUL DROP jätetään tällä kertaa B-ryhmään, mutta tosi hyviä kolmevuotiaita ovat nekin. Artful Dropin kohdalla yliaggressiivinen taktiikka kostautui viimeksi lopussa, joten eiköhän tammahevosella ajeta nyt paljon maltillisemmin.

Lähtö 9. | Toto65-6, Toto4-4, Päivän Duo-2, Troikka

RANKING
A) 4-2 B) 12-1-6-3-9-10-5-11-7
CROSSOVER – CASIMIR TOF – PETERSIN – SCARLET COLLECTION

Toto65-kierroksen päätöskohteessa vihjesysteemeihin laitetaan avauskohteen tavoin kaksi hevosta. A-ryhmään kohoavat Torvisen veljesten ajamat 4 CROSSOVER ja 2 CASIMIR TOF. Jukan ajama Crossover voitti kaksi viikkoa sitten johtopaikalta hallitusti. Matkaa on nyt puoli kierrosta enemmän, mutta eiköhän lähtökohtainen taktiikka ole ajaa tämäkin lähtö keulasta. Casimir Tof kiri samaisessa Vermon lähdössä 5. ulkoa oikein lupaavasti kolmanneksi, sillä rasitteena oli puolentoista kuukauden starttiväli sekä kasiradan lähtöpaikka. Nyt kun Casimir Tofilla on startti alla sekä optimaalinen lähtöpaikka, on se erittäin vakava voitontavoittelija. 12 PETERSIN päätti viime keskiviikkona pitkän kuivan kautensa ja palasi voittokantaan. Jo edellinen Lahden kilpailun suoritus oli vahvasti toiveita nostattava. Piippuhyllyn lähtöpaikka pudottaa kuitenkin ruunan alla olevasta voitosta huolimatta B-ryhmään. 1 SCARLET COLLECTION pääsee vauhdikkaasti liikkeelle ja se saanee unelmajuoksun Crossoverin takana 2. sisällä. 6 SANTO GRIAL oli ennen taukoaan sijoituksiaan paremmassa kunnossa. Kahden kuukauden tauolta vire on lievä arvoitus, mutta Christa Packalenin valmennettavaan on kuitenkin syytä suhtautua vakavasti. 3 ALBINO BRAVE suorittaa jatkuvasti tasaisen hyvin. Tämänkertainen lähtö on kuitenkin sen verran tasokas, että kauden toinen voitto on tiukassa. Sen sijaan totosija ei yllättäisi lainkaan. 9 BOMBARD on ihan mielenkiintoinen tauoltapalaaja. Ruunan todennäköisin juoksupaikka on 3. sisällä. Troikkavihjeen kolmosriville nostetaan myös keulassa parhaiten viihtyvä 10 BWT DANGER sekä Porissa tämänkertaista selvästi helpomman lähdön voittanut 5 LEON.

TOTO4-VIHJESYSTEEMIT

T4-1: 10 + 9,13,8,4,12,15 (14,1)
T4-2: 6,5 (1,8)
T4-3: 9,6,4,5,8,10,2 + 1,3,7
T4-4: 4,2 (12,1)

Pieni systeemi 28 riviä, hinta 5,60 euroa.
Suuri systeemi 280 riviä, hinta 56 euroa.

PÄIVÄN DUO | L8-L9

9,6,4,5,8,10,2
4,2

Yhteensä 14 yhdistelmää.

TROIKKA | LÄHTÖ 7

6,5
6,5,1
6,5,1,8,7,4,12,14,11,3,13,16

Yhteensä 40 yhdistelmää, hinta 20 euroa.

TROIKKA | LÄHTÖ 9

4,2
4,2,12,1,6
4,2,12,1,6,3,9,10,5

Yhteensä 56 yhdistelmää, hinta 28 euroa.

Vihjeet Jouni Toroska
 

Lähtö  1. 


Väliajat 202-196-171-142

FAVÖR DÅ: Eteni nopeasti kuolemanpaikalle. Eteni 550 juostuna kärkeen. Hallitsi loppumatkaa varmoin ottein. 
TRUE NOICE: Juuttui ensimmäisen takasuoran lopulla toisen radan vetojuhdaksi. Tuli siitä oikein hyvin sisään asti ja oli vahva kakkonen. Viim. 700 m 13,4. 
MAKING MATCH: Sai ensimmäisen takasuoran lopussa paikan 3. ulkoa. Lähti 800 ennen maalia kiriin 3. radalle. Pääsi loppukaarteen alussa pudottamaan toiseen ulos. Lähti loppusuoran alussa uudelleen kiriin 3. radalle ja tuli aivan hyvin maaliin asti. 
WHY CANE: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan puolikas juostuna. Jatkoi johtavan kannassa, mistä oli lopussa tasainen neljäs. 
EKO LACONDA: Pudotti 200 juostuna johtavan kantaan. Jäi ensimmäisen takasuoran lopulla 3. sisälle. Nousi loppusuoran alussa toiselle radalle ja tuli tasaisesti. 
MAKE A WISH H.C.: Juoksi 3.-4. sisällä. Nousi 300 ennen maalia kiriin ja tuli lopun juosten maaliin asti. Viim. 700 m 13,3. 
NASHVILLE NANCY: Juoksi 5. sisällä. Nousi puolimatkassa 5. ulos. Lähti päätösringin alkaessa kiriin 3. radalle. Tuli pitkän kirinsä rehdisti maaliin asti. Viim. 1000 m 14,6. 
AMIRAAL MESE: Seuraili pääjoukon hänniltä sisäradalta tasaisesti. 
JET AMI: Juoksi 4. ulkona. Oli sieltä kirivaiheessa tasainen. 
ROSELINE FORBES: Sai nopeasti paikan 3. ulkoa. Juoksupaikka parani ensimmäisen takasuoran lopussa toiseen ulos. Taipui sieltä loppukaarteen alussa ja oli vaisu. 
CYGNE NOIRE BOOGIE: Otti ratkaisevan lähtölaukan ja peli oli heti selvä. 
ILONA VON BENTZ: Oli lauman hänniltä sisäradalta heikko. 
APEEDYPEEDY: Laukkasi lähdössä pitkäksi.
SEE VET SIGN: Laukkasi lähdössä pitkäksi.
CABIN CREW: Poissa.
QIULIUS ON STAGE: Poissa.

Lähtö  2. 


Väliajat 110-130-185-145

SELAH: Sai nopeasti paikan toisesta ulkoa. Lähti 850 ennen maalia kiriin 3. radalle. Eteni 200 metriä myöhemmin kärkeen ja karkasi jatkossa aivan omille teilleen. Oli murskaavan ylivoimainen. 
GROUSE MAN: Juoksi 4. ulkona. Lähti päätösringin alkaessa kiriin 3. radalle. Eteni 600 ennen maalia kakkoskeulan kupeelle. Tuli mukavasti ja oli lopussa selvien tasoerojen lähdössä oikein varmasti toinen. Viim. 700 m 16,5. 
KING OF ALABAMA: Kiihdytti heti kärkipaikalle, missä veti avausringin pienen paineen alla kovaa. Jäi lopulta viimeisen takasuoran puolivälissä johtavan kantaan. Tuli lopun tasaisesti ja oli oikein isojen tasoerojen lähdössä kolmas. 
PARC MONCEAU: Juoksi 5. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa toiselle. Tuli lopun aivan juosten ja ehti lopussa taistoon kolmansista rahoista. Viim. 700 m 18,1. 
KURT SÅNNA: Seuraili takajoukoista sisäradalta tasaisesti. 
VEX ANT HOPE: Matkasi kärjen tuntumassa sisäradalla, mistä seuraili maksimaaliseen sijoitukseen. 
IAN BOKO: Juoksi 3. ulkona, mistä ei vain kirivaiheessa riittänyt. 
CHESTATEE: Pysyi taustalla koko matkan ajan. 
SUPER STARS: Juuttui kuolemanpaikalle, missä piti tempon reippaana. Taipui selvästi viimeisen takasuoran alussa ymmärrettävästikin. 
MALFOY: Juoksi 3. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran alussa kiriin ja eteni hyvin. Nousi 400 ennen maalia jo toiseksi. Laukkasi 350 ennen maalia yllättäen pitkäksi. Olisi luultavasti ollut ravilla pysyessään toinen. 

Lähtö  3. 


Väliajat 110-125-149

ZUMU DE LA VEGA: Kiihdytti heti kärkipaikalle, missä sai lähes koko ajan painetta osakseen. Otti kaikesta huolimatta vakuuttavan voiton. 
BEACH GIRL: Sai 350 juostuna kuolemanpaikalle vetoavun. Lähti toisesta ulkoa 300 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Oli lopussa varsin hyvä kakkonen. 
NO VICE: Lähti kovaa ja eteni 350 juostuna kuolemanpaikalle. Piti siinä tempon tasaisen reippaana. Tuli vahvasti sisään asti, vaikka loppusuoralla matka hieman painoikin. 
MAS CALYPSO: Matkasi johtavan kannassa. Vetoköysi katkesi loppusuoran alussa ja oli lopussa tasainen neljäs. 
PETIS MONDON: Laukkasi lyhyesti lähdössä ja jäi 6. ulos. Sai toisen ringin alkaessa paikan 5. ulkoa. Lähti sieltä loppukaarteen alussa kiriin 3. radalle. Tuli aivan mukavasti maaliin asti. Viim. 1400 m 13,7. 
HEELYS ANDORRA: Pudotti 4. ulkoa puolikas juostuna 5. sisälle. Sai jatkossa edetä sujuvasti ja tuli aivan juosten maaliin asti. 
UNIQUESINE: Juoksi 3. sisällä. Nousi 350 ennen maalia toiselle radalle ja tuli tasaisesti. 
PRINS GÖRAN: Juoksi 4. sisällä. Nousi ensimmäisen takasuoran puolivälissä 3. ulos. Otti sieltä lopussa maksimit. 
SERGIO LEONE: matkasi 3. ulkona. Taipui viimeisen takasuoran puolivälissä selvästi ja oli melko vaisu. 
ALWS LILY: Laukkasi lähdössä pitkäksi.
NO PITY: Juoksi 5. ulkona. Laukkasi siellä 700 ennen maalia pitkäksi.

Lähtö  4. 


Väliajat 227-239-242-259

ULJAS SUOMALAINEN: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai lähes koko matkan ajan painetta osakseen, mistä huolimatta kontrolloi lähtöä varmoin ottein maaliin asti. 
LAKURI: Pudotti alussa johtavan kantaan. Nousi ensimmäisen takasuoran alussa toiselle radalle. Kävi pian kysymässä kärkipaikkaa. Pudotti 800 juostuna hetkeksi johtavan kantaan. Nousi pian taas dödsiin, mistä tuli erinomaisesti maaliin asti. 
HUMIRO: Matkasi toisessa ulkona. Pudotti loppukaarteen alussa johtavan kantaan. Tuli aivan hyvin maaliin asti. 
JULMIN: Matkasi 6. sisällä. Nousi puolimatkassa 4. ulos. Lähti loppukaarteessa kiriin 4. radalle ja tuli vahvasti maaliin asti. Viim. 400 m 23,4. 
VEETULI: Matkasi 3. sisällä. Nousi loppukaarteen alussa 3. ulos. Lähti 350 ennen maalia kiriin. Tuli lopun tasaisesti. Ravikin oli hieman kateissa, joten ei ehkä ollut täysin ajettavissa. 
HANSLANKARI: Matkasi 5.-4. sisällä. Nousi loppukaarteen alussa toiselle radalle. Pudotti loppusuoran alussa 3. sisälle ja tuli asiallisesti. 
KIHISEE: Matkasi 4.-3. ulkona. Lähti puolimatkassa kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Pääsi 450 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos. Tuli aivan mukavasti sisään, vaikka lopussa matka ymmärrettävästi hieman painoikin. 
HYMYNKARE: Matkasi 2.-3. ulkona. Lähti 900 ennen maalia selkään 3. radalle. Kirin terä katkesi loppukaarteessa ja tuli lopun vailla suurempaa virtaa. 
HEXAN VOKSU: Juuttui toisen radan vetojuhdaksi. Pääsi 350 juostuna pudottamaan johtavan kantaan. Taipui sieltä selvästi loppukaarteen alussa ja oli vaisu. 
HOLARI: Otti sata juostuna pahan laukan ja peli oli heti selvä.
PIISPALAN SANTERI: Matkasi hieman laumasta jääneenä sisäradalla. Otti siellä 850 ennen maalia laukan. Laukkaili pian hylkäykseen asti. 

Lähtö  5. 


Väliajat 119-166-176-113

MR BIG MONEY: Nousi 4. sisältä ensimmäisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Tyytyi siinä kärkihevosen rauhalliseen tahtiin. Löi painetta loppukaarteessa ja puristi aivan viime metreillä vahvasti niukkaan voittoon. 
ESSIE GONZALES: Käynnistyi reippaasti ja eteni nopeasti kärkipaikalle. Sai vetää rauhallisesti ja tuli vahvasti sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa niukasti toiseksi. 
WILLE'S RAINPOWER: Lähti kovaa ja sai 350 juostuna paikan johtavan kannasta. Nousi 300 ennen maalia toiselle ja oli aivan hyvä kolmas. 
PIECE OF HERO: Sai ensimmäisen takasuoran puolivälissä paikan toisesta ulkoa. Lähti loppusuoralle tultaessa kiriin 3. radalle ja tuli tasaisesti. 
RUNAWAY NINA: Matkasi 5. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Tuli mukavasti maaliin asti. Viim. 700 m 11,1. 
STEINMETZ PINK: Matkasi 4. sisällä. Nousi loppusuoran alussa toiselle radalle. Tuli tasaisesti ja sai rahaa. 
DON LEGGIO: Matkasi 3. sisällä. Otti sieltä lopussa maksimit. 
CALLELA SOCRATES: Peruutti 250 juostuna 3. radalta 4. ulos. Lähti 400 ennen maalia kiriin 3. radalle. Tuli lopun asiallisesti. Viim. 400 m 12,5. 
FIRST GONNA FLY: Tuli 5. sisältä tasaisesti sisään asti. 
DONANJA COTTER: Oli 6. sisältä kirivaiheessa vailla virtaa. 
BOOM KAH: Taipui 3. ulkoa loppukaarteessa ja oli vaisu. 
EL HOUDINI: Poissa.

Lähtö  6. 


Väliajat 364-351-318-270

EETU ROLS: Matkasi 9. ulkona. Lähti sieltä 1750 ennen maalia selkiin 3. radalle. Jäi 1100 ennen maalia 3. radan vetojuhdaksi. Eteni 350 ennen maalia kärkihevosen kupeelle, mistä jyräsi loppusuoralla selvään voittoon. Viim. 1600 m 27,3. 
MEREN MAININKI: Matkasi 3. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Tuli kirinsä rehdisti sisään asti ja ehti lopussa niukasti toiseksi. Viim. 700 m 26,1. 
PIRTTILÄN OLGA: Matkasi 8. ulkona. Lähti 1700 ennen maalia kiriin 3. radalle. Sai pian selän eteensä. Pääsi 1150 ennen maalia pudottamaan toiseen ulos. Jäi viimeisen takasuoran puolivälissä toisen radan vetojuhdaksi. Painui 400 ennen maalia kärkeen ja tuli mukavasti maaliin asti, vaikka jäikin lopussa niukasti kolmanneksi. 
HUMU-LIISA: Juoksi 6.-5. ulkona. Pudotti 850 ennen maalia 3. sisälle. Nousi 350 ennen maalia toiselle ja tuli tarkan ajon jälkeen mukavasti sisään asti. 
KROMAUS: Matkasi 3. sisällä. Nousi ensimmäisen takasuoran lopussa toiselle radalle. Sai 850 juostuna paikan toisesta ulkoa. Jäi siitä 1550 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Pudotti 1150 ennen maalia johtavan kantaan. Nousi 550 ennen maalia toiselle ja tuli aivan juosten sisään. 
UKKOSEN JYMY: Juoksi 5. ulkona. Lähti 1650 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Eteni 1150 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Painui 650 ennen maalia kärkeen, mistä jäi 350 ennen maalia johtavan kantaan. Tuli lopun tasaisesti. 
ISSAKAN VALO: Matkasi 4.-5. sisällä. Oli pitkään vailla kiritilaa. Pääsi 1350 ennen maalia nousemaan 5. ulos. Kiriväylät aukenivat 350 ennen maalia, minkä jälkeen tuli lopun asiallisesti. 
QEPE POINTTI: Laukkasi lähdössä ja jäi selvästi. Sai ensimmäisen takasuoran lopulla paikan 5. sisältä. Nousi lauman hänniltä 1150 ennen maalia toiselle radalle. Pudotti 350 ennen maalia takaisin sisäradalle. Otti siellä loppusuoran alussa uuden lyhyen laukan. Tuli lopun laukasta selvittyään vielä aivan mukavasti. 
ELITLOPPET: Matkasi 3.-4. sisällä. Menetti siellä 1250 ennen maalia asemiaan väsyneen vastustajan takana. Sai jatkossa edetä vapaasti ja tuli tasaisesti. 
OHRAN KARPALO: Matkasi pääosin 3. ulkona, mistä taipui loppukaarteessa pahoin.
KIRIHAI: Matkasi 2.-3. sisällä. Jäi sinne 1300 ennen maalia väsyneen vastustajan taakse kiinni ja putosi aivan lauman hännille. Oli sieltä itsekin jatkossa varsin vaisu. 
JÄNKÄ-UKKO: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Jäi siitä 1550 ennen maalia johtavan kantaan. Taipui sieltä pahoin 1300 ennen maalia ja keskeytti pian. 
PILPO REPPULI: Matkasi alun harvassa laumassa viidentenä. Lähti 700 juostuna kiriin 3. radalle. Eteni 900 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Painui puolimatkassa kärkeen. Laukkasi siinä 700 ennen maalia vähän yllättäen pitkäksi. 
VIRMAAN INTO: Matkasi takajoukoissa, mistä lähti 1450 ennen maalia selkiin 3. radalle. Otti 1050 ennen maalia laukan ja jäi selvästi. Laukkaili jatkossa kulisseissa hylkäykseen asti. 
HÄYRILÄN HERO: Matkasi ryhmän hännillä 7. ulkona. Lähti sieltä 1300 ennen maalia selkiin 3. radalle. Eteni kohtalaisesti ja olisi varmaan saanut rahaa ilman loppusuoran puolivälin laukkaansa, mikä johti hylkäykseen.

Lähtö  7. 


Väliajat 219-203-148-148

FOX LOVER: Matkasi 3. ulkona. Lähti sieltä 1050 ennen maalia selkään 3. radalle. Jäi 550 ennen maalia vapaalle radalle. Eteni nopeasti toisen radan vetojuhdaksi. Runttasi päätössatasella vahvasti varmaan voittoon. Viim. 700 m 12,7. 
HEAT  OF DYNAMITE: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Sai vetää avausringin rauhassa. Toisella ringillä vauhti kiihtyi, kun statisti tuli 3. radalle painamaan hiileen. Tahti tasaantui taas viidennellä puolikkaalla. Tuli erittäin hyvin sisään asti, vaikka tulikin lopussa paremman juoksun saaneen ohittamaksi. 
ANGRY BEAT: Matkasi johtavan kannassa, mistä oli aivan hyvä kolmas. 
MAKE IT RAIN: Tuli 3. sisältä sisäradan vetäessä hyvin maaliin saakka. 
ZEKI FONT: Juoksi 7. sisällä. Nousi 1800 ennen maalia 8. ulos. Sai jatkossa edetä toista rataa pitkin. Lähti viimeisen takasuoran alussa 4. ulkoa selkiin 3. radalle. Oli lopussa tasainen viides. 
ENTERTAINMENT ÅS: Lähti 6. ulkoa 1250 ennen maalia kiriin 3. radalle. Jäi loppukaarteen alussa 3. radan vetojuhdaksi. Tuli aivan asiallisesti maaliin asti. 
INDI BAND: Matkasi lauman hännillä toisella radalla. Pudotti 1600 ennen maalia 5. sisälle. Nousi sieltä loppukaarteen alussa selkiin 3. radalle ja tuli tasaisesti. 
COMBATANT MOTION: Otti 4. sisältä aivan maksimit. 
E.V. MICI: Lähti heti ajamaan 3. rataa pitkin eteenpäin. Pääsi lopulta 550 juostuna kuolemanpaikalle asti. Joutui 1550 ennen maalia luopumaan paikastaan ja jatkoi toisessa ulkona. Lähti sieltä päätösringin alkaessa taas kiriin 3. radalle. Pääsi 550 ennen maalia pudottamaan toisen radan vetojuhdaksi. Puutui siitä loppukaarteessa ymmärrettävästi kärjen kyydistä. 
SALTY FAIRYTALE: Juoksi 5. ulkona. Sai päätösringin alkaessa paikan 3. ulkoa. Pudotti päätöspuolikkaan alussa sisäradalle ja tuli lopun asiallisesti. Jäi aivan lopussa vielä vaille kiritilaakin. 
GABRIELLA LA RENTA: Matkasi 5.-4. ulkona. Sai päätösringin alkaessa paikan toisesta ulkoa. Jäi sinne viimeisen takasuoran lopulla pahoin vaille kiritilaa. Löysi vapaan radan lauman hänniltä 450 ennen maalia. Tuli lopun vailla suurempaa virtaa. 
SHINING ARMOR: Kiertyi 250 juostuna 3. radan kautta kuolemanpaikalle. Sai 550 juostuna paikan toisesta ulkoa. Otti siellä 1550 ennen maalia yllättäen pahan laukan ja menetti samassa pelinsä.
ELI WALLACH: Matkasi 4. sisällä. Otti siellä 150 juostuna laukan ja jäi 5. sisälle. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiselle radalle. Oli lauman hänniltä jatkossa oikein vaisu. 
VINTAGE GENTLEMAN: Matkasi lauman hännillä sisäradalla. Nousi sieltä 1600 ennen maalia lauman hännille toiselle radalle. Pudotti viimeisen takasuoran lopulla sisäradalle, missä oli heikko. 
MELINDA SES: Matkasi 4. ulkona. Lähti 2200 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Ajoi raivona eteenpäin, kunnes pääsi 1550 ennen maalia toisen radan vetojuhdaksi. Taipui siitä 600 ennen maalia selvästi. Ajosuoritus oli melko kaukana optimaalisesta. Viim. 400 m 37,3.
CARLOS SANTANA: Poissa.

Lähtö  8. 


Väliajat 131-159-160-131

MAGICAL PRINCESS: Juuttui alussa 3. radan kiertäjäksi. Ajoi tasaisesti eteenpäin ja pääsi lopulta 600 juostuna toisen radan vetojuhdaksi. Löi loppusuoralla lisää pökköä pesään ja puristi viime metreillä vielä vahvasti voittoon asti. Viim. 400 m 13,0.
BETTY ROOF: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Veti tasaisen reipasta tahtia ja tuli erittäin hyvin sisään asti, vaikka jäikin aivan lopussa niukasti toiseksi. 
CORE CATCHER: Matkasi 3. sisällä. Nousi viimeisen takasuoran puolivälissä toiseen ulos. Lähti 200 ennen maalia kiriin ja tuli hyvin sisään asti. 
ARTFUL DROP: Juoksi 4. sisällä. Sai viimeisen takasuoran puolivälissä paikan 3. sisältä. Pääsi loppusuoran alussa nousemaan toiseen ulos, muta kirikaista ei lopussa auennut ollenkaan. Viim. 700 m 11,3. 
LOVESTORY: Juoksi johtavan kannassa. Oli sieltä lopussa kiritilaa saamatta viides. 
AN-DORRA: Juoksi 4. ulkona. Lähti viimeisen takasuoran alussa selkään 3.-4. radalle. Nousi 250 ennen maalia 5. radalle. Tuli vahvasti maaliin asti. Ehti juuri viimeiselle finaalipaikalle. Viim. 700 m 10,9. 
MASK OFF: Juoksi 5. ulkona. Haki loppukaarteessa rataa. Pudotti päätössatasella sisäradalle ja tuli hyvin maaliin asti. 
YOLO SAVOY: Juoksi 3. ulkona. Lähti 750 ennen maalia selkään 3. radalle. Lähti 350 ennen maalia 4. radalle. Tuli aivan juosten sisään, vaikka ei ohitellutkaan. 
BELIEVER: Sai kuolemanpaikalle vetoavun 550 juostuna. Lähti viimeisen takasuoran alussa kiriin 3. radalle. Kirin terä katkesi loppusuoralle tultaessa. Tuli lopun tasaisesti. 
ARCIE'S ARSENAL: Poissa.

Lähtö  9. 


Väliajat 113-130-139-132

CROSSOVER: Eteni 350 juostuna kuolemanpaikalta kärkeen. Veti tasaisen reipasta ja oli lopussa vakuuttava voittaja.
CASIMIR TOF: Matkasi toisessa ulkona. Sai edetä viimeisellä takasuoralla toista rataa pitkin. Eteni loppusuoran alussa kärkihevosen tuntumaan, mutta ei pystynyt haastamaan voittanutta. Viim. 700 m 11,9.
PETERSIN: Matkasi 4. ulkona. Lähti 800 ennen maalia kiriin 3. radalle ilman vetoapua. Tuli pitkän kirinsä oikein rehdisti maaliin asti. Viim. 800 m 11,6.
SANTO GRIAL: Juuttui alussa 3. radan kiertäjäksi. Peruutti lopulta puolikas juostuna aivan lauman hännille 6. sisälle. Nousi viimeisen takasuoran alussa 5. ulos. Lähti 350 ennen maalia kiriin 3. radalle ja tuli alku huomioiden vahvasti maaliin asti. Viim. 600 m 12,0. 
BWT DANGER: Juoksi 3. ulkona. Sai edetä sujuvasti ja pudotti loppusuoran alussa sisäradalle. Oli lopussa tasainen viides. 
ALBINO BRAVE: Matkasi 4. sisällä. Oli siellä pitkään vailla kiritilaa. Löysi vapaan radan 350 ennen maalia, minkä jälkeen tuli lopun asiallisesti. 
LANGEN'S AIRBORNE: Peruutti 400 juostuna 3. radalta 5. ulos. Sai edetä jatkossa tasaisesti toista rataa pitkin ja tuli tasaisesti. 
BOMBARD: Matkasi 3. sisällä. Oli siellä pitkään vailla kiritilaa. Löysi vapaan lauman hännillä loppusuoran alussa. Tuli lopun hieman sijoitustaan paremmin. 
LEON: Juuttui ensimmäisen takasuoran alussa toisen radan vetojuhdaksi. Löi toisessa kaarteessa hieman painetta. Putosi viimeisen takasuoran alussa kärkihevosen kyydistä ja pudotti sisäradalle. Seuraili lopun tasaisesti. 
WALL IN CARLINA: Juoksi 5. sisällä. Oli siellä viimeisen takasuoran vailla kiritilaa. Nousi loppukaarteen alussa toiselle. Jäi loppusuoralla taas vaille kiritilaa ja jossiteltavaa jäi kosolti.
SCARLET COLLECTION: Kiihdytti heti kärkipaikalle. Luopui paikastaan 300 juostuna ja jatkoi johtavan kannassa. Putosi 800 ennen maalia kärkihevosen tuntumasta. Anto jatkossa selvästi periksi ja oli vaisu. 
INACCESSIBLE: Poissa.