Suuri Suomalainen Karsintailta

24.08.2022 18:00

Suuri Suomalainen Karsintailta

Vuoden odotetuin keskiviikko on täällä!

Suomessa syntyneiden nelivuotiaiden lämminverihevosten vuoden pääkilpailun K-Supermarket Derby - Suuren Suomalaisen Derbyn karsintailta on ohjelmassa keskiviikkona 24. elokuuta. Maagisessa illassa ikäluokan parhaat kohtaavat kuudessa karsintaerässä - ja taustajoukkojen jännitys on käsin kosketeltavaa.

Karsintailtaa voi seurata parhailta näköalapaikoilta katsomoravintola Ravillasta. Katso Ravillan menu alla ja varaa paikkasi jännittävään ravi-iltaan suoraan TÄSTÄ LINKISTÄ >>

Ketkä ravaavat tiensä lauantaina 3.9. ajettavaan Suureen Finaaliin, jossa voittajaa odottaa paitsi ikuinen maine ja kunnia, myös ravivuoden suurin ykköspalkinto 120 000 euroa. Keskiviikkona 24.8. ei kotiin ole ravien jälkeen kiire, ilta huipentuu Ravillassa Derbyn lähtöratavalintatilaisuuteen viimeisen kilpailulähdön jälkeen. Finalisteja on haastateltavana, ja baari on avoinna klo 22 asti.

K-Supermarket Derby - Suuri Suomalainen Derby on kaksipäiväinen ravijuhla 2.-3.9., joka tarjoaa kotimaista huippu-urheilua. Pääsyliput Derbyyn ovat myös edullisempia ennakkoon ostettuna.

Tervetuloa seuraamaan jännittävää Suurta Suomalaista Karsintailtaa!

Pääsyliput ja ravien käsiohjelma ovat edullisempia Vermon mobiilisovelluksella maksettaessa. Mobiilisovelluksella maksetun käsiohjelman saa pääovilta. Sovelluksen voi ladata Google Play- tai App Store -kaupasta. Lippuja on edelleen myös Liveto-myyntijärjestelmässä (Vermo Shop) ja ovella myynnissä, mutta edullisimmat liput saa mobiilisovelluksella. Ovet klo 16, ravintola Ravilla klo 17.

Keskiviikkoravit (mobiilisovellus / Vermo Shop / ovelta)

  • Pääsylippu aikuinen 8 / 10 / 12 €
  • Pääsylippu alennusryhmät 4 / 5 / 6 €  - eläkeläiset, SHKL-kortti, opiskelijat, invalidit, työttömät, varushenkilöt, lapset 13-17-v.
  • Urheilukortilla ja Cityshopparilla sisäänpääsy kaksi yhden hinnalla
  • Autokatsomolippu 5 €/auto - pääsylippu ostettava erikseen, autokatsomoon vapaa pääsy inva-kortilla
  • Vapaa sisäänpääsy: Vermon kausikortilla ja vapaalipuilla, Team Vermon osakkaat, Hippoksen kausikortilla sekä alle 13-vuotiaat ja ravinuorten jäsenet
  • Käsiohjelma 3 € (mobiilisovelluksella maksaessa 2,50 €)

Oikeus muutoksiin pidätetään. Muutoksista tiedotetaan vermo.fi-nettisivuilla sekä sosiaalisen median kanavissamme.