TalviCup-karsinnat - tapahtuma ilman yleisöä

03.03.2021 18:00

TalviCup-karsinnat - tapahtuma ilman yleisöä

Maaliskuu käynnistyy 10 lähdön raveilla. Puolet illan kohteista on karsintoja. SHKL Cupin karsinta ajetaan ennen 65-kohteita. Neljä lämminveristen Vermon TalviCup -karsintaa juostaan 65-lähdöissä.

Kolmivuotiaiden SHKL Cupin ensimmäinen karsinta keräsi kuusi osallistujaa. Jari Kinnusen Shackhills Twister on aloittanut uransa kahdella tyylikkäällä Vermon voitolla. Santtu Raitala nähdään ruunan kärryillä, kun valmentaja itse ajaa Shackhills Masterilla. SHKL Cupissa ajetaan kuusi karsintaa eri radoilla. Finaali juostaan toukokuun puolivälissä Kuopiossa 10 000 euron ykkösellä.

Oriiden/ruunien ensimmäinen TalviCup-karsinta aloittaa Toto65-pelin. Elina Laakkosen EL Houdini voitti Vermossa helmikuussa kolme kertaa ja hakee nyt finaalipaikkaa. Hyviltä paikoilta starttaavat Jetset Vice ja Extrem Brodde ovat kovia vastustajia. Mari Kolkkisen Callela Sokrates loisti Teivossa viimeksi. Se lähtee toisen karsinnan suosikkina matkaan, vaikka lähtöpaikka on eturivin uloin. Tasainen joukko Que Talin johdolla haastaa Jukka Torvisen ajokin.

Tammojen ensimmäinen karsinta on tasainen. Tommi Kylliäisen Nutcracker on mennyt hienosti tällä kaudella. Jukka Kinnusen Nashville Nancy starttaa sen viereltä. Mira Lehdon Majestic Missy ja Tuomas Korvenojan African Queen saivat takarivin uloimmat lähtöpaikat.

Jukka Lintulan I Keep My Word on yksi viime kuukausien menestyjistä. Se starttaa toisen tammakarsinnan suosikkina, vaikka lähtörata on kahdeksan. Jyrki Iskaniuksen Magfique Elise voitti viime keskiviikkona ja näytti erinomaista kuntoa.

TalviCupin karsinnoista kuusi parasta etenee finaaliin. Loppukilpailut juostaan Superlauantaina 13. maaliskuuta 5 000 euron ykkösillä.

Ravien käsiohjelman näkee TÄSTÄ LINKISTÄ >>