Uudenmaan Upein Match Show

28.08.2022 10:00

Uudenmaan Upein Match Show

 Match Show

Onko tallissasi Uudenmaan Upein hevonen tai keppari? On tullut aika kaivaa esiin harjat,piikkisuka, pesusieni, kavioharja ja muut ”bling bling” -aputarvikkeet, sillä Hevosenomistajat ULHO ry järjestää jälleen Uudenmaan Upein Match Show -näyttelyn, jossa Uudellamaalla asuvat hevosihmiset saavat esitellä omat kaikenkarvaiset, kokoiset ja väriset hevosensa.

Näyttely järjestetään Vermossa 28.8.2022 klo 10-15 ja tarkempi tapahtumapaikkana toimii Vermo Areenan varikkoalue. Match Shown tuomareina toimivat viralliset Uudenmaan Upein -tuomarit Birgitta Mangström ja Heidi Handroos.

Ilmoittautuminen näyttelyyn tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen ulho@shkl.net viimeistään sunnuntai 21.08. Sähköpostissa tulee olla hevosen nimi, esittelijän nimi ja puh.numero sekä luokka, johon hevonen ilmoittautuu (Huom! Hevosen voi ilmoittaa myös moneen luokkaan). ULHOlla on oikeus jättää hevonen ulos tapahtumasta, mikäli ilmoittautuminen tulee myöhässä tai on puutteellinen.

Match Showssa on seuraavat 9 eri luokkaa ja jokaiseen luokkaan otamme maksimissaan 20 kavioeläintä:
1. Suomenhevoset
2. Lämminveriset
3. Isot ponit
4. Varsat
5. Shettikset
6. Muut rodut
7. Seniorit
8. Junior handler
9. Kepparit

Näyttelyn ilmoittautumismaksu on 10€ per luokka ja ULHOn jäsenille ilmainen. Keppariluokan osallistujille hinta on 2€. Huom! ULHOn jäseneksi liittyminen onnistuu helposti osoitteessa: Liity jäseneksi – SHKL)

Uudenmaan Hevosenomistaja ULHO ry:n kanssa näyttelyn järjestävät seuraavat yhteistyökumppanit: Uudenmaan liitto, Vermo Areena, Vermon Ravikoulu, Biofarm Oy, Hankkija, Velj. Wahlsten Oy, Mäntytalli, Nylands Haf, Hevari

PS. Tapahtumassa on ohjelmassa myös virvokkeita ja pientä purtavaa käteisellä Vermon Ravinaisten toimesta. Lisäksi tapahtumaan on mahdollista tulla pitämään omaa kirpparipöytää hintaan 10€. Kirppispöydät tulee olla omat ja ne sijoitetaan valjastuskatoksiin. Ilmoitathan kirpparipöytäsi myös sähköpostiin ulho@shkl.net