Kokoukset & elämykset

Kokous, yritystilaisuus, elämyspäivä, tuotelanseeraus?

Vermo Areena tarjoaa lähes rajattomat mahdollisuudet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen pienistä syntymäpäiväjuhlista aina konferensseihin asti. Kokousaitiomme sijaitsevat ravintola Ravillan yläosassa parhailla näköalapaikoilla, ja kokoustiloja löytyy 8 - 30 hengen aitioista lähes 500-paikkaiseen, auditoriotyyppiseen à la carte ravintola Ravillaan. Tilojen vuokraaminen onnistuu myös muina kuin ravipäivinä.

Vermo Areenalla on ainutlaatuinen mahdollisuus Show & Dinner -tyyppiseen illanviettoon ja meiltä löytyy erinomaiset puitteet etätyöpäiville, kokouksille, virkistys- ja elämyspäiville, lanseerausten ja asiakastilaisuuksien järjestämiseen. Yhteistyöverkostomme avulla toteutamme vaativimmatkin tapahtumat – kaikki se, mitä meiltä ei löydy, saamme järjestettyä kattavan verkostomme avulla: saunarekasta esiintyjiin, pelleistä joulupukkeihin, hyvinvointivalmentajista koiravaljakoihin, muotinäytöksistä konsertteihin – vain mielikuvitus on rajana.

Ota yhteyttä - suunnittelemme juuri toiveidenne mukaisen tapahtuman!

Tiedustelut:
Sari Heino
p. 050 3087456
myyntipalvelu@vermo.fi

Lue lisää kokouspaketeista ja -tarjoiluista.

Elämyksiä - ravien lisäksi

Oma tilaisuutesi tai ravipäiväsi Vermo Areenalla saa lisämausteen elämyspalveluistamme. Lähde asiantuntevan oppaamme matkassa tutustumaan ravitallin arkeen tallialueelle ja ota vaikka selfie hevosen kanssa. Koe ravihevosen vauhti tandem-ravikärryillä tai järjestä Amazing Horse Race, oma ravilähtösi. Katso elämykset yrityksille & ryhmille, tee tarjouspyyntö ja räätälöimme tapahtuman juuri sinun tarpeisiisi.