Elämykset yrityksille & ryhmille

Koe ravien backstage

Nyt pääset kurkistamaan kulisseihin ja tapaamaan raviurheilun ammattilaisia. Voit myös itse osallistua, ajaa oikealla ravihevosella tai järjestää oman ravilähdön kaveriporukallesi, yrityksellesi tai yhteistyökumppaneillesi. Lue alta tarjoamistamme elämyspalveluista ja varaa omasi. Näihin on helppo yhdistää myös erilaisia ravintolapalveluja.
Kysy lisää:
Sari Heino
p. 050 3087456
myyntipalvelu@vermo.fi
Voit jättää tarjouspyynnön myös TÄLLÄ LOMAKKEELLA >>

Amazing Horse Race

Vauhti kiihtyy, kun oma ravilähtösi Amazing Horse Race starttaa! Tämä on yritysasiakkaille ja kaveriporukoille suunnattu ravikilpailu, jossa voidaan haastaa omia työntekijöitä, yhteistyökumppaneita tai kavereita keskinäiseen taistoon. Kilpailu pidetään ravitapahtuman aikana kaviouralla, jossa kokeneet raviohjastajat ovat kilpailijoiden tukena tandem-ravikärryillä. Yritys saa erinomaista näkyvyyttä omassa nimikkolähdössään, minkä lisäksi osallistujat pääsevät nauttimaan ainutlaatuisesta elämyksestä. Alkuvalmisteluineen ja voittajaseremonioineen kilpailun kesto on n. 45 min. Mukaan mahtuu max. 6 hlöä, suojavaatteet ja kypärät sisältyvät hintaan. Kysy tarjousta ja koe ravihevosella kilpailemisen vauhti Amazing Horse Racessa!

 

Tallikierros

Ravitallilla vierailu ja hevosen arkeen tutustuminen ovat kokemisen arvoisia. Asiantuntevat oppaamme vievät sinut ja ryhmäsi Vermon tallialueelle. Tallivierailulla tapaat alansa ammattilaisia, pääset rapsuttelemaan hevosia ja ottamaan selfien. Niitä kannattaa jakaa laajemmallekin porukalle! Tallikierroksen kesto on n. 45 min, hinta 40 euroa/ryhmä. 

Raviopastus

Näyttääkö ravien käsiohjelma ensisilmäyksellä heprealta ja tuntuvatko totopelit vaikeilta? Ei hätää, kokeneet ravioppaamme perehdyttävät lajin kiemuroihin, neuvovat totopelien salat ja opettavat lukemaan käsiohjelmaa. Tallikierroksen ja raviopastuksen voi yhdistää kätevästi ennen ravien alkua ja siirtyä seuraamaan hienoja kilpailuja jo lähes ammattilaisena! Raviopastuksen kesto on n. 30 min, hinta 40 euroa/ryhmä ja lisäksi käsiohjelmat 2,50 euroa/hlö. 

Tuomaritornivierailu

Ravikilpailut ovat tarkasti valvottuja. Tällä kierroksella pääset vierailemaan ylimmän kerroksen parhaimmalla näköalapaikalla tuomaritornissa. Saat tietoa tuomareiden työskentelystä ja näet myös käytännön toimintaa halutessasi ravilähdön aikana. Tuomaritornivierailun kesto on n. 15 min, hinta 30 euroa/ryhmä.

Tandem-raviajelu

Oletko haaveillut ravihevosella ajamisesta? Nyt se onnistuu turvallisesti kaksipaikkaisilla tandem-ravikärryillä, jolloin pääset kokeneen apukuskin kanssa kokemaan ravihevosen vauhdin Vermon harjoitusradalla. Tämä sopii isommankin ryhmän elämyspäivään ja vaikkapa synttäri- tai läksiäislahjaksi. Tandem-raviajelun kesto on n. 1 h, hinta 250 euroa/hevonen/max. 10 hlöä, suojavaatteet ja kypärät sisältyvät hintaan.

EDELLÄ MAINITUT ELÄMYSPALVELUT SIS. ALV:N (24 %).

Oma mainoslähtö

Omalla nimikkolähdöllä saat näkyvyyttä yrityksellesi. Voit tuoda vieraita paikalle, jakaa palkinnot lähdön voittajavaljakolle ja vaihtaa kuulumiset ohjastajan kanssa. Paketti sisältää nimikoidun loimen, mainoksen ja valokuvan, ja sen voi kätevästi yhdistää esimerkiksi ravintola- tai muihin palveluihin. Kysy tarjousta!

KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME JA TEE TARJOUSPYYNTÖ >>