Elämyspalvelut

Koe ravien backstage

Nyt pääset kurkistamaan kulisseihin ja tapaamaan raviurheilun ammattilaisia. Voit myös itse osallistua, ajaa oikealla ravihevosella tai järjestää oman ravilähdön kaveriporukallesi, yrityksellesi tai yhteistyökumppaneillesi. Lue alta tarjoamistamme elämyspalveluista ja varaa omasi. Näihin on helppo yhdistää myös erilaisia ravintolapalveluja. Kysy lisää: Sari Heino, p. 040-487 1791 tai sari.heino@vermo.fi.

Tallikierros

Ravitallilla vierailu ja hevosen arkeen tutustuminen ovat kokemisen arvoisia. Asiantuntevat oppaamme vievät sinut ja ryhmäsi Vermon tallialueelle. Tallivierailulla tapaat alansa ammattilaisia, pääset rapsuttelemaan hevosia ja ottamaan selfien. Niitä kannattaa jakaa laajemmallekin porukalle! Tallikierroksen kesto on n. 45 min, hinta 40 euroa/ryhmä.

Peliopastus

Näyttääkö ravien käsiohjelma ensisilmäyksellä heprealta ja tuntuvatko totopelit vaikeilta? Ei hätää, pätevät pelioppaamme neuvovat totopelien salat ja opettavat lukemaan käsiohjelmaa. Tallikierroksen ja peliopastuksen voi yhdistää kätevästi ennen ravien alkua ja siirtyä seuraamaan hienoja kilpailuja jo lähes ammattilaisena! Peliopastuksen kesto on n. 30 min, hinta 40 euroa/ryhmä.

Tuomaritornivierailu

Ravikilpailut ovat tarkasti valvottuja. Tällä kierroksella pääset vierailemaan ylimmän kerroksen parhaimmalla näköalapaikalla tuomaritornissa. Saat tietoa tuomareiden työskentelystä ja näet myös käytännön toimintaa halutessasi ravilähdön aikana. Tuomaritornivierailun kesto on n. 15 min, hinta 30 euroa/ryhmä.

Tandem-raviajelu

Oletko haaveillut ravihevosella ajamisesta? Nyt se onnistuu turvallisesti kaksipaikkaisilla tandem-ravikärryillä, jolloin pääset kokeneen apukuskin kanssa kokemaan ravihevosen vauhdin Vermon harjoitusradalla. Tämä sopii isommankin ryhmän elämyspäivään ja vaikkapa synttäri- tai läksiäislahjaksi. Tandem-raviajelun kesto on n. 1 h, hinta 250 euroa/hevonen/max. 10 hlöä, suojavaatteet ja kypärät sisältyvät hintaan.

Trotting Race

Vauhti kiihtyy, kun oma ravilähtösi Trotting Race starttaa! Koe ravihevosella kilpailemisen vauhti oikeassa ravilähdössä Vermon kaviouralla. Trotting Race on huikea elämys ryhmille, kun pääset kilpailemaan työ- tai kaveriporukkasi kesken parhaan ohjastajan maineesta ja kunniasta. Lähtö ajetaan kilpatandem-kärryillä ammattiohjastajan kanssa, selostetaan, kuvataan ja voittaja palkitaan. Trotting Racen kesto alkuvalmisteluineen ja voittajaseremonioineen on n. 45 min, hinta 1500 euroa/max. 6 hlöä, suojavaatteet ja kypärät sisältyvät hintaan.

Edellä mainitut elämyspalvelut sis. alv:n (24 %).

Oma mainoslähtö

Omalla nimikkolähdöllä saat näkyvyyttä yrityksellesi. Voit tuoda vieraita paikalle, jakaa palkinnot lähdön voittajavaljakolle ja vaihtaa kuulumiset ohjastajan kanssa. Paketti sisältää nimikoidun loimen, mainoksen ja valokuvan, ja sen voi kätevästi yhdistää esimerkiksi ravintola- tai muihin palveluihin. Hinta alkaen 800 euroa + alv.

KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME JA TEE TARJOUSPYYNTÖ >>

Tiedustelut:
Sari Heino
p. 040-487 1791
s-posti: sari.heino@vermo.fi