Kokouspalvelut

Järjestä kokous

Vermo Areenan tiloissa järjestät helposti kokouksen tai muun tilaisuuden omissa aitioissa, ravintola Ravillassa tai erillisessä kokouskabinetissa - joko ravipäivänä tai muuna aikana. Tutustu eri kokoustiloihin, valitse juuri sinulle sopiva ja tee tarjouspyyntö.

Aitiot

Aitioita on kaikkiaan seitsemän kappaletta 8-30 henkilön seurueille ja niitä pystyy yhdistelemään. Aitiovuokra on 100-300 euroa aition koosta riippuen. Vuokraan sisältyy ravien aikana radan sisäänpääsy sekä käsiohjelmat. Jokaisessa aitiossa on myös oma televisio ja jääkaappi. Tarjolla on myös halutessasi tasokas ja monipuolinen tilausbuffet.

Ravilla

Ravintola Ravilla sopii myös suureksi 500-paikkaiseksi kokoustilaksi tai yritystapahtuman järjestämiseen. Tilassa on kuusi metriä leveä screeni, langaton nettiyhteys ja kaksi langatonta mikrofonia. Aitiot sijaitsevat ravintolan yläparvella. Tee tarjouspyyntö tilaisuuden järjestämisestä Ravillaan tästä >>

Kokouskabinetti Vermo

Erillisen kokouskabinetin voit vuokrata esimerkiksi koulutustilaisuuden järjestämiseen. Vermo-kabinettiin mahtuu n. 40 henkilöä. Siellä on erinomaisella kuvanlaadulla varustettu Samsungin 78" älytelevisio liikuteltavalla telineellä, sisäänrakennettu Chromecast ja Miracast. Langaton HDMI-kuvansiirto kaikilla tarvittavilla adaptereilla onnistuu. Vermo-kabinetista on kulkuyhteys ravintola Ravillaan.

Tiedustelut:
Vermon Ravintolat / Sami Salminen

p. 045 7881 6209
ravintolat@vermo.fi