TYKY-päivät

Työhyvinvointipäivä tehdään yhdessä

Jokainen meistä voi vaikuttaa työpaikan myönteiseen ilmapiiriin ja työssä jaksamiseen. Mitä enemmän työyhteisö hitsautuu toisiinsa, kasvattaa luottamusta sekä sitoutumista yhteisiin päämääriin, sitä enemmän motivaatio kasvaa ja yhdessä tekemisen ilo näkyy. Puhumattakaan tuottavuudesta.

Meillä Vermo Areenan työyhteisössä työskennellään ilolla, tasa-arvolla ja toista kunnioittaen yhteisten asioiden eteen. Tätä hedelmää jaamme avoimesti myös muille yrityksille.

Miten voimme auttaa yritystänne?

Meiltä voi vuokrata tilaa TYKY-päivän viettoon ja tilata Sunbornin Vermon ravintoloiden kautta esimerkiksi maukkaan lounaan.

Tämän lisäksi tarjoamme erilaista kevyempää viihdykettä, kuten tallikierroksen, mahdollisuuden pukea ajoasu ylleen ja hypähtää ohjastajaksi ravihevosen kärryille kilpaillen työtovereita vastaan tai heittäytyä lapsenmielisyyteen hauskoilla keppihevosillamme.

Kauttamme on myös saatavana erilaisin sisällöin niin Vermon omia ammattitaitoisia luennoitsijoita kuin ulkopuolisia puhujia.

Workshop on tapamme auttaa

Osa yrityksistä tietää tarkalleen oman päivänsä kulun ja tarpeet sekä heille jo hyväksi todetut luennoitsijat. Jos päivän sisältö mietityttää ja ohjelma ei ole vielä tiedossa, autamme mielellämme rakentamaan Workshopin kautta kokonaisuuden.

Pala palalta kokoamme yrityksellenne juuri teille sopivan työhyvinvointipäivän. Tehdään päivästänne suurenmoinen ja antoisa!

Kysy lisää sari.heino@vermo.fi tai jätä tarjouspyyntö TÄLLÄ LOMAKKEELLA >>