TYKY-päivät

Työhyvinvointipäivä tehdään yhdessä

Jokainen meistä voi vaikuttaa työpaikan myönteiseen ilmapiiriin ja työssä jaksamiseen. Mitä enemmän työyhteisö hitsautuu toisiinsa, kasvattaa luottamusta sekä sitoutumista yhteisiin päämääriin, sitä enemmän motivaatio kasvaa ja yhdessä tekemisen ilo näkyy. Puhumattakaan tuottavuudesta.

Meillä Vermo Areenan työyhteisössä työskennellään ilolla, tasa-arvolla ja toista kunnioittaen yhteisten asioiden eteen. Tätä hedelmää jaamme avoimesti myös muille yrityksille.

Miten voimme auttaa yritystänne?

Meiltä voitte vuokrata tilat TYKY-päiviin, asiakastilaisuuksiin, tuotelanseerauksiin ja henkilökunnan illanviettoon vaikkapa Show and Dinner -tyyppisen illallisen merkeissä - Vermon ravintola huolehtii lounaista, illallisista ja kokoustarjoiluista.

TYKY-päivänne tai muun yritystapahtuman lomassa voimme järjestää tiimeillenne ainutlaatuista ohjelmaa - sijaitsevathan tilamme raviradan yhteydessä: Kiinnostaisiko ryhmäänne mahdollisuus kuulla enemmän ravihevosten elämästä tallikierroksella, tai kokeilla ainutlaatuista tilaisuutta pukeutua ajoasuihin, kivuta ravihevosten kärryille, tuntea miten adrenaliini kohoaa hevosen vauhdin kiihtyessä ajaessasi kilpaa oman tiimisi tai asiakkaittesi kanssa?

Yhteistyöverkostomme avulla toteutamme vaativimmatkin yritystapahtumat ja käytettävissänne on lisäksi Vermon omia, ammattitaitoisia luennoitsijoita sekä ulkopuolisia puhujia eri aihepiireistä – kaikki se, mitä meiltä ei löydy, saamme järjestettyä kattavan verkostomme avulla - vain mielikuvitus on rajana tilaisuutenne järjestämisessä. 

Ota yhteyttä - suunnittelemme juuri toiveidenne mukaisen tapahtuman!

Kysy lisää:
Sari Heino
p. 050 3087456
myyntipalvelu@vermo.fi
tai jätä tarjouspyyntö TÄLLÄ LOMAKKEELLA >>