Ravintolapalvelut

Vermon ravintolapalvelut

Nyt voit varata pöydän ravitapahtumiimme kätevästi TableOnlinen kautta. Tällä hetkellä varattavissa ja maksettavissa ennakkoon TherMidas VET Finlandia-Ajon 8.-9.5.2021 ravintolapaketit. Valitse kalenterista haluamasi päivä 8.5. tai 9.5., henkilömäärä ja sinulle sopiva kellonaika. Erityisruokavalioista ja pöytäpaikkatoiveista voit laittaa viestin ravintolalle varauksen yhteydessä. Samalla maksat varauksesi etukäteen ja varmistat paikkasi kevään huippuraviviikonloppuun!*

Hinta 75 €/hlö/pvä. Pakettiin kuuluu sisäänpääsy tapahtumaan, ravintolapaikka, laadukas Finlandia-menu ja palvelumaksu. Menun sisältö vahvistuu myöhemmin.

Toistaiseksi emme voi ottaa yleisöä ravitapahtumiimme. Ravipäivääsi tahdittamaan tarjoamme normaalitilanteessa monipuolisia mahdollisuuksia nauttia ruoasta ja juomasta. Vermon alueella on useita erityyppisiä ravintoloita, joista pääravintolana toimii Ravilla à la carte. Totohallissa palvelee Voltti Street Bar. Ravintoloista ja aitioista on lisätietoa ohessa. Tilat ja ravintolapalvelut mahdollistavat myös kokousten ja elämyksellisten tilaisuuksien järjestämisen Vermossa muinakin kuin ravipäivinä. Tutustu palveluihimme ja tee tarjouspyyntö.

*Koronarajoitusten estäessä yleisön pääsyn tapahtumaan, asiakkaalle palautetaan lipun hinta käsittelymaksulla vähennettynä.


Tiedustelut ja pöytävaraukset yli 8 hlölle:
Sami Salminen (ma-pe klo 8.00-16.00)
p. 045 7881 6209

ravintolat@vermo.fi