Ravilla À la Carte

Ravilla à la carte

Vermon vierailuun tuo ripauksen luksusta ilta à la carte -ravintola Ravillassa.
Ravilla on 500-paikkainen nautiskeluun ja mutkattomaan illanviettoon tarkoitettu ravintola.

Ravintolaan on vapaa sisäänpääsy. Pöytävaraus kannattaa tehdä ennakkoon varsinkin isommissa ravitapahtumissa.

Varaukset

PÖYTÄVARAUKSET (MAX. 4 HLÖÄ) TÄSTÄ >>

RYHMÄVARAUS YLI 4 HENKILÖLLE TÄSTÄ >> tai soita p. 02 44 55 100

Keskiviikkoravien ennakkotilaajan etu: Varaa pöytä ja tilaa ruoka ennakkoon, niin saat 10 % alennuksen. Tilaukset viikkoa ennen tapahtumaa.


HUOM. Suurtapahtumissa, kuten Finlandia-Ajo ja Suuri Suomalainen Derby, ravintolapaikat myydään erillisinä paketteina.


Sisäänkäynti Ravillaan tapahtuu Vermon pääsisäänkäynnistä.

Tiedustelut:
Vermon Ravintolat
p. 02 44 55 100
ma-pe klo 8.00–16.00
s-posti: vermo@sunborncatering.com


Kermainen savuporokeitto (L,G) pieni 9.50 / iso 19.00
- savuporokeittoa, juureslastuja, ruisleipää ja meijerivoita
******

Jääkellarin lohta (L,G) 11.50
- sokerisuolattua lohta, mummonkurkkua, tillimajoneesia ja murustettua saaristolaisleipää
******

Vermon Burgeri (L)  19.50
- ylikypsää vasikanniskaa, bbq-kastiketta, jääsalaattia, marinoitua punasipulia, tomaattia ja savupaprikamajoneesia. Tarjoillaan ranskanperunoiden kera.
******

Grillattua nieriää (L,G) 26.50
- grillattua nieriää, kerma-valkoviinikastiketta ja krossattua tilliperunaa
******

Ravillan pippuripihvi (L,G)  33.00
- 180 gramman sisäfilepihvi, kermaista jaloviina-pippurikastiketta ja paahdettua rosmariiniperunaa
******

Vermon letut (L)  9.50
- Vermon klassikko; lettuja, vaniljajäätelöä, suolakinuskia ja tuoreita marjoja
******
Suklaakakkua ja vadelmaa (L,G) 9.50
- mehevää suklaakakkua, kardemummakreemiä ja tuoreita vadelmia

**********************************************************************************
Keskiviikkojen 4.12. ja 11.12. raveissa saatavilla 10-50 hengen ryhmille kolmen ruokalajin pikkujoulumenu hintaan 40 euroa, sisältäen sisäänpääsyn, käsiohjelman ja alla mainitun menun:
- Graavattua lohta, 3 x silliä, mummonkurkkua, rosollia, keitinperunaa ja maalahden limppua
- Ylikypsää porsaan poskea, juurespyree, mustaherukkakastike
- Kaneli-puolukka pannacotta ja kahvi/tee
Menu on laktoositon ja gluteeniton

*********************************************************************************** 

Käytämme annoksissa raaka-aineina puhtaasti kotimaisia liha- ja kanatuotteita.

Varaa pöytä tai aitio 02 4455100 vermo@sunborncatering.com