Liput & kausikortit

Pääsyliput ennakkoon Vermo Shopista

Vermo Areenalla ravataan toistaiseksi poikkeusjärjestelyin ja katsomoalueelle otetaan rajoitetusti yleisöä*. Yleisö- ja tallialueen välillä ei ole kulkua. Pääsyliput myydään ennakkoon verkkokaupassa, johon pääset sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Yleisön sisäänkäynti toistaiseksi vain Valjakkotien puolelta pääovista tai niiden vasemmalla puolella olevasta portista (talliportilla ei lipunmyyntiä). Huom. tallialueelle ei pääsyä yleisöalueelta.

Keskiviikkoravien pääsylippu - 9.6. alkaen yleisöä pääsee rajoitetusti

Vermon Areenan keskiviikkoravit klo 18-21. Huippuraviurheilun lisäksi tarjolla turvavälit huomioiden yhdessäoloa ja elämyksiä. Yleisöä pääsee toistaiseksi rajoitetusti ulkoalueille 50 hlön lohkoihin. Lipun hinta on 10 euroa/hlö (alennuskortit, kausikortit tai vapaaliput eivät ole voimassa). Alueella on vesipisteet, ulko-wc:t ja käsidesiä tarjolla. Portit aukeavat ke 9.6. klo 17.

  • Hinta 10 €/hlö - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • Vermo Shopissa kausikortit voi maksaa kaikilla yleisillä maksutavoilla sekä E-passilla, Smartum Saldolla tai Eazybreakilla.

Kausikortti

Vermo Areenan kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn keskiviikko - ja lauantairaveihin yleisörajoitusten poistuttua (pois lukien Derby). Kortilla saa 25 % alennuksen Suuren Suomalaisen Derbyn 3.-4.9. pääsylipuista. Kortit lähetetään postitse.

  • hinta aikuinen 99 €
  • hinta alennusryhmät 75 € (Kortti on myynnissä paikan päällä Vermo Areenalla sitten, kun yleisöä jälleen pääsee raveihin ilman rajoituksia. Oikeus alennukseen osoitettava kortin oston yhteydessä.)

*Järjestäjä pidättää oikeuden jakaa yleisön tarvittaessa erillisiin sektoreihin ja rajoittaa kulkua sektoreiden välillä voimassa olevien yleisörajoitusten puitteissa.

OHJEITA OSTAJILLE

Elämyksiä, tuotteita ja lippuja pääset ostamaan sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa. Maksuvälineenä toimii myös Smartum saldo ja Eazybreak. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin. Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io. Vermossa maksu käteisellä / pankkikortilla. Pääsyliput voi maksaa myös Edenredin tai Smartumin virikesetelillä.