Liput & kausikortit

Pääsyliput Vermo Shopista

Raviurheilun lisäksi Vermo Areenalla voi tutustua hevosiin ja poneihin lähietäisyydeltä kärryillä, ratsailla, aamutallissa ja vaikkapa lasten ponisynttäreillä. Nämä voi yhdistää ravien yhteyteen, TYKY-päivään, polttareihin tai synttäreihin - mahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Myös elämykset ja oheistuotteet tulevat myyntiin uuteen verkkokauppaamme, johon pääset sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta.

Kausikortti

Vermo Areenan kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin vuoden 2020 maanantai- ja keskiviikkoraveihin. Kortilla saa lisäksi 25 % alennuksen muista ravitapahtumista sekä Vermo Shopin tuotteista (norm.hinnasta). Kausikorttiin ei sisälly ravien käsiohjelmaa. Kortit lähetetään postitse.

  • hinta aikuinen 99 €
  • hinta alennusryhmät 79 € (eläkeläiset, invalidit, opiskelijat, työttömät)

Finlandia-Ajon 2 pv liput - nyt tarjouksessa 30 €

TherMidas VET Finlandia-Ajo ravataan 9.-10.5. Tiedossa on kovatasoinen kansainvälinen kutsukilpailu, jota odotetaan innolla pitkän talvikauden jälkeen. Kovatasoisten lähtöjen lisäksi tapahtumassa on paljon oheisohjelmaa. Lippuja tähän alennettuun hintaan on myynnissä rajoitetusti. Ole nopea ja hanki omasi - itselle tai lahjaksi!

  • tarjoushinta 30 € (ovelta 45 €)
  • oikeuttaa sisäänpääsyyn la-su 9.-10.5.

Keskiviikko-ravien pääsylippu

Perinteiset keskiviikko-ravit ajetaan vuoden jokaisena keskiviikkona (pl. 27.5.-17.6.2020). Huippuraviurheilun seuraamiseen on tarjolla erinomaiset puitteet esimerkiksi à la carte -ravintola Ravillassa. Myös lapsille on mukavaa tekemistä, ilmainen sisäänpääsy alle 16-vuotiaille. Pääsylippu sisältää käsiohjelman.

  • hinta 8 €/aikuinen - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • alennusryhmät 4 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät) - myynnissä vain ovella

Lauantai-ravien pääsylippu

Vuonna 2020 Vermo Areenalla ravataan viikon pääravit seitsemänä lauantaina. Tasokkaiden lähtöjen lisäksi on normaalia enemmän oheisohjelmaa ja ravintolamme ovat auki maittavien herkkujen kera. Pääsylippu sisältää käsiohjelman. Lippu ei ole voimassa Finlandia-Ajossa tai Derbyssä.

  • hinta 10 €/aikuinen - osta ennakkoon Vermo Shopista >>
  • alennusryhmät 5 € (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät) - myynnissä vain ovella

OHJEITA OSTAJILLE

Elämyksiä, tuotteita ja lippuja pääset ostamaan sivun oikean reunan Vermo Shop -painikkeesta. Liput maksetaan heti ostamisen yhteydessä verkkopankissa. Maksuvälineenä toimii myös Smartum saldo ja Eazybreak. Maksun jälkeen liput saapuvat sinulle sähköpostiin. Tapahtumassa voit näyttää liput suoraan älypuhelimen näytöstä tai voit halutessasi tulostaa ne. Kysymykset koskien lipunmyyntiä voi osoittaa suoraan osoitteeseen asiakaspalvelu@liveto.io.